• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

gongb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان مبارک باشه [FONT=Tahoma, Arial, Geneva, Helvetica, sans-serif]2960
دو ساعت دیگه 3000

[/FONT]

amirpcp30

Registered User
لایک‌ها
130
سلام من 12 میلیون تومان دارم می خواستم زمین بگیرم بعد نظرم عوض شد گفتم سکه بگیرم 12 تومن 4-5 روزه که اوکی شده قیمت سکه بود 940-950 صبر کردم گفتم میاد پایین اما همینطوری میره بالا حالا موندم صبر کنم یا برم همین امروز بخرم که فردا بیشتر نباشه

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
الان صرافی بودم میدان فردوسی--- گفتم چنده گفت قیمت ندارم، میگفت اصلا دلار ندارم که بدم ولی 3010 معامله میشه --- گفتم یورو بده گفت ندارم-- حالا یا نداشته یا نخواسته بده خلاصه میگفت قیمت رفته بالا خریدار خیلی بیشتر شده. قضیه همون مرغه که گرون شده مردم صف میکشیدن، حالا که دلار گرون داره میشه ملت ریختن برای خریدن.

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
الان صرافی بودم میدان فردوسی--- گفتم چنده گفت قیمت ندارم، میگفت اصلا دلار ندارم که بدم ولی 3010 معامله میشه --- گفتم یورو بده گفت ندارم-- حالا یا نداشته یا نخواسته بده خلاصه میگفت قیمت رفته بالا خریدار خیلی بیشتر شده. قضیه همون مرغه که گرون شده مردم صف میکشیدن، حالا که دلار گرون داره میشه ملت ریختن برای خریدن.
همشون حداقل 100 هزار تا اسکناس موجودی دارن اما نگه داشتن.... احتمالا قراره قیمت ها بالاتر بره.

اما قیمت سکه انگار هنوز واکنشی نشون نداده!

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24

ممنون. من منظورم اشاره به عدد مذکورد بود. این جور پیش بینی ها رو همه میتونن بکن تا حدی. اگر فلان نشود بهمان میشود و اگر دولت فلان کار رو نکند اینجوری میشه و ..... در اینکه شما فرد با تجربه و آگاه هستید شکی نیست ولی آیا خود شما حاضرید با این جور پیش بینیها و تحلیلها برید پولتون رو سرمایه گذاری کنیدیا فقط در حد پیش بینی هست؟ من منظورم از پیش بینی اینه که فرد بره واقعا بر اساس تحلیلش خرید انجام بده.

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119

ممنون. من منظورم اشاره به عدد مذکورد بود. این جور پیش بینی ها رو همه میتونن بکن تا حدی. اگر فلان نشود بهمان میشود و اگر دولت فلان کار رو نکند اینجوری میشه و ..... در اینکه شما فرد با تجربه و آگاه هستید شکی نیست ولی آیا خود شما حاضرید با این جور پیش بینیها و تحلیلها برید پولتون رو سرمایه گذاری کنیدیا فقط در حد پیش بینی هست؟ من منظورم از پیش بینی اینه که فرد بره واقعا بر اساس تحلیلش خرید انجام بده.

دوست عزیز اینکه بنده یک چیزی میگم نیازی به اثبات نیس ! ... و بنده هم نمیخوام به کسی دروغ بگم .. این روندی که بوجود امده پیش بینیش کار سختی نبوده(البته معما حل گردد اسان گردد) و از چند سال پیش هم اقتصاد دانان میگفتند ! و .......

منتها اون عده ای که فکر میکنن همه دشمن هستند و فقط رسانه داخلی دوست .. جدی نمیگرفتند و فکر میکردن همه دارند دروغ میگن و .....

ص 299 تاپیک ارز
امشب بخشی از سرمایه اندکی که داشتم رو دلار خریدم !... و باقیشو گذاشتم تو نوسان گیری خرید کنم.

2480 اخرین نرخ تا ساعت 8:30 ولی اصلا نمیفروختن و خرید و فروش متوقف شده بود هیچ جاییی نمیداد و میگفت بیا صبح بگیر و اون یکمی هم که گرفتم از باقیمانده تو کیف بنده خدا ! و فروش مردم بود که سپرده بودم ...

