• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
رقم بالا 100 ميل توصيه خريد ميکنين؟

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
رقم بالا 100 ميل توصيه خريد ميکنين؟

به نظر من ریسکش زیاد با توجه به این که سکه هم به دلار کار داره هم به اونس به دلارش من مطمئنم ولی به انس نه الانم حباب زیادی داره
باز دلار ریسکش کمتره
البته تصمیم آخر با خودته

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
من 2 تا نوشتم ولی فعلا مالیاتش رو ندارم بدم میشه بعدا برم بگیرم مشکلی پیش نمیاد

نه مشکلی پیش نمیاد فقط به اضای هر ماه مبلغی هم باید بدی به بانک که برات سکه هات رو نگه می داره !

xms

Registered User
لایک‌ها
387
[h=1] افزایش قاچاق طلا به هند

[/h]

میزان طلای قاچاق شده به هند در سال میلادی جاری احتمالا دست کم 40 درصد افزایش می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بر اساس برآورد شرکت تامسون رویترز جی.اف.ام.اس، طلای قاچاق شده به هند از بیش از 100 تن در سال گذشته به 140 تن در سال جاری صعود می‌کند.

دولت هند به منظور محدود کردن میزان واردات طلا، تعرفه این فلز گرانبها را در دو مرحله به چهار درصد افزایش داده است. همچنین بانک مرکزی این کشور به تازگی از بانک‌ها درخواست کرده تا میزان واردات‌شان برای فروش داخلی را محدود کنند.

پس از اینکه تجارت طلا آزاد شد و سازمان‌های تعیین شده اجازه یافتند طلا وارد کنند، قاچاق این کالا به مدت حدود 14 سال کاهش یافته بود اما اکنون با افزایش یکباره قاچاق آن، پول طلای قاچاق شده به ارزش حدود پنج میلیارد دلار از طریق کانال‌های غیررسمی پرداخت می‌شود.

اقدام دولت هند علیه واردات غیررسمی طلا، به توقیف تنها چند تن طلا محدود بوده است.

انتهای پیام

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
میدونستید هرگرم طلای 18 که شده 124هزار تومن , دلاری 3700 حساب شده؟!!!

در صورتی که دلار آزاد 3600 تومنه!

راه برای قاچاق بازه! ;)

BrainDusk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
تا اونجایی که دست ام تو طلا سازی رفته ، خرید سکه طلا برای ذخیره و به عنوان یک کالایی که بخواید از کاهش ثروت خودتون جلوگیری کنید، کار اشتباهی هستش چون سکه ای که بانک مرکزی میزنه وزن کم و ناخالصی بیشتری نسبت به سکه های دوره 86 داره.

اگر پول دارید برید شمش بگیرید

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
تا حد ممکن از سرمایه گذاری روی اقلامی که چندین عنصر توی قیمت گذاریش تاثیر دارن خودداری کنید.
{ بانک مرکزی + بازار آزاد + عرضه و تقاضا + قیمت جهانی + اخبار سیاسی همه روی قیمت طلا به صورت سکه تثیر بیشتری دارند
و به عنوان یک مقصد سرمایه گذاری برای افراد نااشنا توصیه نمیشه. مگه اینکه باتجربه باشید و با روند بازار آشنا }
روی موردی سرمایه گذاری کنید که قدرت نقدشوندگی بالاتری داشته باشه و به لحطه نقد بشه.
{ معمولا طلا و سکه در هنگام فروش با عدم خرید برخی طلافروشها و فی و کاهش کارمزد بالایی روبرو میشه که ارزش ذاتیش رو کاهش میده }

