• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
من حدود 40 میلیون پول دارم ...

بنظر دوستان سکه و ارز بخرم یا نه؟
نظر خودم اینه که ممکنه در یک هفته آینده قیمت ها کاهش محسوسی داشته باشه.

عزیزان چه پیشنهادی دارند؟

((اینم بگم که من برای کوتاه مدت نمیخوام، حداقل 5 6 سال بعد فروخته خواهند شد!))

به نظر من یه چند روزی صبر کنید تا تکلیف تزریق ارز به بازار مشخص بشه.اگه ارز تزریق شد(که به احتمال زیاد میشه)و قیمت ارز و سکه پایین اومد.شما به نسبت 50-50 سکه و ارز بخر
ضمنا به نظرم عاقلانه نیست 5-6 سال پولتو بخوابونی.حداقل سالی یکی دوبار نوسان گیری کن که سود خوبی گیرت بیاد

A R A S H

Registered User
لایک‌ها
101
با نرخ تورم 25% بصورت میانگین و متوسط سالانه، 5 سال خوابوندن پول بصورت طلا کار صحیحی نیست.
ضمن اینکه بازار ارز و طلای ایران از یک خط سیر معلوم پیروی نمی‌کنه. حتی هارمونی خاصی هم نداره و بیشتر به جو توزیع و تقاضا واکنش نشون می‌ده تا مسائل اقتصادی ای که باید...

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
دوستان یک سوال:

نقره، برای خرید چطور هست؟ کجا شمش نقره میفروشن؟ راحت میشه خرید و فروش کرد؟

یعنی 100% سرمایه رو روی سکه گذاشتن بهتره یا مثلا 30% نقره و 70% سکه!؟
چون قیمت جهانی نقره در 5 سال گذشته بیشتر از طلا بالا رفته!

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
این تاپیک برای بازخوانی توسط مدیران برای مدتی قفل میشه
لطفا همکاری کنید

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
تاپیک سکه کماکان در حال باز خوانی هست به دلیل حجم بالای دیتا بیس باز کردم تاپیک ها رو ولی اگر دیدید که هی داره از صفحاتش کم میشه رک و راست از کم لطفی خود دوستان هست دیگه دادستانی کل کشور دست گذاشته و کار از کار گذشته . حتما و حتما تاپیک قوانین رو بخونید در تاپیک قوانین نهایت تا 3 روز دیگه حقوق تجاری کاربران هم از لحاظ حقوقی و قوانین جاریه کشور تفهیم میشه که فعالان اقتصادی حق خودشون رو بدونن همچنین به ادامه پست توجه کنید

بخش اعتراضات به وضع جاریه مملکت نیست عنوان داره بخش در راستای همون فعالیت کنید . دیگه بحث دادستانی کل کشور کم چیزی نیست . به هیچ عنوان دیگه اغمازی درباره پستهای کاربران نمیشه . نه تذکر داده میشه و نه دوستانه خواسته میشه بخش فرهنگ - موسقی و گفتگوی آزاد که بسته شد عملا نشانه این بود که وقتی مدیران اغماض میکنند چه بلایی ممکن هست سر اون بخش بیاد .

لپ کلام دردنامه در این بخش ننویسید
پست 2 پهلوی سیاسی و پستی درباره شخصیتهای این مملکت ننویسید

تاپیک قوانین رو اکیدا توصیه میکنم بخونید چون پست ها پاک میشه بنا به استناد به بند های قانونی .

پیشاپیش از همه کاربران و دوستان به خاطر پاک شدن پست هاشون عذر میخوام باور کنید خودم از این کار بسیار ناراحتم ولی بدونید که راه دیگه نداره . نمونش فرهنگ رانندگی این مملکت هست که با هزار کوفت و جریمه نمیشه به ایرانی ها فرهنگ رو یاد داد . تاپیک های ارز و سکه رو به مرور باز خوانی و باز میکنم و تازه الان مشخص شده که چقدر دوستان و کاربران اینجا لطف و مرحمت داشتن . از اسپم و توهین و فحش رک و راست به مسئولین هم حتی کوتاهی نداشتن .

بخش کار و سرمایه از اسمش مشخص هست . یعنی جایی برای تبادل نظر و کسب سود اقتصادی نه تاپیک اعتراض به وضع سیاسی ، اعتراض به مدیریت مملکت ، توهین به مسئولین جاریه فعلی **** حاکم و دردل درباره هر چیز دیگه !

