• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
فرزندان من. بهترين گزينه تشكيل سبد سرمايه گذاري هست. در خصوص ملك خودم 3.5 سال پيش آپارتمان خريدم 90 تومن الان كمه كم 450 قيمتشه. بله ريسك زلزله و جنگ هم هست ولي گفتم استرسش كمتره و بهترن راه سبده فقط سبد حتي آبكش هم جواب نميده.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
فرزندان من: بهترین گزینه به نظر من خرید طلا دلار هست چون دلار از از 30 ساله پیش هرگز ارزون نشده

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
امروز کسی خرید داشت؟!!!

من رفتم تبدیل به پول کنم طلافروشا میگفتن چون امروز لحظه ای شده سکه نرخ نداره
گفت صبر کن ثابت شد بیا بخریم... (هیچ طلافروشی ریسک نکرد بخره) :D

ما هم نفروختیم و مشکل مالیمون حل شد-انشاله گرونتر بشه :cool:

janajana

Registered User
لایک‌ها
475
فرزندان من...
من که ریسک کردم و رفتم یه مقداری طلا خریدم ولی بعدش یک خونه با شرایط خوب گیرم اومد و رفتم با مقداری ضرر فروختم و خونه گرفتم....
طلا خریدن اون هم با مقدار زیاد به استرسش نمیارزه... یک سال و نیم قبل رفتم زمین خریدم 24 تومان الان شده 90 تومان... بدون هیچ استرسی...

azada

Registered User
لایک‌ها
279
این ماجرای فرزندان من چیه باز؟!؟!
----------
به نظر من قیمت نزولیه
علت هم اشباع دوباره خرید جهانی هست
و حالا منتظر سقوط اونس
دوستان دیگه نظری دارن؟

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
طلا ریسکش بالاست فعلا
زمین و ملک از 4 سال پیش تا حالا حدود 3.5 برابر شده
از دوسال پیش تا حالا 2 برابر
از یک سال پیش تا حالا حدود 1.7 برابر

پس میبینین که رشد زیادی نداشته البته این نرخ برای داخل شهر هست حالا یک جا ممکنه منطقه پیشرفت کرده یا کاربری ها عوض شده قیمت رفته بالا ولی داخل شهر زیاد رشد نکرده نسبت به بازار های دیگر
امسال هم بدلیل نداشتن جاذبه سرمایه گزاری در زمین و ملک و عدم توانایی مردم در خرید و عدم نقد شوندگی و اجاره بهای پایین به طوری که باید 18 سال اجاره بدی تا پول خودش رو در بیاره سرمایه گزاران شاید به بازار های دیگه مثل سکه و ارز روی بیارند

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
طلا ریسکش بالاست فعلا
زمین و ملک از 4 سال پیش تا حالا حدود 3.5 برابر شده
از دوسال پیش تا حالا 2 برابر
از یک سال پیش تا حالا حدود 1.7 برابر

پس میبینین که رشد زیادی نداشته البته این نرخ برای داخل شهر هست حالا یک جا ممکنه منطقه پیشرفت کرده یا کاربری ها عوض شده قیمت رفته بالا ولی داخل شهر زیاد رشد نکرده نسبت به بازار های دیگر
امسال هم بدلیل نداشتن جاذبه سرمایه گزاری در زمین و ملک و عدم توانایی مردم در خرید و عدم نقد شوندگی و اجاره بهای پایین به طوری که باید 18 سال اجاره بدی تا پول خودش رو در بیاره سرمایه گزاران شاید به بازار های دیگه مثل سکه و ارز روی بیارند

دقیقا

من 4 سال پیش در یک منطقه جا افتاده آپارتمان خریدم 156 میلیون ، الان اگر واقعا بخوام بفروشم 500 ازم میخرن. تازه اونم 1-2 ماه طول میکشه. زمین همه میگن گرون شده ، اما کیه که بخره ! طرف زمین 2 هزار متریش رو هی دلش خوشه که بالا رفته. اما 2 ساله که به قیمت نمیتونه بفروشه. مشتری واقعی نصف قیمت میخره

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
این ماجرای فرزندان من چیه باز؟!؟!
----------
به نظر من قیمت نزولیه
علت هم اشباع دوباره خرید جهانی هست
و حالا منتظر سقوط اونس
دوستان دیگه نظری دارن؟
فرزندان من...اخه کی طلا ارزون شده که این بار دومش باشه البته ارزون شده ولی چجوری مثلا سکه 500 تومنی شده 1500 بعد یهو شده 1300 خوب باز اینجا کسایی که داشته بودند سود کردند

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
فرزندم اگر جاي زمين خوب باشه اون دوهزار متر سريعا فروش ميره.
دقیقا