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
تا حد ممکن از سرمایه گذاری روی اقلامی که چندین عنصر توی قیمت گذاریش تاثیر دارن خودداری کنید.
{ بانک مرکزی + بازار آزاد + عرضه و تقاضا + قیمت جهانی + اخبار سیاسی همه روی قیمت طلا به صورت سکه تثیر بیشتری دارند
و به عنوان یک مقصد سرمایه گذاری برای افراد نااشنا توصیه نمیشه. مگه اینکه باتجربه باشید و با روند بازار آشنا }
روی موردی سرمایه گذاری کنید که قدرت نقدشوندگی بالاتری داشته باشه و به لحطه نقد بشه.
{ معمولا طلا و سکه در هنگام فروش با عدم خرید برخی طلافروشها و فی و کاهش کارمزد بالایی روبرو میشه که ارزش ذاتیش رو کاهش میده }

خوب شما توصیه میکنی برای جلوگیری از کاهش ارزش پولمون توی این مملکت با این تورم وحشتناکی که داره روی چی سرمایه گذاری کنیم؟

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314

تمام فرمایشات شما صحیح اما :
1-موردی تو بازار به جز سرمایه گذاری روی ملک وجود نداره که ارزش پول رو حفظ بکنه حتی 20 درصد سود بانکی و ثبت نام ماشین هم نمی تونه با تورم حداقل 50 درصدی مقابله کنه که متاسفانه نشان از سقوط اقتصاده کشور هم هست
2-سکه وطلا به سرعت قابلیت تبدیل به پول نقد رو داره در حالی که ملک این قابلیت نداره
اگر دوستان پوله خریده ملک . زمین .و... رو دارن باتوجه به این که میشه ازش اجاره هم گرفت و در آمد هم داره و همین طور امنیت بسیار بیشتری هم داره (با توجه به امکان سرقت طلا و...) بهترین سرمایه گذاری است در غیر این صورت اگه چیزی به جز طلا و سکه سراغ دارید خوشحال میشم به من هم معرفی کنید چون من نوعی هم علاقه ای به این که پولم رو روی ملک یا سکه بخوابونم در حالی که اینهمه بیکاری و تعطیلی واحد های تولیدی و صنعتی تو کشورمون هست ندارم

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543

دوست عزیز من اخیراً در اقلام زیادی سرمایه گذاری که چه عرض کنم، احتکار کرده ام!! ولی هیچی رو مثل طلا و سکه ندیده ام. به طور کلی اینو بگم که: شما سکه داشته باش، فروشش با من!! خریدش هم همینطور، حتی شده من موقع خرید تعداد، که موجودی نداشتند، فاکتور زدند و بعد از یک روز به دستم رسیده یعنی باید از یک جایی که وارد بازار شدی به هرحال آشنایی کسب کنی و طرفشو داشته باشی

bill.goldberg

Registered User
لایک‌ها
6
من 100 میلیون دارم
امروز بخرم بهتره؟

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
تا اونجایی که دست ام تو طلا سازی رفته ، خرید سکه طلا برای ذخیره و به عنوان یک کالایی که بخواید از کاهش ثروت خودتون جلوگیری کنید، کار اشتباهی هستش چون سکه ای که بانک مرکزی میزنه وزن کم و ناخالصی بیشتری نسبت به سکه های دوره 86 داره.

اگر پول دارید برید شمش بگیرید
شما از کجا می دونی؟ وزن سکه ها که من ندیدم کم باشه، بعد، در مورد عیارش هم مگر اینکه قلابی باشه که افراد خبره این کار اینو تست می کنند. شما با خرید از جاهای مطمئن و رسمی دیدی که وزن و عیارش کم باشه؟

در مورد خرید شمش من علاقه زیادی دارم، جایی دیدم به وزن های کمتری داشتند ولی ترسیدم بخرم..

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
شما از کجا می دونی؟ وزن سکه ها که من ندیدم کم باشه، بعد، در مورد عیارش هم مگر اینکه قلابی باشه که افراد خبره این کار اینو تست می کنند. شما با خرید از جاهای مطمئن و رسمی دیدی که وزن و عیارش کم باشه؟

در مورد خرید شمش من علاقه زیادی دارم، جایی دیدم به وزن های کمتری داشتند ولی ترسیدم بخرم..

