• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
به نظر من مهمترین موضوع مدیریت سرمایه هست هیچ چیز در بازار سرمایه صد در صد نیست و هرکی همچین ادعایی داره کذب محض هست در این انجمن هر کی نظر خودش رو میگه اما در نهایت تصمیم با خود ماست پس باید قدرت تصمیم گیری و اگاهی خودمون رو ازبازار سرمایه بالا ببریم تا در مدیریت سرمایه موفق باشیم

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
دوست من سکه های خودت رو شش ماه ندید بگیر با این وضعیت سیاسی اقتصادی اگه سود هم در بلند مدت نکنید ضرر هم نکردید از اقای anony هم به خاطر اطلاع رسانیشون باید تشکر کرد

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
بله بله
کاملا درسته
مخصوصا زمانی که دلار 1400 بود پیش بینیش کاملا درست از آب درومد
منم که تو بازار ارز نبودم گفتم لابد یه چیز میدونه میگه دیگه

سکه شد 640 تومن گف گرون میشه منم نفروختم
گفتم لابد یه چیز میدونه میگه دیگه
10 نفر گفتن سکه هاتو بفروش گفتم نه بچه ها انجمن گفتن میره بالا

خوشگل 11 ملیون و سیصد هزار تومن سر پیش بینی همین داداش ضرر کردم

دقت کردی فقط شما میگی همه پیش بینی هات درست ازاب در میاد

خودشی یا فامیلش

همین داداش پیش بینی کرد بانک مرکزی عمرا نمیتونه سکه رو بیاره پایین

یه روزه 50 تومن حبابشو ترکوند
150 تومنم شورته دلار رو کشید پایین

سکه 100 تومن اومد پایین
پش بندش اونس کش تنبونش در رف 200 تا اومد پایین

اینا همه پیش بینی های درسته داداشه

گرچه من به این بالا پایینا عادت دارم و پیش بینیم برا فروشه دمه عیده

اما خیلی راحت 11 ملیون نقد رو کمتر از 20 روز پیش
به خاطر اعتماد به حرفه همین داداش از دس دادم

کلا چیزی که باعث شد خود من درگیر جریانات این تاپیک بشم , این بود که پیش بینی های قطعی و یکطرفه ممکنه باعث ضرر خیلیا بشه .
یکی اینکه سعی کردم به بچه ها بفهمونم بازار اگه فقط بالا میرفت یا فقط پایین میومد چه طلا , چه ارز چه هرچی ,بانکی نمیموند که ورشکست نشه ! دلالی توی هیچ مملکتی وجود نداشت !! و همچین چیزی امکان نداره. در نتیجه به موقع باید خرید و درست خرید , و به موقع هم باید فروخت.
دوم اینکه , سود توی بازارای این چنینی مال آدم عادی نیست .
سوم اینکه پیشبینی برای یه ساعت دیگه هم نمیشه کرد , اگه پیشبینی بشه کرد , کاری میکنن که بازار خلاف جهت اون پیشبینی بره تا یک سود قلمبه بکنن , یکی از دلایلی که میگم سود این جریانات مال آدمای عادی نیست مال همینه. در نتیجه اگه میخوای سود کنی باید مثل اونا رفتار کنی.
پیشبینی رو هم کسی میتونه بکنه که اونقدر قدرت و سرمایه داشته باشه که روی بازار بتونه تاثیر بزاره , که اونم دیگه پیشبینی نیست.
کسایی که دارن از این راه ها حداقل روزی ده بیست میلیون در میارن هم با قطعیت در این موارد نظر نمیدن , چون اینقدر پوستشون کنده شده که میدونن قطعیتی وجود نداره توی این جریان.

