• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
دو تا تا سود داره پیش نویس کردن یکی اینکه وقتی پیش فروش ثبت نام کنی قیمتش هم بالاتر بره 6 ماه دیگه باز شما قیمت الان رو داری میدی دومین سودی که داری اینکه شما اگر بر فرض سه میلیون و ششصد پول الان داشته باشی بخوای از بازار آزاد بخری نمیتونی 6 تاش رو بخری ولی این پول رو میدی 6 تاش رو میخری و اون موقع باز پول دستت اومده و مالیاتش رو میدی و میگیری سکه رو در هر حال برای بعضی ها که دوست دارن با تفاوت قیمت پیش نویس و بازار هم سکه بیشتری ثبت نام کنن موقعیت خوبیه.

عزیز جان سکه رو به قیمت روز بهت می دن یعنی اگه شده باسه 2 تومن شما باید 800 دستی پیاده شی

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
خوب اگه قیمتش پایین تر اومد چی؟ موقع تحویل اومدن قیمت ها رو آوردن پایین اون موقع چیکار می کنین؟

صدرصد بالا تر میره که پایین تر نمیاد دلایلش زیاده از جمله اینکه تا حالا نشده سکه ثبت نامی داشته باشیم و قیمتبازار بالاتر نباشه و سودی تبرده باشند ثبت نامی های سالهای گذشته دوم اینکه بودجه ای که بر اساس دلار 2500 تومنی بسته شده باشه و تامین ارز از صادارت کالاهای غیر نفتی و بودجه ای که طوری تنظیم شده که بی نیاز به 70 درصد منابع نفتی کشور باشیم با گفته کارشناسان اقتصادی باید دلار بازار ازاد بین 3500 تا 4000 باشه تا بتونند تامین منابع یارانه های مردم و بدون منابع 70 درصدی نفت دوام بیارند و همونطوری هم که خود کارشناسان بودجه رو نوشتند طوری تنظیم شده که بر پایه نقت نباشه و همچنین دلار روی 3500 تا 4 هزار بمونه پس صدرصد مطمئن باشید طلا هم ارزون نخواهد شد.

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
عزیز جان سکه رو به قیمت روز بهت می دن یعنی اگه شده باسه 2 تومن شما باید 800 دستی پیاده شی

قیمت که بنا بر گفته خود بانک مرکزی قطعی هست و فقط شما مالیت رو میدی و سکه ها رو تحویل میگیری ماننند سال گذشته.

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
دوستان 2سوال:
اول اینکه میخوام تعدادی سکه بخرم, الان وقت خوبی برای خرید هست یا بذارم بعد عید؟ چون معمولا دم عید کمی بالاهست قیمتش!
دوم اینکه یه تعداد سکه بهار دارم که تاریخشون 1386 هست. با توجه به اینکه تا قبل این سال موقع فروش چیزی کم میکنن!! بنظر شما الان اینارو با تاریخ جدیدتر عوض کنم یا نه لازم نیست؟ یعنی یه مدت دیگه نیان بگن تا قبل سال 87 درصد میخوره؟!

avesta64

Registered User
لایک‌ها
23
واقعا چه آدم هايي پيدا ميشه
بابا يخورده فكر كنين بعد حرف بزنين
من الان سكه بخرم تا 6 ماه نفروشم و بذار گوشه خونه بايد سود 6 ماهه پولمو از كي بگيرم؟!!!

مثلا من ميخوام 5 تا سكه بخرم و تا حداقل 6 ماه نفروشم
از بانك بگيرم ميشه 6 تومن
6 درصد هم ماليات 6 ماه ديگه بدم كلا با ماليات ميشه 6360
از بازار برم بخرم ميشه 5*1350 = 6750

واسه كسي كه ميخواد نگه داره كدوم به صرفه تر شد؟

دوست گرامی توجه نمی نمویی که حد اقل 6ماه پولت رو میدی به اون؟ اگه بزاریش بانک 20% سود میده
یعنی الآن از بازار بگیری به نفعته تازه باید در نظر گرفت که تا 6 ماه دیگه کی مرده و کی زنده؟

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
من نمیدونم چرا بعضیا دوست دارن پیش نویس رو بد جلوه بدن درسته که سود 20 درصد بانک روی پولت نمیاد و مقداری مابه تفاوت قیمتی فعلی سکه و سکه ثبت نامی فقط گیرت میاد که برفرض با مالیات نیم سکه میشه 640 و در بازار آزاد 700 هست و مابه تفاوتش خیلی کمه نصبت به پولت که میذاری تو بانک و 20 درصد سود گیرت بیاد اما اینم در نظر داشته باشید قرار نیست 6 ماه دیگه قیمت سکه همین باشه بلکه اگر مثل سالهای گذشته افزایش قیمت داشته باشه سکه سود خوبی میکنید.

