• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463
چرا با وجود اینکه نرخ مرجع دلار در سال 81 جهش داشت ولی سکه افزایش قیمت جهشی نداشت؟ یعنی آیا ممکنه قیمت دلار بشه 2 هزار تومن ولی سکه جهش قیمت به همون نسبت نداشته باشه؟
GetImageExRatesChart.aspx

تا قبل از یکسان سازی نرخ ارز در سال 1381 ما دو نرخ ارز داشتیم.یکی نرخ ارز 175 تومانی بود که برای واردات استفاده میشد.و دیگری نرخ ارز فکر کنم بالای 700 تومن بود
dolar33.jpg

نمودار شما افزایش نرخ ارز از 175 تومان به بیش از 700 تومان رو نشون میده.در حالی که بازار سکه به نرخ دوم ارز (700تومن)وابسته بود و که با یکسان سازی نرخ ارز تغییر چندانی نکرد

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
هر کالایی برای خودش یه دوره اوج داره یه دوره افت . سکه هم همینطوره . قرار نیست که همش موشکی بره بالا . الان داره استراحت میکنه . شاید تا سال اینده همین موقع به 800 هزار تومن برسه .
ملک و مستغلات هم همینطوره . یه مدت بالا میره یه دوره ای استراحت میکنه .
اگر سرمایه گذار بلند مدت هستید اینو یادتون باشه که در بلند مدت بازار خودش رو با شرایط موجود تطبیق میده . یعنی الان که سکه اینقدر بالا رفته نوبت ملک و بقیه کالاها است که صعود قیمت رو شروع کنند .
شما اگه مثلا همون مقدار پول رو که سال 57 میخاستین سکه بخرین رو در بازار بلند مدت سرمایه گذاری کرده بودین الان بیشتر سود میکردین . منظورم از سرمایه گذاری بلند مدت در بازار اینه که سودتون رو از سرمایتون خارج نمیکردین همینطور که سکه میخرین میندازین یه گوشه میمونه اونم همینطور فقط باهاش کار کنین و سرمایه رو سرمایه بیاد . الان خیلی خیلی بیشتر از سکه سود داشتین . چرا؟ دلیلش رو بالا گفتم بازارها در بلند مدت با هم خودشون رو تطبیق میدن . یه روز سکه میره بالا یه روز ملک یه روز بازار بورس و سهام و یه روز هم کالاهای اساسی مثل شکر ، تخم مرغ ، نان ، .... در هر صورت همه چیز در بلند مدت همگام با هم حرکت میکنه .
من هیچوقت سرمایم رو از بازار بیرون نکشیدم که یه چیز دیگه بخرم . تو همون شغل خودم هستم و بخاطر همین موضوع به خم و چم کارم واردم و خیلی خوب دارم حرکت میکنم .

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
هر کالایی برای خودش یه دوره اوج داره یه دوره افت . سکه هم همینطوره . قرار نیست که همش موشکی بره بالا . الان داره استراحت میکنه . شاید تا سال اینده همین موقع به 800 هزار تومن برسه .
ملک و مستغلات هم همینطوره . یه مدت بالا میره یه دوره ای استراحت میکنه .
اگر سرمایه گذار بلند مدت هستید اینو یادتون باشه که در بلند مدت بازار خودش رو با شرایط موجود تطبیق میده . یعنی الان که سکه اینقدر بالا رفته نوبت ملک و بقیه کالاها است که صعود قیمت رو شروع کنند .
شما اگه مثلا همون مقدار پول رو که سال 57 میخاستین سکه بخرین رو در بازار بلند مدت سرمایه گذاری کرده بودین الان بیشتر سود میکردین . منظورم از سرمایه گذاری بلند مدت در بازار اینه که سودتون رو از سرمایتون خارج نمیکردین همینطور که سکه میخرین میندازین یه گوشه میمونه اونم همینطور فقط باهاش کار کنین و سرمایه رو سرمایه بیاد . الان خیلی خیلی بیشتر از سکه سود داشتین . چرا؟ دلیلش رو بالا گفتم بازارها در بلند مدت با هم خودشون رو تطبیق میدن . یه روز سکه میره بالا یه روز ملک یه روز بازار بورس و سهام و یه روز هم کالاهای اساسی مثل شکر ، تخم مرغ ، نان ، .... در هر صورت همه چیز در بلند مدت همگام با هم حرکت میکنه .
من هیچوقت سرمایم رو از بازار بیرون نکشیدم که یه چیز دیگه بخرم . تو همون شغل خودم هستم و بخاطر همین موضوع به خم و چم کارم واردم و خیلی خوب دارم حرکت میکنم .

