• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
نیم سکه ده تا سکه تمام 5 تا من نیم سکه گفته بودم. خب من میخوام 1 سال نگه دارم بعد سود کنم نمیخوام الان بفروشم که پس بهتره ثبت نام کنم که یه صد تومن هم از بازار ارزونتر در میاد اینجوری.

خوب بخر نگه دار ۱ سال دیگه بفروش!

شما چجوری حساب کردی صد تومن از بازار ارزونتر دراومد؟!! اولا برای هر نیم سکه ۶ درصد مالیات بر ارزش افزوده ازتون می گیرن که میشه ۳۶ هزار تومن. ۶۰۵ تومنتون هم ۶ ماه خوابیده که با سود ۲۰ درصد بانکی هم حساب کنید هر ماه میشه ۱۰ هزار تومن و برای ۶ ماه میشه ۶۰ هزار تومن تازه سود در سر رسید ۶ ماهه باید حساب بشه که از ۶۰ هزار تومن بیشتر میشه و ما حالا اونجوریم حساب نکردیم و دسته پایین گرفتیم.
۶۰۵ + ۳۶ + ۶۰ = ۷۰۱ هزار تومن. یعنی ارزش واقعی نیم سکه که میخرید میشه ۷۰۱ هزار تومن که مثل بازار آزاد هست!! حالا برا چی می خوایید ثبت نام کنید؟ برید از بازار با قیمت قطعی بخرید دیگه!!!

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543

شما چجوری حساب کردی صد تومن از بازار ارزونتر دراومد؟!! اولا برای هر نیم سکه ۶ درصد مالیات بر ارزش افزوده ازتون می گیرن که میشه ۳۶ هزار تومن. ۶۰۵ تومنتون هم ۶ ماه خوابیده که با سود ۲۰ درصد بانکی هم حساب کنید هر ماه میشه ۱۰ هزار تومن و برای ۶ ماه میشه ۶۰ هزار تومن تازه سود در سر رسید ۶ ماهه باید حساب بشه که از ۶۰ هزار تومن بیشتر میشه و ما حالا اونجوریم حساب نکردیم و دسته پایین گرفتیم.
۶۰۵ + ۳۶ + ۶۰ = ۷۰۱ هزار تومن. یعنی ارزش واقعی نیم سکه که میخرید میشه ۷۰۱ هزار تومن که مثل بازار آزاد هست!! حالا برا چی می خوایید ثبت نام کنید؟ برید از بازار با قیمت قطعی بخرید دیگه!!!

تأیید میشه، پیش فروش به این قیمت ها اصلاً به صرفه نیست، دلیل استقبال کم از این طرح هم همینه

avesta64

Registered User
لایک‌ها
23
من از بازار بخرم 6 ماه بذارم خونه شما سود پولشو ميدي؟

شما ميخواي هم طلا به قيمت روز بخري و هم اون مدت كه نگه ميداري سودشو بگيري !!!

كسي بخواد سكه بخره و بيشتر از 6 ماه نگهداره بانك بهتره چون زير قيمت بازار خريده

avesta64

Registered User
لایک‌ها
23
كسي بخواد بخره نگه داره و نفروشه
بانك 1200 با 6 درصد ماليات ميشه 1273
بازار الان دست كم 1350

حدود 1370

پس كسي از بانك بگيره حدود 100 زير قيمت ميگيره

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
بازار الان دست كم 1350

حدود 1370

ولی با این تفاوت که پولش 6ماه باید بخوابه شما 6 تا 20 تومن حساب کنی میشه 120 تومن تازه 20 تومن هم ضرر میکنه

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
بازار الان دست كم 1350

حدود 1370

دوست گرامی توجه نمی نمویی که حد اقل 6ماه پولت رو میدی به اون؟ اگه بزاریش بانک 20% سود میده
یعنی الآن از بازار بگیری به نفعته تازه باید در نظر گرفت که تا 6 ماه دیگه کی مرده و کی زنده؟

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80

vfgv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خريد طلا بيشتر به درد ذخيره پول ميخورد تا سرمايه گذاري

fashion.gamer

Registered User
لایک‌ها
16
دوست گرامی توجه نمی نمویی که حد اقل 6ماه پولت رو میدی به اون؟ اگه بزاریش بانک 20% سود میده
یعنی الآن از بازار بگیری به نفعته تازه باید در نظر گرفت که تا 6 ماه دیگه کی مرده و کی زنده؟
کدوم بانک سپرده 6 ماهش 20% سود میده؟
کلا این کار ریسک داره ولی اگه سود داشته باشه خوب سود داره... پارسال این موقع سکه فکر کنم 400 یا 600 بود ولی الان چنده؟...

