• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

anony

Registered User
لایک‌ها
48
راستش به فكر افتاده بودم كل سكه ها را بفروشم و يك آپارتمان كوچك بخرم كه هم قيمت خودش بالا مي رود و هم اجاره اش هست....ولي بعد محاسبات به اين نتيجه رسيدم كه همين سكه نگه دارم خيلي بهتر است !

بخاطر ركود بازار مسكن و نقدشوندگي پايين(در صورت نياز به پول)، عملا جذابيت مسكن خيلي پايين آمده و واقعا جز براي رفع نياز سكونت استفاده خاصي نداره و قيمتش تا جايي كه ميشده بالا رفته. نه كه بالاتر نميره، ولي بصورت لاك پشتي و خيلي ريز و ملايم. ضمنا خدا نكنه به هر دليلي مجبور به فروش شويد كه آخرش با التماس و ... به 20% زير قيمت منطقه بايد بفروشيد، آنهم با منت خريدار !

ضمنا كمتر مستاجري پيدا ميشه كه كل مبلغ رو اجاره بده و اين هم يك عامل منفي هست. يعني درسته كه نرخ سود معادل اجاره ماهي 3% هست(سالي بالاي 40% مركب شده) ولي اين سود به كل مبلغ تعلق نمي گيره چون همه سعي ميكنن پول رهن رو بالا ببرن و فشار اجاره نشين ها به سمت ندادن اجاره هست.

با لحاظ دو عامل فوق، جريان درآمدي كه از X ميليون سرمايه گذاري در آپارتمان و انتفاع از اجاره اش حاصل ميشه كمتر از سود انتظاري سكه است.

(البته طبق صحبت هايي كه در اين تاپيك هم مطرح شد، در نهايت و در بلندمدت سود هر دو اينها نبايد خيلي دور از هم باشد، ولي لااقل سكه نقدشونده تر است).

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
ف*ا*ک !
من رفتم 3000 دلار فروختم اگه میدونستم قراره اینقدر بره بالا نمیفروختم:(:(

atousajoon

Registered User
لایک‌ها
14
من که زمین خریدم سال 86 الان خیلیییییییییییییییییییییی پشیمونم رشد که نکرده هیچ باز پایین هم اومده .ولی به نظر منم مسکن خیلی خوبه که آدم داشته باشه بعد پول اجاره هاشو بره سکه بخره
حالا به این سوال من لطفا جواب بدین واقعا دلار تا 1350 میره بالا ؟بعد آقای anony شما پیش بینیتون برای سکه در سال 91 حول و حوش چه مبلغیه ممنون

atousajoon

Registered User
لایک‌ها
14
چرا من این همه مینویسم این میزنه نوشته ها 0 .مگه نمیبینه

anony

Registered User
لایک‌ها
48
تا آخر امسال حدود650 - 700 حساب كنيد(آتي ارديبهشت داره حدود 700 معامله ميشه كه بنظرم بالاتر ميره).

تا آخر سال 91 هم روي 850 -900 پيش بيني معقوليه.

ضمنا اينها سناريو واقع بينانه است. بدبينانش هم همينه منهاي 50 هزار تومن( كه فرضا اونس بياد پايين كه عمرا بياد). خوشبينانه اش هم كه اگر الفنون به همين گلكاري هاش ادامه بده(كه داره ميده) الي ماشالله جا داره بالا بره. مثلا تا آخر سال 91 خود من روي بالاي 900 حساب باز ميكنم، ولي نميشه قطعي گفت. اعدادي كه گفتم واقع بينانه با شرايط ايران هست.

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
تا آخر امسال حدود650 - 700 حساب كنيد(آتي ارديبهشت داره حدود 700 معامله ميشه كه بنظرم بالاتر ميره).

ضمنا اينها سناريو واقع بينانه است. بدبينانش هم همينه منهاي 50 هزار تومن( كه فرضا اونس بياد پايين كه عمرا بياد). خوشبينانه اش هم كه اگر الفنون به همين گلكاري هاش ادامه بده(كه داره ميده) الي ماشالله جا داره بالا بره. مثلا تا آخر سال 91 خود من روي بالاي 900 حساب باز ميكنم، ولي نميشه قطعي گفت. اعدادي كه گفتم واقع بينانه با شرايط ايران هست.

1743 20:18

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0

رخی کارشناسان اقتصادی براین باورند که افزایش تقاضای واردات طلا از سوی هند به رشد فزاینده قیمت طلا دامن خواهد زد.
قیمت طلا از ابتدای سال 2011 تا ماه آگوست بیش از 30 درصد رشد داشته است و فقط در ماه آگوست300 دلار افزایش داشته است.اما اینکه آیا این افزایش قیمت می‌تواند در بلندمدت و به دنبال ثبات سیاسی-اقتصادی جهانی و رونق دوباره بازارها ادامه داشته باشد، به نظر می‌رسد پاسخ منفی است، زیرا بسیاری از کارشناسان عقیده دارند که در حال حاضر -به خصوص بعد از تغییرات شدید قیمت در تابستان 2011- بازار وارد قلمرو حباب شده است و معتقدند بعد از یک رشد حباب گونه بازار با یک رکود بلندمدت مواجه خواهد شد.

