• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Kaveh.CH

Registered User
لایک‌ها
0
نه دوست عزيز، دليل اين موضوع محتاط و محافظه كارانه بودن معاملات آتي هست. فرض بگيريد قراره شرط ببنديد كه اسفند ماه سكه چند ميشه. بديهيه كه خيلي خوشبينانه نگاه نمي كنيد و كف قيمتي كه حدس مي زنيد حتما اتفاق مي افته رو شرط بندي مي كنيد. قيمت گذاري سكه آتي هم همينطوره. جميع بازيگران بازار به مصالحه مي رسند كه كف قيمت اسفند(يا ارديبهشت سال بعد) چند باشه. ضمنا اگر دقت كنيد ميبينيد كه آتي ارديبهشت 14 هزار تومن در يك روز گرون شده. مطمئن باشيد جو بدبينانه فعلي بخاطر تلاشهاي مذبوحانه بانك مركزي در پايين نگه داشتن ارزش دلاره. اوضاع كه به جاي خودش برگرده، آتي ها بالا مي روند و نوسانات آتي از بازار اسپات معمولا شديدتره.
نظر شما چیه منی که الان پول به اندازه خرید ده تا سکه ندارم با قیمت این روزها وارد معامله ده تا سکه برای اسفند یا اردیبهشت بشم؟ شما خودتون وارد این معاملات نشدید؟
البته سوال قبل و نکته جالب توجه برای من این بود که قیمتی که در آبان خرید و فروش می کنند از قیمت روز پایین تر بود. یعنی خیلی باید منفی به قضیه نگاه کنیم یا بهتر بگیم خیلی نزولی به قیمت ها نگاه کنیم که قیمتی که آبان می خواد اتفاق بیفته رو از قیمت امروز پایین تر بگیریم. علت این رو می خواستم ببینم کسی توجیحی براش داره؟

anony

Registered User
لایک‌ها
48
معاملات آتي همچين جا نيافتاده و بهمين خاطر قيمتش لزوما درست و بجا نيست. حجم معاملات هنوز خيلي كمه.

لورج 1:10 خيلي وسوسه كننده است ولي من به بانك و كارگزار اعتماد ندارم و با اين نوسانات هم اصلا بعيد نميدونم اين كارگزارها ورشكست بشن(در تيرماه كه تعداديشون ورشكست شدن) و اونوقت بايد بدويد دنبال پولتون توي دادگاه و اگر اصل پولتون رو بتونيد پس بگيريد شاهكار كرديد سود پيشكش. ميگن سرمايه قابل تقسيم شركت x تومنه هر كس به نسبت طلبش از اين منتفع ميشه، ممكنه شما از اصل پولتون هم كمتر گيرتون بياد. درسته كه ورشكست شدن كارگزار نسبتا بعيده، ولي در هر صورت ريسكيه كه بايد مد نظر داشت.

من خودم معاملات فيزيكي رو خيلي بهتر ميدونم و قصد ورود به آتي رو هم ندارم.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
طبق آماری که گرفتم کسایی که سکه کار میکنن میگن خرید به شدت اومده پایین , البته حتی دلار هم همینجوره , حتی حواله به نرخ نقد زده میشه .
خلاصه حواستون باشه.البته تحلیل خودم بالارفتن طلا تا 1700 بود ولی الان میبینم قدرتی پشتش نیست با وارد رنج شدن طلا دلارم به نوعی توی کما رفته .

parsa7

Registered User
لایک‌ها
2
طبق آماری که گرفتم کسایی که سکه کار میکنن میگن خرید به شدت اومده پایین , البته حتی دلار هم همینجوره , حتی حواله به نرخ نقد زده میشه .
خلاصه حواستون باشه.البته تحلیل خودم بالارفتن طلا تا 1700 بود ولی الان میبینم قدرتی پشتش نیست با وارد رنج شدن طلا دلارم به نوعی توی کما رفته .