به نظرم ملک حالا حالاها سر وسامون نمی گیره
چون عرضه زیاد هست و تقاضا خیلی کم

الان چند سال هست رکود داره
و به این زودی هم رفع نمی شه

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
محسن جان نظرتون بعنوان یه سرمایه گذار محترمه .
در کل بنده منظورم تاکید بر جمله " تطبیق بلند مدت بازارها " بود پس اصطلاحا نباید از این شاخه به ان شاخه پرید سود اوری در گرو نظم و پایداری و شناخت نوسانات اون بازار هست . مثلا کسی که از بچگی تو بازار طلا بوده خوب میدونه طلا کی بالا میره کی پایین میاد . چه جوری حرکت میکنه . بازار رو میشناسه . بچه کف بازار هستش . ولی کسی که میبینه قیمت رفت بالا میگه بریم طلا بخریم ( در صورتیکه اصلا کارش این نیست مثلا تو کار تولیدی پوشاکه ) ، این ادم با این نوسانات هیچ وقت نمیتونه سود کنه ( مگر اینکه بلند مدت کار کنه مثلا ده ساله ) . میگن یه بار جستی ملخک دو بار جستی ملخک اخر به چنگم افتی ملخک . بازار به هیجکی رحم نمیکنه .
و اینکه دوستان انتظار صعود همیشگی از یک کالا رو نداشته باشند . همه چیز یه دوره افول داره و یه دوره صعود . حتی ادمها .

موفق باشید .

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
سلام
کسی میدونه الان سکه تهران چطوری بانکها میدن؟
یکی دیروز نوشته بود کپی کارت ملی میگیرن وقت میدن فلان روز بری بگیری که خوب برای ما آدم های عادی بد نیست
دو روز هم هست صبح زود میرم بیرون خبری از شب خواب ها نیست و احتمالش قوی هست که وقتی شده باشه
حالا میشه چند جا همزمان رفت وقت گرفت یا میفهمن؟
ممنونم

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
در کل بنده منظورم تاکید بر جمله " تطبیق بلند مدت بازارها " بود پس اصطلاحا نباید از این شاخه به ان شاخه پرید سود اوری در گرو نظم و پایداری و شناخت نوسانات اون بازار هست . مثلا کسی که از بچگی تو بازار طلا بوده خوب میدونه طلا کی بالا میره کی پایین میاد . چه جوری حرکت میکنه . بازار رو میشناسه . بچه کف بازار هستش . ولی کسی که میبینه قیمت رفت بالا میگه بریم طلا بخریم ( در صورتیکه اصلا کارش این نیست مثلا تو کار تولیدی پوشاکه ) ، این ادم با این نوسانات هیچ وقت نمیتونه سود کنه ( مگر اینکه بلند مدت کار کنه مثلا ده ساله ) . میگن یه بار جستی ملخک دو بار جستی ملخک اخر به چنگم افتی ملخک . بازار به هیجکی رحم نمیکنه .
و اینکه دوستان انتظار صعود همیشگی از یک کالا رو نداشته باشند . همه چیز یه دوره افول داره و یه دوره صعود . حتی ادمها .

موفق باشید .

درسته
کلا اگر در زمینه های مختلف سرمایه گذاری کنیم
مطمئنا سود دهی مناسب و ضرر کمتری شاملمون می شه
و اون بخش در پست قبلی که فرمودین اگر سرمایه را در بازار باهشا کار کنیم
سود دهی بیشتری داره
باهات موافقم

هر چند باز هم باید بخشی از همون سرمایه را اگر بصورت ملک ٰ‌طلا و .... پس انداز کنیم
در مواقع اضطراری به کمکمون می یاد

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
به عنوان مثال.این تصویر نمودار قیمت سکه از سال1357 تا سال 1390 رو نشون میده:
Rate_of_coin_1357-1390.GIF
چیزی افزایش پیدا نکرده که بابا! ناقابله! در عرض 33 سال فقط حدود 1200 برابر! :blink: :blink:
4fvgdaq_th.gif

به قول این برادران مخلص: به حمد الله بعد از انقلاب اسلامی...