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من مهمترین موضوع مدیریت سرمایه هست هیچ چیز در بازار سرمایه صد در صد نیست و هرکی همچین ادعایی داره کذب محض هست در این انجمن هر کی نظر خودش رو میگه اما در نهایت تصمیم با خود ماست پس باید قدرت تصمیم گیری و اگاهی خودمون رو ازبازار سرمایه بالا ببریم تا در مدیریت سرمایه موفق باشیم
دوست عزیز به اطلاعتون برسونم که حباب سکه هنوز نترکیده وهنوز هم 50 تومن حباب داره
درضمن علت پایین اومدن قیمت سکه پایین اومدن اونسه بانک مرکزی تا حدودی توانست حباب را (حدوده 15 الی 20 تومن) از بین ببره
بعدش هم ما سکه برای بلند مدت نگه می داریم نه برای کوتاه مدت
من هم حدود 4 ملیون تومن سود از دست دادم اما ضرر نکردم چون من سکه زمانی که 300000 تومن و 350000 تومن بود خریدم زمانی که کسی به سکه بها نمی داد حتی دو الی 3 ماه سکه اصلا بالا نرفت اگه میخوای سود کنی باید صبر داشته باشی من سکه را خریدم و دید حداقل 2 ساله دارم بهتر از اینه که پولم تو بانک بذارم
من نه فامیل اقای annony هستم و نه اشنا اما هرروز تحلیلهاشو می خونم
بهترین کارشناسی دنیا هم فکر نمی کردند که اونس تو 2 روز 200 دلار افت بکنه

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
annoy خودشان بارها گفتن که مسولیت ضرر کسی را قبول نمی کنند و اگر شخصی ضرر کنه، مسولیت با خودش است. این را خود ایشان بارها گفته اند. بنده خودم در بازار ارز تا حدی تجربه دارم که در تایپک مربوط به ارز مسایلی مطرح کردم، متاسفانه دوستان هنوز هم دنبال دلارند من هم صد بار گفته بودم سود اصلی در دلار نیست و اوایل کار با نمودار و دلایل منطقی عرض کرده بودم.
دوستانی که علاقه دارند مباحث اولیه اون تاپیک را مطالعه کنند مباحث جالبی است.

مساله دیگر که من یک مقداری احتیاط می کنم این است که، به هر حال من خودم هم گاهی ضرر کردم. خوب من اگر خودم ضرر کنم، یک مساله است، ولی اگر بیام دیگران را هم تشویق کنم که همان سیاست را در پیش بگیرند و ضرر کنند، خوب به هر حال درست نیست....

و مساله آخر، ان شا الله دوستان دلگیر نشند، متاسفانه محیط تالارهای ایرانی، غالبا به جای اینکه محیطی برای کمک و انتقال اطلاعات به دیگران باشد، محلی برای درگیریهای لفظی و خالی کردن عقده ها و.... ، این هم مثل تماشاگران صد در صد محترم فوتبال و یا رانندگی مثال زدنی ما ایرانیان و یا ..این هم یکی از دلایلی است که باعث می شود آدم دلسرد شود. شوربختانه زندگی ما ایرانیان به اندازه کافی در برخوردهای واقعی، استرس آفرین است که آدمی نیاز نداشته باشد در دنیای مجازی نیز جبهه ای دیگر بگشاید!!

به هر حال برای همه دوستان آرزوی موفقیت می کنم.

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
در اينكه هر چيزي به قيمت اصليش ميرسه و يك زماني اختلاف قيمتي كه بين ارزش ذاتي سكه(ميزان طلاش) با قيمت بازارش كم ميشه و از بين ميره، شكي نيست. ولي اون زمان به اين زودي ها نخواهد بود ;-)

ضمنا صحبتهايي كه درباره دلار گفته شد كاملا تاييد شد: دولت اجازه بالا رفتن دلار رو نميده و نخواهد داد(فعلا هم زورش ميرسه). حداكثر كاري كه ممكنه انجام بشه كمي بالاتر بردن نرخ سودهاي بانكي و نرخ سپرده ها و اوراق مشاركته. كه تاثير جدي نخواهد داشت.

