• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
درسته
ولی طوری که من شنیدم شعبه ها خیلی شلوغن
فقط من و شما نیستیم
خیلی ها برای خرید می یان

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
روزی 3-5 تا سکه میدن؟؟ یعنی هر روز میشه؟ اگه این طوریه که ما هم بریم دلال بشیم!

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
الان بانکها پر شده از دلالها .
همه هر روز میرن سکه میخرن .
چند ساعت بیکار میشن 100 تومن سود می کنن .
از دیروز کرمانشاه رو کردن هفته ای 5 تا .
یعنی هرکس هفته ای 5 تا بیشتر نمی تونه بگیره و میزنن به سیستم و تکراری ها رو حذف می کنند .

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
اختلاف بازار آزاد و بانک واقعا مسخرس

خلوت شدن بازار هم برا همینه

همه میرن تو صفه بانکها

دیروز یکی از مدیرانه سرپرستی بانک ملی تو کرج صحبت میکردم

در مورد بانک کارگشایی پرسیدم

گفت افتضاحه

همونجا با رئیس شعبش تماس گرف سفارش ما رو کرد

رئیسه میگف فقط تا ساعت هشت ونیمه صب شماره میدیم بعد درهارو میبندیم فقط مشتریای داخل که شماره دارن رو تا ظهر را میندازیم

راستی

یه کار دیگه که بانک کارگشایی میکنه اینه که به طلا وام میده

شما هرچقدر طلا داشته باشی میبری میزاری اونجا به ازای هر گرم طلا 7000 تومن بهت وامه 9 درصد میدن

منتها باید یک ساله پس بدی فقط به طلا وام میدن و سکه رو به عنوان طلا قبول نمیکنن

حراجه بسته های 100 تایی هم فقط تو شعبه میدون محمدیه تهران هستش

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
اتفاقا امروز من همین شعبه مرکزی کرج رفتم.طرف میگفت از ساعت 11 شب اومده اونجا خوابیده نوبت بهش ندادن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ملت همیشه در صحنه از 12 ساعت قبلش میان دم در بانک وای میستن!

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
بیشتر تقصیر تبلیغات تلویزیونی و رسانه ای هست
وگرنه تبلیغات را داغ نکنند
این طوری نمی شه

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
روند صعودي اونس شروع شده. احتمالا تا آخر هفته 1700 دلار در هر اونس را پشت سر مي ذاره. در اينصورت طلا بر پايه اي از 1650 تا 1700 دلار آماده خيزش تا 1900 و يا حتي 2000 دلار در يكي دو ماه آينده مي باشد. هر چند كه يه كم دير شده ولي هنوز هم فرصت براي خريد طلا و سكه هست. تا دير تر نشده سكه بخريد. سود بازار شب عيد ميلادي و پس از اون بازار شب عيد نوروز را از دست ندهيد

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
دوست عزیز دلیل افزایش قیمت رشد ارزش طلا نیست .افت ارزش دلار باعث این موضوع شده.
یک نگاهی به ارزش دلار در برابر بقیه ارزها بندازید متوجه این موضوع می شوید.
يورو به دلار: 1.3648
پوندبه دلار: 1.5636
این نسبتها رو سایت مثقال هر روز میزنه همیشه برای یورو 1.34 و در بدترین حالتش 1.35 بوده پوند هم همینجوره .دلیلشم نا آرامی داخلی آمریکاس من فکر می کنم بزودی توی ایران هم دلار ارزون بشه.اگه قیمت انس رو به ارزهای دیگه بسنجید افزایش قابل توجهی نداره.