منظور از اینکه خرید به شدت اومده پایین اینه که مردم سکه خرید نمی کنند یا طلافروش ها سکه های مردم رو نمی خرند؟

anony

Registered User
لایک‌ها
48
توصیه میکنم به افرادی که صبح ها با لحاف و تشک جلوی درب بانکهای ملی(پیرمرد، پیرزن، سرباز، مسافر...) خوابیده اند و جنگ و دعوایی که هر روز جلوی این بانکهاست و ... مراجعه کنید ..

parsa7

Registered User
لایک‌ها
2
توصیه میکنم به افرادی که صبح ها با لحاف و تشک جلوی درب بانکهای ملی(پیرمرد، پیرزن، سرباز، مسافر...) خوابیده اند و جنگ و دعوایی که هر روز جلوی این بانکهاست و ... مراجعه کنید ..

بانک رو که من ندیدم اما چند تا سکه فروشی بزرگ تو شیراز میشناسم ندیدم تا حالا شلوغ باشه که کسی برای سکه جنگ کنه.هر وقت هم رفتم به هر تعداد که بخوای سکه داشتن.

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
بانک رو که من ندیدم اما چند تا سکه فروشی بزرگ تو شیراز میشناسم ندیدم تا حالا شلوغ باشه که کسی برای سکه جنگ کنه.هر وقت هم رفتم به هر تعداد که بخوای سکه داشتن.

سکه فروشی با بانک فرق داره خب

شما بازار الان را نبینید
به بقیه هم کاری نداشته باشید
با یک تحلیل و پیش بینی درست
در زمان مناسب سکه بخرید

سکه هم تا الان نشده در عرض مثلا شش ماه نزول داشته باشه
همیشه صعود خودش را داره

پس مقطع الان را نبینید

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
منظور از اینکه خرید به شدت اومده پایین اینه که مردم سکه خرید نمی کنند یا طلافروش ها سکه های مردم رو نمی خرند؟
سعی دارن بفروشن , پول نقد به اون صورت دستشون نیست که بخرن. , از طرفی باشه هم ریسک نمیکنن , هم اوضاع اونس وارد یک وضعیت نا معلومی شده الان , هم اوضاع داخلی دلار , با ترفندی که این بهمنی زد و چو راه انداخت که دلار میریزم توی بازار دلار صد تومن اومد پایین و بعد که معلوم شد الکی بوده دوباره چهل پنجاه تومن رفت, حالا اگه برای چند روز هم که شده این کارو بکنه دلار میره طرفای 1150 , اینه که الان وضعیت مشخص نیست.

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
شما هم فکر کنم شیراز هستی.درسته؟بازار شیراز همیشه فکر کنم سکه هست برای خرید ولی نمیدونم برای فروشش هم بازار مناسب هست یا نه؟به نظر شما الان موقعیت مناسب برای خرید سکه هست؟نیم سکه البته.حدود 20 تا نیم می خوام بخرم اگر بلایی از اسمون نازل نشه.

اره من شیرازم
امروز عصر نیم 270 تومن بود
فعلا فقط نیم بخرم
تمام حباب داره

برو سر بیست متری - طلا فروشی زرایران آقای زرین کفش
بغل دستی اش هم محسن علی پور هست
من زرایران می خورم معمولا
از اون بخر
روی تعداد هم بهت فکر کنم تخفیف بده (البته چک و چونه بزن )

من خودم تعدادی خریدم
الان به نظر می رسه زمان خوبی باشه
یک موقع هم خریدی یک مقدار افت کرد ناراحت نباش
شش ماه دیگه را یا یکسال دیگه را ببین

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
سعی دارن بفروشن , پول نقد به اون صورت دستشون نیست که بخرن. , از طرفی باشه هم ریسک نمیکنن , هم اوضاع اونس وارد یک وضعیت نا معلومی شده الان , هم اوضاع داخلی دلار , با ترفندی که این بهمنی زد و چو راه انداخت که دلار میریزم توی بازار دلار صد تومن اومد پایین و بعد که معلوم شد الکی بوده دوباره چهل پنجاه تومن رفت, حالا اگه برای چند روز هم که شده این کارو بکنه دلار میره طرفای 1150 , اینه که الان وضعیت مشخص نیست.