البته اشتهاي بازار سكه كمتر شده ولي دليل عمده اش اينه كه افراد با قيمت ارزون بانك، ترجيح ميدن از بانك بخرن و بازار آزاد رونق كمتري داره. حتي اگر به مقداري كه ميخوان گيرشون نياد، ميگن ايرادي نداره و فردا ميخريم(چون بنظر ميرسه بانك فعلا داره اين مقدار سكه رو عرضه ميكنه.) اگر يك زماني بانك ملي ميزان عرضه رو كمتر بكنه(يا شرايط گرفتن سكه سخت تر بشه، مثلا شنيدم يك سيستمي راه انداختن كه كنترل ميكنه و به هر فرد در هر هفته 3 سكه بيشتر فروخته نميشه)، تقاضا وارد بازار آزاد ميشه و قيمت بالا ميره. در اينكه تقاضا هست شك نكنيد، ولي بانك فعلا شده سپر بلا و براي بالا نرفتن قيمت داره اموالشو حراج ميكنه. شما هم اگر ميتونيد و حال داريد تو صف بانك بايستيد، از اونجا بخريد. اگر نه، از بيرون بخريد. ولي در هر صورت بخريد. شك نكنيد كه با وضع ايران، سكه 800 هزار تومني هم ارزونه !

سکه چه وقت میخاد هشتصد هزارتومن بشه ؟مثلا تا عید ؟ اگر قیمت الان رو 550 هزار تومن بگیریم تا هشتصدهزارتومن میشه 43درصد سود . تا عید ملک و زمین بیشتر سود ده خواهد بود یا نهایت همین اندازه . مهم درصد سود هست نه مبلغ اسمی سود .

anony

Registered User
لایک‌ها
48
من یکساله در این تاپیک دارم میگم بخرید، هنوزم میگم و جوجه را آخر پاییز می شمارند.

دولتی که برای تامین نقدینگی یارانه ها شرکتهای پتروشیمی و چه و چه را مجبور میکنه پول علی الحساب بدن به دولت(که منجر به استعفای چند نفر مدیرای شرکتها شد) و بانک مرکزی رو مثل گاو شیرده میدوشه، وضعی خرابتر از این حرفهاست و من بهتون قول میدم در بلند مدت شک نکنید که سکه بالا میره.

همیشه هم گفتم که در کوتاه مدت نوساناتی هست و بانک مرکزی هم درسته که تاثیر زیادی نداره ولی می بینید که بالاخره داره روزی چند هزار سکه به قیمت مفت می فروشه و همه شم فروش میره که هیچ، صف هم هست ! من قول دادم و میدم که صف جلوی بانکها از بین نره یعنی تقاضا وجود داره و تا وقتی هم که وضع فعلی هست(p) مطمئن باشید که نتایج(q) هم مثل گذشته است(صعود). اونس هم که خدا رو شکر چندان خیال پایین آمدن نداره و اگرم بیاد چسبندگی قیمتها جلوی سقوط رو میگیره و در جا میزنه.

بلند مدت(لااقل یکساله) فکر کنید.

ضمنا بهتون بگم که کلی افرادی که(مثل خود من) سر قضیه سکه سود کردن، نمیان صحبتی در این تاپیک بکنن ولی وقتی یک نفر ضرر کوتاه مدتی کرده، حتما میاد و میگه. خیلی جالبه ! من از 340 سکه خریدم و بالای 400 هم خریدم ولی متوسط خریدم هنوز زیر 400 هست ! مطمئن باش یکسال دیگه شما هم در وضع مشابهی خواهی بود. میگی خوب ایرادی نداره. سکه رو خوب شد 570 خریدم، وگرنه الان باید 750 می خریدم...مطمئنم اونموقع هم نمیای تشکر کنی. مثل مابقی که فقط استفاده میکنن.

منم اطلاعات شخصی و تحلیلامو به اشتراک می گذارم و مسئولیتش با خود شماست. من میگم چرا فقط دولتی ها و بانکی ها و طلافروشها سود کنن و بعد مغز مردم رو با تبلیغات جایزه بانکی و ... منحرف کنن. بگذار همه بفهمن که چه خبره.

Last edited:

anony

Registered User
لایک‌ها
48
ضمنا مشکل آقای نیوتن(که قبلا هم ایشون رو به انیشتن تشبیه کردم :D ) اینه که دنبال خرید در کف و فروش در سقف و بقول معروف نوسان گیری هستند که صرفا هم در کوتاه مدت ممکنه و البته فقط روی کاغذ. با اینهمه تجربه در بازار بورس داخل و خارج و فارکس و ... تابحال کسی رو ندیدم که روی کوتاه مدت سود مداوم بسازه.