هیچ مدیری الان در این سایت 4 صبح بیدار نیست ولی من بیدارم به شخصه میگم برای جایی که وقت گذاشتم و اینقدر تولید محتوا کرده بسیار ارزش قائلم و بیشتر از برای دوستانی که اینجا دارم و به لطف بعضی از کاربران هم شامل ما و این تالار شد قلع و قمع شدن این وب سیات توسط دادستانی کل کشور شد .

والسلام برای آخرین بار برید تاپیک قوانین بخش رو بخونید . میدونم میگید دیکتاتوری و از این جور حرفا ولی تقصیر من نیست برید پتیشین با طومار امضاء جمع کنید برید دادستانی کل کشور . جای اعتراض اینجا نیست . همین که دارم مایه میزارم و میخوام بخش رو برای اهلش سرپا نگه دارم این تنها کاری هست که میتونم بکنم . این پست جهت اتمام حجت با تمامی کاربران بود . چون بخشی که بعد از اون 3 بخش احتمال بسته شدنش میره کار و سرمایه هست 100% در موج بعدی در صورتیکه مدیریت نشه . دیگه هم از من پستی به این شکل نه میبینید و نه خواهید دید .

ARYOU

Registered User
لایک‌ها
238
شرایط بدیه
کاملا درک میکنم
من مدت زیادی تو فروم همسایه)سایت سرمایه( بودم.پارسال یکدفعه 90 درصد تاپیک ها که اکثرا اموزشی در مورد بورس بودن با همین دستور قضایی پاک شد و الان عملا فروم سرمایه هیچ بازدید کننده ای نداره در حالی که بهترین فروم در مورد بازار های بورس و اوراق سرمایه ای بود.
خیلی از تاپیک هاش حاصل هم اندیشی علمی چند ساله بچه ها روی مثلا یک موضوع خاص در بورس بود.واقعا حیف بود.ولی چاره چیه...

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

majid2012

Registered User
لایک‌ها
18
خواستم یه چیزی بگم ترسیدم پاک بشه بی خیال شدم .
چاره چیه ؟ بهتره بریم سر اصل مطلب .
من دیوانه یه هفتاد تایی سکه داشتم اواخر اردیبهشت هل شدم رفتم فروختم بعدش هم که مریض شدم و یه دو ماهی بستری بودم و نتونستم دیگه برم بخرم . چند وقت پیش رفتم با قیمت 840 تومن خرید کردم !
حالا موندم بفروشم یا نگه دارم . نمی دونم وعده ها عملی میشه یا نه :wacko:

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
من دیوانه یه هفتاد تایی سکه داشتم اواخر اردیبهشت هل شدم رفتم فروختم بعدش هم که مریض شدم و یه دو ماهی بستری بودم و نتونستم دیگه برم بخرم . چند وقت پیش رفتم با قیمت 840 تومن خرید کردم !

من توصیه میکنم سکه هاتونو نگه دارید.چون حتی در صورت کاهش قیمت باز هم یهو بالای 100 تومن قیمت سکه کاهش پیدا نمیکنه
و در هر صورت روند قیمت سکه افزایشی خواهد بود.
همین الان سکه آتی آبان و اذر داره حدود 1 میلیون معامله میشه که نشون میده فعالان بازار سکه انتظار افزایش قیمت سکه رو در ماههای آتی دارند.

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
پاک شدن پست ها ، بهترین گذینه هست.مطمئنا پست ها مانیتور میشه ، برای خودمون هم شده رعایت کنیم.چون امکان برخورد و مجازات بالا رفته.بهتره از ریل خارج نشیم و بتونیم باز از این بازار ها سود بگیریم.
پارسال زمان ماجرای نیویورک رفتن بود که دلار و سکه به اوج قیمت خودش نزدیک شد.الان هم به نظر من فروش اشتباه است.
در مورد دلار من کوت میکنم از پست جناب ابطحی که بسیار قبولشون دارم و پیشبینی هاشو در مورد افزایش دلار در مرداد ماه بارها توی فروم گفتم:
ما از نظر تکنیکالی به زودی حتما و حتما باید یک بار دیگه دلار تا 2600 حداقل برود و از اونجا اگر برگشت قیمتی داشته باشیم و نیز باید زمان تلف کند.

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
ما که فروختیم منتظر فرصت دوباره خرید و تکرار شدن تاریخ هستم که امیدوارم به وجود بیاد:blush: مگر نه .........