سکه هم 968 تا ساعت 8:30 فروش میرفت .

طلا 18 عیار هم گرمی 98600.

ص 312 تاپیک ارز اگه اشتباه نکنم

چه اشتباهی مرتکب شدم !>...

امروز صبح پول دادم به یک نفر که بره برام دلار بخره . برای خرید دلار هر جا رفته نداده و صرافی هم گفت ساعت 12 بیا ! .. یک طلا فروشی رفته گفته بهش 2590 برای دلار .. ولی گفته ندارم باید پولو بهم بدی تا برات بیارم ! ... منم که نبودم داده بودم طرف برام بگیره اونم به این خیال که میتونه 2590 گیر بیاره جای دیگه بیخیال شده و گفته باشه بعد تماس میگیرم ! منم تا دیدم نخریده و اومده سریع برگشتم و گفتم اقا میخوام ! گفت الان 2660 ... ! رفتم صرافی گفت 2670 ! برگشتم پیش طرف گفت 2680 !.. فاصله همه اینها رد عرض 5 دقیقه اتفاق افتاد .

به هر حال 2680 و 3400 برای یورو تموم کردم .. و نکته جالب این بود که صرافی بهم میگه باید پول بدی تا برات بیارم ! .. دیگه ندیده بودیم صرافی هم پول بگیره تا برات بیاره ! اینجا هم که رفتم فقط تموم کردم به این قیمت و پولشو دادم و قراره برام بعد از ظهر بیاره.

به هر حال منتظرم ببینم احمدی نژاد چی میگه .

سکه رو 730 هم که دیگه انقد قدیمی شده پیدا نکردم

Last edited:

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
چرا سكه اينقدر حبابش زياد شده؟!

قيمت فروش در بازار 1173000

قيمت سكه براساس اونس جهاني و دلار 1240000

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
هرچی دنبال تاپیک خاصی برای خانه و مبک و زمین گشتم چیز خاصی پیدا نکردم. امروز با یکی از اشناها صحبت کردم می گفت خانه هم که راکد مانده بود دیگه خسته شده و و با افزایش شدید قیمت مصالح از جمله میله گرد و اهن داره شروع به رشد می کنه جالب این بود گفت تا قبل از عید خیلی خوبه بخری چون مسکن مهر که فشار زیادی به بازار وارد کرده بود کسی را خونه دار نکرد و خانه دوباره یه تکان اساسی می خوره.

دوستانی که اطلاعات دارن لطفا نظرشان را بیان کنند شاید سکه و دلارا فروختیم رفتیم سمت خونه؟؟:D

Last edited:

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
چرا فكر مي‌كنيد كسي با مسكن مهر خونه‌دار نشده؟

طرف ميگه با زانتيا اومده رفته به حساب فلاني پول ريخته يك روزه مسكن مهر و به نامش زدن

يكي ديگه مي‌دونم ماهي 20 ميليون فقط درآمد دولتيشه رفته با پارتي مسكن مهر گرفته تا بده اجاره كلي سود كنه

در ضمن اينقدر قيمت مسكن تو تهران گرون شده كه اصلاً كسي راغب نيست توي يك خونه 1*1 زندگي كنه ترجيح ميده بره شهرستان‌هاي اطراف

ولي با همه اينها مردم باز ترجيح مي‌دن كه اگه وسعشون برسه و اگه عمرشون كفاف بده مسكن مهر بگيرن چون باز از 50 متر بيشتر و قابل سكونته و با اين حقوقا مسكن‌هاي عادي جواب نميده

به نظر من در وضعيت كنوني ارز از همه سرمايه‌گذاري‌ها بهتر جواب ميده سكه كه همش حباب منفي داره و هر روز داره بيشتر ميشه

هرچی دنبال تاپیک خاصی برای خانه و مبک و زمین گشتم چیز خاصی پیدا نکردم. امروز با یکی از اشناها صحبت کردم می گفت خانه هم که راکت مانده بود دیگه خسته شده و و با افزایش شدید قیمت مصالح از جمله میله گرد و اهن داره شروع به رشد می کنه جالب این بود گفت تا قبل از عید خیلی خوبه بخری چون مسکن مهر که فشار زیادی به بازار وارد کرده بود کسی را خونه دار نکرد و خانه دوباره یه تکان اساسی می خوره.

