mazaheri88
Registered User
- نوشتهها
- 88
- لایکها
- 8
توصیه دوستانه
در بهترین حالت با بیشتر از یک سوم سرمایه وارد بازار دلار و سکه نشید
به به، کجایی شما قربان؟ لطفا تحلیلتون و از این روزهای بازار بفرمایید. ممنون
توصیه دوستانه
در بهترین حالت با بیشتر از یک سوم سرمایه وارد بازار دلار و سکه نشید
واقعا قرار نیست دولت و بانک مرکزی کاری کنن ؟!!!!!!؟؟ خو اینجوری پیش بره که باید بریم تو غار زندگی کنیم ماهایی که طلا و دلار انبار نکردیم !!!!:wacko:
پ.ن : ایسام ! :hmm:
بله حق با شماست در حال حاضر با این کاهش ارزش ریال میانگین درآمد سرانه ی چینی ها (با یک میلیارد و پانصد میلیون نفر جمعیت ) بیشتر از میانگین درآمد سرانه ی ایرانیها هست.واقعا ما ایرانیها بدجوری فقیر شدیم.همه میرن توی غار ناراحت نباش...مگه سرمایه های خرد ما چقدره 10 میلیون؟ 20 میلیون؟ 50 میلیون؟
بابت هر 10 هزار سود توی طلا 200 هزار از جیبمون در میاد...الان با پایه حقوق اداره کار میشه تقریبا 130 دلار !!! پول گرفت ...خنده داره 130 دلار پول خرید
یعنی یک کارگر میتونه با پول یک ماه زحمت کشی سه ششیه از اینا بخره:مشاهده پیوست 213256 ($39.99 per bottle)البته اونم نه تو ایران .چون توی ایران چند درصد گرونتره...
والا من یه چند وقتی برای انجام یه کارهایی تو بلاد کفار بودم و انقدر سرم شلوغ بود که نمی تونستم به اینجا سر بزنمبه به، کجایی شما قربان؟ لطفا تحلیلتون و از این روزهای بازار بفرمایید. ممنون
والا من یه چند وقتی برای انجام یه کارهایی تو بلاد کفار بودم و انقدر سرم شلوغ بود که نمی تونستم به اینجا سر بزنم
اما کم و بیش از همونجا بازار ایران رو زیر نظر داشتم
من به شخصه ترجیح می دم فقط نظاره گر بازار ارز و سکه باشم و سرمایم رو توی بازارهای دیگه سرمایه گذاری کنم
بازار خطرناکیه، وقتی قیمت ها اینجوری داره بالا میره احتمال هر عکس العملی هست
البته فکر نکنید همیشه عکس العمل یعنی پیش فروش و تزریق
مثلا یکی از گزینه ها اینه که، اگه جرات داری خرید و فروش سکه و ارز کن جاسوسٍ کافرٍ صهیونیستٍ عاملٍ بیگانه ی بر هم زننده ی بازار
بازارهای بسیار دیگری هست که سودها زیادی دارند و خطری ندارند
اصلا نیاز نیست الان دنبال بازار پر سود باشید، همه بازارها الان پر سود و صعودی هستند
عزیزم " از همه جا بی خبر " درسته. "از خدا بی خبر" یه نفر دیگست:lol: که نمیشه گفتسلام
دوستان بنده معتقدم که توافق صورت گرفته از نوع زیر میزیی و 2 ماه اینده رسمی می شود!
این رو حدس می زنم!
در صورتی که این حرفا خنده دار هستش براتون
به قرار داد مک فارلین یا ایران کنترا مراجعه کنید
این حرفا که زدم فقط برای این هستش که اون بدبخت از خدا بی خبری که نمی دونه نره سکه و طلا و دلار بخره چون پس فردا چیزی جز سکته ومرگ براخودش و خانوادش نمی مونه... از طرفی هم دلال ه
خب طلای شکسته بخره که بهتره.دیگه اون 7 درصدو نمیده . فقط پول طلاشو میده . نه اجرت داره نه سود نه مالیات . از قیمت تابلو هم کمتر میشه . چون به قیمت بازار تهران خرید و فروش میشه (مثقال 18 عیار)
اما طلای مستعمل 7 درصد اجرت + پول طلاش هست
شمش هم هزینه ضرب داره .
اب شده هم همینطور.
بعد میتونه هر 50یا 100 گرم طلاهاشو بده آب کنن واسه نگهداری راحت تر و اینکه گم و گور نشه.
من همه سرمایم سکه است خداییش قبلا کلی حال میکردم میومد بالا ولی الان نه
هر جا میری چیزی بخری یا درست کنی ملت تا جا داره میکنن تو پاچه ات خداییش وضع شدیدا بحرانیه
قصد توهین ندارم ولی خداییش خود مردم از صد تا دولت دزد تر شدن میری یه جنس از مغازه بخری هر کدام از فروشنده ها یه قیمت میدن آخه نباید کنترلی رو این بازار بی صاحب باشه؟
خدا به هممون رحم کنه
داداش من چی رو نخرید؟
ما یحتاج روزانمون رو نخریم؟
من تنها دلخوشیم خریدن کتاب و رمان بود به برکت این ماه عزیز وگرونی کاغذ
کتاب های چاپ شده سال 90 30-40 درصد گرون شده قیدش رو زدم...
زندگی تکراری یعنی همین. لنگ کار و تحصیل و مسکن و ازدواج و یه حلقه تکرار بیفتی اخر سر یا سکته کنی یا ...
یارو تو نروژ زده چند ده نفر رو نژادپرستانه کشته 20 سال زندان دادن تو خونه 3 اتاقه مرفه که تا دکتری دانشگاه داره و مطب و دکتر و استخر و ورزش و تفریح و صنعت و ... هم دادن بهش فقط 20 سال باید تو اون 3 اتاق زندگی کنه!
خودت فکر کن بیرونش چه خبره که اینجاش شده زندان!!!!
اونوقت ما.............
شبکه خبر سکه رو 1100000 تومن زد
ولی دلار 2399 !!!!!!!!!!!!!!! چه با حال:specool:
هرچیزی که بتونید نگهداری کنید و فاسد شدنی نباشه و براحتی نقد بشهچه جالب. چه جوری باید وارد بشیم؟ چطور خرید و فروش کنیم...ما که کارخانه نداریم؟!
هرچیزی که بتونید نگهداری کنید و فاسد شدنی نباشه و براحتی نقد بشه
من فعلا از حواله ماشین و لایسنس نرم افزار گرفته تا نون خشک و دمپایی پاره می خرم
بله:blink: دمپایی پاره دادا ؟ نقد شوندگی؟ !
دوست عزیزتاپیک بغلی که فقط اسپمه...
کسی هست تحلیلی از بازار در هفته جاری داشته باشه؟ طلا و ارز.