چیزی که در مورد سکه مطرحه یک مطلب خیلی سادس: بخاطر تزلزل سیاسی و اوضاع خراب فکری مملکت و رواج دروغ و تقلب و اختلاس و دزدی و یارانه و چه و چه و چه پول ملی در حال تضعیف شدیده و این تضعیف ادامه داره. برای جبران بخشی از این تضعیف بهتره بجای پول نقد، سکه و مشابه(مثلا آپارتمان) داشته باشید تا از ضربه ای که پول ملی می خوره، کمتر آسیب ببینید.

مساله کاملا بلندمدت و با دید سرمایه گذاری هست و در این تاپیک بدنبال نوسان گیری نبوده و نیستیم و شما آدرسو اشتباهی آمدی. برو بورکس :lol: و مابقی جاهای مشابه که برات هزار تا تحلیل رنگ و وارنگ می گذارن که صدتاش یک ریال نمی ارزه...

جهت اطلاع شما، برخی مطالبی که از روزنامه ها نقل کردم در این تاپیک توسط خود بنده نوشته شده و قبلا TA و FA تدریس می کردم :glasses: که به جهت اینکه دلم نمیخواست در ضرری که مردم بابت درک غلط این مسائل میدن شریک باشم، کنار گذاشتم.

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
اینکه یک موقع سکه ناگهانی به اوج می رسه
و شما دو دل هستین که بفروشین یا نه
بستگی به ریسک پذیری خودتون داره

نه اینکه بگیم چون دوستان در این تاپیک گفتن باز گرون بشه قبول کنیم یا نه
باید بازار را بشناسیم و مسئولیت نهایی را هم خودمون قبول کنیم

من اگر بودم ریسک می کردم
و اگر می خریدن چند تایی را می فروختم
و منتظر می موندم و اگر پایین می اومد با پولش مجدد سکه می خریدم

anony

Registered User
لایک‌ها
48
نه، پیش بینی من سال بعد همین موقع هست برای 800

سکه چه وقت میخاد هشتصد هزارتومن بشه ؟مثلا تا عید ؟ اگر قیمت الان رو 550 هزار تومن بگیریم تا هشتصدهزارتومن میشه 43درصد سود . تا عید ملک و زمین بیشتر سود ده خواهد بود یا نهایت همین اندازه . مهم درصد سود هست نه مبلغ اسمی سود .

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
من از کسی دل گیر نیستم
همون طور که دوستمون گف از سود ضرر کردم
سرمایه گذاری بلند مدت به هیچ وجه سود نیست و فقط حفظه ارزشه
اما استفاده از نوسان میشه سود
کسی در این جریان مقصر نیس این انتخابه خودم بوده
روی صحبته من با اون دوستمونه که دائم میگه تمام پیش بینی های ایشون درست بوده
و باعث میشه افراد بیش از حد به چیزی اعتماد کنن که واقعی نیس
در واقع تو اون دوره من به نرخ ارز توجه نداشتم و ایشون هم بر اساس نمیدونم چی گف نمیتونن دلار رو ارزون کنه

البت خودش میدونه تو پیغام خصوصی چه چیزای نا مربوطی در کنارش به من نسبت داد
روی صحبت من فقط با آقایونی هس که تعداد پست هاشون همیشه روی صفره و کلن فقط بعد پست های
آقای anony ظاهر میشن و فقط یه چیز رو میگن
البته نمیگن بیشتر شبیه کپی پیست میمونه

کاملا درست است
تا حالا 90 درصد پیش بینی های شما درست از اب درامده
بنظرشما انس تا پایان سال میلادی تا چه حد بالا میره

این بچه بازی ها باعث گمراه شدن دیگران میشه
کاری نداره کافیه نوشته های این آقایون رو تو این تاپیک سرچ کنید بعد خیلی راحت متوجه بچه بازی ای که گفتم میشید
البته اگه با خوندن این پست نرن دونه دونه پستاشونو ویرایش کنن :D

