• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
خب وقتی قیمت بازار و بانک زیاد باشه شاید نخرن
شما قبلش برو طلا فروشی
بگو مثلا ده تا تمام دارم
می خرین؟
چند؟

ممنون ، اره مثلا باید فردا عصر برم بپرسم که پس فردا صبح برم بگیرم :)

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
انچه که در پس ماجرا هست ما ازش خبر نداریم اما میتونیم در مورد انچه که قراراتفاق بیوفته صحبت کنیم همین چند سال پیش سناریوی عراق رو مگه نداشتیم؟خوب حالا تکه های پازل رو با کمی کنکاش قرار بدین تا از انچه ممکنه پیش بیاد اگاهی بیشتری داشته باشیم بحران اقتصادی سرمایه داری..وجود نئو کانها وارزوی دیرینه انها برای جنگ ..وجود بن بست داخلی و ارزوی بعضی جناحهای داخلی که سمپاتی مشترکی با نئو کانها دارن و..... جنگ خیلی بهمون نزدیک شده تو شرایط اینچنینی مردم باتبدیل داراییهای خودشون به دارائیها ی کم ریسکتر از جمله طلا سکه دلار ...میپردازن سقوط بورس و خیلی بانکها حتمی میشه...باید هر چه زودتر رفت به استقبال سکه یک میلیونی ودلار دو هزار تومانی

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49
رفتم بانک گفتم سکه میخوام گفت کپی کارت ملیت رو بده دادم گفت برو 17 دی وقتته!!!!! گفتم الان میخوام گفت بروکی....
شعبه امیراباد بانک ملی رفتم

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
دوستانی که مرتب سفارش به خرید می کردند و اصرار داشتند همه بخرید کجایند؟
من اقتصاد نخوندم و سررشته ای هم ندارم ولی برام مثل روز روشن بود که بازار سکه و طلا به رکود کشونده میشه.
دولت با این تبلیغات اومد نقدینگی مردم رو کشید تا تورم رو بتونه یه جورایی کنترل کنه.
حتی شروع ثبت نام حج هم در راستای همین سیاست بوده.چرا یکدفعه ای وامشو حرام اعلام کردند؟
بعنوان یه سرمایه گذاری خیلی دراز مدت خوبه.هرچند که با این اوضاع من فکر می کنم حداقل 6 ماهی قیمت سکه تغییر زیادی نداشته باشه.
توی پستها می خوندم یه جایی یکی از دوستان معترض بود چون توی اوج گرونی نفرخته ضرر کرده.دوستان اینکه بخرید دو سال دیگه سود داره که همه میدونن .نیاز به کارشناس و این حرفها نداره .این مهمه که تغییرات اینجوری رو بشه پیش بینی کرد و این اسمش سوده نه اون دو ساله.
موفق باشید

iranian_user

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک کارشناس اقتصادی در گفت‌وگو با فارس پیش‌بینی کرد
بازگشت طلا به کانال 1300 دلاری تا ۵ هفته دیگر

خبرگزاری فارس: یک کارشناس مسائل اقتصادی رسیدن طلای جهانی به دو هزار دلار با توجه به پیش بینی کاهش تورم و قوی شدن ارزش دلار در بازار جهانی را غیر منطقی دانست و گفت: انس جهانی حداکثر تا سه هفته دیگر به 1750 دلار می‌رسد و پس از آن تا 1۳۰۰ دلار سقوط می‌کند.
خبرگزاری فارس: بازگشت طلا به کانال 1300 دلاری تا ۵ هفته دیگر

