• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

moneyist

Registered User
لایک‌ها
24

من همچنان منتظر قیمتی بین 4 تا 5 تومن برای فروش دلارهام هستم.

من باز هم به مانند چند ماه قبل منتظر قیمت 4 تا 5 تومن هستم برای فروش دلار. من همچنان معتقدم دولت ارز رو تک نرخی یا به قولی آزادسازی خواهد کرد.

pejmanx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
خرید و فروش تو این بازار دل شیر میخواد.

از طرفی با توجه به اوضاع اقتصادی و سیاسی، امکان افزایش شدید قیمت از فردا وجود داره.
از طرف دیگه این افزایش شدید قیمت ، امکان اعلام ناگهانی پیش فروش سکه را به دنبال داره.
مثل سال گذشته که خیلی ها سوخت دادن.

خرید تو این شرایط یا سود رویایی داره یا انتظار طولانی ...

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
دیروز نخریدم. عجب اشتباهی . حالا کم این قیمتا بزارید جلو چشام ! سکته می کنم:D

شاید چون سکه شد یک میلیون خیلی ها برن بفروشن فردا افت داشته باشیم.فردا بدقت بازار رو رصد کن دوست من

EHSAN™

Registered User
لایک‌ها
330
دوستان با این تحلیل موافقید؟

درحال حاضر سطح حمایتی بهای طلا معادل 1763 و 1751 دلار و سطح مقاومتی برابر با 1780 و 1784 دلار در هر اونس است. بهای طلا میتواند به سطوحی بالاتر از این دست یابد و در فصل چهارم سال جاری میلادی حتی به مرز 1900 دلار نیز دست پیدا کند.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
دوستان با این تحلیل موافقید؟

بابا قیمت طلا زیاد ربطی به اونس نداره این صد دفعه یعنی تاثیری که از خبرهای سیاسی و دلار اینا میاد رو سکه انقدر زیاده که تمام این اونس رو پوشش میده

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
پارسال نیویورک=سکه یک میلیون
امسال نیویورک=سکه یک میلیون
تفاوت:قیمت امسال واقعیه و فرود کمی سخت....

pejmanx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
پارسال نیویورک=سکه یک میلیون
امسال نیویورک=سکه یک میلیون
تفاوت:قیمت امسال واقعیه و فرود کمی سخت....

تفاوت تو هزینه های پارسال با امسال هست
هیئت همراه پارسال چند نفر، امسال چندتا ...!!؟
نتیجه : هزینه از محل درامد ارزی و...

hiterbox

Registered User
لایک‌ها
95
دیروز ---------------------- نرخ هر دلار در اتاق مبادلات ارزی روز دوشنبه توسط بانک مرکزی 2 هزار و 404 تومان تعیین شد که این قیمت 2 درصد کمتر از نرخ بازار بود و بر این اساس، بانک مرکزی نرخ هر دلار در بازار آزاد را 2 هزار و 453 تومان در نظر گرفته بود.

----------------------------------------------
دلار امروز در بازار 2550

کلا همه جریان ها و فاز ها دارند دلار را به سوی 3000 تومن حرکت می دهند.

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
به نظر میاد قیمت سکه رو ازاد کردن و اگر این اتفاق افتاده باشه با توجه به قیمت دلار تا محدوده 1.200 بدون در نظر گرفتن رشد قیمت دلار میتونه بالا بره.

به نظر من بهترین راه برای دولت همین است در کوتاه مدت.. که قیمت سکه رو ازاد کنه و دلار رو نگه داره .. ما به تفاوت درامدی که بدست میاره رو میتونه برای نگه داشتن قیمت دلار به طور مصنوعی استفاده کنه ..تا الان کشش بیشتر روی دلار بوده و سعی بر نگه داشتن قیمت سکه داشتند .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
یعنی اوضاع به شدت به هم ریخته و خطرناکه

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
یعنی اوضاع به شدت به هم ریخته و خطرناکه

اوضاع به هم ریخته و خطرناک نیست ! ... همین چند روزی که قیمت هارو نگه داشتند جامعه امادگی پیدا کرد برای دلار 3000 تومانی ..! این وضعیت خطرناکی که مد نظرته از سال قبل بوده ولی مردم متوجه نبودند بنده پیش بینی کردم که بعد از انتخابات مجلس رشد بیشتری نسبت به سال قبل داشته باشیم . و این مسئله مشهود بود دلایلشم عرض کردم قبلا .. نقدینگی بالا در جامعه +واردات + خروج سرمایه ها .. تحریم هارو هم بهش اضافه کنیم .

اگر از 3000 تا 3200 بگذره وضعیت بحرانی میشه ..

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
من یه زمانی به سقوط دلار معتقد بودم که بیاد زیر 2000 ولی با این مقاونتی که داره نشون میده و این کفی که توی 2500 باسه خودش ساخته ، دیگه کم کم دارم نا امید میشم

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
اوضاع به هم ریخته و خطرناک نیست ! ... همین چند روزی که قیمت هارو نگه داشتند جامعه امادگی پیدا کرد برای دلار 3000 تومانی ..! این وضعیت خطرناکی که مد نظرته از سال قبل بوده ولی مردم متوجه نبودند بنده پیش بینی کردم که بعد از انتخابات مجلس رشد بیشتری نسبت به سال قبل داشته باشیم . و این مسئله مشهود بود دلایلشم عرض کردم قبلا .. نقدینگی بالا در جامعه +واردات + خروج سرمایه ها .. تحریم هارو هم بهش اضافه کنیم .

اگر از 3000 تا 3200 بگذره وضعیت بحرانی میشه ..
خوبی؟
همین الانم مطمین باش به زور رو این قیمت نگه داشتن هیچ ارزی ندارن
بحرانی هست
من یه زمانی به سقوط دلار معتقد بودم که بیاد زیر 2000 ولی با این مقاونتی که داره نشون میده و این کفی که توی 2500 باسه خودش ساخته ، دیگه کم کم دارم نا امید میشم

آره دیگه تموم شد

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
این جوری پیش برود پایان سال نشده دلار به ۵ هزار تومان می‌رسد
من می‌دیدم توی میدان فردوسی وقتی دلار بالا می‌رود همه دلارفروش‌ها دلار می‌خرند : دی

بالا