• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
نه منظورم سکه بود ! چون عیار سکه های ایران پایین تر از سطح جهانی هست ظاهرا به قیمت کمتری میخرن!

در ضمن این تحریم برا اشخاص هم هست؟؟

سکه ایران داخلی هست و ربطی به عیار جهانی نداره - حبابش هم روحی و سیاسی هست
سکه ایران رو کسی خارج از ایران نمیخره

تجربه نشون داده تحریم اشخاص تاثیری روی سکه طلا دلار نداره
---------

اعلام رسمی حمایت هاشمی و خاتمی از حسن روحانی باعث میشه طلا به گرمی 110 نزول کنه (این قطعی هست)
اگر دیدید صبح یا عصر این خبر رسمی اعلام شد فورا آماده فروش بشید و نذارید به فردا بکشه (البته این نظر منه)

اعلام تایید صلاحیت مشایی هم طلا رو میکنه 133 تومن ... (این احتمالیه)

اونس در چند روز اینده احتمالا بره کانال 1400 چون الان نشون داده پتانسیل افزایش داره)

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
این قضیه مشایی چیه ؟ مگه امکان داره بازم تایید شه ؟!

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
این قضیه مشایی چیه ؟ مگه امکان داره بازم تایید شه ؟!

امکانش که هست...
چون گروهشون تهدید به افشاگری زده و حتی آماده پخش سی دی هستن ممکنه کوتاه بیان و تاییدش کنن.

اگه تایید بشه 90% اسمش بیرون میاد (ولی نه با رای مردم - مطمئن باش)

ولی منکه بعید میدونم تاییدش کنن - آخه خیلی عواقب بدی در آینده داره (این گروه همین الان منهدم بشه به نفع همه هست)

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

با صحبت های امروز **** امکان هر حکم حکومتی منتفی شد . مشائی اینا هم عددی نیستن که بخوان افشاگری کنن

من صحبتهای اکثرشون گوش دادم

بدون دید حزبی و بامنطق : روحانی . محسن رضایی . قالیباف فکر و برنامه ی بهتر وی دارن و صادق تر به نظر میرسن

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800

با صحبت های امروز **** امکان هر حکم حکومتی منتفی شد . مشائی اینا هم عددی نیستن که بخوان افشاگری کنن

من صحبتهای اکثرشون گوش دادم

بدون دید حزبی و بامنطق : روحانی . محسن رضایی . قالیباف فکر و برنامه ی بهتر وی دارن و صادق تر به نظر میرسن

جان امواتت یه تاپیک بزن واسه این بحثات ! بکش از این تاپیک بیرون ! 2 ساعت میایم بینیم چه خبر شده یهو میبینم شما داری ... !
انس میری بالا طلا میاد پایین ؟ خدایی یکی منو روشن کنه چی رو طلا تاثیر داره تو ایران ؟ -مثلا تعداد گل زده استقلال تاثیر داره آیا ؟

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
جان امواتت یه تاپیک بزن واسه این بحثات ! بکش از این تاپیک بیرون ! 2 ساعت میایم بینیم چه خبر شده یهو میبینم شما داری ... !
انس میری بالا طلا میاد پایین ؟ خدایی یکی منو روشن کنه چی رو طلا تاثیر داره تو ایران ؟ -مثلا تعداد گل زده استقلال تاثیر داره آیا ؟

چند نفر نشستن اون بالا مافیا بازی..
اونس که الان رفته بالا ,اینا قیمت رو میارن پایین تا یه سری افراد خاص که باهاشون در ارتباط هستن میلیاردی خرید کنن

بعد به بهانه افزایش اونس قیمت رو میبرن بالا تا اون عده خریداشونو بفروشن..

ولی الان از لحاظ برابری قیمت دلار و طلا , گرمی 124 تومن منطقی و درست هست
دیروز گرون فروشی میکردن!

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
فرزندان من. ديديد نزولي شد.

sotd

Registered User
لایک‌ها
12

تحريم طلا كه از طرف آمريكا قراره در ابتداي ماه ميلادي آينده اعمال بشه بزودي اثر گذاريش رو نشون ميده . :confused:

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
عزیز لطفا رعایت کنید تمام تاپیک شده فرزند من نوشتن های شماها.

دست بالا دست زیاد است.

حالا کجاش نزولی شد؟؟ ارز که هنوز بالای 3.6 هست

Last edited:

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
عزیز لطفا رعایت کنید تمام تاپیک شده فرزند من نوشتن های شماها.

دست بالا دست زیاد است.

حالا کجاش نزولی شد؟؟ ارز که هنوز بالای 3.6 هست
ایشون گادفادر زیاد دیدن وگرنه اندازۀ نوۀ بنده هم سن ندارند :D

___

طلا نزولیه فردا

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
کم پیدایی حاج احسان!!

ای کاش که اینطور بشه و در کف دره خرید رو بزنیم :D

drcopy

Registered User
لایک‌ها
4
باتشكر از دكتر دكستر بابت اخطارشون . واقعا متحول شدم. كلا من دكترو بخاطره صبرش دوس دارم. حيف از وقتي كه زمين خريده ديگه تحليل نميده. اكشال نداره عوضش من در خدمتتون هستم. فقط چون اخطار گرفتم ديگه دير به دير نظراتم رو ميگم. ظاهرا اساتيد زياد شدن. البته ما هم اينجا تلمز ميكنيم حتي همون 1% هم حسابه. :thumbsup:

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
باتشكر از دكتر دكستر بابت اخطارشون . واقعا متحول شدم. كلا من دكترو بخاطره صبرش دوس دارم. حيف از وقتي كه زمين خريده ديگه تحليل نميده. اكشال نداره عوضش من در خدمتتون هستم. فقط چون اخطار گرفتم ديگه دير به دير نظراتم رو ميگم. ظاهرا اساتيد زياد شدن. البته ما هم اينجا تلمز ميكنيم حتي همون 1% هم حسابه. :thumbsup:
آدم مث دکتر کمیابه
به قول خودش کمپوت معرفته :D
بیا بنویس ... نرو
126fs4343671.gif

kamranii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

با تشکر از دوستانی که نظر میدن ادامه بدین خواهشا ولی چوری که کسی آزرده نشه

انس 1415 با دوستمون موافقم که میگه امروز ارزون کردن برا خرید میلیاردی تا شنبه بره بالا...

فکر کنم شنبه صعودی باشه اگه انس همین حدود بمونه

kamranii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
در ضمن یه دوست عزیزی در اینجا بود با ایدی Over-Cracker که دیگه نیستن و جاشون خالیه از نظراتشون استفاده کنیم...

در مورد بازار مسکن هم به شدت املاکیها اعلام کردن راکده چون قیمتاش غیرواقعی و بی ضابطه و چند برابر ارزش ملک کیلویی بالا رفته و 10% از مردم هم نمیتونن ملک مورد نظرشون رو بخرن و بعد انتخابات بدجور سقوط میکنه....

بالا