فرزان سهرابی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی فارس در خصوص وضعیت طلا جهانی و روند آن تا پایان سال2011 اظهار داشت: وضعیت طلای جهانی با توجه به پیش بینی کاهش تورم در امریکا از 0.4 درصد به 0.3 درصد که چهارشنبه هفته جاری اعلام می شود، نرخ طلا تا حداکثر سه‌هفته آینده به حدود 1750 دلار می‌رسد ولی پس از به شدت افت خواهد کرد.
به گفته این کارشناس، بر اساس تورم و تقویت دلار طلا تا 5 هفته آینده به 1300 دلار سقوط خواهد می‌کند.
وی در خصوص دلایل افت طلا افزود: یکی از مسائلی که در افت طلا مؤثر است، قوی شدن دلار بوده و تا چند روز آینده دلار وارد کانال صعودی شده و افزایش آن ادامه خواهد داشت، بنابراین، پیش بینی‌هایی که در گذشته در خصوص طلای 2 هزار دلاری تا پایان 2011 می‌شد با توجه به این وضعیت منطقی نیست.
این کارشناس مسائل اقتصادی با اشاره به اینکه رقم 1920 دلار برای طلا بالاترین رقمی بود که انس در سال 2011 به چشم خود دید و تا پایان سال نیز رقم بالاتری نخواهد دید، خاطر نشان کرد: در سال 2012 نیز رشد طلا از سه ماهه دوم سال شروع می‌شود. چند دلاری که طی این مدت رشد کرده نیز با حجم پایین معاملات رخ داده است.
سهرابی تأکید کرد: پیش بینی‌ها کاهش شاخص قیمت مصرف کننده، افزایش فروش خانه‌های نوساز در امریکا، افزایش وجه تضمین سپرده اولیه برای قرارداد‌های آتی طلا در بورس نیویورک نیز از دیگر دلایل کاهش حجم معاملات طلا و در نتیجه کاهش قیمت انس است.
وی ادامه داد: وجه تضمین اولیه قرارداد‌های آتی در بورس نیویورک در گذشته 6 هزار و 75 دلار بود که در حال حاضر به 11 هزار دلار رسیده که از نظر مشتریان معامله با این نرخ برای آنها به صرفه نیست، بنابراین حجم معاملات و تقاضا برای خرید کاهش یافته است.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
ن اینکه بخرید دو سال دیگه سود داره که همه میدونن .نیاز به کارشناس و این حرفها نداره .
اونم البته سود نیست !! چون مثلا صد تا سکه الان میخری , دو سال دیگه هم صد تا سکه داری ! سود وقتیه که صد تا سکت شد صد و ده تا سکه.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان به اطراف خودتان نگاه کنید. ببینید چگونه دوست و آشنا برای سرمایه گذاری طلا را به عنوان گزینه ای مناسب انتخاب می کنند. همین شرایط در سرتاسر دنیا حاکم است. محدوده حمایتی 1600 بدلیل تقاضای شدید طلا بین اقشار با سرمایه ناچیز! همچون من و شماست. به نظر شما طلای خریداری شده توسط ما کم می باشد؟ مگر سرمایه داران کلان چقدر طلا در اختیار دارند که بخواهند با آزاد کردن آنها قیمت را خیلی شدید پایین بیاورند. بخش اعظمی از طلای جهان هم اکنون در دست من و شماست. ******اما این موضوع هم یادتان باشد: اکثریت قشر جوامع بشری حقوق بگیر می باشند( که در واقع همان برده ها می باشند. یعنی من و اکثریت قریب به اتفاق شما). بدون احتساب تورم و افزایش حقوق ناشی از تورم میتوان افزایش درامد این قشر را خطی در نظر گرفت. یعنی هر ماه یک میزان ثابتی از درامد عاید می شود و احتمالا یک میزان ثابتی هم پس انداز می شود. در واقع این قشر از جامعه است که باعث پویایی جامعه می گردد و البته سرمایه داران را پولدارتر می کند. اگر فرض کنیم که همه مبادلات از طریق طلا صورت میگرفت و کسی به فکر اهتکار طلا نمی بود و با فرض اینکه نرخ تولید طلا با نرخ افرایش جمعیت برابر می بود تنها چیزی که باعث افزایش قیمت طلا می شد تقاضای مردم برای استفاده از آن به عنوان یک وسیله زینت دهنده می بود. زیرا بخشی از طلا از سیستم مالی خارج می شد. چون این تقاضا رابطه ای مستقیمی با درامد مردم دارد این رابطه نیز باید خطی باشد. حال فرض کنیم که پول کاغذی هم در میان باشد. از آنجاییکه میانگین نرخ بهره دلار امریکا تقریبا در دراز مدت ثابت است باز افزایش ارزش طلا نسبت به دلار نیز خطی می باشد. سالهای طول می کشد که تمام ذخیره طلای جهان استخراج گردد بنابراین نمی توان اثر آنرا فعلا بر روی قیمت طلا لحاظ نمود. تنها چیزی که در این میان می ماند سرمایه داران می باشد که هر از گاهی با اهتکار طلا، قیمت طلا را افزایش داده و با جوی که درست می کنند بخشی از سرمایه ناچیز برده ها را به یغما می برند. و اگر برده ای با خرید سکه ای سود کرد مطمئن باشد که این سود ناشی از دست دادن بخشی از سرمایه برده ای دیگر است. و سرمایه دار در این میان ضرری نمی اما نکته مهم اینست که نمودار طلا را باید بتوان با یک خط مدل کرد. و اگر از حالت خطی خود خارج شد باید بدانید که قرار است بخشی از سرمایه بردگان از دست برود. پس در ان هنگام هوشیار باشید و فریب ارباب هایتان را نخورید. دوستان از اینکه نام برده را می برم شاید کمی ناراحت شوید ولی این یک واقعیت است. به زندگی مورچه ها نگاه کنید. زندگی انسانها شباهت های بسیاری به زندگی مورچه ها دارد. جایگاه شما کجاست؟ ملکه؟ مورچه نر؟ یا مورچه کارگر؟ ****اما قیمت سکه در داخل کشور: ابتدا باید خدمتتان عرض کنم که خرید سکه بهتر از خرید طلا اب شده می باشد. زیرا زمانی که قیمت طلا بالا برود فروش سکه راحتتر از فروش طلا می باشد. طلا در داخل کشور وابستگی شدیدی به قیمت دلار دارد. متاسفانه پیش بینی های آتی قیمت نفت بیشتر به سمت کاهش شدید قیمت جهانی نفت می باشد. از انجایی که مهمترین شاه راه ورود دلار به داخل کشور نفت می باشد و همچنین تنها راه ورود کالا به کشورمان که متاسفانه بسیار وابسته به کالاهای خارجی می باشد همین دلارهای بدست آمده از نفت می باشد بنابراین در آینده شاهد رشد بسیار شدید دلار خواهیم بود. که منجر به افزایش قیمت سکه نیز خواهد شد. البته همانطور که گفتم قیمت جهانی طلا ذاتا بصورت خطی نیز افزایش می یابد. نتیجه آنکه سکه بسیار گران خواهد شد. ***** اگر سود حاصله از فروش سکه بخاطر رشد جهانی طلا بود بسیار خوشحال باشید و سودتان نوش جانتان. ولی اگر بخاطر افزایش قیمت دلار بود باید بنشینید و بحال قشر فقیر جامعه بگریید. و اگر روزی سرمایه دار شدید دست از معامله گری بردارید و با ایجاد یک کار تولیدی خدمتی به هموطنانتان که با پولهای آنها پولدار شدید بکنید

