• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mohammad59mm

Registered User
لایک‌ها
215
امروز رفتم به دو طلافروشی شهرمون و سؤال کردم ربع سکه 85 و 86 رو چند می خرید؟
یکیشون گفت 85 رو 295 تومن و 86 رو 300 تومن.
یکی دیگه هم گفت : 85 رو 300 تومن و 86 رو 350 تومن.

Last edited:

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543

ناانصاف بوده یا شاید هم نمی خواسته سکه معامله کنه خیلی از طلا فروش ها این طور هستند برای سکه قیمتشو نمی دهند، باید سراغ سکه فروش های واقعی رفت. کاش می گفتی می خرم چند میدی ربع.

mohammad59mm

Registered User
لایک‌ها
215
کاش می گفتی می خرم چند میدی ربع.
دومی یه ماه پیش که قیمت 415 تومن بود ، ازش خریدم 418 تومن (البته برای احتیاط این بار برادرم قیمت رو پرسید و من داخل نرفتم). دو جای دیگه هم می گفتند 420 و 460 تومن.

افتک

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
147

یعنی چی ؟ چرا شهرستانها اینجورین ؟ ربع رو الان باید حدود 400 بخرن.چه خبره بابا . اینا دیگه طلا فروش نیستن. دزد سر گردنه هستن.والا:blink:

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
آره خیلی از طلافروش ها اینجوری هستند و برای سکه اگر بخواهی بفروشی یا بخری حساب کتاب درستی ندارند ولی سکه فروش های واقعی خوب اند.

azada

Registered User
لایک‌ها
279
میبینم که طلا سفت و محکم چسبیده به 1390

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
یعنی چی ؟ چرا شهرستانها اینجورین ؟ ربع رو الان باید حدود 400 بخرن.چه خبره بابا . اینا دیگه طلا فروش نیستن. دزد سر گردنه هستن.والا:blink:

متاسفانه شهرای کوچیک معمولا اینطورین و کسی مثل ما نمیتونه نوسان گیری کنه چون مثلا وقتی توی سایت طلا سکه 1300 هست موقع خرید حداقل 6 درصد مالیات میکشن روشون و موقع فروش هم 6 درصد مالیات ازشون کم میکنن(البته شهر ما اینجوری بقیه رو نمیدونم)

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان به نظرتون ارزش داره 3 تا سکه رو بفروشم و بذارم تو بانک ماهانه با سودش هر چی شد طلا بخرم؟اخر سر 3 تا سکمو برداردم بقیه پول هم برام میمیونه به نظرتون ارزش داره؟

sohrab69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من مشهدم طلا مستعمل هفت درصد+6درصد ارزش افزوده
قیمتا هم یکی دو هزار از سایت بیشتره
سکه های پارسیان یک گرمی چهار پنج ت میکشن روش
دوستان این سودها درسته؟ تهرانم همینطوره؟
تازه کاش همین باشه حواست نباشه یه مبلغی الکی اضافه میزنن تو فاکتور من خودم با ماشین حساب جلوش حساب میکنم بعد وانمود میکنه اشتباه شده و تصحیح میکنه!!! سه چهار بار اینطوری شده
اینا ذیگه کاسب نیستن دزدن!!

lachin

Registered User
لایک‌ها
30
من مشهدم طلا مستعمل هفت درصد+6درصد ارزش افزوده
قیمتا هم یکی دو هزار از سایت بیشتره
سکه های پارسیان یک گرمی چهار پنج ت میکشن روش
دوستان این سودها درسته؟ تهرانم همینطوره؟
تازه کاش همین باشه حواست نباشه یه مبلغی الکی اضافه میزنن تو فاکتور من خودم با ماشین حساب جلوش حساب میکنم بعد وانمود میکنه اشتباه شده و تصحیح میکنه!!! سه چهار بار اینطوری شده
اینا ذیگه کاسب نیستن دزدن!!