Altair

Registered User
لایک‌ها
42
عزیزان یه سکه دارم ماشین از روش رد شده یه مقدار فرو رفته وسطش!
میخرن طلا فروشیا؟! :دی وقت نکردم ببرم نشون بدم!

سلام ،
فکر میکنم سکه ای که این حالت رو داره به قیمت طلاش ازتون بر میدارن و به عنوان سکه نمیخرنش.
پیروز باشی

دوستان عزیز ممنونم از همتون به خاطر پاسخ سریع :)

Last edited:

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
کدوم بانک سپرده 6 ماهش 20% سود میده؟
کلا این کار ریسک داره ولی اگه سود داشته باشه خوب سود داره... پارسال این موقع سکه فکر کنم 400 یا 600 بود ولی الان چنده؟...

روز شمار فردوسی (تحت نظارت بانک مرکزی روز شمار 20 درصد میده) همچنین نرخ 6 ماهه هم باید بالاتر باشه حدود 21 الی 22 درصد هم هست بعضی از بانکها. در ضمن این رو هم توجه کنید قیمت سکه علی الحسابه یعنی اون موقع شد 2 میلیون شما باید 800 تومن دیگه هم تقدیمشون کنی تا سکه رو تحویل بدن.
با تشکر./

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
عزیزان یه سکه دارم ماشین از روش رد شده یه مقدار فرو رفته وسطش!
میخرن طلا فروشیا؟! :دی وقت نکردم ببرم نشون بدم!
سلام ،
فکر میکنم سکه ای که این حالت رو داره به قیمت طلاش ازتون بر میدارن و به عنوان سکه نمیخرنش.
پیروز باشی

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
چرا می خرن دادشم طلا رو هر بلایی سرش بیاری تیکه تیکه هم بکنی رو هوا میره
ماله شما رو اگه ضربه زیاد نباشه همون قیمت سکه یه خورده با ناز و چن هزار تومنی ارزون تر اگه هم زیاد باشه قیمت طلا که فرقش فک کنم در حدود 100 هزار تومن پایین تر باشه

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
دو تا تا سود داره پیش نویس کردن یکی اینکه وقتی پیش فروش ثبت نام کنی قیمتش هم بالاتر بره 6 ماه دیگه باز شما قیمت الان رو داری میدی دومین سودی که داری اینکه شما اگر بر فرض سه میلیون و ششصد پول الان داشته باشی بخوای از بازار آزاد بخری نمیتونی 6 تاش رو بخری ولی این پول رو میدی 6 تاش رو میخری و اون موقع باز پول دستت اومده و مالیاتش رو میدی و میگیری سکه رو در هر حال برای بعضی ها که دوست دارن با تفاوت قیمت پیش نویس و بازار هم سکه بیشتری ثبت نام کنن موقعیت خوبیه.

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
من از بازار بخرم 6 ماه بذارم خونه شما سود پولشو ميدي؟

شما ميخواي هم طلا به قيمت روز بخري و هم اون مدت كه نگه ميداري سودشو بگيري !!!

كسي بخواد سكه بخره و بيشتر از 6 ماه نگهداره بانك بهتره چون زير قيمت بازار خريده

مگه شما سکه پیش خرید می کنی 6 ماه بعد سود پول بهت میدن؟

کدوم مدت که نگه میدارم سود پولشو بگیرم؟؟؟!!! من گفتم هم طلا می خوام هم سود پول؟ یعنی تحلیل چهار تا جمع و ضرب اینقدر پیچیده و گیج کنندس؟

شرمنده شاید من بد توضیح دادم درست متوجه نشدید!

شما یه توضیح بده وقتی از بانک سکه می خری چطور میشه که زیره قیمت بازار در می یاد؟

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470
دو تا تا سود داره پیش نویس کردن یکی اینکه وقتی پیش فروش ثبت نام کنی قیمتش هم بالاتر بره 6 ماه دیگه باز شما قیمت الان رو داری میدی دومین سودی که داری اینکه شما اگر بر فرض سه میلیون و ششصد پول الان داشته باشی بخوای از بازار آزاد بخری نمیتونی 6 تاش رو بخری ولی این پول رو میدی 6 تاش رو میخری و اون موقع باز پول دستت اومده و مالیاتش رو میدی و میگیری سکه رو در هر حال برای بعضی ها که دوست دارن با تفاوت قیمت پیش نویس و بازار هم سکه بیشتری ثبت نام کنن موقعیت خوبیه.

خوب اگه قیمتش پایین تر اومد چی؟ موقع تحویل اومدن قیمت ها رو آوردن پایین اون موقع چیکار می کنین؟

بالا