• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
بارک اوباما در سخنرانی اش در سازمان شدیدا بر علیه ایران موضع گرفت و گفت اجازه نمی دهم ایران به صلاح هسته ای دست پیدا کند.

احتمال پیروزی اوباما در انتخابات آمریکا بسیار بیشتر بیش بینی شده است .
احمدی نژاد ادامه مذاکرات را تا بعد از انتخابات آمریکا توقف شده می داند.

کنگره داره برسی می کنند که نقش **** در شرکت نفت ایران چی است که هنوز به نتیجه نهایی نرسیده اما اگر به نتیجه برسه که شرکت نفت ایران وابسته به **** است احتمال دارد شرکت نفت ایران هم تحریم شود.

صندوق ارزی فقط به یه سری کالاهای خاص ارز می دهد اونم به صورت حواله و فقط 2 % زیر بازار که خود اونم حواله هم مقداری هزینه بر دار است.

حالا دیگه خودتون تحلیل کنید و به نتیجه برسید

mirzade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
من بازار فردا رو نزولی میبینم البته پیشگو نیستم و فقط حس ششمم میگه
snitch.gif
شوما شده تا بحال یه بار پیشگوییهای نزول قیمتت که تو این تاپیک تراوش کردی درست دربیاد؟
آخه حس که نمیشه، یه تحلیلی بالاخره دارید دیگه
امثال حسهای ایشون اینجا زیاد دیدیم
کسایی که یا از خرید جا موندن و یا تو کار واردات یا ساخت و بندازن و میخوان سکه و ارز پایین بکشه تا بازارهای خودشون رونق بگیره
شنونده باستی عاقل باشه

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
مهرنیوز. قیمت امروز انواع ارز در اتاق مبادلات ارزی با افزایش در انواع نرخ‌ها مواجه بود؛ بر این اساس قیمت دلار با 24 تومان افزایش به 23 هزار و 860 ریال رسید.

زمانی که این ها سعی می کردند قیمت ها را کنترل کنند ، بازار صعودی بود و حالا که دیگه خودشون فاز افزایش را به بازار میدهن توقع بازار نزولی را دارید؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

امروز هم صعود ی

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24
امثال حسهای ایشون اینجا زیاد دیدیم
کسایی که یا از خرید جا موندن و یا تو کار واردات یا ساخت و بندازن و میخوان سکه و ارز پایین بکشه تا بازارهای خودشون رونق بگیره
شنونده باستی عاقل باشه

موافقم--- یاد دوستانی افتادم که منتظر سکه 700 تومنی بودند تا خرید کنند --- یادش بخیر--- ما جوونها چقدر خوش خیالیم--- چشم به هم زدی سکه شد 1 میلیون و پنجاه

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

بازار فردا صعودی میشه چون حباب سکه به شدت منفی و این فاصله باید پر بشه.

حباب منفی سکه الان 25 تومنه حدودا ! زیاد نیست !
تو هفته های اخیری حباب های خیلی بیشتر از این رو داشتیم

mirzade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
موافقم--- یاد دوستانی افتادم که منتظر سکه 700 تومنی بودند تا خرید کنند --- یادش بخیر--- ما جوونها چقدر خوش خیالیم--- چشم به هم زدی سکه شد 1 میلیون و پنجاه
دقیقا همینه که گفتین
الآن دوس دارم اینایی که حس شیشمشون میگفت میکشه پایین بازم بیان برای فردا نزولی پیشگویی کنن :D

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
امروز بازار فعلاً بر خلاف اعتقاد دیروز من صعودیه... معلوم نیست دولت کی دست ازین کار برمیداره

زمانی دلار 1600 التماس میکردند همین چند ماه پیش فردوسی ... خدایا پناه به خودت

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
دیروز
تا کجا ؟؟؟؟

یعنی ممکنه برگرده پایین ؟؟؟؟

امامی10,620,000
دلار بازار تهران26,440

امروز

امامی10,550,000
دلار بازار تهران26,340

دقیقا همینه که گفتین
الآن دوس دارم اینایی که حس شیشمشون میگفت میکشه پایین بازم بیان برای فردا نزولی پیشگویی کنن :D

