• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
واقعا قرار نیست دولت و بانک مرکزی کاری کنن ؟!!!!!!؟؟ خو اینجوری پیش بره که باید بریم تو غار زندگی کنیم ماهایی که طلا و دلار انبار نکردیم !!!!:wacko:

پ.ن : ایسام ! :hmm:

Last edited:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
خدا رحم کنه 2 شنبه اونس صعودی باشه یا نه
اگه صعودی بشه که دیگه هیچی سکه میره رو 1500

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
واقعا قرار نیست دولت و بانک مرکزی کاری کنن ؟!!!!!!؟؟ خو اینجوری پیش بره که باید بریم تو غار زندگی کنیم ماهایی که طلا و دلار انبار نکردیم !!!!:wacko:

پ.ن : ایسام ! :hmm:

همه میرن توی غار ناراحت نباش...مگه سرمایه های خرد ما چقدره 10 میلیون؟ 20 میلیون؟ 50 میلیون؟

بابت هر 10 هزار سود توی طلا 200 هزار از جیبمون در میاد...الان با پایه حقوق اداره کار میشه تقریبا 130 دلار !!! پول گرفت ...خنده داره 130 دلار پول خرید
یعنی یک کارگر میتونه با پول یک ماه زحمت کشی سه ششیه از اینا بخره:27720_0_9999_sml_v1_m56577569834650523.jpg ($39.99 per bottle)البته اونم نه تو ایران .چون توی ایران چند درصد گرونتره...

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
همه میرن توی غار ناراحت نباش...مگه سرمایه های خرد ما چقدره 10 میلیون؟ 20 میلیون؟ 50 میلیون؟

بابت هر 10 هزار سود توی طلا 200 هزار از جیبمون در میاد...الان با پایه حقوق اداره کار میشه تقریبا 130 دلار !!! پول گرفت ...خنده داره 130 دلار پول خرید
یعنی یک کارگر میتونه با پول یک ماه زحمت کشی سه ششیه از اینا بخره:مشاهده پیوست 213256 ($39.99 per bottle)البته اونم نه تو ایران .چون توی ایران چند درصد گرونتره...
بله حق با شماست در حال حاضر با این کاهش ارزش ریال میانگین درآمد سرانه ی چینی ها (با یک میلیارد و پانصد میلیون نفر جمعیت ) بیشتر از میانگین درآمد سرانه ی ایرانیها هست.واقعا ما ایرانیها بدجوری فقیر شدیم.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
به به، کجایی شما قربان؟ لطفا تحلیلتون و از این روزهای بازار بفرمایید. ممنون
والا من یه چند وقتی برای انجام یه کارهایی تو بلاد کفار بودم و انقدر سرم شلوغ بود که نمی تونستم به اینجا سر بزنم
اما کم و بیش از همونجا بازار ایران رو زیر نظر داشتم
من به شخصه ترجیح می دم فقط نظاره گر بازار ارز و سکه باشم و سرمایم رو توی بازارهای دیگه سرمایه گذاری کنم
بازار خطرناکیه، وقتی قیمت ها اینجوری داره بالا میره احتمال هر عکس العملی هست
البته فکر نکنید همیشه عکس العمل یعنی پیش فروش و تزریق
مثلا یکی از گزینه ها اینه که، اگه جرات داری خرید و فروش سکه و ارز کن جاسوسٍ کافرٍ صهیونیستٍ عاملٍ بیگانه ی بر هم زننده ی بازار
بازارهای بسیار دیگری هست که سودها زیادی دارند و خطری ندارند
اصلا نیاز نیست الان دنبال بازار پر سود باشید، همه بازارها الان پر سود و صعودی هستند