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
ارزش اونس سير صعودي پيدا كرده و داره همچنان نيز بالاتر ميره. به اميد اونس 1750 دلاري در پايان هفته تقويم ميلادي.

anony

Registered User
لایک‌ها
48
دوستانی که مرتب سفارش به خرید می کردند و اصرار داشتند همه بخرید کجایند؟
من اقتصاد نخوندم و سررشته ای هم ندارم ولی برام مثل روز روشن بود که بازار سکه و طلا به رکود کشونده میشه.

جوجه را آخر پاییز می شمارند. گفتنی ها گفته شد و کسانی که عقل اقتصادیشون خوب کار میکنه بار خودشان را می بندند. اتفاقا بهترین موقع خرید وقتیه که دیگران دارند می فروشند(این قاعده بازاره، منتها قدیمیها میگن). اونهم جنس ارزشمندی مثل طلا(سکه) که از اول انقلاب تابحال جز بالا رفتن کار دیگه نداشته :cool: مگر چیزی عوض شده که حالا بخواد تغییر جهت بده؟ فکر کردید اونس در مدت این 33 سال نوسان نداشته؟ نمودار قیمت سکه را ببینید متوجه می شوید. مردم هم از آینده این مملکت نگرانند و بهمین خاطر خرید میکنند. شما گویا خیلی خوش بینید :D توصیه میکنم یکم به متن جامعه بیاید و بفهمید خط فقر کجاست و 50-60% مردم زیرش چکار میکنند. نه مثل اون خانم نماینده مجلس(آجرلو) که ازش پرسیدن به نظر شما تخم مرغ چنده گفته فکر کنم 10-15 تومن ! :eek:

anony

Registered User
لایک‌ها
48
بخش اعظمی از طلای جهان هم اکنون در دست من و شماست. ******اما این موضوع هم یادتان باشد: اکثریت قشر جوامع بشری حقوق بگیر می باشند( که در واقع همان برده ها می باشند. یعنی من و اکثریت قریب به اتفاق شما). بدون احتساب تورم و افزایش حقوق ناشی از تورم میتوان افزایش درامد این قشر را خطی در نظر گرفت. یعنی هر ماه یک میزان ثابتی از درامد عاید می شود و احتمالا یک میزان ثابتی هم پس انداز می شود. در واقع این قشر از جامعه است که باعث پویایی جامعه می گردد و البته سرمایه داران را پولدارتر می کند.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
حاجی میگم شما خودتو به یک وزارتخونه دولتی نشون بده، در جا استخدامت میکنن. شنیدم دولت سقف IQ گذاشته، بهمین خاطر بیکاری رفته بالا :D

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
با شرایط موجود و وضعیت دلار , سرمایه ها فعلا جذب دلار میشه , توی این چند روز بازار سکه نشون داد که حتی با بالارفتن دلار و اونس هم تمایلی به بالا رفتن نداشته , که یکی از دلایلشم همون کم شدن تقاضاست , و حالا سعیی که بانک میکنه برای شکستن حبابش , اونس هم که پیشبینی کرده بودم به 1700 میرسه به حدود 1695 رسید و حالا داره ریزش میکنه , خود اینکه به همین 1700 نرسید , یکی دیگه از کلکای بازاره که قبلا گفتم , اگه قرار باشه انتظار بره بازار جایی بره به اونجا نمیره !! ذلار هم که سیر صعودی گرفته , ولی باز روی گرون شدن سکه بخاطر گرون شدن دلار نمیشه زیاد حساب کرد , چون شدید داره کنترل میشه قیمت سکه , البته این خوبه , روند همینجوری باشه حبابش میشکنه.

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
با شرایط موجود و وضعیت دلار , سرمایه ها فعلا جذب دلار میشه , توی این چند روز بازار سکه نشون داد که حتی با بالارفتن دلار و اونس هم تمایلی به بالا رفتن نداشته , که یکی از دلایلشم همون کم شدن تقاضاست , و حالا سعیی که بانک میکنه برای شکستن حبابش , اونس هم که پیشبینی کرده بودم به 1700 میرسه به حدود 1695 رسید و حالا داره ریزش میکنه , خود اینکه به همین 1700 نرسید , یکی دیگه از کلکای بازاره که قبلا گفتم , اگه قرار باشه انتظار بره بازار جایی بره به اونجا نمیره !! ذلار هم که سیر صعودی گرفته , ولی باز روی گرون شدن سکه بخاطر گرون شدن دلار نمیشه زیاد حساب کرد , چون شدید داره کنترل میشه قیمت سکه , البته این خوبه , روند همینجوری باشه حبابش میشکنه.

الان با این شرایط میشه سکه خرید؟
یا
چند روز منتظر بمونیم ؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
الان با این شرایط میشه سکه خرید؟
یا
چند روز منتظر بمونیم ؟
از نظر من که الان دوباره موقع ریزش اونسه با این شرایطی هم که بالا گفتم , نظرم اینه که سکه پایینتر میاد. ولی میتونی سرمایتو چند قسمت کنی , یک قسمتشو الان بخری , باز اگه پاینتر رفت باز بخری و ...

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
در دراز مدت سرمایه گذاری روی سکه هیچ ضرری نداره که هیچ.سود هم داره.اونم سودی بسیار بیشتر از سپرده گذاری در بانک ها
به عنوان مثال.این تصویر نمودار قیمت سکه از سال1357 تا سال 1390 رو نشون میده:
Rate_of_coin_1357-1390.GIF

این تصویر هم نمودار قیمت سکه از سال1374 تا 1386 رو نشون میده:
Iranian_gold_coin_pice.png

پس اگر قصدتون از خرید سکه.بدست اوردن سودی بیشتر از نرخ سود بانکی هست در خرید سکه تردید نکنید.البته روش در دراز مدت (مثلا حدود1سال) اصلا حساب نکنید.و بعد از این مدت به فکر فروش سکه ای که الان خریدید بیفتید
اما اگر خرید و فروش سکه رو به عنوان منبع درآمد در نظر دارید.و مثلا یه مبلغ زیادی پول دارید و میخواید از طریق خرید و فروش سکه کسب درامد کنید.اینجا دیگه باید آستینتونو بالا بزنید و به مطالعه علمی بازار ارز و سکه و طلا بپردازید.و با تخصص وارد این کار بشید
نه اینکه ببینید فلانی گفته قیمت سکه میره بالا.پس من برم بخرم
یا اونیکی گفته قیمت میاد پایین.نرم نخرم و اینا...

