• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان به نظرتون طلا کاهشی هست این هفته یا افزایشی ؟
کسی نظری یا خبری داره ؟

تقریبا اکثر مفسران و تحلیلگرها کوتاه مدت دلار را نزولی می دانند ، در این مسیر نزولی احتمالی سه هدف گفته شده است : 3300 - 3100 و ...
این تفسیر مربوط به تکنیکال است (از نظر تکنیکالی نزولی است)اما بنظر من هر کاهشی فرصتی است برای خرید

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
کسی نظری یا خبری داره ؟

تقریبا اکثر مفسران و تحلیلگرها کوتاه مدت دلبر را نزولی می دانند ، در این مسیر نزولی احتمالی سه هدف گفته شده است : 3300 - 3100 و ....
از نظر تکنیکالی نزولی است اما بنظر من هر کاهشی فرصتی است برای خرید

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
کسی نظری یا خبری داره ؟

تقریبا اکثر مفسران و تحلیلگرها کوتاه مدت دلبر را نزولی می دانند ، در این مسیر نزولی احتمالی سه هدف گفته شده است : 3300 - 3100 و ....
از نظر تکنیکالی نزولی است

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
بولتون را از بانگ بس بگیرید و از بازار ازاد خرید کنید
1200+72(مالیات)+120(سود 6ماه)=1392
در حالیکه سکه الان در بازار ازاد 1370 تومن است خریدن سکه از بازار ازاد با صرفه تر است

میتونید برید پولتونو پس بگیرید ولی حواستون باشه دیگه نمیتونید ثبت نام کنید

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
با مثبت اعلام شدن آمارهای اقتصادی مربوط به آمریکا شاخص جهانی دلار روز جمعه مجدد صعودی شد و قیمت جهانی طلا تا قیمت 1561 نیز نزول کرد.طبق آمارها در ماه گذشته 236 هزار شغل ایجاد شده است و درصد بیکاری آمریکا نیز تا 7.7% کاهش یافت.در ادامه تحلیل روز پنجشنبه قیمت جهانی طلا پس از ریزش از مثلث بزرگ دوباره در فضای مثلثی بین 1562 تا 1586 قرار گرفته است و تا وقتی که قیمت بالا و یا پایین این محدوده کلوز نخورد ادامه روند رنج و به صورت نوسان کم دامنه خواهد بود.
اگرچه آمار های مربوط به اشتغال در آمریکا مثبت اعلام شد ولی برای تایید روند بهبود اقتصادی در آمریکا باید آمار خرده فروشی روز چهارشنبه را نیز مد نظر قرار بدهیم.
حمایت مهم قیمت جهانی طلا 1553 می باشد و تا زمانیکه در این سطح تا 1550 نیز قیمت جهانی طلا حمایت می شود در فضای رنج مثلثی قرار داریم .در صورتیکه بالای سطوح مقاومتی و پایین سطوح حمایتی عرض شده قیمت بسته شود ادامه روند قیمت جهانی طلا مشخص تر خواهد بود.

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
دلار ساعت 21:51
3510

--------------------------------------------------------------------------------

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
به نظرتان کی سکه‌های‌مان را بفروشیم؟

odise2004

Registered User
لایک‌ها
16
به نظرتون چرا با وجود اینکه نزدیک عید هست ولی طلا روند صعودی نداره؟به نظرتون امکان صعود به 150 و بالاتر وجود داره؟پیش بینی شما چیه؟میره بالا یا نه؟چه زمانی؟

kamranii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اوراق تسهیلات مسکن در بورس اوراق بهادار در پایین ترین قیمت تاریخی خودش در حال معامله است. این یعنی نرخ بهره به شدت کاهش پیدا کرده و بازار مسکن مستعد ترکیدن حباب است.

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
به نظرتون چرا با وجود اینکه نزدیک عید هست ولی طلا روند صعودی نداره؟به نظرتون امکان صعود به 150 و بالاتر وجود داره؟پیش بینی شما چیه؟میره بالا یا نه؟چه زمانی؟
فعلا کمی به خاطر مذاکرات اخیر و روند نزولی قیمت جهانی طلا قیمت پایین مونده احتمالاً تا انتخابات هم قیمت رو نگه دارن بعد از اون روند صعودی ادامه دار خواهد شد

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
فعلا کمی به خاطر مذاکرات اخیر و روند نزولی قیمت جهانی طلا قیمت پایین مونده احتمالاً تا انتخابات هم قیمت رو نگه دارن بعد از اون روند صعودی ادامه دار خواهد شد

بحث پیش فروش سکه هم موثره

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

بالاخره اونس یه تکونی به خودش داد

1594 دلار تقریبا 12 دلار افزایش

nima-1390

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
دوستان الان براي خريد ربع سكه زمان مناسبي هست؟

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
تا اونس ميره بالا دلارو ميارن پائين اينم از اقتصاد مسخره مقاومتيشون . ديديدم چجوري خودرو رو ارزون كردن. به نظرم اونس بيشتر تمايل به بالا رفتن داره تا پائين اومدن. حالا ببينيم آقايون تا كي ميخوان دلارو بيارن پايين. زنده باد بهار زنده باد تورم

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
یه مثدار پول اومده دستم اگر فردا هم پیش فروش ادامه داشته باشه میخوام 6 تا نیم سکه بنویسم نظرتون چیه دوستان اینکارو بکنم؟

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
یه مثدار پول اومده دستم اگر فردا هم پیش فروش ادامه داشته باشه میخوام 6 تا نیم سکه بنویسم نظرتون چیه دوستان اینکارو بکنم؟

مگه بیشتر از 5 تا هم می نویسن؟
پ.ن: چه کاریه از بازار بخر

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
مگه بیشتر از 5 تا هم می نویسن؟
پ.ن: چه کاریه از بازار بخر

نیم سکه ده تا سکه تمام 5 تا من نیم سکه گفته بودم. خب من میخوام 1 سال نگه دارم بعد سود کنم نمیخوام الان بفروشم که پس بهتره ثبت نام کنم که یه صد تومن هم از بازار ارزونتر در میاد اینجوری.

بالا