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
والا من یه چند وقتی برای انجام یه کارهایی تو بلاد کفار بودم و انقدر سرم شلوغ بود که نمی تونستم به اینجا سر بزنم
اما کم و بیش از همونجا بازار ایران رو زیر نظر داشتم
من به شخصه ترجیح می دم فقط نظاره گر بازار ارز و سکه باشم و سرمایم رو توی بازارهای دیگه سرمایه گذاری کنم
بازار خطرناکیه، وقتی قیمت ها اینجوری داره بالا میره احتمال هر عکس العملی هست
البته فکر نکنید همیشه عکس العمل یعنی پیش فروش و تزریق
مثلا یکی از گزینه ها اینه که، اگه جرات داری خرید و فروش سکه و ارز کن جاسوسٍ کافرٍ صهیونیستٍ عاملٍ بیگانه ی بر هم زننده ی بازار
بازارهای بسیار دیگری هست که سودها زیادی دارند و خطری ندارند
اصلا نیاز نیست الان دنبال بازار پر سود باشید، همه بازارها الان پر سود و صعودی هستند

فی الواقع در حال حاظر پول پول میاره و بی پولی بدبختی ! در حال حاظر میانیتور 19 اینچ زیر 400 گیر نمیاد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

پ.ن: ایسام :(

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
سلام
دوستان بنده معتقدم که توافق صورت گرفته از نوع زیر میزیی و 2 ماه اینده رسمی می شود!
این رو حدس می زنم!
در صورتی که این حرفا خنده دار هستش براتون
به قرار داد مک فارلین یا ایران کنترا مراجعه کنید
این حرفا که زدم فقط برای این هستش که اون بدبخت از خدا بی خبری که نمی دونه نره سکه و طلا و دلار بخره چون پس فردا چیزی جز سکته ومرگ براخودش و خانوادش نمی مونه... از طرفی هم دلال ه
عزیزم " از همه جا بی خبر " درسته. "از خدا بی خبر" یه نفر دیگست:lol: که نمیشه گفت;)
بعدشم شما عضو شدی که همینو بگی. چقدر نگران مردم هستی واقعا. دستت درد نکنه :rolleyes:

خب طلای شکسته بخره که بهتره.دیگه اون 7 درصدو نمیده . فقط پول طلاشو میده . نه اجرت داره نه سود نه مالیات . از قیمت تابلو هم کمتر میشه . چون به قیمت بازار تهران خرید و فروش میشه (مثقال 18 عیار)
اما طلای مستعمل 7 درصد اجرت + پول طلاش هست
شمش هم هزینه ضرب داره .

اب شده هم همینطور.

بعد میتونه هر 50یا 100 گرم طلاهاشو بده آب کنن واسه نگهداری راحت تر و اینکه گم و گور نشه.

نه دیگه آقا . اون 7 درصد، سود طلا فروشه. طلای بدون اجرت و طلای شکسته فرقی نمیکنه. طلافروش، کشک و ماست هم که بخواد به شما بفروشه یا از شما بخره ، 7 درصد سودشو میگیره
طلای آب شده چون بین خود طلافروشها رد وبدل میشه ، سودش از 7 درصد کمتره

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
من همه سرمایم سکه است خداییش قبلا کلی حال میکردم میومد بالا ولی الان نه
هر جا میری چیزی بخری یا درست کنی ملت تا جا داره میکنن تو پاچه ات خداییش وضع شدیدا بحرانیه
قصد توهین ندارم ولی خداییش خود مردم از صد تا دولت دزد تر شدن میری یه جنس از مغازه بخری هر کدام از فروشنده ها یه قیمت میدن آخه نباید کنترلی رو این بازار بی صاحب باشه؟
خدا به هممون رحم کنه

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
من همه سرمایم سکه است خداییش قبلا کلی حال میکردم میومد بالا ولی الان نه
هر جا میری چیزی بخری یا درست کنی ملت تا جا داره میکنن تو پاچه ات خداییش وضع شدیدا بحرانیه
قصد توهین ندارم ولی خداییش خود مردم از صد تا دولت دزد تر شدن میری یه جنس از مغازه بخری هر کدام از فروشنده ها یه قیمت میدن آخه نباید کنترلی رو این بازار بی صاحب باشه؟
خدا به هممون رحم کنه
vdcczweyrb21h0p0jb3.gif

دمت گرم . هر بلایی میاد خودمون سر خودمون میاریم و از 100 % ، 50 درصدش رو خودمون گناهکاریم.
دیشب تو رادیو داش میگفت آقا گرون میشه نخرید ... کیه که گوش کنه ..