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
چرا با وجود اینکه نرخ مرجع دلار در سال 81 جهش داشت ولی سکه افزایش قیمت جهشی نداشت؟ یعنی آیا ممکنه قیمت دلار بشه 2 هزار تومن ولی سکه جهش قیمت به همون نسبت نداشته باشه؟
GetImageExRatesChart.aspx

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
چرا با وجود اینکه نرخ مرجع دلار در سال 81 جهش داشت ولی سکه افزایش قیمت جهشی نداشت؟ یعنی آیا ممکنه قیمت دلار بشه 2 هزار تومن ولی سکه جهش قیمت به همون نسبت نداشته باشه؟
GetImageExRatesChart.aspx
عجب نموداره خوفیه!!
فکر کنم دلار دولتی هم یه همچین نموداری داشته باشه
تا 3-2 سال پیش 400-300 بود

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
حاجی میگم شما خودتو به یک وزارتخونه دولتی نشون بده، در جا استخدامت میکنن. شنیدم دولت سقف IQ گذاشته، بهمین خاطر بیکاری رفته بالا :D
شما که یه پا اقتصاد دان هستید اون پایین مایینها نگاه می کنید هوای ما و هم داشته باشین مخلص شما:p

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
جوجه را آخر پاییز می شمارند. گفتنی ها گفته شد و کسانی که عقل اقتصادیشون خوب کار میکنه بار خودشان را می بندند. اتفاقا بهترین موقع خرید وقتیه که دیگران دارند می فروشند(این قاعده بازاره، منتها قدیمیها میگن). اونهم جنس ارزشمندی مثل طلا(سکه) که از اول انقلاب تابحال جز بالا رفتن کار دیگه نداشته :cool: مگر چیزی عوض شده که حالا بخواد تغییر جهت بده؟ فکر کردید اونس در مدت این 33 سال نوسان نداشته؟ نمودار قیمت سکه را ببینید متوجه می شوید. مردم هم از آینده این مملکت نگرانند و بهمین خاطر خرید میکنند. شما گویا خیلی خوش بینید :D توصیه میکنم یکم به متن جامعه بیاید و بفهمید خط فقر کجاست و 50-60% مردم زیرش چکار میکنند. نه مثل اون خانم نماینده مجلس(آجرلو) که ازش پرسیدن به نظر شما تخم مرغ چنده گفته فکر کنم 10-15 تومن ! :eek:
من توصیه میکنم شما بجای نگاه به دور و بر تون یکم نگاه به کل جامعه بندازید.اونقدرها هم که شما میگید بد نیست.ببینید بقیه دنیا چه خبره.چند کشور خارجی سفر کردید؟
ما وضعمون از خیلیها بهتره.ریزش اونس روی سکه تاثیر وحشانکی خواهد گذاشت و لی مطمعن باشید افزایش اونس و دلار حالا حالا ها نمیتونه خودشو به حباب سکه برسونه.
اگه شک دارید یه نگاهی به رشد قیمت سکه از چند ماه پیش بیندازید ( توی چند پست قبل نمودارشو گذاشتم)
دوست عزیز من دستی بر کار دولتی دارم و خوب میدونم دولت به چه راحتی این بحرانها رو رد میکنه.بنشید و ببینید.
شکی در این که سکه در دراز مدت رشد میکنه نیست ولی کی بخریم که بهترین زمان باشه خیلی مهمه.
یه نکته رو بگم که روشنتر بشید. میدونید اگه دولت فقط 50 % از اعتبارات عمرانی و دولتی رو تخصیص نده چه اتفاقی میوفته؟
من این رو بارها دیدم که اتفاق افتاده.اونوقت خیلی از این سکه زیر قیمت بازار و خیلی سریع دوباره میره دست خود دولت.چون یکی از منابع مهمی که داره اقتصاد خونواده ها رو تامین میکنه همین اعتبارات عمرانی و دولتیه.دوست عزیز من تحول یکه منطقه نسبتا بزرگ از کشور رو در مدت 1 2 سال با این پولها که مستقیما هم داده نمی شد دیدم.

بالا