• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
با سلام دوستان امروز تقریبا خوب افت قیمت داشتیم علتش رو چی حدس میزنید؟؟
ساعت16 تمام 1295000
18 عیار هم 126900
دولت به نظرم قصد داره نرخ دلار بازار رو به نرخ مبادلاتی نزذیک کنه و در انتها نرخ دلار ازاد با نرخ مبادلاتی یکی میشه و در اصل دلار تک نرخی میشه.و کمتر از 2500 تومن هم دیگه نخواهد اومد.در حال حاضر قیمت تمام کالاهای داخلی نیز بر این اساس (2500 تومن)قیمتشون مصوب شده و دیگه قیمتشون پایینتر نخواهد اومد.قیمت خودرو نیز با همین 2500 فیکس شده.

nima-1390

Registered User
لایک‌ها
16
منم توبه کرده بودم که دیگه پولم رو ندم دست بانک ولی بازم گول خوردم و روی 1250 سه عدد ثبت نام کردم .واقعا به بانک دیگه نمیشه هیچ اطمینانی کرد.امروز رفتم انصراف دادم جلوی ضرر رو از هر جا بگیری منفعته.امروز هم که سکه امامی به 1300 رسید و حتی ممکنه پایینتر هم بره حالا باید نظاره گر بود تا به کف قیمت برسه و از همون بازار ازاد بخریم.کلا اینسری از رفتار بانک مرکزی معلوم بود که دلش نمیخواد سکه بده دست مردم،اول که سر قیمت و نحوه ی پیش فروش کلی بازی درآورد و حالا هم در عمل کاری کرده که ملتی که ثبت نام کردن پشیمون بشن و پولشون رو پس بگیرن.خیلی تابلو هست که بانک اصلا دلش نمیخواد چوب حراج به اندوخته ی طلاش بزنه.

پ خ ارسال شد.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
میبنیم که پیش فروش تمام شده و سکه داره میبره بالا قابل توجه دوستانی که پیش فروش رو بد میدونستن حالا تا 6 ماه دیگه صبر کنید ببینید چند میشه سکه.

nima-1390

Registered User
لایک‌ها
16
من نيم سكه رو رو 632 خريده بودم و از وقتي بانك قيمت پيش فروشو آورد پايين كلي اعصابم خورد شد كه چرا من زود رفتم ثبت نام كردم.(اين ناشي از سياست گذاري غلط بانكه).
پريروز كه نيم شد 665 تو بازار، ديگه تصميم گرفتم و ديروز رفتم پولمو پس گرفتم.
معاون شعبه تعجب مي كرد كه چطور شده من نيم رو 632 ثبت نام كردم و تا حالا نرفتم پولمو پس بگيرم.
از ديروزم كه قيمتا داره ميره بالا :(
به نظرتون دوباره قيمتا مياد پايين تا بخريم؟
كف بازار رو مي تونين پيش بيني كنين ؟

h.shahshenas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
سال نو همگی مبارک
چرا اینجا انقد خلوت شده؟؟؟
1سوال داشتم.چرا قیمت های سکه 5و6 فروردین اعلام نشد؟

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
من نيم سكه رو رو 632 خريده بودم و از وقتي بانك قيمت پيش فروشو آورد پايين كلي اعصابم خورد شد كه چرا من زود رفتم ثبت نام كردم.(اين ناشي از سياست گذاري غلط بانكه).
پريروز كه نيم شد 665 تو بازار، ديگه تصميم گرفتم و ديروز رفتم پولمو پس گرفتم.
معاون شعبه تعجب مي كرد كه چطور شده من نيم رو 632 ثبت نام كردم و تا حالا نرفتم پولمو پس بگيرم.
از ديروزم كه قيمتا داره ميره بالا :(
به نظرتون دوباره قيمتا مياد پايين تا بخريم؟
كف بازار رو مي تونين پيش بيني كنين ؟

وقتی وارد این بازار میشید باید بدونید که از این نوسان ها توش زیاده !
نه اینکه مثل این پیرمرد ها یه ماشین حساب دستتون بگیرید مدام حساب کنید که الان چقدر تو ضرر هستید !!!!!
حداقل وقتی پولتون رو پس گرفتید همون موقع میخریدید از بازار !