اینکه هر سری می یاد می گه چند میلیون سکه می ریزیم
کلی دلار
باز فرقی نمی کنه
شما به دلار کاری نداشته باش
قیمت سال پیش سکه را ببین
الان را ببین

شاید این روزها باز سکه افت کنه
ولی مطمئنا سر سال نو میلادی افزایش خوبی داریم

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
بر طبق محاسبه که برروی میانگین سود دریافتی از طریق سرمایه گذاری یکساله بر روی سکه انجام دادم به میزان 26.6 % رسیدم که برای سرمایه گذاری روی دلار این مبلغ به حدود 21.6 % می رسه حالا من اینجا دو مقایسه بین دو بازار مالی کم ریسک رو انجام دادم حالا بازار اتی سکه یا بازار بورس ...با اون ریسکهای بالاشون بمونه اینم در نظر بگیرین که هدف با این تورم بالای 27% گرفتن سود نیست بالاترین هنر حفظ سرمایه هست

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
بر طبق محاسبه که برروی میانگین سود دریافتی از طریق سرمایه گذاری یکساله بر روی سکه انجام دادم به میزان 26.6 % رسیدم که برای سرمایه گذاری روی دلار این مبلغ به حدود 21.6 % می رسه حالا من اینجا دو مقایسه بین دو بازار مالی کم ریسک رو انجام دادم حالا بازار اتی سکه یا بازار بورس ...با اون ریسکهای بالاشون بمونه اینم در نظر بگیرین که هدف با این تورم بالای 27% گرفتن سود نیست بالاترین هنر حفظ سرمایه هست

اون که مسلمه برای حفظ سرمایه است
ولی 26 درصد هم ثابت نیست
برخی اوقات بیشتر هست
در ضمن نقد هم هست
مثل حساب های بانکی یکساله نیست
پولت را برداری سودت کم بشه

anony

Registered User
لایک‌ها
48
اختلاف قیمت 20-30 هزار تومنی بین قیمت بانک و بازار بیرون، باعث میشه هر کسی که یکی دو میلیون تو دستش داره بیاد و روزی 70-80 هزار تومن درآمد مفت و مجانی داشته باشه ! اینه که همه بسیج شدن و دم شعبی که سکه می فروشن یک قشقرقیه که بیا و ببین.

ضمنا اینکار هیچ ریسکی نداره، چون سکه رو نگه نمیداره و همون روز می فروشه و فردا میره توی صف برای خرید دوباره. دلالی صرف. مصرف کننده هم که به قیمت بازار باید بخره.

***********قسمتی از نوشته شما بنا به مصلحت پرشین تولز بعد از دست گذاشتن دادستانی کل کشور ویرایش شد ****************** در صورتیکه شکایت به اون موضوع دارید در تاپیک شکایات بخش کار رو سرمایه موضوع خود و شماره پستتون در تاپیک رو مطرح کنید .

Last edited by a moderator:

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
من خودم با این منطق که حباب ایجاد شده در سکه در مقابل تورم چهل پنجاه درصدی قابل خالی شدن نیست وارزش ذاتی خودشو به این حد می رسونه اقدام به خرید به خصوص نیم سکه کردم فقط باید سکه هاتونو تا شش الی یک سال ندید بگیرید

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
دوستان ما آخر نفهمیدیم کدوم بانک ها سکه میفروشن ؟
میشه ازشون خرید ؟
کدوم شعبه ها معمولا اقدام به فروش میکنند ؟

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
پس با این حساب میشه با خرید روزی 5 سکه از بانک و فروشش در بازار بدون دردسر 100 تومن در روز کار کرد.چه جالب.کسی میدونه شیراز کدوم شعبه ها سکه میدن؟چه ساعتی باید رفت توی صف؟

بانک ملی مرکزی فلکه شهرداری
اینقدر شلوغ هست که فکر نکنم نوبتت بشه
در ضمن ممکنه جیبت هم بزنن
به همین راحتی هم نیست
البته قیمت خرید بازار هم 10 تومن پایین تر از فروش هست
یعنی هر سکه حدود 10 تومن سود داره

anony

Registered User
لایک‌ها
48
ضمنا همونطور كه گفتم قيمت آتي خيلي محتاطانه و "كف" قيمتي هست كه حدس زده ميشه. مطمئن باشيد نزديك انتخابات بشه و پته هاي بيشتري روي آب ريخته بشه و التهابات بالا بگيره و ... قيمتها هم بالا ميره.