بقیه اش رو خودتون به سلیقه خودتون اضافه کنید!

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
بازم بارک الله به سکه !!!

من سالهای 56 و اون موقع ها ، زمونی که بچه بودم رو میگم پفک میخریدیم دونه ای دو زار . الان برا بچه ام میخرم چهارصد تومن . یعنی چهارهزار ریال . اینکه میشه دوهزار برابر .

پفک 2000 برابر شده . باز بنازم به غیرت سکه . فقط 1200 برابر شده . :D

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598

من سالهای 56 و اون موقع ها ، زمونی که بچه بودم رو میگم پفک میخریدیم دونه ای دو زار . الان برا بچه ام میخرم چهارصد تومن . یعنی چهارهزار ریال . اینکه میشه دوهزار برابر .

خب البته اونوقت یه حقوق معمولی بوده چمیدونم 5 هزار تومن؟ الان یه حقوق معمولی مثلا 300 هزار تومنه. در نتیجه حقوق ها شده 600 برابر و باز در نتیجه اگه این شش رو از 1200 برابر شدن سکه کم کنیم سکه شده 600 برابر :دی
البته حقوق معمولی اون موقع رو نمیدونم چقدر بوده !! کسی میدونه بگه تا دقیق حساب کنیم !

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463

خب البته اونوقت یه حقوق معمولی بوده چمیدونم 5 هزار تومن؟ الان یه حقوق معمولی مثلا 300 هزار تومنه. در نتیجه حقوق ها شده 600 برابر و باز در نتیجه اگه این شش رو از 1200 برابر شدن سکه کم کنیم سکه شده 600 برابر :دی
البته حقوق معمولی اون موقع رو نمیدونم چقدر بوده !! کسی میدونه بگه تا دقیق حساب کنیم !
دعوا نکنین :D
در اینجا میتونید نرخ تورم سالهای بعد از انقلاب رو ببینید:
جدول نرخ تورم در 73 سال
از اول انقلاب تا الان قیمت ها حدودا 250 برابر شده
درحالی که قیمت سکه بیش از 1200 برابر شده

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
سلام
یکی دیروز نوشته بود کپی کارت ملی میگیرن وقت میدن فلان روز بری بگیری که خوب برای ما آدم های عادی بد نیست
دو روز هم هست صبح زود میرم بیرون خبری از شب خواب ها نیست و احتمالش قوی هست که وقتی شده باشه
ممنونم
دنبالش نرو عزیز من مخصوصا الان چون
1. به جای 5 تا سکه 2 تا سکه میدن!
2.هر روز جاش عوض میشه یعنی یه روز یه شعبه تمام و ربع میده یه روز دیگه نیم میده یه روز گرمی میده!
3.الاف ها مخصوصا کرده ها دم در صف کشیدن اونم نوبتی میبینی یک لیست دست یه نفره و میگه 40 نفر آقا 40 نفر خانم اسم نوشتن اسم شما را هم بنویسم میشوید 41 مینویسید ساعت 11.5 میبینید 80 تا کرد دای و عمو خاله عمه و ...اومدن...زیر انداز دم بانک میندازن..بیا و ببین بساطی...بعد جالبیش اینه موقع خواندن اسم ها هم که میشه یکی در گوشت میگه عزیزم شما 41 هستی بهت نوبت نمیرسه بیا نفر 9 بفرستمت برو سکه ها رو بگیر 5 تومان بهت میدیم یعنی عزیزم نوبت رو بهت نمیدیم این جا باندی هست شما هم اگه میخوای 3 ساعت الاف شو 5 تومان بهت میدیم نمیخوایم خدافظ سکه ها هم 2تاش ماله ماس 3تاشم ماله رئیس بانک و برو بچش هست گور بابای ملتم کرده
4.برفرض به هرر علتی 2 تا سکه و هم گرفتی تمام هم گرفتی بعد از کلی الافی و اسیری و از خواب زدن و ترس از ندزدین سکه هاو...تهش 30 تومان دست شما رو میگیره

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
چیزی افزایش پیدا نکرده که بابا! ناقابله! در عرض 33 سال فقط حدود 1200 برابر!