Mehr.iman

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
دوستان من یه مقداری (در حد 5_4 تومن) پول خوابیده تو بانک دارم، به نظرتون الان زمان خوبی برای خرید سکه هست؟

armin1272

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
من قبل عيد روي ١.٣٧٠٠٠٠ يه مقدار سكه خريدم، الان قيمتا اومده بايين ، بنظر شما بفروشم بيشتر ضرر نكنم؟

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

سلام

از تحلیلگران عزیز کسی میدونه چرا از دیروز تا امروز اینقدر ونس طلا کاهش یافت ؟

از 1600 دلار نزول کرد به 1565

ممنون

sohrab69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چرا هم موقع خرید طلا حتی دست دوم علاوه برسود 5 درصد مالیات ارزش افزوده اضافه میکنم هم موقعی که میخوام بفروشن دوباره 5درصد مالیات رو میخوان کم کنن؟! بالاخره یا حریدار باید مالیات بده یا فروشنده دیگه اونم یکبار طلای دست دو که قبلا مالیاتشو دادن چرا دوباره میگیرن

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
سلام
من قبل عيد روي ١.٣٧٠٠٠٠ يه مقدار سكه خريدم، الان قيمتا اومده بايين ، بنظر شما بفروشم بيشتر ضرر نكنم؟
جدای بحث های داخلی اونس ریزش خیلی داشته و انگار خواهد داشت !
در دراز مدت سود می کنید و فرصت فروش با سود رو پیدا خواهید کرد مطمئنا ولی در کوتاه مدت خیر.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
چرا هم موقع خرید طلا حتی دست دوم علاوه برسود 5 درصد مالیات ارزش افزوده اضافه میکنم هم موقعی که میخوام بفروشن دوباره 5درصد مالیات رو میخوان کم کنن؟! بالاخره یا حریدار باید مالیات بده یا فروشنده دیگه اونم یکبار طلای دست دو که قبلا مالیاتشو دادن چرا دوباره میگیرن

چون شما دارید تجارت انجام می دهید و همه دنیا مالیات داره

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
ماليات بر ارزش فزوده يعني ماليات بر سود پس هنگام فروش نبايد مالياتي كسر كنن ولي جالبه كه هيچ طلا فروشي نميره ماليتش رو بده و همونطور كه گفتم ماليات بر سوده نه كل مبلغ طلا. متاسفانه دارن از مشتري سو استفاده ميكنند.

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
عزيزان ۶ ماهه به رفقام ميگم اونس تصحيح ميکنه
يکي بگه دلار چه بلايي سزش مياد؟....با دستهاي خالي
دلار سر به بيابون نذاره بدبخت شم؟

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
ماليات بر ارزش فزوده يعني ماليات بر سود پس هنگام فروش نبايد مالياتي كسر كنن ولي جالبه كه هيچ طلا فروشي نميره ماليتش رو بده و همونطور كه گفتم ماليات بر سوده نه كل مبلغ طلا. متاسفانه دارن از مشتري سو استفاده ميكنند.

مالیات بر ارزش افزوده روی هر معامله ای گرفته میشه. خرید و فروش هر دو . بعد اون چیزی هم که شما میگی مالیات بر سود بازرگانیه که جداست و از مشتری گرفته نمیشه -حدود 25 درصد سوده- ، مالیات بر ارزش افزوده در همه دنیا و ایران به این شکل گرفته میشه که فرضا تو ایران 6% کل مبلغ فروش به فاکتور اضافه میشه و گرفته میشه ، بعد از 3 ماه -تو ایران یکسال- مدارک مالیاتی اراده میشه و فاکتورهای خرید جنس در صورت نیاز ارائه میشه و مالیات اضافی گرفته شده رو دولت در قالب طلب مالیاتی بر میگردونه. این پول هم نقدا بر نمیگرده ، میتونی فاکتورهای اضافی رو بذاری برای دوره بعدی مالیاتی. حالا شما تصور کن تو ایران که دوره های مالیاتی یکساله است و برای مشاغلی که فقط فروش خرد دارن چه افتضاحی میشه
حتی در کشورهای دیگه هم مالیات بر ارزش افزوده رو روی کل مبلغ میگیرن ، مگر اینکه مشتری خارجی باشه و مابه التفاوتش رو بهش برگردونن

بالا