شرایط جدید بازار طلا را می‌توان با شرایط سال‌های 80-1979 مقایسه كرد که به دنبال رشد 127درصدی قیمت طلا در سال 1979 و رشد ملایم‌تر در سال 1980 در دو سال 82-1981 قیمت بیش از 50 درصد کاهش یافت. بنابراین به نظر می‌رسد که هرچند در شرایط کنونی می‌توان بازار طلا را بازاری مناسب و خوشایند برای سرمایه‌گذاری تلقی كرد، اما با توجه به ماهیت کالا و وابستگی قیمت طلا به قیمت‌های جهانی و همچنین رشد حباب گونه در شرایط کنونی، سرمایه‌گذاران به این بازار به عنوان یک بازار سرمایه‌گذاری بلند مدت توجه نداشته باشند.

اين مطالب در سايت tala.ir امده است.
جناب annony بزرگوار نظر شما چيست؟

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
سلام
من اگه بخوام سکه بخرم بازارش چطوره؟
پول یه سکه دارم و شاید بتونم 2 تا هم بخرم.
کلا هیچی نمیدونم.
باید از بانک بگیرم؟
بانک ها ارزونتر میدن؟
میشه از بانک خرید تو بازار فروخت؟
چون الان 3 میلیون دستمه که البته تا چند وقت دیگه لازمش دارم و فقط 600-700 رو میتونم هزینه کنم.
ولی اگه بشه مثلا با این 5 تا سکه خرید و فروخت خوبه!
ممنون میشم راهنمایی کنید.اصلا ارزش داره 1 سکه بخرم؟

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
سایت مثقال نیم سکه رو قیمت داده۲۷۸ ولی من یزد پرسیدم گفتند فروششون ۲۶۴ هستش.البته قبل ۱۳۸۶ یعنی اینقدر اختلاف داره؟
یا سایت مثقال چرند مینویسه ؟

M.K

Registered User
لایک‌ها
9
سایت مثقال نیم سکه رو قیمت داده۲۷۸ ولی من یزد پرسیدم گفتند فروششون ۲۶۴ هستش.البته قبل ۱۳۸۶ یعنی اینقدر اختلاف داره؟
سکه های زیر 86 اصولا اون ارزش سکه رو ندارن و به نرخ طلای 22 ایار خرید و فروش میشن

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463

چرند نیست
چند هفته قبل که من رفتم سکه بخرم
مال 86 قیمتش560تومن بود
مالا قبل86 قیمتش530!!!

**sahar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من روز چهارشنبه نیم خریدم که اون روز 267000 تومن بود و در سایت مثقال هم همین قیمت رو زده بود حتی بعضی از سکه فروش ها 27000 تومن که 3000 تومن گرونتر از سایت بود، رو هم می فروختن.

Last edited:

**sahar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چقدر سکه از اول این هفته گرون شد؟ :blink:

فکر نمی کنم که دیگه ارزون بشه مگه نه ؟؟؟؟؟

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
میخواستم بخرم که از شانس ما ترکوند!

iranian_user

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سکه برای فروش نداریم، دلار آزاد 1305تومان

سکه برای فروش نداریم، دلار آزاد 1305تومان

تاریخ ثبت: 09 آبان 1390 ساعت 17:38
برخی شعب تعیین شده برای عرضه سکه به قیمت بانکی، طی روزهای اخیر از فروش سکه ها امتناع و اعلام می کنند که سکه برای فروش نداریم. به گزارش سایت طلا به نقل از خبرگزاری مهر فروش سکه ها در شعب بانکی محدود شد و برخی شعب عرضه کننده سکه به نرخ بانکی طی روزهای گذشته از فروش آن امتناع کرده و به مراجعان اعلام می کنند که سکه دولتی برای فروش نداریم.
این در حالی است که عرضه سکه به دستور بانک مرکزی طی چند ماه اخیر به منظور تعادل بخشی به قیمت سکه ها و جلوگیری از افزایش کاذب نرخها در 100 شعبه بانک ملی به تعداد محدود 5 سکه در دستور کار است.
براین اساس امروز بانک مرکزی قیمت هر قطعه سکه طرح جدید برای عرضه در شعب بانک ملی با احتساب نرخ مالیات بر ارزش افزوده را 579 هزار و 280 تومان، نیم سکه را 273 هزار و 520 تومان، ربع سکه را 144 هزار و 560 تومان و گرمی را 73 هزار و 840 تومان تعیین کرد.
قیمت سکه ها امروز در بازار نسبت به دیروز با کاهش مواجه شده است، بر این اساس نرخ سکه تمام بهار طرح قدیم 600 هزار تومان، طرح جدید 590 هزار تومان، نیم سکه 281 هزار تومان، ربع سکه 147 هزار تومان و گرمی 76 هزار تومان است.
نرخ هر اونس طلا امروز در بازارهای جهانی 1717 دلار و هر گرم طلای زرد 18 عیار در بازار داخلی 53 هزار و 900 تومان اعلام شد.
صرافان نرخ دلار آزاد را امروز در بازار 1305 تومان و هر یورو را 1830 تومان تعیین کردند، این در حالی است که به نظر می رسد سیاست یکسان سازی نرخ ارز توسط بانک مرکزی تاکنون چندان موفقیت آمیز نبوده است.
بانک مرکزی امروز نرخ دلار را با روندی افزایشی نسبت به دیروز 1077 تومان و نرخ یورو را با روندی کاهشی 1507 تومان تعیین کرد.

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
1 سوال ببخشید میدونم جاش اینجا نیست ،ولی جدا که تاپیک زدم هیچکس جواب نداد
این سکه های 1 گرمی سود داره؟؟؟برا پس انداز؟؟
خرید و فروشش راحته؟؟؟

ممنونم

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
دوستان برای خرید سکه باید چه فاکتورهایی را مد نظر داشت؟
ممنون از پاسخ تان

بالا