همین قضیه باعث شد من به حرف برادرم که 14 ساله تو کار طلا و جواهره گوش ندم و بگم تو از رو تجربه میگی
علمه این کارو نداری
حالا هی میاد میگه این عللللامتون پیش بینی جدید نکرده:lol:

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61

مسئله اینجاست که برای سرمایه گذاری روی آپارتمان باید حداقل 70-80 میلیون نقد داشته باشی اما برای سکه با 140-150 تومن هم میشه شروع کرد.

anony

Registered User
لایک‌ها
48
در واقع تو اون دوره من به نرخ ارز توجه نداشتم و ایشون هم بر اساس نمیدونم چی گف نمیتونن دلار رو ارزون کنه

البت خودش میدونه تو پیغام خصوصی چه چیزای نا مربوطی در کنارش به من نسبت داد
روی صحبت من فقط با آقایونی هس که تعداد پست هاشون همیشه روی صفره و کلن فقط بعد پست های
آقای anony ظاهر میشن و فقط یه چیز رو میگن
البته نمیگن بیشتر شبیه کپی پیست میمونه

لطفا يك پست از من رو كه توش نوشته باشم كه نميتونن نرخ دلار رو ارزون كنن، كپي كنيد. هيچ چيزي را اديت نكردم و نميكنم چون نيازي ندارم. تا جايي كه خاطرم هست هميشه گفتم كه دولت بخاطر وارداتي بودن اقتصاد جلوي افزايش قيمت دلار رو ميگيره ولي سكه رو نه بهمين خاطر بهتره سكه بخريد. چون اگر اجازه بدن دلار بره بالا، تورم چند ده درصدي ميشه و شورش راه مي افته.(همين اتفاق هم افتاد و دوستاني كه همش توصيه به خريد دلار و ارز ميكردن، الان نميدونم كجان).

ضمنا چيزهايي كه من به شما نسبت دادم بعد صحبتهايي بود كه جنابعالي(سانديس خور اعظم) توي پي ام براي من نوشتيد كه سياسي ننويسم و نگم دولت تقلبي. نه كه نيست؟ همون چيزهايي كه در پي ام نوشتم را اگر بخواهي اينجا هم مي نويسم تا به كجا وصل بودن شما كاملا مشخص بشه. قبلا هم گفتم و بازم ميگم كه گويا شما از پايگاه بسيج حمزه(يا همچين جايي :D) ماموريت داري و هنوزم همينو ميگم چون حقيقت را وارونه جلوه ميديد. لطفا يك پست در مورد ادعايي كه داريد از من پيدا كنيد...

من جواب خيلي را كه در پي ام سوال مي پرسند را هم نميدهم چون همه گفتني ها اينجا گفته شده و كافيه. منم مشاوره خصوصي به كسي نميدم. ولي وظيفه خودم ميدونم تخريب چي هايي مثل شما رو رسوا كنم. بازم از آقاي نيوتن(يا انيشتن :p يا هر چيز ديگه) ميخوام كه پستهايي از من كه باعث تصميم اشتباهشون شده رو اينجا كپي كنيد.

Last edited:

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
من یه سوال برام پیش اومد
ببینید اینجوری میشه که مردم پولشون رو از بانک برمیدارن میرن سکه بخرن دو تا راه داره یا بازار یا بانک اگه از بانک بخرن که دوباره برمیگرده توی بانک ایندفعه پول خود بانکه نه پول مردم.اگه از بازار هم بخرن احتمالا با چند تا واسطه باز برمیگرده به بانک.پس عملا این پول جایی نمیره.
اما یارانه ها.مردم اگه پول اونو خرج کنن باید به نفع دولت باشه.چون فرض کنید قبض برق شما با وجود اینکه مصرفتون با پارسال یکی بوده هفت برابر شده پس مجبورید این پولو دو باره بدید به دولت یا حتی شاید بیشتر از اونی که گرفتید.این دفعه پول مال خود دولته.اگه از پول مردم هم برمیداره این پول یه گردش میکنه و دوباره برمیگرده .