به قول این برادران مخلص: به حمد الله بعد از انقلاب اسلامی...

بقیه اش رو خودتون به سلیقه خودتون اضافه کنید!

نمودار های افزایش قیمت سکه با نرخ ریال چندان معتبر نیست

در این دوره هم قیمت اونس بالا رفته

هم ارزش ریال کم شده

برا همین به نظر میاد که قیمت مثلا 2000 برابر شده

در حالی که اگه ارزش ریال حفظ بشه شاید مثلا 100 برابر شده باشه
منظور از حفظ ارزش ریال همون ثابت نگه داشتن قیمت دلاره آزاده
شما نمودار های افزایش قیمت اونس رو باید بررسی کنید ببینید چه قد رشد داشته

سلام
ممنونم

نه سامانش سراسریه با شماره ملی کار میکنه

موفق باشید .

نمیشه در مورد طلا هم به این قضیه استناد کرد

عواملی که رو این مسائل تاثیر میزاره کاملا متفاوته

مثلا ارزش زمین یه مسئله داخلیه
در حالی که طلا از بازار جهانی و دلاره داخلی تاثیر میگیره

یا چیزایی مثل شکر خب بیشتر نیشکر ایران از خوزستانه حالا اگه یه عامل طبیعی اونجا تاثیر بزاره یا

یه اقازاده وارد کنه یا اصلا

کافیه تو مجلس یه لایحه حمایتی برا یه چیز تصویب بشه

برا کسایی که تو یه شاخه وارد میشن این قضیه کاملا صادقه

اما برا کسایی که به اصطلاح بیزینس ( بازرگان ) هستن به هیچ وجه صادق نیس

این افراد سرمایه ای که دارن دائم تو بازارهای مختلف در گردش و تقریبا هیچکدومشون سرمایه گذاری بلند مدت نمیکنن

سرمایه گذاری کوتاه مدت برا بازرگانها باسرمایه کم خیلی بیشتر از چیزایی مث طلا سود داره
هرچی سرمایه بیشتر بشه این میزان کمتر میشه که این به مدیریت سرمایه وابستس

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
دوستان با پنج الی شش میلیون تومان سرمایه آیا خرید طلا، سکه، جواهرات و ... رو پیشنهاد میکنید؟ البته قبول دارم خرید زیرشاخه های طلا با این مقدار واقعا مضحک هست چون امکان خرید بیش از چند سکه در بهترین حالت نیست. البته برنامه ریزی بلند مدت طی دوره های یک الی سه ساله مد نظر هست. با این تفاسیر آیا میشه با اطمینان در پایان دوره سه ساله نسبت به سود معقول بازگشتی نسبت به کل سرمایه حساب کرد (100 درصد سود به بالا)؟ یا همچنان استفاده از سود 19.5 درصد برخی موسسات مالی برای سرمایه های کوچک مناسب هست؟

ممنون میشم پاسخ بدین.

Last edited:

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
البته برنامه ریزی بلند مدت طی دوره های یک الی سه ساله مد نظر هست.

سه سال خیلی زیاده...

پیشنهاد من برای خرید به ترتیب اولویت کم ریسکی:

1 دست دوم
2 اب شده
3 اتی
4 نیم سکه.
5 تمام سکه
6 ربع سکه

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
نمودار رشد قیمت سکه از 30 سال پیش رو می خواستم... نتونستم با سرچ پیدا کنم. از دوستان کسی می دونه ؟

قیمت سکه سال 82 رو می خواستم بدونم

پیدا کردم
جدول 33 ساله نرخ سکه در ایران
http://www.bultannews.com/fa/news/45791

می خواستم بدونم رشد سکه از سال 82 تا الان چند برابر شده و با رشد مسکن مقابسه کنم. دیدم سکه 6 برابر شده و لی مسکن 3 برابر

Last edited:

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
سکه از سال 82 شش برابر شده مسکن (البته کلنگی) از سال 85 . خانه ای که همکارم سال 85 6 ماه گذاشته بود 190 تومن کسی نمیخرید الان بعید میدونم زیر 1میلیارد بده . شما اجاره سالانه سه طبقه آپارتمان 150 متری رو هم روش حساب کن.

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
هیچی مثل ارز سودآور نیست.حتی طلا

بالا