Roham_06
Registered User
یعنی 5 تا بگیری و ببری 5 تا طلا فروشی ازت نمیخرن ؟
یعنی 5 تا بگیری و ببری 5 تا طلا فروشی ازت نمیخرن ؟
خب وقتی قیمت بازار و بانک زیاد باشه شاید نخرن
شما قبلش برو طلا فروشی
بگو مثلا ده تا تمام دارم
می خرین؟
چند؟
اونم البته سود نیست !! چون مثلا صد تا سکه الان میخری , دو سال دیگه هم صد تا سکه داری ! سود وقتیه که صد تا سکت شد صد و ده تا سکه.ن اینکه بخرید دو سال دیگه سود داره که همه میدونن .نیاز به کارشناس و این حرفها نداره .
دوستانی که مرتب سفارش به خرید می کردند و اصرار داشتند همه بخرید کجایند؟
من اقتصاد نخوندم و سررشته ای هم ندارم ولی برام مثل روز روشن بود که بازار سکه و طلا به رکود کشونده میشه.
بخش اعظمی از طلای جهان هم اکنون در دست من و شماست. ******اما این موضوع هم یادتان باشد: اکثریت قشر جوامع بشری حقوق بگیر می باشند( که در واقع همان برده ها می باشند. یعنی من و اکثریت قریب به اتفاق شما). بدون احتساب تورم و افزایش حقوق ناشی از تورم میتوان افزایش درامد این قشر را خطی در نظر گرفت. یعنی هر ماه یک میزان ثابتی از درامد عاید می شود و احتمالا یک میزان ثابتی هم پس انداز می شود. در واقع این قشر از جامعه است که باعث پویایی جامعه می گردد و البته سرمایه داران را پولدارتر می کند.
با شرایط موجود و وضعیت دلار , سرمایه ها فعلا جذب دلار میشه , توی این چند روز بازار سکه نشون داد که حتی با بالارفتن دلار و اونس هم تمایلی به بالا رفتن نداشته , که یکی از دلایلشم همون کم شدن تقاضاست , و حالا سعیی که بانک میکنه برای شکستن حبابش , اونس هم که پیشبینی کرده بودم به 1700 میرسه به حدود 1695 رسید و حالا داره ریزش میکنه , خود اینکه به همین 1700 نرسید , یکی دیگه از کلکای بازاره که قبلا گفتم , اگه قرار باشه انتظار بره بازار جایی بره به اونجا نمیره !! ذلار هم که سیر صعودی گرفته , ولی باز روی گرون شدن سکه بخاطر گرون شدن دلار نمیشه زیاد حساب کرد , چون شدید داره کنترل میشه قیمت سکه , البته این خوبه , روند همینجوری باشه حبابش میشکنه.
از نظر من که الان دوباره موقع ریزش اونسه با این شرایطی هم که بالا گفتم , نظرم اینه که سکه پایینتر میاد. ولی میتونی سرمایتو چند قسمت کنی , یک قسمتشو الان بخری , باز اگه پاینتر رفت باز بخری و ...الان با این شرایط میشه سکه خرید؟
یا
چند روز منتظر بمونیم ؟
عجب نموداره خوفیه!!چرا با وجود اینکه نرخ مرجع دلار در سال 81 جهش داشت ولی سکه افزایش قیمت جهشی نداشت؟ یعنی آیا ممکنه قیمت دلار بشه 2 هزار تومن ولی سکه جهش قیمت به همون نسبت نداشته باشه؟
![]()
شما که یه پا اقتصاد دان هستید اون پایین مایینها نگاه می کنید هوای ما و هم داشته باشین مخلص شما:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
حاجی میگم شما خودتو به یک وزارتخونه دولتی نشون بده، در جا استخدامت میکنن. شنیدم دولت سقف IQ گذاشته، بهمین خاطر بیکاری رفته بالا![]()
من توصیه میکنم شما بجای نگاه به دور و بر تون یکم نگاه به کل جامعه بندازید.اونقدرها هم که شما میگید بد نیست.ببینید بقیه دنیا چه خبره.چند کشور خارجی سفر کردید؟جوجه را آخر پاییز می شمارند. گفتنی ها گفته شد و کسانی که عقل اقتصادیشون خوب کار میکنه بار خودشان را می بندند. اتفاقا بهترین موقع خرید وقتیه که دیگران دارند می فروشند(این قاعده بازاره، منتها قدیمیها میگن). اونهم جنس ارزشمندی مثل طلا(سکه) که از اول انقلاب تابحال جز بالا رفتن کار دیگه نداشتهمگر چیزی عوض شده که حالا بخواد تغییر جهت بده؟ فکر کردید اونس در مدت این 33 سال نوسان نداشته؟ نمودار قیمت سکه را ببینید متوجه می شوید. مردم هم از آینده این مملکت نگرانند و بهمین خاطر خرید میکنند. شما گویا خیلی خوش بینید
توصیه میکنم یکم به متن جامعه بیاید و بفهمید خط فقر کجاست و 50-60% مردم زیرش چکار میکنند. نه مثل اون خانم نماینده مجلس(آجرلو) که ازش پرسیدن به نظر شما تخم مرغ چنده گفته فکر کنم 10-15 تومن !
![]()