چیزی که من تو خشت خام میبینم تو تو آینه نمیبینی داداش

من ریشام تو این بازار سیفیت شده ;)

ghaemmaghami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
دیروز

امروز

امامی10,550,000
دلار بازار تهران26,340
شما به این میگی نزول قیمت؟!
قیمت پایانی دیروز 1029 بود.اگر قیمت پایانی امروز از این مقدار کمتر بشه یعنی قیمت نزولی بوده
اینچیزی که شما بهش اشاره کردید نوسان قیمته.نه نزول قیمت

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
شما به این میگی نزول قیمت؟!
قیمت پایانی دیروز 1029 بود.اگر قیمت پایانی امروز از این مقدار کمتر بشه یعنی قیمت نزولی بوده
اینچیزی که شما بهش اشاره کردید نوسان قیمته.نه نزول قیمت
نزولم میبینی عزیز
صبر داشته باش (البته اون نزول بزرگی که من مد نظر دارم رو زمانش رو نمیدونم) ؛ من هم خودم سکه و طلا دارم اما به نزول معتقدم جانم

نمیدونم توی نوسان شدیدی که قبل از عید ، پارسال رخ داد ترید میکردید یا نه ولی شرایط ، شواهد و چیزی که مشخصه ، شباهت شدید این صعود به اونه . کاری که مشخص بود کی توش دست داشت و چقدر آدم رو به خاکِ سیا نشوند.

شخصاً خودم آدمی رو دیدم که توی این بازار و حال و هوا ، جَو گیر شد و خونه و زندگیشو فروخت ، یک میلیارد سکه خرید و وقتی سکه اومد پایین ، دیگه دیر شده بود برای فروش و نصف بدنش بخاطر سکته و فکر و خیال فلج شده بود

اینا رو دیدم که دارم اینطوری میگم . وگرنه ، نه فروش سکه و دلار و نه خریدش توسط کسی ، جیب ِ پر پول منو ، یک ریال ازش کم و زیاد نمیکنه...

babakparsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
نزولم میبینی عزیز
صبر داشته باش (البته اون نزول بزرگی که من مد نظر دارم رو زمانش رو نمیدونم) ؛ من هم خودم سکه و طلا دارم اما به نزول معتقدم جانم

نمیدونم توی نوسان شدیدی که قبل از عید ، پارسال رخ داد ترید میکردید یا نه ولی شرایط ، شواهد و چیزی که مشخصه ، شباهت شدید این صعود به اونه . کاری که مشخص بود کی توش دست داشت و چقدر آدم رو به خاکِ سیا نشوند.

شخصاً خودم آدمی رو دیدم که توی این بازار و حال و هوا ، جَو گیر شد و خونه و زندگیشو فروخت ، یک میلیارد سکه خرید و وقتی سکه اومد پایین ، دیگه دیر شده بود برای فروش و نصف بدنش بخاطر سکته و فکر و خیال فلج شده بود

اینا رو دیدم که دارم اینطوری میگم . وگرنه ، نه فروش سکه و دلار و نه خریدش توسط کسی ، جیب ِ پر پول منو ، یک ریال ازش کم و زیاد نمیکنه...