Last edited:

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
من اينطور فكر نمي كنم. تو ايران كه دلار در طي اينم چند روز باز گران شده و در ضمن ارزش گذاري اونس بر پايه دلار هست. اگر دلار كاهش ارزش پيدا كنه قيمت يك اونس طلا هم در ايران كاهشي هست. ولي هممون مي تونيم ببينيم كه هم ارزش دلار رفت بالا هم قيمت اونس

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
بله متوجه فرمايشتون شدم. ولي اين تغييرات براي ما كه در ايران هستيم به منزله ارزان شدن دلار نيست. خودتون چك كنيد ببينيد تو همين تاريخهايي كه عنوان شده ارزش دلار در ايران هم كم شده. در سطح بين المللي با كاهش ارزش دلار يا به نوعي ميشه گفت با ضعيف شدن دلار ، سرمايه داران غربي به فكر تبديل سرمايه دلاري خود به طلا شدند كه اين موضوع باعث صعود طلا شده است. ميشه گفت حجم تقاضا رفته بالا ولي عرضه ثابت مونده و يا اينكه شيب عرضه از تقاضا كمتر بوده و در نتيجه قيمت ها افزايش پيدا كر ده اند. اين مسائل اقتصادي تو كتابهاي درسي اقتصاد خرد و كلان هم هست . ولي از اونجايي كه اينجا ايرانه و كلا هيچ فرمول اقتصادي ثبات نداره نميشه اظهار نظر علمي كرد

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
دوست عزیز دلیل افزایش قیمت رشد ارزش طلا نیست .افت ارزش دلار باعث این موضوع شده.
یک نگاهی به ارزش دلار در برابر بقیه ارزها بندازید متوجه این موضوع می شوید.
يورو به دلار: 1.3648
پوندبه دلار: 1.5636
این نسبتها رو سایت مثقال هر روز میزنه همیشه برای یورو 1.34 و در بدترین حالتش 1.35 بوده پوند هم همینجوره .دلیلشم نا آرامی داخلی آمریکاس من فکر می کنم بزودی توی ایران هم دلار ارزون بشه.اگه قیمت انس رو به ارزهای دیگه بسنجید افزایش قابل توجهی نداره.
اتفاقا ارزش دلار نسبت به سار ارز ها بالاتر هم رفته
نسبت ها رو از 2-1 ماه پیش تا حالا نگاه کرده باشی میفهمی دلار حدود 10% ارزشش نسبت به یورو بالاتر رفته

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
اتفاقا ارزش دلار نسبت به سار ارز ها بالاتر هم رفته
نسبت ها رو از 2-1 ماه پیش تا حالا نگاه کرده باشی میفهمی دلار حدود 10% ارزشش نسبت به یورو بالاتر رفته

ینده الان رو عرض کردم.بدون شک طلا هم از اول سال رشد عالی داشته ولی در بازه یک ماهه پیش چطور؟
این قیمت سکه دیروزه :
قيمت فروش سکه در بازار ايران(تومان)-ساعت به روز رسانی: 17:51 سه شنبه 19/07/90
تمام سکه بهار آزادی طرح قديم: 588000
تمام سکه بهار آزادی طرح جديد: 563000
نيم سکه بهار آزادی : 261000
ربع سکه بهار آزادی : 142000
سکه يک گرمی : 73000
افت داشته.
من پشنهاد می کنم میزان رشد سکه از اول سال 1389 تا الان رو رسم کنید و میزان رشد قیمت انس به ریال ( یعنی قیمت انس در قیمت درلار همان روز)نکته خیلی جالبی رو متوجه می شوید.این دو نمودار تا اوایل شهریور امسال همراه حرکت می کنند و از آن به بعد سکه اوج میگیرد و بعد از افت قیمت انس بسورت افقی حرکت می کند .
بنظر من معنی آن این است که قیمت سکه در بازار ایران بدلیل تقاضای زیاد اون بالا رفته و دیر یا زود این تب هم مانند تب زمین و مسکن می خوابد.

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
رشد قیمت به ابتدای سال رو نشون میده.
در حقیقت نسبت قیمت هست به قیمت ابتدای سال.
کاملا درسته
محور افقی هم تاریخ از ابتدای سال 1389 بصورت ماهیانه است
ضمنا جهت نمودار از راست به چپه

Last edited:

anony

Registered User
لایک‌ها
48
در اينكه هر چيزي به قيمت اصليش ميرسه و يك زماني اختلاف قيمتي كه بين ارزش ذاتي سكه(ميزان طلاش) با قيمت بازارش كم ميشه و از بين ميره، شكي نيست. ولي اون زمان به اين زودي ها نخواهد بود ;-)

ضمنا صحبتهايي كه درباره دلار گفته شد كاملا تاييد شد: دولت اجازه بالا رفتن دلار رو نميده و نخواهد داد(فعلا هم زورش ميرسه). حداكثر كاري كه ممكنه انجام بشه كمي بالاتر بردن نرخ سودهاي بانكي و نرخ سپرده ها و اوراق مشاركته. كه تاثير جدي نخواهد داشت.