من 4 سال پیش در یک منطقه جا افتاده آپارتمان خریدم 156 میلیون ، الان اگر واقعا بخوام بفروشم 500 ازم میخرن. تازه اونم 1-2 ماه طول میکشه. زمین همه میگن گرون شده ، اما کیه که بخره ! طرف زمین 2 هزار متریش رو هی دلش خوشه که بالا رفته. اما 2 ساله که به قیمت نمیتونه بفروشه. مشتری واقعی نصف قیمت میخره

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147
فرزندم اگر جاي زمين خوب باشه اون دوهزار متر سريعا فروش ميره.
فرزندم ، زمین 2 هزار متری که جاش واقعا خوب باشه به من و شما نمیرسه . قبلا طرحاش توی شهرداری تصویب شده و گیر یه نفر از داخل مجموعه میاد. زمین معمولی هم فروش نمیره ، چون جواز ساخت یا تفکیک سندش کار سختیه.
حاجي اين بابا عكس منو گرفته زده به آواتارش:D

وگرنه ٣٧ سال سنشه!!
تکذیب میشه ! این عکس خودمه . مدارکشم موجوده :p. 37 سال !!! بی انصاف چقدر منو پیر میکنی آخه:D

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
الان همسایه ما 1 ساله میخواد خونش رو بفروشه ولی مشتری نمیاد اگرم بیاد مفت میخواد مثلا 10 درصد زیر قیمت کارشناسی

pcmatin

Registered User
لایک‌ها
382
من سكه دارم به نظر شما بفروشم يا نگه دارم؟

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417

به نظر من به دلار تبدیلشون کن با توجه به این که آینده انس معلوم نیست البته شایدم من اشتباه بکنم ولی تصمیم با خودته

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55

هیچکس نمیتونه کمکی کنه ...
ریسک 50 / 50 هست
یا گرون میشه یا نمیشه
اینقد وضعیت خرابه که طلافروشا هم درمونده شدن و نمیدونن چیکار کنن

هرتصمیمی خودت بگیری بهترین تصمیمه
من بشخصه نگه داشتم و نمیفروشم تا تپل گرون شه

Last edited:

naparametry

Registered User
لایک‌ها
82
سلام
بزرگواران عزیز من سرمایه گذار و این حرف ها نیستم.ولی قصد خرید طلای زیاد دارم منظورم برای خانومم هست شاید نزدیک100گرم.تویه سفرهایی که تو شهر های مختلف داشتم فهمیدم قیمت طلا و کارمزد خیلی تفاوت داره با تهران:blink:
میشه یکی توضیح بده این تفاوت قیمت واسه چی هست؟ و کجا ارزونتره؟
ممنون

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
فرزندان من !!

با توجه به تحریم طلا تو تابستون احتمال داره طلای ایران رو نخرن و قیمتش پایین بیاد؟

این تحریم روی اشخاص هست یا فقط حکومت و دولت؟

الان طلا هم بخاطر کنترل های شدید خیلی عقب مونده از تورم!! زورشون به این میرسه !! خودور و لوازم مصرفی رو ول کردن گیر دادن به طلا و دلار
ممنون میشم یکی جواب بده!!

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
فرزندان من !!

با توجه به تحریم طلا تو تابستون احتمال داره طلای ایران رو نخرن و قیمتش پایین بیاد؟

این تحریم روی اشخاص هست یا فقط حکومت و دولت؟

الان طلا هم بخاطر کنترل های شدید خیلی عقب مونده از تورم!! زورشون به این میرسه !! خودور و لوازم مصرفی رو ول کردن گیر دادن به طلا و دلار
ممنون میشم یکی جواب بده!!

طلا مثل پول نیست که بگی ریال رو کسی نمیخره و تحریمه
طلا جهانی هست - هرجای دنیا که بری پوله
تحریم هم که بکنن باز ارزش خودشو داره و اگر کسی به ایران طلا نفروشه باعث میشه طلا در ایران گرونتر بشه

من چندروز پیش گفتم طلا روی دلار 3700 بسته شده کسی توجه نکرد دلار بخره (اون موقع 3600 بود)
الان دلار شده 3700 :D

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
طلا مثل پول نیست که بگی ریال رو کسی نمیخره و تحریمه
طلا جهانی هست - هرجای دنیا که بری پوله
تحریم هم که بکنن باز ارزش خودشو داره و اگر کسی به ایران طلا نفروشه باعث میشه طلا در ایران گرونتر بشه

من چندروز پیش گفتم طلا روی دلار 3700 بسته شده کسی توجه نکرد دلار بخره (اون موقع 3600 بود)
الان دلار شده 3700 :D

نه منظورم سکه بود ! چون عیار سکه های ایران پایین تر از سطح جهانی هست ظاهرا به قیمت کمتری میخرن!

در ضمن این تحریم برا اشخاص هم هست؟؟

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
فرزندان من. طي رايزني تقريبا به اين نتيجه رسيدم كه ملك بدجور تو ركوده و خواهد بود و داشتن نقدينگي ارجحيت داره. با توجه به نزديكي يارانه و انتخابات احتمالا دلار نزولي بشه.

بالا