اقا مبلغ اضافشو منم دیدم یه جور دیگه. خوستم طلا بفروشم یارو قیمت بالا داد اما مبلغ کل رو پایین زد یهنی الکی وزنو سبک میزنه. رفتیم چه جا دیه قیمتش بازاری بود اما دیدیم مبلغ کل4تومن زیاده شاخ در اوردیم و شانس اوردیم.
خلاصه هر وقت خواستین بفروشین خودتون حساب کتاب کنین .. یه جا هم نرید . حداقل 3جا برین
ارسال شده از GT-S5830i با استفاده از تپاتالک 2

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
دوستان به نظرتون ارزش داره 3 تا سکه رو بفروشم و بذارم تو بانک ماهانه با سودش هر چی شد طلا بخرم؟اخر سر 3 تا سکمو برداردم بقیه پول هم برام میمیونه به نظرتون ارزش داره؟

نه
چون سود بانک رو 4 تومن حدود 70تومن در ماه است شما با 70تومن تو ماه چقدر طلا می تونید بخرید؟؟؟؟؟؟؟این کار در صورتی خوبه که اعصاب بالا پایین شدن قیمت را نداشته باشید و بخواهید ریسک نکنید

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
نه
چون سود بانک رو 4 تومن حدود 70تومن در ماه است شما با 70تومن تو ماه چقدر طلا می تونید بخرید؟؟؟؟؟؟؟این کار در صورتی خوبه که اعصاب بالا پایین شدن قیمت را نداشته باشید و بخواهید ریسک نکنید

با ماهی 70 تومن میشه ماهی نیم گرم طلا خرید در چند ماه میشه 3 تا سکه؟

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
با ماهی 70 تومن میشه ماهی نیم گرم طلا خرید در چند ماه میشه 3 تا سکه؟
هر سکه رو حدود ۸.1 گرم در نظر بگیرید بدون در نظر گرفتن حبابش و افزایش قیمت میشه 24 گرم .

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
هر سکه رو حدود ۸.1 گرم در نظر بگیرید بدون در نظر گرفتن حبابش و افزایش قیمت میشه 24 گرم .

یعنی حدودا 4 سال طول میکشه تا بتونیم با سود بانکی پول اون 3 تا سکه 3 تا سکه دیگه بخریم درسته؟

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
زیر ۱۳۶۵ بسته بسه یا دو ساعت بمونه نزول داریم زیر ۱۳۰۰
روند انس همچنان نزولی

خرید زیر ۱۳۰۰ برای سکه مناسب

توصیه به خرید و فروش نی

ارسال از N70 s با کمک تپاتاک ۲

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
یعنی حدودا 4 سال طول میکشه تا بتونیم با سود بانکی پول اون 3 تا سکه 3 تا سکه دیگه بخریم درسته؟

تازه با فرض اینکه قیمت سکه همینطور بمونه!!!
نگاهی به قیمت سکه در طی 20 سال اخیر، نشون میده در بلند مدت هیچ وقت کاهش نداشته. (درواقع پول ملی مون هیچ گاه افزایش نداشته!!!)
به نظر من در شرایطی که تورم 30 درصدی داریم، حتی سپرده های بلند مدت 20 درصدی هم ضرر هست. شما اگر فرضا دمپایی هم بخرید و بعد بفروشید،‌ بیشتر سود می کنید.
البته در مورد سکه هم تورم دخیل هست،‌ هم بحث دلار و سیاست و هم اونس. یعنی ممکنه در کوتاه مدت نوسان زیادی داشته باشه. مثل همین اخیر که از 1550 تا 1150 اومد پایین و تا 1350 رفت بالا دوباره.

اگر به هر نحوی (حتی به صورت شراکتی و یا با وام) بتونید روی ملک سرمایه گذارید کنید، بهترین روش هست. چراکه در غیر این صورت خانه دار شدن یک رویا خواهد شد.

موفق باشید

بالا