اگه موج سوار نیستی اصلا سمت بانکی نرو - زیر 86 بگیر و با بالاوپایین رفتن قیمت طلای سود کن.

در مورد بازار هم امروز عصر شخصا مخزن رو نقد میکنم و تبدیل به پول میکنم / چون احساس میکنم شب و فردا نزولی میشه ... اونس که نزولی شد

خریداران فعلا صبر کنن چون الان ماکس بازار هست
دولت هم امروز برنامه ارزی جدید داده که باعث پایین اومدن سکه و ارز میشه...

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
فرزندان من. هر سرمايه گذاري ريسك خودش را دارد. و هركدام مزيت خودش را. سود بانكي كه تكليفش معلومه و خريد فروش سكه و ارز هم پر ريسكه. ملك بهترين گزينه هست ولي پول ميخوادش. نهايتش ملك ميخوره تو ركود ولي پائين نمياد و آدم يكجورايي خيالش راحت تره.

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
فرزندان من. هر سرمايه گذاري ريسك خودش را دارد. و هركدام مزيت خودش را. سود بانكي كه تكليفش معلومه و خريد فروش سكه و ارز هم پر ريسكه. ملك بهترين گزينه هست ولي پول ميخوادش. نهايتش ملك ميخوره تو ركود ولي پائين نمياد و آدم يكجورايي خيالش راحت تره.

خیلیا که االان به بی پولی خوردن بخاطر خرید زمین و ملک بود ...
یدفعه ارزون شد و بعد از 4 سال دوباره داره به قیمت خرید 4سال پیش میرسه ...
یعنی 4سال پولشون خوابیده که اگر متوسط سالی 25درصد تورم داشته باشیم یعنی الان ارزش پولشون صفر شده

ولی در کل سکه خیلی پر ریسک هست مخصوصا در مبالغ بالا ...

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
ملک فقط در صورت ساخت و ساز و فروش سود داره وگرنه اگه بخری بندازی نهایتش سود بانکی بهت میده
کی گفته گفته که ریسکش کمه یه خمپاره بخوره به شهر یا یه زلزله بیاد خونه ها نصف قیمت میشن ضمن این که قابلیت نقد شوندگی پایینی داره
بستگی به سیاست های دولت هم داره که مسکن به مردم بده یا نه و نیاز مردم در آینده

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
خیلیا که االان به بی پولی خوردن بخاطر خرید زمین و ملک بود ...
یدفعه ارزون شد و بعد از 4 سال دوباره داره به قیمت خرید 4سال پیش میرسه ...
یعنی 4سال پولشون خوابیده که اگر متوسط سالی 25درصد تورم داشته باشیم یعنی الان ارزش پولشون صفر شده

ولی در کل سکه خیلی پر ریسک هست مخصوصا در مبالغ بالا ...

پولی که این وسط از اجاره دادن خونه یا کسب کار یا سکونت خوده طرف در میاد رو حساب نکردید
مثلا خونه 500 میلیونی الان 3 میلیون اجارشه در 12 ضرب کنیم میشه 36 ضربدر 4 سال هم میشه 144 میلیون 14 میلیون هم هزینه تعمیرات و استهلاک خونه حداقل 130 تومن در آمد می مونه سکه کجا این در آمد رو میده؟

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
اگه موج سوار نیستی اصلا سمت بانکی نرو - زیر 86 بگیر و با بالاوپایین رفتن قیمت طلای سود کن.

در مورد بازار هم امروز عصر شخصا مخزن رو نقد میکنم و تبدیل به پول میکنم / چون احساس میکنم شب و فردا نزولی میشه ... اونس که نزولی شد

خریداران فعلا صبر کنن چون الان ماکس بازار هست
دولت هم امروز برنامه ارزی جدید داده که باعث پایین اومدن سکه و ارز میشه...
هر روز کمترش 20 هزار میاد روش موندیم واقعاً نمی دونیم چکار کنیم

ببخشید شما چند سالتونه بی زحمت؟

Last edited:
بالا