mazaheri88

Registered User
لایک‌ها
8
پدرم همیشه میگه: تا خر نباشه، کسی خر سواری نمیکنه!
حکایت ماست بلا نسبت.
دوستان یه پیشنهاد دارم، چون خودم تو این کارم. بازار مواد پلاستیک پتروشیمی بازار بدی نیست.از فروردین 90 تا الان 4 برابر شده، از اول امسال تا الان سه برابر شده و همینطور رو به بالاست.
آقای ویش مستر پیشنهاد شما چیه؟

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
داداش من چی رو نخرید؟
ما یحتاج روزانمون رو نخریم؟
من تنها دلخوشیم خریدن کتاب و رمان بود به برکت این ماه عزیز وگرونی کاغذ
کتاب های چاپ شده سال 90 30-40 درصد گرون شده قیدش رو زدم...
زندگی تکراری یعنی همین. لنگ کار و تحصیل و مسکن و ازدواج و یه حلقه تکرار بیفتی اخر سر یا سکته کنی یا ...
یارو تو نروژ زده چند ده نفر رو نژادپرستانه کشته 20 سال زندان دادن تو خونه 3 اتاقه مرفه که تا دکتری دانشگاه داره و مطب و دکتر و استخر و ورزش و تفریح و صنعت و ... هم دادن بهش فقط 20 سال باید تو اون 3 اتاق زندگی کنه!
خودت فکر کن بیرونش چه خبره که اینجاش شده زندان!!!!
اونوقت ما.............

دوست من ، من غلط بکنم بگم مایحتاجتونو نخرید ...

مرغ هم مایحتاج ماست اما وختی گرون میشه نباید صف بکشیم باسش و خودمونو تو صف مرغ بکشیم ...

یه دونه میخریم به قیمت روز . بعدی رو هم یک هفته بعد به قیمت روز میخریم...

دیشب داشت میگفت تو مدینه قحطی آرد و گندم اومده بود ، همه داشتن میخریدن ، امام حسین سهم یه هفته خودشو برداشت و هرچی آرت داش داد به نوکرش که ببره توی بازار بفروشه ... ولی ما :D

شبکه خبر سکه رو 1100000 تومن زد

ولی دلار 2399 !!!!!!!!!!!!!!! چه با حال:specool:

خدا به داد برسه ... امیدوارم ازین باحال تر نشه دیگه :wacko:

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
دوستان یه ۱۵ ملییونی راکت هست چیکارش کنم ؟ سکه یا دلار بگیرم؟
من منتظر ریزش بودم سکه بخرم انگاری پایین اومدنی تو کارش نیست

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
چه جالب. چه جوری باید وارد بشیم؟ چطور خرید و فروش کنیم...ما که کارخانه نداریم؟!
هرچیزی که بتونید نگهداری کنید و فاسد شدنی نباشه و براحتی نقد بشه
من فعلا از حواله ماشین و لایسنس نرم افزار گرفته تا نون خشک و دمپایی پاره می خرم

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
هرچیزی که بتونید نگهداری کنید و فاسد شدنی نباشه و براحتی نقد بشه
من فعلا از حواله ماشین و لایسنس نرم افزار گرفته تا نون خشک و دمپایی پاره می خرم

:blink::D دمپایی پاره دادا ؟ نقد شوندگی؟ !

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
تاپیک بغلی که فقط اسپمه...

کسی هست تحلیلی از بازار در هفته جاری داشته باشه؟ طلا و ارز.
دوست عزیز
از این بازار هیچ تحلیلی نمیشه کرد، چون تمام فاکتورهای دخیل در تحلیل مجهول هستند. فقط میشه شیر یا خط انداخت
البته شیر یا خط هم مال 1 ماه پیش بود که درصد ریسک 50 - 50 بود
الان میشه تاس انداخت و امید به 6 آوردن داشت
تا حالا رولت روسی بازی کردی؟
در رولت روسی یک هفت تیر رو 1 تیر توش می زارن می چرخونن و به سرشون شلیک می کنن. شانس برنده شدن نسبت به مردن 1 به 6 است
بازی با بازار سکه و ارز در حال حاضر دقیقا مثل همونه
البته با این تفاوت که بجای 1 تیر، 4 تا تیر توی تفگ هست
حالا خودتون می دونید ...

بالا