ftec
کاربر تازه وارد
به دلم افتاده یه سریا بد ضرر کنن
تو این شرایط دل شیر میخواد خرید ارز یا سکه من که به شخصه ندارم و این کارم نمیکنم
تجارت یه طرفش سوده یه طرفش ضرر. وقتی یه پولی میدی باید Give it for lost بکنی یا به قولی دایورت کنی :lol:
به دلم افتاده یه سریا بد ضرر کنن
تو این شرایط دل شیر میخواد خرید ارز یا سکه من که به شخصه ندارم و این کارم نمیکنم
تجارت یه طرفش سوده یه طرفش ضرر. وقتی یه پولی میدی باید Give it for lost بکنی یا به قولی دایورت کنی :lol:
رحمت به شیری که خوردی :fez:دولت دوباره داره کلاهی که سر مردم پارسال گذاشت رو اجرایی میکنه...حواسا جمع باشه کسی ضررر نکنه.خرید تو این شرایط واقعا ریسکه.
منم مث شما.به دلم افتاده یه سریا بد ضرر کنن
آبجی غصه چیزی که از دست رفته و گذشته رو نخور ؛ بش فک نکن که عذابت میده . . منم اگه خعلی کارا رو نکرده بودم الان خیلی چیزا داشتمافتک من یه حماقتی کردم که اگه اون کارو نکرده بودم الان یکی از متمولین بودم .دلار داره میاد پایین 2575
آبجی غصه چیزی که از دست رفته و گذشته رو نخور ؛ بش فک نکن که عذابت میده . . منم اگه خعلی کارا رو نکرده بودم الان خیلی چیزا داشتم
الان مهمه :blush:
سخن حق بودآبجی غصه چیزی که از دست رفته و گذشته رو نخور ؛ بش فک نکن که عذابت میده . . منم اگه خعلی کارا رو نکرده بودم الان خیلی چیزا داشتم
الان مهمه :blush:
من میخوام بخرم 5 تا 10 سال هم بهش دست نمیزنم دلار مناسب هست یا سکه ممنون میشم دوستانی که وارد هستند هم کمک کنند باز تاکید میکنم کمترین حالت ممکن 5 سال بعد فروش هست
داداش لطف میکنی فقط بگی سکه بخرم یا شمش؟(شمشایی که عرضه میشه تو ایران 24 عیار هست و از کجا میتونم هیه کنم؟)عزیز ببین اگه میخوای طولانی مدت سرمایه گذاری کنی فقط طلا وسکه
حس توضیح دادن ندارم فقط اینکه تو دنیا ذخایر معدنی همیشه در حال کاهشه نه افزایش
داداش لطف میکنی فقط بگی سکه بخرم یا شمش؟(شمشایی که عرضه میشه تو ایران 24 عیار هست و از کجا میتونم هیه کنم؟)
دوست من اجرت ساخت چی جوری محاسبه میشه؟با اجازه من جوابتونو میدم :
شمش در حال حاضر اجرت ساخت داره . اما خوبی که داره اینکه 24 عیار هست . و هرجای دنیا که ببری راحت خرید و فروش میشه .
سکه الان هنوز حباب منفی داره و نسبت به بقیه خانواده طلا به صرفه تره . اما خب عیارش 21.6 یا همون 22 هست .
من نظرم خرید سکه هست اونم تمام .
شمش اگه خواستی بگیری شمش های پارس آلتون رو بگیر که دارای شناسنامه بین المللی هم هستن .
امامی | 10,620,000 |
دلار بازار تهران | 26,440 |
دوستان من مقداری طلا و سکه دارم بفروشم؟؟