• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
به دلم افتاده یه سریا بد ضرر کنن :(
تو این شرایط دل شیر میخواد خرید ارز یا سکه من که به شخصه ندارم و این کارم نمیکنم:eek:

تجارت یه طرفش سوده یه طرفش ضرر. وقتی یه پولی میدی باید Give it for lost بکنی یا به قولی دایورت کنی :lol:

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
تجارت یه طرفش سوده یه طرفش ضرر. وقتی یه پولی میدی باید Give it for lost بکنی یا به قولی دایورت کنی :lol:

من میخوام بخرم 5 تا 10 سال هم بهش دست نمیزنم دلار مناسب هست یا سکه ممنون میشم دوستانی که وارد هستند هم کمک کنند باز تاکید میکنم کمترین حالت ممکن 5 سال بعد فروش هست

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
افتک من یه حماقتی کردم که اگه اون کارو نکرده بودم الان یکی از متمولین بودم :cool:.دلار داره میاد پایین 2575

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
دولت دوباره داره کلاهی که سر مردم پارسال گذاشت رو اجرایی میکنه...حواسا جمع باشه کسی ضررر نکنه.خرید تو این شرایط واقعا ریسکه.
رحمت به شیری که خوردی :fez:
به دلم افتاده یه سریا بد ضرر کنن :(
تو این شرایط دل شیر میخواد خرید ارز یا سکه من که به شخصه ندارم و این کارم نمیکنم:eek:
منم مث شما.

تعریف از خود نباشه با اینکه تجربم توی این بازار خیلی زیاده اما الان فقط دارم از دور میبینم بازار رو که چقد مصنوعی دولت داره میبره بالا و عده ای رو گول میزنه

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
افتک من یه حماقتی کردم که اگه اون کارو نکرده بودم الان یکی از متمولین بودم :cool:.دلار داره میاد پایین 2575
آبجی غصه چیزی که از دست رفته و گذشته رو نخور ؛ بش فک نکن که عذابت میده . . منم اگه خعلی کارا رو نکرده بودم الان خیلی چیزا داشتم

الان مهمه :blush:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آبجی غصه چیزی که از دست رفته و گذشته رو نخور ؛ بش فک نکن که عذابت میده . . منم اگه خعلی کارا رو نکرده بودم الان خیلی چیزا داشتم

آره والا .باشه

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671

سخن حق بود
لذت بردم
تو گذشته همه اگه خیلی کارارو میکردن یا نمیکردن میلیاردر بودن :lol:

babakparsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
63
من میخوام بخرم 5 تا 10 سال هم بهش دست نمیزنم دلار مناسب هست یا سکه ممنون میشم دوستانی که وارد هستند هم کمک کنند باز تاکید میکنم کمترین حالت ممکن 5 سال بعد فروش هست

عزیز ببین اگه میخوای طولانی مدت سرمایه گذاری کنی فقط طلا وسکه
حس توضیح دادن ندارم فقط اینکه تو دنیا ذخایر معدنی همیشه در حال کاهشه نه افزایش

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
عزیز ببین اگه میخوای طولانی مدت سرمایه گذاری کنی فقط طلا وسکه
حس توضیح دادن ندارم فقط اینکه تو دنیا ذخایر معدنی همیشه در حال کاهشه نه افزایش
داداش لطف میکنی فقط بگی سکه بخرم یا شمش؟(شمشایی که عرضه میشه تو ایران 24 عیار هست و از کجا میتونم هیه کنم؟)

pejmanx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
خریدم

ساعت 2:30 پایین ترین قیمت
2630 دلار
1/050/000 سکه

ساعت 3:35 پایین ترین قیمت
2660 دلار
1/070/000 سکه

در ضمن قیمت تمام سایتها ، پایین ترین قیمت خرید توسط صرافی ها میباشد نه قیمت فروش

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
داداش لطف میکنی فقط بگی سکه بخرم یا شمش؟(شمشایی که عرضه میشه تو ایران 24 عیار هست و از کجا میتونم هیه کنم؟)

با اجازه من جوابتونو میدم :

شمش در حال حاضر اجرت ساخت داره . اما خوبی که داره اینکه 24 عیار هست . و هرجای دنیا که ببری راحت خرید و فروش میشه .

سکه الان هنوز حباب منفی داره و نسبت به بقیه خانواده طلا به صرفه تره . اما خب عیارش 21.6 یا همون 22 هست .

من نظرم خرید سکه هست اونم تمام .

شمش اگه خواستی بگیری شمش های پارس آلتون رو بگیر که دارای شناسنامه بین المللی هم هستن .

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان در اقتصاد مرحله ای داریم به نام مرحله ابر تورم که تعریف اون عبارت هست از:

به تورم غیر قابل کنترل ابر تورم (به انگلیسی: hyperinflation) گفته می‌شود. شرایط ابر تورمی شرایطی است که در آن قیمتها بسیار سریع افزایش می‌یابند و واحد پول به سرعت ارزش خود را از دست می‌دهد.
مثالهای تاریخی

تورم زیمباوه در سال ۲۰۰۸ که از دو میلیون درصد فراتر رفته است. تورم لهستان در سال ۱۹۴۶ به بیش از ۱۰ میلیون میلیارد درصد در ماه رسید که بزرگترین تورم ثبت شده در تاریخ است

تعاریف تکنیکی ابر تورم یکسان نیست. تورم سالانه در حدود ۱۰۰ درصد در طول سه سال و تورم ماهانه ۵۰٪ دو نمونه از تعاریف تکنیکی ابر تورم است.

ایا وارد این مرحله شدیم خوشحال میشم کمک کنید تا به یه راهکار مناسب برسیم

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
با اجازه من جوابتونو میدم :

شمش در حال حاضر اجرت ساخت داره . اما خوبی که داره اینکه 24 عیار هست . و هرجای دنیا که ببری راحت خرید و فروش میشه .

سکه الان هنوز حباب منفی داره و نسبت به بقیه خانواده طلا به صرفه تره . اما خب عیارش 21.6 یا همون 22 هست .

من نظرم خرید سکه هست اونم تمام .

شمش اگه خواستی بگیری شمش های پارس آلتون رو بگیر که دارای شناسنامه بین المللی هم هستن .
دوست من اجرت ساخت چی جوری محاسبه میشه؟
ممنون

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100
دوستان من مقداری طلا و سکه دارم بفروشم؟؟

تو این شرایط کسی نمیتونه به شما کمک کنه چون ممکنه خدایی نکرده ضرر کنین...

بازار کارش از این پیش بینی ها گذشته و به یه خبر سریع واکنش نشون میده...حالا چه + و چه منفی

پس بهترین کار اینه که اخبار رو دنبال کنین و با اخبار پیش برین.

بالا