xms
Registered User
شهرداری توی تهران بنر زده:
از مشکلات جامعه در خانه حرف نزنید!
شهرداری تهران غلط کرده:lol:
شهرداری توی تهران بنر زده:
از مشکلات جامعه در خانه حرف نزنید!
شهرداری تهران غلط کرده:lol:
همشون حداقل 100 هزار تا اسکناس موجودی دارن اما نگه داشتن.... احتمالا قراره قیمت ها بالاتر بره.الان صرافی بودم میدان فردوسی--- گفتم چنده گفت قیمت ندارم، میگفت اصلا دلار ندارم که بدم ولی 3010 معامله میشه --- گفتم یورو بده گفت ندارم-- حالا یا نداشته یا نخواسته بده خلاصه میگفت قیمت رفته بالا خریدار خیلی بیشتر شده. قضیه همون مرغه که گرون شده مردم صف میکشیدن، حالا که دلار گرون داره میشه ملت ریختن برای خریدن.
حذف شود.
ممنون. من منظورم اشاره به عدد مذکورد بود. این جور پیش بینی ها رو همه میتونن بکن تا حدی. اگر فلان نشود بهمان میشود و اگر دولت فلان کار رو نکند اینجوری میشه و ..... در اینکه شما فرد با تجربه و آگاه هستید شکی نیست ولی آیا خود شما حاضرید با این جور پیش بینیها و تحلیلها برید پولتون رو سرمایه گذاری کنیدیا فقط در حد پیش بینی هست؟ من منظورم از پیش بینی اینه که فرد بره واقعا بر اساس تحلیلش خرید انجام بده.
امشب بخشی از سرمایه اندکی که داشتم رو دلار خریدم !... و باقیشو گذاشتم تو نوسان گیری خرید کنم.
2480 اخرین نرخ تا ساعت 8:30 ولی اصلا نمیفروختن و خرید و فروش متوقف شده بود هیچ جاییی نمیداد و میگفت بیا صبح بگیر و اون یکمی هم که گرفتم از باقیمانده تو کیف بنده خدا ! و فروش مردم بود که سپرده بودم ...
سکه هم 968 تا ساعت 8:30 فروش میرفت .
طلا 18 عیار هم گرمی 98600.
چه اشتباهی مرتکب شدم !>...
امروز صبح پول دادم به یک نفر که بره برام دلار بخره . برای خرید دلار هر جا رفته نداده و صرافی هم گفت ساعت 12 بیا ! .. یک طلا فروشی رفته گفته بهش 2590 برای دلار .. ولی گفته ندارم باید پولو بهم بدی تا برات بیارم ! ... منم که نبودم داده بودم طرف برام بگیره اونم به این خیال که میتونه 2590 گیر بیاره جای دیگه بیخیال شده و گفته باشه بعد تماس میگیرم ! منم تا دیدم نخریده و اومده سریع برگشتم و گفتم اقا میخوام ! گفت الان 2660 ... ! رفتم صرافی گفت 2670 ! برگشتم پیش طرف گفت 2680 !.. فاصله همه اینها رد عرض 5 دقیقه اتفاق افتاد .
به هر حال 2680 و 3400 برای یورو تموم کردم .. و نکته جالب این بود که صرافی بهم میگه باید پول بدی تا برات بیارم ! .. دیگه ندیده بودیم صرافی هم پول بگیره تا برات بیاره ! اینجا هم که رفتم فقط تموم کردم به این قیمت و پولشو دادم و قراره برام بعد از ظهر بیاره.
به هر حال منتظرم ببینم احمدی نژاد چی میگه .
هرچی دنبال تاپیک خاصی برای خانه و مبک و زمین گشتم چیز خاصی پیدا نکردم. امروز با یکی از اشناها صحبت کردم می گفت خانه هم که راکت مانده بود دیگه خسته شده و و با افزایش شدید قیمت مصالح از جمله میله گرد و اهن داره شروع به رشد می کنه جالب این بود گفت تا قبل از عید خیلی خوبه بخری چون مسکن مهر که فشار زیادی به بازار وارد کرده بود کسی را خونه دار نکرد و خانه دوباره یه تکان اساسی می خوره.
دوستانی که اطلاعات دارن لطفا نظرشان را بیان کنند شاید سکه و دلارا فروختیم رفتیم سمت خونه؟؟
چرا سكه اينقدر حبابش زياد شده؟!
قيمت فروش در بازار 1173000
قيمت سكه براساس اونس جهاني و دلار 1240000
تا آخر مهر سکه 1400000 و دلار 3500 خواهد بود چون تمام شرکتهای بزرگ مثلا ایران خودرو و سایپا و... برای تامین دلار خود به بازار آزاد رو آوردن و اگه همین جوری پیش بره دلار تا 5000 هم جا داره تقاضا نسبت به تیر ماه 14 برابر شده طبیعتا دلار بالا می ره( مردم عادی از ترس کم ارزش شدن پولشون + شرکتهای بزرگ مثلا ایران خودرو ، سایپا، کارخانه های مواد غذایی معدنی و حتی بعضی کارخانه های داروسازی) ولی با توجه به اینکه الان قیمت سکه (1185000) هستش آخرین قیمت سکه و طلا و ارز در بازار - به سایت رسمی سکه و صرافی یاران خوش آمدید. ساعت 8.30 شب هنوز حدود 130000 زیذ قیمت واقعیشه که به زودی این حباب منفی از بین می ره خرید سکه تمام امامی بسیار با صرفه است بخصوص اگر دوستان نگاه بیشتر از 6 ماه داشته باشند ولی تو این شرایط کوتاه مدتم سود داره احتمال افت زیاد بسیار کمه بخاطر حباب منفی سال گذشته که افت بسیار زیادی دیدیم چون قیمت سکه حدود 250000 حباب مثبت داشت خوب طبیعیه که حباب بسیار بزرگ زود می ترکه ولی خرید تمام امامی در حال حاضر امن ترینه منی که حداقل 15 ساله تو این بازارم حدس می زنم حداقل تا آخر مهر میاگین روزی 40000 - 50000 افزایش قیمت داشته باشیم مردم خیلی ترسیدن و هیچکی پول تو بانک نگه نمی داره و همه خریدارن و بهتون قو می دم اگه اون 9000000 سکه پیش فروش الان تو بازار نبود همین الان سکه حداقل 1450000 بود ولی اون 900000 سکه به مرور بین 8000000 ایرانی پخش میشه و اثرش از بین می ره و حباب مثبت می شود. از فرادا خرد خرد بخرید روزی 5- 10 تا تا ریسک پایین بیاید و به سکه هاتون حداقل 4 ماه فرصت دهید 50% حتمی است. بنده خودم پارسال خریدم 560000 الان بیش از 110% سود کرده ام ولی اگه سرمایه ام در بانک بود فقط 20% واقعا خنده داره