در ضمن پیش نویس کنی سکه های تحویلی رو میگیری با خیال راحت سکه ضرب 92 و ضرب جدید و مشکل اعتماد کردن و خرید سکه های تقلبی یا امثال مسائل دیگه رو هم نداری که این روزا نمیشه به کسی اعتماد کرد همچنین پیش نویس هر چی بیشتر باشه سکه های جدید در سال 92 وارد بازار میشه و باعث میشه سکه هایی که بعضیا نگه داشتن برای فروش رو نخوای با قیمت بالاتر بخری. بلکه با توجه به سکه هایی که با پیشنویس در بازار تزریق شده مسائل بالا رفتن قیمت سکه در بازار هم بهتر کنترل میشه.

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
من الان سكه بخرم تا 6 ماه نفروشم و بذار گوشه خونه بايد سود 6 ماهه پولمو از كي بگيرم؟!!!

می گم با توجه به محاسبات شما چه کاریه که الآن ثبت نام کنی!؟ 6 ماه پولتو می زاری بانک (پول پیش خودته) سودش رو می بری بعد می ری بازار سکه هاتو می خری به قیمت 6750 تو این 6 ماه هم پول پیش خودته و مشکلات جانبی هم نداره

tirdadrad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
قیمت ها اصلا معلوم نمی کنه که همین میمونه، بالاتر میره یا کم میشه... ثبات درست حسابی نداره، اما به نظر من بالا میره پایین نمیاد دیگه!!

nima-1390

Registered User
لایک‌ها
16

مگه سكه پيش فروش رو 1 ميليون ميده؟!!!!!!!!!

Pooriya.a

فروشنده معتبر
لایک‌ها
505
من نمیدونم چرا حس می کنم سکه میره بالا ... شاید یه سیر نزولی رو طی کنه و یه عده ی برن پولشون رو بیرون بیارن اما موقع تحویل یا مدتی بعدش به نظرم بالا بره ...

حالا باید ببینیم چی میشه :دی

nima-1390

Registered User
لایک‌ها
16
كسي هست كه نيم سكه رو 632000 تومن پيش فروش كرده باشه و هنوز پولشو پس نگرفته باشه؟
من خودم يكي از اونام :eek:
راستش از اونجا كه اگه پولمونو پس بگيريم ديگه نميشه ثبت نام كرد، دلم نمياد برم بگيرم.
از اين طرفم در هر نيم سكه بين من و كسي كه 2 روز بعد از من ثبت نام كرده 27000 تومن اختلاف قيمت هست.
يعني من بخاطر اينكه زودتر اقدام كردم و نگه نداشتم واسه چند روز بعد كه ببينم بانك مركزي چه حيله اي به كار مي بره، در هر نيم سكه 27000 تومن سرم كلاه رفت.
واقعا اين بانك مركزي خيلي مكار و حيله گره.
واقعا نامرديه
به خدا نامرديه
آخه بابا مگه سكه رو تحويل روز دادي بهمون كه مياي قيمتشو مياري پايين كه كسايي كه زودتر خريدن ضرر كنن؟!!!
من از ارزون شدنش ناراحت نيستم.
ولي من ميگم اگه تصميم ميگيره قيمتو بياره پايين براي همه بياره
يعني بايد به كساني كه زودتر ثبت نام كردن بايد مابه التفاوتشو ميداد.
ديگه توبه من از اين كارا بكنم.

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470

دوست عزیر سکه ۸۶ امامی قیمتش ۱۳۵۰ هست و سکه ای که به شما بانک میده سکه بهار آزادی هست و قیمتش ۱۳۱۰ هست که از شما ۱۲۹۰ می خرن و با توجه به روند نزولی قیمت ها کمتر از این هم میشه

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
من نمیدونم چرا بعضیا دوست دارن پیش نویس رو بد جلوه بدن درسته که سود 20 درصد بانک روی پولت نمیاد و مقداری مابه تفاوت قیمتی فعلی سکه و سکه ثبت نامی فقط گیرت میاد که برفرض با مالیات نیم سکه میشه 640 و در بازار آزاد 700 هست و مابه تفاوتش خیلی کمه نصبت به پولت که میذاری تو بانک و 20 درصد سود گیرت بیاد اما اینم در نظر داشته باشید قرار نیست 6 ماه دیگه قیمت سکه همین باشه بلکه اگر مثل سالهای گذشته افزایش قیمت داشته باشه سکه سود خوبی میکنید.

در ضمن پیش نویس کنی سکه های تحویلی رو میگیری با خیال راحت سکه ضرب 92 و ضرب جدید و مشکل اعتماد کردن و خرید سکه های تقلبی یا امثال مسائل دیگه رو هم نداری که این روزا نمیشه به کسی اعتماد کرد همچنین پیش نویس هر چی بیشتر باشه سکه های جدید در سال 92 وارد بازار میشه و باعث میشه سکه هایی که بعضیا نگه داشتن برای فروش رو نخوای با قیمت بالاتر بخری. بلکه با توجه به سکه هایی که با پیشنویس در بازار تزریق شده مسائل بالا رفتن قیمت سکه در بازار هم بهتر کنترل میشه.

