• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزيز بنده يكي از كارهاي هر روزم محاسبه ارزش افزوده شركتهاست. اسمش روش هست . به هر حال اين ماليات را مصرف كننده نهايي ميپردازد. اگر مخالفيد كه من تسليمم.
مالیات بر ارزش افزوده روی هر معامله ای گرفته میشه. خرید و فروش هر دو . بعد اون چیزی هم که شما میگی مالیات بر سود بازرگانیه که جداست و از مشتری گرفته نمیشه -حدود 25 درصد سوده- ، مالیات بر ارزش افزوده در همه دنیا و ایران به این شکل گرفته میشه که فرضا تو ایران 6% کل مبلغ فروش به فاکتور اضافه میشه و گرفته میشه ، بعد از 3 ماه -تو ایران یکسال- مدارک مالیاتی اراده میشه و فاکتورهای خرید جنس در صورت نیاز ارائه میشه و مالیات اضافی گرفته شده رو دولت در قالب طلب مالیاتی بر میگردونه. این پول هم نقدا بر نمیگرده ، میتونی فاکتورهای اضافی رو بذاری برای دوره بعدی مالیاتی. حالا شما تصور کن تو ایران که دوره های مالیاتی یکساله است و برای مشاغلی که فقط فروش خرد دارن چه افتضاحی میشه
حتی در کشورهای دیگه هم مالیات بر ارزش افزوده رو روی کل مبلغ میگیرن ، مگر اینکه مشتری خارجی باشه و مابه التفاوتش رو بهش برگردونن

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
دولت به كسب درآمد از فروش دلار اعتياد پيدا كرده مطمئن باش شايد قيمتش كم بشه ولي زير مبادلاتي محاله بياد. در خصوص اونس اگر اطلاع دقيقي داريد و پيش بيني خودتان را با دلايل بفرمائيد استفاده كنيم.
عزيزان ۶ ماهه به رفقام ميگم اونس تصحيح ميکنه
يکي بگه دلار چه بلايي سزش مياد؟....با دستهاي خالي
دلار سر به بيابون نذاره بدبخت شم؟

DVDBegir

Registered User
لایک‌ها
62
امروز قیمت چه افزایشی داشت
واسه خاطر آلماتی و در پی اون افزایش نرخ دلار بود.

به نظر من فردا هم افزایش داریم چون قیمت جدید اونس میاد و احتمال خیلی زیاد افزایشی باشه
اگه دلار همینجوری بمونه بازم میره بالا:(

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
دوستان بازم سکه کشید بالا.... به نظرتون صعود قیمت تا کجا ادامه خواهد داشت.؟

sotd

Registered User
لایک‌ها
12
بانکی هست که سکه رو بعنوان سپرده قبول کنه و به ضمانت اون سکه ها وام بده؟

sohrab69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اره فکر کنم بانک صادراته یکی از موسسه های مالی هم هست که وقت قسطای وامتو دادی میتونی طلاهاتو پس بگیری

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
سلام.
دوستان برای سرمایه‌گذاری خرید طلای مستعمل‌ رو پیشنهاد می‌کنید یا خرید سکه؟

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
دوست عزيز بنده يكي از كارهاي هر روزم محاسبه ارزش افزوده شركتهاست. اسمش روش هست . به هر حال اين ماليات را مصرف كننده نهايي ميپردازد. اگر مخالفيد كه من تسليمم.

خب من هم که چیزی غیر از این نگفتم. مالیات بر ارزش افزوده رو مصرف کننده نهایی میده به فروشنده و فروشنده هم میده به دولت. عرض کردم ،دولت هم مالیات رو روی کل مبلغ فاکتور میگیره نه فقط سود فروش

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
یهترین زمان برای خرید سکه چه موقع است؟

یهترین زمان برای فروش سکه چه موقع است؟

TLSD

Registered User
لایک‌ها
34
اصلا مسئله ی سختی نیست !

فقط نکته ای هست که خیلی ها بهش توجه نمی کنن.

من میگم شما ببینید اشتباهه یا نه !

هر وقت اوضاع مملکت آروم بوده ، قیمتها یواش یواش و به تدریج رفته بالا !

هر وقت به بحرانی پیش اومده مخصوصا از طرف خارجی ها ، قیمتها یهو افزایش پیدا کرده !

هر وقت هم نق و نوق داخلی یه ذره زیاد شده ، قیمتها فقط و فقط یه کوچولو از اون آخرین حدش پائین اومده .

اگر اشتباهه بگید اشتباهه !

Harrp

Registered User
لایک‌ها
15
گروه ۸: ایران تا ۶ ماه بعد از انتخابات بیشتر وقت مذاکره ندارد

بی بی سی : هشت کشور بزرگ صنعتی دنیا می‌گویند ایران تا شش ماه بعد از انتخابات ریاست جمهوری فرصت دارد با غرب درباره برنامه هسته‌ای‌اش به توافق برسد و «مذاکرات نمی‌تواند تا ابد ادامه پیدا کند.»

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
دوستان کسی پیشبینی برای انس نداره؟

بالا