پیش فروش سکه اردیبهشت ماه، 650 هزار تومان

شرق: بوي گراني از سكه‌ها به مشام مي‌رسد. سرمايه‌گذاران در معاملات آتي بورس كالا، هر سكه تمام بهار آزادي براي تحويل در ارديبهشت ماه 91 را 650 هزار تومان پيش‌خريد كردند تا نشاني از سوددهي فلز زرد در ماه‌هاي آتي را به نمايش بگذارند. نمايشي كه به نظر مي‌رسد مورد استقبال فعالان بازار طلا بوده و از اين نمايش گراني براي جلوگيري از روند نزولي ارزش سكه‌ها استفاده كنند. اين در حالي بود كه در روزهاي اخير ارزش سكه‌هاي تمام بهار كمتر از 600 هزار تومان در بازار طلافروشان تعيين مي‌شود و ارزش اونس نيز در بازارهاي جهاني روندي صعودي ندارد. اما به نظر مي‌رسد پيش‌بيني‌ها كمي با اين روزهاي بازار متفاوت است و قيمت سكه‌ها روياي ركوردشكني در ماه‌هاي آينده را در سر دارند. بر همين اساس و به گزارش ايسنا در معاملات آتي بورس كالا، هفته گذشته سكه طلاي طرح امام خميني (ره) براي تحويل در ارديبهشت‌ماه معامله شد. طي روزهاي 12، 13 و 14 مهر براي نخستين‌بار سكه طلاي طرح امام خميني (ره) در معاملات آتي بورس كالا براي تحويل در ارديبهشت‌ماه 91 معامله شد. در اين روزها سكه طلا براي تحويل در سال 91 معامله شد كه قيمت با اختلاف اندكي در هر روز نوسان داشته است. به اين ترتيب در روز 12 مهر سكه طلا در بالاترين قيمت650 هزار تومان و در پايين‌ترين قيمت 635 هزار تومان و با حجم 403 معامله ثبت شده است. 13 مهر قيمت سكه براي تحويل در ارديبهشت‌ 90، 3385/0 درصد كاهش قيمت نسبت به روز قبل داشته و به مبلغ 648 هزار و 500 تومان در بالاترين قيمت و 641 هزار و 900 تومان در پايين‌ترين قيمت رسيده كه در اين روز نيز 421 معامله انجام شده است. اما بيشترين قيمت براي سكه طرح امام خميني (ره) تحويل اسفند‌ماه 90، روز 14 مهر ثبت شد، به‌طوري كه در اين روز با 201 معامله، سكه در بالاترين قيمت 657 هزار و 400 تومان و در پايين‌ترين قيمت 655 هزار و 537 تومان فروخته شد كه 2169/2 درصد نسبت به روز قبل رشد قيمت داشت. پيش‌خريد سكه ارديبهشت‌ماه 91 در شرايطي رقم مي‌خورد كه در روزهاي گذشته ارزش اونس جهاني طلا با نوسان‌هاي خود روند روبه‌رشدي نداشته است و به‌نظر مي‌رسد سرمايه‌گذاران نه به خاطر هيجان اين روزهاي طلا، بلكه به دليل سرمايه‌گذاري مطمئن براي ماه‌هاي آينده رو به پيش‌خريد اين سكه كرده‌اند، چرا كه در ماه‌هاي گذشته بارها و بارها در روزهاي پرتلاطم بازار جهاني طلا، تحليل‌گران بين‌المللي پيش‌بيني‌هاي خود را حول ارزش دو هزار دلاري هر اونس طلا چرخاندند كه اين امر در روزهايي كه يورو و دلار در بحران به سر مي‌برند به پيش‌بيني نزديك به واقعيت تبديل شد و سرمايه‌گذاران ايراني را نيز به سرمايه‌گذاري در بازار طلا، خريد سكه و تحويل آن در ارديبهشت ماه ترغيب كرد.

روزنامه شرق- پیش فروش سکه اردیبهشت ماه، 650 هزار تومان- یک شنبه,17 مهر 1390

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
بانک ملی مرکزی فلکه شهرداری
اینقدر شلوغ هست که فکر نکنم نوبتت بشه
در ضمن ممکنه جیبت هم بزنن
به همین راحتی هم نیست
البته قیمت خرید بازار هم 10 تومن پایین تر از فروش هست
یعنی هر سکه حدود 10 تومن سود داره
چرا 10 تومن ؟