البته اشتهاي بازار سكه كمتر شده ولي دليل عمده اش اينه كه افراد با قيمت ارزون بانك، ترجيح ميدن از بانك بخرن و بازار آزاد رونق كمتري داره. حتي اگر به مقداري كه ميخوان گيرشون نياد، ميگن ايرادي نداره و فردا ميخريم(چون بنظر ميرسه بانك فعلا داره اين مقدار سكه رو عرضه ميكنه.) اگر يك زماني بانك ملي ميزان عرضه رو كمتر بكنه(يا شرايط گرفتن سكه سخت تر بشه، مثلا شنيدم يك سيستمي راه انداختن كه كنترل ميكنه و به هر فرد در هر هفته 3 سكه بيشتر فروخته نميشه)، تقاضا وارد بازار آزاد ميشه و قيمت بالا ميره. در اينكه تقاضا هست شك نكنيد، ولي بانك فعلا شده سپر بلا و براي بالا نرفتن قيمت داره اموالشو حراج ميكنه. شما هم اگر ميتونيد و حال داريد تو صف بانك بايستيد، از اونجا بخريد. اگر نه، از بيرون بخريد. ولي در هر صورت بخريد. شك نكنيد كه با وضع ايران، سكه 800 هزار تومني هم ارزونه !

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
در اينكه هر چيزي به قيمت اصليش ميرسه و يك زماني اختلاف قيمتي كه بين ارزش ذاتي سكه(ميزان طلاش) با قيمت بازارش كم ميشه و از بين ميره، شكي نيست. ولي اون زمان به اين زودي ها نخواهد بود ;-)

ضمنا صحبتهايي كه درباره دلار گفته شد كاملا تاييد شد: دولت اجازه بالا رفتن دلار رو نميده و نخواهد داد(فعلا هم زورش ميرسه). حداكثر كاري كه ممكنه انجام بشه كمي بالاتر بردن نرخ سودهاي بانكي و نرخ سپرده ها و اوراق مشاركته. كه تاثير جدي نخواهد داشت.

البته اشتهاي بازار سكه كمتر شده ولي دليل عمده اش اينه كه افراد با قيمت ارزون بانك، ترجيح ميدن از بانك بخرن و بازار آزاد رونق كمتري داره. حتي اگر به مقداري كه ميخوان گيرشون نياد، ميگن ايرادي نداره و فردا ميخريم(چون بنظر ميرسه بانك فعلا داره اين مقدار سكه رو عرضه ميكنه.) اگر يك زماني بانك ملي ميزان عرضه رو كمتر بكنه(يا شرايط گرفتن سكه سخت تر بشه، مثلا شنيدم يك سيستمي راه انداختن كه كنترل ميكنه و به هر فرد در هر هفته 3 سكه بيشتر فروخته نميشه)، تقاضا وارد بازار آزاد ميشه و قيمت بالا ميره. در اينكه تقاضا هست شك نكنيد، ولي بانك فعلا شده سپر بلا و براي بالا نرفتن قيمت داره اموالشو حراج ميكنه. شما هم اگر ميتونيد و حال داريد تو صف بانك بايستيد، از اونجا بخريد. اگر نه، از بيرون بخريد. ولي در هر صورت بخريد. شك نكنيد كه با وضع ايران، سكه 800 هزار تومني هم ارزونه !

کاملا درست است
تا حالا 90 درصد پیش بینی های شما درست از اب درامده
بنظرشما انس تا پایان سال میلادی تا چه حد بالا میره

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
کاملا درست است
تا حالا 90 درصد پیش بینی های شما درست از اب درامده
بنظرشما انس تا پایان سال میلادی تا چه حد بالا میره

بله بله
کاملا درسته