این داستان رو ببینید
اسکناس 100 يوروئي

درست هنگامي است که همه در يک بدهکاري بسر مي برند و هر کدام برمنباي اعتبارشان زندگي را گذران مي کنند.

ناگهان، يک مرد بسيار ثروتمندي وارد شهر مي شود.
او وارد تنها هتلي که در اين ساحل است مي شود، اسکناس 100 يوروئي را روي پيشخوان هتل ميگذارد
و براي بازديد اتاق هتل و انتخاب آن به طبقه بالا مي رود.

صاحب هتل اسکناس 100 يوروئي را برميدارد و در اين فاصله مي رود و بدهي خودش را به قصاب مي پردازد.
قصاب اسکناس 100 يوروئي را برميدارد و با عجله به مزرعه پرورش خوک مي رود و بدهي خود را به او مي پردازد.
مزرعه دار، اسکناس 100 يوروئي را با شتاب براي پرداخت بدهي اش به تامين کننده خوراک دام و سوخت ميدهد.
تامين کننده سوخت و خوراک دام براي پرداخت بدهي خود اسکناس 100 يوروئي را با شتاب به داروغه شهر که به او بدهکار بود ميبرد.
داروغه اسکناس را با شتاب به هتل مي آورد زيرا او به صاحب هتل بدهکار بود چون هنگاميکه دوست خودش

را يکشب به هتل آورد اتاق را به اعتبار کرايه کرده بود تا بعدا پولش را بپردازد.

حالا هتل دار اسکناس را روي پيشخوان گذاشته است.
در اين هنگام توريست ثروتمند پس از بازديد اتاق هاي هتل برميگردد و اسکناس 100 يوروئي خود را برميدارد

و مي گويد از اتاق ها خوشش نيامد و شهر را ترک مي کند.

در اين پروسه هيچکس صاحب پول نشده است.
ولي بهر حال همه شهروندان در اين هنگامه بدهي بهم ندارند همه بدهي هايشان را پرداخته اند و با
يک انتظار خوشبينانه اي به آينده نگاه مي کنند.

خوب است بدانيد، که دولت انگلستان ازآغاز تا کنون در طول دوره موجوديتش، به اين نحو معامله مي کند!!!!

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
نمیدونم این برداشت من درسته یا نه اما حداقل روی کاغذ بحران اقتصادی منطقه یورو و امریکا برطرف میشه و به نظر میرسه قیمت جهانی طلا افت می کنه که انتظار میره توی ایران هم قیمت طلا پایین بیاد اما من شک دارم همچین اتفاقی حداقل در ایران بیوفته.ولی ترجیح میدم وقتی قیمت دلار به یک ثبات نسبی رسید برای خرید اقدام کنم تا لااقل استرس نوسان قیمت دلار رو نداشته باشم.

اینقدر هم فکر نمی کنم نزول پیدا کنه
بحران منطقه یورو و آمریکا هم وضعیتش مشخصه نیست
یک شبه که حل نمی شه
که باز یک شبه طلا بیاد پایین

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
اینکه میگن بری تو صف بانک وایسی و سکه از بانک بخر و بری بفروشی به مغازه 10-15 سود داره رو هر سکه راسته؟
مثلا من 10 تومن دارم برم همشو سکه بخرم از بانک و دوباره بفروشم همون روز!
سوال1 : از کجا باید خرید و مراحلش چجوریه؟؟
سوال 2 : محدودیت نداره؟؟

ممنون

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
سلام
اینکه میگن بری تو صف بانک وایسی و سکه از بانک بخر و بری بفروشی به مغازه 10-15 سود داره رو هر سکه راسته؟
مثلا من 10 تومن دارم برم همشو سکه بخرم از بانک و دوباره بفروشم همون روز!
سوال1 : از کجا باید خرید و مراحلش چجوریه؟؟
سوال 2 : محدودیت نداره؟؟

ممنون

روزی 5 تا بیشتر نمی دن
باید صبح کله سحر بری
تازه اگر جیبت را نزنن توی شلوغی

بالا