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
آقاي دكتر شما راست مي‌گيد ديشب اومدم وارد ني‌ني سايت http://www.ninisite.com شدم نوشته بود:

با سلام
کاربران محترم بالاخره پای ما به دادسرای جرائم اینترنتی باز شد و پیرو شکایتی که انجام شده بود و توضیحاتی که دادیم برای نجات بخش تبادل نظر مجبور شدیم شرایط زیر را قبول نماییم.
با توجه به دستور قضایی تنها کاربران تایید شده از این پس می توانند در سایت پست ایجاد نمایند. شماره های داده شده در مکانی خارج از سرور سایت با امنیت کامل قرار دارد.
امکان تایید کاربران خارج از کشور نیز به زودی فراهم خواهد شد.

خب وقتي اينطوري ميشه رغبت براي فعاليت توي سايت هم كم ميشه
اميدوارم همه دوستان رعايت كنند تا اين محفل دوستانه رو از دست نديم.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
آقاي دكتر شما راست مي‌گيد ديشب اومدم وارد ني‌ني سايت http://www.ninisite.com شدم نوشته بود:

با سلام
کاربران محترم بالاخره پای ما به دادسرای جرائم اینترنتی باز شد و پیرو شکایتی که انجام شده بود و توضیحاتی که دادیم برای نجات بخش تبادل نظر مجبور شدیم شرایط زیر را قبول نماییم.
با توجه به دستور قضایی تنها کاربران تایید شده از این پس می توانند در سایت پست ایجاد نمایند. شماره های داده شده در مکانی خارج از سرور سایت با امنیت کامل قرار دارد.
امکان تایید کاربران خارج از کشور نیز به زودی فراهم خواهد شد.

خب وقتي اينطوري ميشه رغبت براي فعاليت توي سايت هم كم ميشه
اميدوارم همه دوستان رعايت كنند تا اين محفل دوستانه رو از دست نديم.

دقیقا به خاطر همچین وضعی هست که میگم مراعات بفرمائید . حیف هست بخش برای اهلش که در این بخش فعال هستند و همفکری میکنند و دارن سود اقتصادی کسب میکنند بخاطر مسائل سیاسی از بین بره . ار نظر من این نظارت ها تا مرداد ماه سال 92 به بالاترین فشار خودش میرسه . به خاطر همین متاسفانه مجبورم که جانب احتیاط رو بیشتر رعایت کنم .

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
الان فروش طلا بصرفه هست یا قیمت بالاتر میره؟ چون چندروزیه قیمت هر گرم طلا حدود 96500 مونده

siam2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
قیمت طلا و سکه تو تاریخ امروز چنده؟

jayjay4174

Registered User
لایک‌ها
16
دوست من شما تنها نیستی و من هم مثل شما در خرداد فروختم
30 داشتم درست روی مذاکرات که یادته چه استرسی بود رفتم رد کردم رفت
630 الان هم کلی پشیمونم.فکر کنم بدترین حرکت زندگی اقتصادی ام بود.خیلی خوشبین بودم که بالا بفروشم و فرداش با مثبت شدن نتیجه ان جلسه دلار پایین میاد و میتونم بیشتر دلار بخرم
اما...خدا ذرو شکر با نوسان گیزی روی دلار تا حدودی ضررم جبران شد

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
بحث جدیدی به صورت تقریبا گسترده در سایت ها به عنوان آزادسازی نرخ ارز و یارانه ارزی در حال شکل گیریه.
انگار دولت تصمیماتی داره که یارانه رو 90 هزار بکنه و ارز رو آزاد !
الف - آيا «هدفمندسازی نرخ ارز!» در راه است؟
90 هزار تومان یارانه نقدی ارزی - ( Tala.ir ) سایت طلا
90 هزار تومان یارانه نقدی ارزی؟ - Tabnak.IR | تابناك

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بحث جدیدی به صورت تقریبا گسترده در سایت ها به عنوان آزادسازی نرخ ارز و یارانه ارزی در حال شکل گیریه.
انگار دولت تصمیماتی داره که یارانه رو 90 هزار بکنه و ارز رو آزاد !
الف - آيا «هدفمندسازی نرخ ارز!» در راه است؟
90 هزار تومان یارانه نقدی ارزی - ( Tala.ir ) سایت طلا
90 هزار تومان یارانه نقدی ارزی؟ - Tabnak.IR | تابناك
دوست عزیز انگار کامل نخوندید
قراره یارانه بشه 140 و یارانه ارز 90 هزار تومان هست.

بالا