خدا از دهنت بشنوه

باب اسفنجی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امروز فروختم 1058
فکر کنم بهترین کار را کردم :D
اونس داره میاد پایین نمی دونم چرا????

mirzade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
دیروز

امروز

امامی10,550,000
دلار بازار تهران26,340

چیزی که من تو خشت خام میبینم تو تو آینه نمیبینی داداش

من ریشام تو این بازار سیفیت شده ;)
بابا ریش سیفیت :D هروخ سوقوطش تموم شد بگو ما هم بریم بخریم :D

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
نزولم میبینی عزیز

دوست گرامی از رو حس نمیشه در مورد یک بازار مالی نظر داد
از نظر تکنیکال اگه دلار نتونه 2650 رو بشکونه و 2 روز بالای این قیمت بمونه تشکیل دوقولوی سقف رو میده و انتظار کاهش رو باید داشته باشیم که هدفش تا حداکثر 2200 هست
امروزم کاملا از دیروز مشخص بود که دلار صعودیه

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
نزولم میبینی عزیز

همینجوری براساس به قول خودت حس شیشم که نمیتونی یه چیزی بگی
دلیل کاهش قیمت سکه در سال گذشته دخالت دولت بود.
اولا سکه رو با قیمت بسیار پایینتر از بازار پیش فروش کرد
درثانی نرخ بهره رو از حدود فکر کنم 12 درصد به 20 درصد افزایش داد و بخشی از نقدینگی جامعه رو توسط بانکها جمع کرد

اما امسال قضیه فرق میکنه.
به علت تحریم ها دست دولت مثل پارسال باز نیست و نمیتونه کنترل چندانی رو قیمت ارز و سکه داشته باشه
ضمن اینکه نرخ بهره رو هم دیگه نمیتونه زیادبالا ببره.چون نرخ بهره فعلی ما جزو بالاترین نرخ های بهره در دنیاست و همین مقدارش هم برای اقتصادمون مضره

شما یک نگاه به نمودار یکساله قیمت سکه بندازید:
کد:
url=http://www.eranico.com/fa/coin/23/1/160696/4/default.aspx
مثل دفعه قبل یهو نرفته بالا.بلکه درطول ماهها و پله پله بالا رفته و به این رقم رسیده

امروز فروختم 1058
فکر کنم بهترین کار را کردم :D
اونس داره میاد پایین نمی دونم چرا????

اونس به علت گزارشات بد از اقتصاد (ناحیه یورو)اسپانیا و نیازش به کمک های مالی بیشتر کاهش پیدا کرده

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اون تاپیک قوانین این بخش دکور نیست والا پیر من رو هم در اوردین :( :

این سایتهایی که دارم اسم میبرم من بعد این هر کاربری بدون پوشش Code آدرس اونها رو در تاپیک نقل قول کنه 3 روز بن میشه :

کد:
مثقال-مزنه-ارنیکو-دلارفا-طلافا-طلا دات آی آر - آراد سرمایه و هر سایتی که به نحوی اعلامی نرخ ارز هست

بند 6 تاپیک قوانین بخش کار و سرمایه

حالا دوباره هم همین کار رو انجام بدید . ممون :whistle:

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
ببخشيد آقاي دكتر من سوادم قد نداد كه بدون پوشش Code يعني چي؟!! ميشه توضيح بديد؟

اون تاپیک قوانین این بخش دکور نیست والا پیر من رو هم در اوردین :( :

این سایتهایی که دارم اسم میبرم من بعد این هر کاربری بدون پوشش Code آدرس اونها رو در تاپیک نقل قول کنه 3 روز بن میشه :

کد:
مثقال-مزنه-ارنیکو-دلارفا-طلافا-طلا دات آی آر - آراد سرمایه و هر سایتی که به نحوی اعلامی نرخ ارز هست

بند 6 تاپیک قوانین بخش کار و سرمایه

حالا دوباره هم همین کار رو انجام بدید . ممون :whistle:

Undisclosed2

Registered User
لایک‌ها
353
ببخشيد آقاي دكتر من سوادم قد نداد كه بدون پوشش Code يعني چي؟!! ميشه توضيح بديد؟

یعنی آدرس سایت رو بذارید تو تگ Code ، تگی که موقع ارسال پاسخ، تو صفحه پیشرفته سمت چپ نقل قول دیده میشه و با علامت # مشخص شده.

بالا