انس چرا اینقدر بازیش گرفته
1389
جذابیت جهانیش از دست رفته!
انس چرا اینقدر بازیش گرفته
امروز رفتم به دو طلافروشی شهرمون و سؤال کردم ربع سکه 85 و 86 رو چند می خرید؟
یکیشون گفت 85 رو 295 تومن و 86 رو 300 تومن.
یکی دیگه هم گفت : 85 رو 300 تومن و 86 رو 350 تومن.
دومی یه ماه پیش که قیمت 415 تومن بود ، ازش خریدم 418 تومن (البته برای احتیاط این بار برادرم قیمت رو پرسید و من داخل نرفتم). دو جای دیگه هم می گفتند 420 و 460 تومن.کاش می گفتی می خرم چند میدی ربع.
امروز رفتم به دو طلافروشی شهرمون و سؤال کردم ربع سکه 85 و 86 رو چند می خرید؟
یکیشون گفت 85 رو 295 تومن و 86 رو 300 تومن.
یکی دیگه هم گفت : 85 رو 300 تومن و 86 رو 350 تومن.
یعنی چی ؟ چرا شهرستانها اینجورین ؟ ربع رو الان باید حدود 400 بخرن.چه خبره بابا . اینا دیگه طلا فروش نیستن. دزد سر گردنه هستن.والا:blink:
میبینم که طلا سفت و محکم چسبیده به 1390
ببخشید از این به بعد میگیم شنبه و یکشنبه هم بازارو باز کنن.
Sent from my HTC Rhyme S510b using Tapatalk 2
من مشهدم طلا مستعمل هفت درصد+6درصد ارزش افزوده
قیمتا هم یکی دو هزار از سایت بیشتره
سکه های پارسیان یک گرمی چهار پنج ت میکشن روش
دوستان این سودها درسته؟ تهرانم همینطوره؟
تازه کاش همین باشه حواست نباشه یه مبلغی الکی اضافه میزنن تو فاکتور من خودم با ماشین حساب جلوش حساب میکنم بعد وانمود میکنه اشتباه شده و تصحیح میکنه!!! سه چهار بار اینطوری شده
اینا ذیگه کاسب نیستن دزدن!!
دوستان به نظرتون ارزش داره 3 تا سکه رو بفروشم و بذارم تو بانک ماهانه با سودش هر چی شد طلا بخرم؟اخر سر 3 تا سکمو برداردم بقیه پول هم برام میمیونه به نظرتون ارزش داره؟
نه
چون سود بانک رو 4 تومن حدود 70تومن در ماه است شما با 70تومن تو ماه چقدر طلا می تونید بخرید؟؟؟؟؟؟؟این کار در صورتی خوبه که اعصاب بالا پایین شدن قیمت را نداشته باشید و بخواهید ریسک نکنید
هر سکه رو حدود ۸.1 گرم در نظر بگیرید بدون در نظر گرفتن حبابش و افزایش قیمت میشه 24 گرم .با ماهی 70 تومن میشه ماهی نیم گرم طلا خرید در چند ماه میشه 3 تا سکه؟
هر سکه رو حدود ۸.1 گرم در نظر بگیرید بدون در نظر گرفتن حبابش و افزایش قیمت میشه 24 گرم .
یعنی حدودا 4 سال طول میکشه تا بتونیم با سود بانکی پول اون 3 تا سکه 3 تا سکه دیگه بخریم درسته؟
با ماهی 70 تومن میشه ماهی نیم گرم طلا خرید در چند ماه میشه 3 تا سکه؟