دوستانی که اطلاعات دارن لطفا نظرشان را بیان کنند شاید سکه و دلارا فروختیم رفتیم سمت خونه؟؟:D

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
چرا سكه اينقدر حبابش زياد شده؟!

قيمت فروش در بازار 1173000

قيمت سكه براساس اونس جهاني و دلار 1240000

خوب مشخصه دیگه!
قیمت بالا میره، چون دلار گرون میشه!

ولی سکه نمیتونه پا به پای دلار پیش بره، چون مثل نخود و کشمش تو بازار سکه هست!
یعنی عرضه بیشتر از تقاضا هست و این باعث میشه حباب منفی داشته باشه.
(عرضه دولتی نه ها، مردم دارن سکه هاشونو میفروشن چون فکر میکنن مثل سال پیش سقوط میکنه، ولی بنظر من نمیکنه!)

اگه همین امروزم قیمت دلار بشه 1500 تومن، بازم طول میکشه دلار بازار آزاد پایین بیاد چون عده ای سرمایه دار میلیاردی دلار خریدن! اگه قیمت سریع افت کنه کلی ضرر میکنن و به هیمن دلیل بازار مقاومت میکنه! و این مقاومت فرصت کافی میده تا دلار و سکه که ارزشش در حال افت هست به ریال تبدیل بشن!

در کل وقتی حباب سکه به صفر نزدیک شد زمان فروش هست، چون بعد اون ممکنه بازار نزولی بشه!

البته فکر نکنم به این زودی ها نزولی بشه! حتی در یکی دو ماه آینده! مخصوصا که به سال نو میلادی هم نزدیک میشیم.(مگر اینکه خبر خیلی جنجالی منتشر بشه! مثلا آغاز فروش دلار 800 تومنی بدون محدودیت در تمام بقالی های مجاز سراسر کشور:blink:!)

arash_1359_arash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا آخر مهر سکه 1400000 و دلار 3500 خواهد بود چون تمام شرکتهای بزرگ مثلا ایران خودرو و سایپا و... برای تامین دلار خود به بازار آزاد رو آوردن و اگه همین جوری پیش بره دلار تا 5000 هم جا داره تقاضا نسبت به تیر ماه 14 برابر شده طبیعتا دلار بالا می ره( مردم عادی از ترس کم ارزش شدن پولشون + شرکتهای بزرگ مثلا ایران خودرو ، سایپا، کارخانه های مواد غذایی معدنی و حتی بعضی کارخانه های داروسازی) ولی با توجه به اینکه الان قیمت سکه (1185000) هستش آخرین قیمت سکه و طلا و ارز در بازار - به سایت رسمی سکه و صرافی یاران خوش آمدید. ساعت 8.30 شب هنوز حدود 130000 زیذ قیمت واقعیشه که به زودی این حباب منفی از بین می ره خرید سکه تمام امامی بسیار با صرفه است بخصوص اگر دوستان نگاه بیشتر از 6 ماه داشته باشند ولی تو این شرایط کوتاه مدتم سود داره احتمال افت زیاد بسیار کمه بخاطر حباب منفی سال گذشته که افت بسیار زیادی دیدیم چون قیمت سکه حدود 250000 حباب مثبت داشت خوب طبیعیه که حباب بسیار بزرگ زود می ترکه ولی خرید تمام امامی در حال حاضر امن ترینه منی که حداقل 15 ساله تو این بازارم حدس می زنم حداقل تا آخر مهر میاگین روزی 40000 - 50000 افزایش قیمت داشته باشیم مردم خیلی ترسیدن و هیچکی پول تو بانک نگه نمی داره و همه خریدارن و بهتون قو می دم اگه اون 9000000 سکه پیش فروش الان تو بازار نبود همین الان سکه حداقل 1450000 بود ولی اون 900000 سکه به مرور بین 8000000 ایرانی پخش میشه و اثرش از بین می ره و حباب مثبت می شود. از فرادا خرد خرد بخرید روزی 5- 10 تا تا ریسک پایین بیاید و به سکه هاتون حداقل 4 ماه فرصت دهید 50% حتمی است. بنده خودم پارسال خریدم 560000 الان بیش از 110% سود کرده ام ولی اگه سرمایه ام در بانک بود فقط 20% واقعا خنده داره