عزیز جان وقتی 6 ماه دیگه بخواد سکه رو بده بهت مابه التفاوت قیمت روز رو ازت می گیره!
در ضمن از کجا معلوم سکه هایی که میدن رو ضرب 92 بزنن؟؟؟ پارسال که هرچی داد باز هم ضرب 86 بود!!!

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
كسي هست كه نيم سكه رو 632000 تومن پيش فروش كرده باشه و هنوز پولشو پس نگرفته باشه؟
راستش از اونجا كه اگه پولمونو پس بگيريم ديگه نميشه ثبت نام كرد، دلم نمياد برم بگيرم.
از اين طرفم در هر نيم سكه بين من و كسي كه 2 روز بعد از من ثبت نام كرده 27000 تومن اختلاف قيمت هست.
يعني من بخاطر اينكه زودتر اقدام كردم و نگه نداشتم واسه چند روز بعد كه ببينم بانك مركزي چه حيله اي به كار مي بره، در هر نيم سكه 27000 تومن سرم كلاه رفت.
واقعا نامرديه
به خدا نامرديه
آخه بابا مگه سكه رو تحويل روز دادي بهمون كه مياي قيمتشو مياري پايين كه كسايي كه زودتر خريدن ضرر كنن؟!!!

دو تا پست بالاتر خودت رو یه بار دیگه بخون!!!!!
الآن فهمیدی چرا بعضی ها می گن از بازار بخری بهتره؟؟

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
دوست عزیر سکه ۸۶ امامی قیمتش ۱۳۵۰ هست و سکه ای که به شما بانک میده سکه بهار آزادی هست و قیمتش ۱۳۱۰ هست که از شما ۱۲۹۰ می خرن و با توجه به روند نزولی قیمت ها کمتر از این هم میشه

نه برادر من از اونا دیگه از سال 80 به این طرف ضرب نمیشه به همین دلیله که می گن طرح قدیم
اینایی که بانک میده با تصویر امام ـه

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
با سلام دوستان امروز تقریبا خوب افت قیمت داشتیم علتش رو چی حدس میزنید؟؟
ساعت16 تمام 1295000
18 عیار هم 126900

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
واقعا نامرديه
به خدا نامرديه

منم توبه کرده بودم که دیگه پولم رو ندم دست بانک ولی بازم گول خوردم و روی 1250 سه عدد ثبت نام کردم .واقعا به بانک دیگه نمیشه هیچ اطمینانی کرد.امروز رفتم انصراف دادم جلوی ضرر رو از هر جا بگیری منفعته.امروز هم که سکه امامی به 1300 رسید و حتی ممکنه پایینتر هم بره حالا باید نظاره گر بود تا به کف قیمت برسه و از همون بازار ازاد بخریم.کلا اینسری از رفتار بانک مرکزی معلوم بود که دلش نمیخواد سکه بده دست مردم،اول که سر قیمت و نحوه ی پیش فروش کلی بازی درآورد و حالا هم در عمل کاری کرده که ملتی که ثبت نام کردن پشیمون بشن و پولشون رو پس بگیرن.خیلی تابلو هست که بانک اصلا دلش نمیخواد چوب حراج به اندوخته ی طلاش بزنه.

nima-1390

Registered User
لایک‌ها
16
منم توبه کرده بودم که دیگه پولم رو ندم دست بانک ولی بازم گول خوردم و روی 1250 سه عدد ثبت نام کردم .واقعا به بانک دیگه نمیشه هیچ اطمینانی کرد.امروز رفتم انصراف دادم جلوی ضرر رو از هر جا بگیری منفعته.امروز هم که سکه امامی به 1300 رسید و حتی ممکنه پایینتر هم بره حالا باید نظاره گر بود تا به کف قیمت برسه و از همون بازار ازاد بخریم.کلا اینسری از رفتار بانک مرکزی معلوم بود که دلش نمیخواد سکه بده دست مردم،اول که سر قیمت و نحوه ی پیش فروش کلی بازی درآورد و حالا هم در عمل کاری کرده که ملتی که ثبت نام کردن پشیمون بشن و پولشون رو پس بگیرن.خیلی تابلو هست که بانک اصلا دلش نمیخواد چوب حراج به اندوخته ی طلاش بزنه.

دوست عزيز خيلي ممنون از اينكه جواب سوالي رو كه پرسيدم رو دادي
منم تصميم دارم فردا برم پولمو پس بگيرم
اگه كس ديگري در شرايط ماست لطفا بگه كه چه تصميمي داره؟

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840
@lordpc
با یه قسمتی از حرفات موافقم و با یه قسمت نه چون به نظر من بانک دوست داره طلاش رو به ریال تبدیل کنه برای مصارف دیگه

بالا