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
تا آخر مهر سکه 1400000 و دلار 3500 خواهد بود چون تمام شرکتهای بزرگ مثلا ایران خودرو و سایپا و... برای تامین دلار خود به بازار آزاد رو آوردن و اگه همین جوری پیش بره دلار تا 5000 هم جا داره تقاضا نسبت به تیر ماه 14 برابر شده طبیعتا دلار بالا می ره( مردم عادی از ترس کم ارزش شدن پولشون + شرکتهای بزرگ مثلا ایران خودرو ، سایپا، کارخانه های مواد غذایی معدنی و حتی بعضی کارخانه های داروسازی) ولی با توجه به اینکه الان قیمت سکه (1185000) هستش آخرین قیمت سکه و طلا و ارز در بازار - به سایت رسمی سکه و صرافی یاران خوش آمدید. ساعت 8.30 شب هنوز حدود 130000 زیذ قیمت واقعیشه که به زودی این حباب منفی از بین می ره خرید سکه تمام امامی بسیار با صرفه است بخصوص اگر دوستان نگاه بیشتر از 6 ماه داشته باشند ولی تو این شرایط کوتاه مدتم سود داره احتمال افت زیاد بسیار کمه بخاطر حباب منفی سال گذشته که افت بسیار زیادی دیدیم چون قیمت سکه حدود 250000 حباب مثبت داشت خوب طبیعیه که حباب بسیار بزرگ زود می ترکه ولی خرید تمام امامی در حال حاضر امن ترینه منی که حداقل 15 ساله تو این بازارم حدس می زنم حداقل تا آخر مهر میاگین روزی 40000 - 50000 افزایش قیمت داشته باشیم مردم خیلی ترسیدن و هیچکی پول تو بانک نگه نمی داره و همه خریدارن و بهتون قو می دم اگه اون 9000000 سکه پیش فروش الان تو بازار نبود همین الان سکه حداقل 1450000 بود ولی اون 900000 سکه به مرور بین 8000000 ایرانی پخش میشه و اثرش از بین می ره و حباب مثبت می شود. از فرادا خرد خرد بخرید روزی 5- 10 تا تا ریسک پایین بیاید و به سکه هاتون حداقل 4 ماه فرصت دهید 50% حتمی است. بنده خودم پارسال خریدم 560000 الان بیش از 110% سود کرده ام ولی اگه سرمایه ام در بانک بود فقط 20% واقعا خنده داره

حرف شما رو تایید میکنم بجز در مورد سود!

ما سود نمیکنیم، داریم ضرر رو کم میکنیم!
ساده ترین مثال اینکه 1 ماه پیش یک کیلو سوسیس از یک مارک خاص 4500 تومن بود، امروز 7500 خریدم! یعنی تورم 66% در کمتر از یک ماه! هزاران مورد دیگه...

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
به قول استاد علیفر در بازار سکه و ارز هیچ چیز قابل پیش بینی نیست. بسیاری از تحلیل ها هم هیجانی است. تا چند ماه قبل در همین تاپیک عده ای از نایاب و کمیاب شدن سکه می گفتند ولی الان بیش از 100 تومن حباب منفی داره. درباره دلار هم شخصا عقیده دارم به حد کافی موجوده. ولی با توجه به وضع تحریم ها و نقل و انتقالات بانکی شبیه کسی شدیم که یک عابربانک میلیاردی داره ولی روزانه بیشتر از 200 هزار تومن حق برداشت از اون رو نداره. احتمال افزایش دلار در این چند روزه باز هست ولی به طور قطع قیمت از نقطه عطف گذشته و وارد شیب نزولی خواهد شد.
همین الان هم بر فرض پیش فروش سکه 600 یا 700 تومنی معادلات بازار را بر هم خواهد زد.

بالا