• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
سلام دوستان من یه 6 تومنی پول یا پس انداز یاهرچی که بهش میگن موجود دارم تا یه سال اینده و اگه اتفاقی پیش نیاد تا دو سال اینده بهش نیاز ندارم به نظر شما دلار بخرم یا سکه ( تمام یا نیم و چرا ؟ ) میخواستم گوشی بگیرم ولی فعلا منصرف شدم و صبر پیشه میکنم میخواستم هم ارزش پولم کم نشه یعنی یه سال دیگه قدرت خرید الانو داشته باشم هممممممم سود کرده باشم ( به نظر شما مثل جند سال گذشته طلا سالیانه 90 یا 80 70 % سودو داره ؟ اگه نه یه عدد تقریبی سود سالیانه یا یه سالو نیم بگید لطفا ؟ ) البته حتما میخوام تو کف قیمت خرید کنم به نظر خودم کف واسه شرایط من 1150 یا 1200 باشه نظر تن چیه یه راهنمایی کلی در باره شرایط بازار ممنونم

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
دوستان خرید طلای بدون اجرت بهتره یا سکه؟
لطفا" با دلیل توضیح بدین.

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
سلام دوستان من یه 6 تومنی پول یا پس انداز یاهرچی که بهش میگن موجود دارم تا یه سال اینده و اگه اتفاقی پیش نیاد تا دو سال اینده بهش نیاز ندارم به نظر شما دلار بخرم یا سکه ( تمام یا نیم و چرا ؟ ) میخواستم گوشی بگیرم ولی فعلا منصرف شدم و صبر پیشه میکنم میخواستم هم ارزش پولم کم نشه یعنی یه سال دیگه قدرت خرید الانو داشته باشم هممممممم سود کرده باشم ( به نظر شما مثل جند سال گذشته طلا سالیانه 90 یا 80 70 % سودو داره ؟ اگه نه یه عدد تقریبی سود سالیانه یا یه سالو نیم بگید لطفا ؟ ) البته حتما میخوام تو کف قیمت خرید کنم به نظر خودم کف واسه شرایط من 1150 یا 1200 باشه نظر تن چیه یه راهنمایی کلی در باره شرایط بازار ممنونم

پاسخ تون رو اینجا بخونید: #9317

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
وقتی بازار تعطیله میره رو 1420 :D
تا میخواد بازار باز بشه کمتر از 1 ساعت سقوط آزاد میکنه به 1375 :D

گندترین وضعیت توی چند ماه اخیره ...
خدا کنه یتکون بخوره بفروشیم راحت بشیم

Musso

Registered User
لایک‌ها
42
تمام سکه امامی ۱۳,۰۴۰,۰۰۰

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
تا آخر خرداد منو از خربد منع کرده دوستم :cool: میگه صبر کنم....

ارسال از N70 s با کمک تپاتاک ۲

frankval

Registered User
لایک‌ها
2
حاج احسان:
فکر نمی کنی قبل انتخابات فرصت بهتری باشه؟بعد انتخابات به نظرت کمی دیر نیست؟راستی علت صبر هم بفرمایید!

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
پَ کی قراره یه سقوط آزاد درست و حسابی ببینیم ؟

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
پَ کی قراره یه سقوط آزاد درست و حسابی ببینیم ؟

فعلا که این روزا صعودی هست ...
خبرا حاکی از اینه انس جهانی زیر 1385 نیاد و رو کانال 1400 ثابت بشه

برا خرید دنبال اخبار سیاسی داخلی باشید
شما دنبال نزولی , ما دنبال صعود .... :D

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
من فعلا دنبال نزولی ا ــم بعد که بخرم می افتم دنبال صعودی :D من که چشمم آب نمیخوره مثل چند هفته پیش بیاید روی 1175

من اگه فروختم دیگه سمتش نمیرم
الان دیگه ریسک سکه و طلا خیلی خیلی بالا هست
...
بنظرم اگه تا حالا نخریدی دیگه نخر ... احتمال ضررت خیلی زیاده

انقدر بازار ت-خ-م-ی هست که طلافروشا 30-40 تومن برا خرید کسر میکنن ...

عصفور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
من اگه فروختم دیگه سمتش نمیرم الان دیگه ریسک سکه و طلا خیلی خیلی بالا هست ... بنظرم اگه تا حالا نخریدی دیگه نخر ... احتمال ضررت خیلی زیاده انقدر بازار ت-خ-م-ی هست که طلافروشا 30-40 تومن برا خرید کسر میکنن ...
بازار که یه هفته پیش یه فرصت خروج داد تا 1350 رفت خوشبختانه من اون موقع 140 تا امامی ام رو رد کردم رفت من هم خرید بالا بودم ولی خداروشکر بدون ضرر اومدم بیرون مگه شما خریدت خیلی بالاست ؟ اگه شهرستان باشی با 30 40 ت کمتر میخرن و گرنه تهران دیگه خیلی بخوان بز بخرن 10 تومن زیر قیمت فروش میدن

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
بازار که یه هفته پیش یه فرصت خروج داد تا 1350 رفت خوشبختانه من اون موقع 140 تا امامی ام رو رد کردم رفت من هم خرید بالا بودم ولی خداروشکر بدون ضرر اومدم بیرون مگه شما خریدت خیلی بالاست ؟ اگه شهرستان باشی با 30 40 ت کمتر میخرن و گرنه تهران دیگه خیلی بخوان بز بخرن 10 تومن زیر قیمت فروش میدن

اره تعداد بالا هستم ولی خوش موقع خریدم و خداروشکر ضرر ندارم . ولی چون بازار ثبات نداره طلافروشا میگن اختلاف خرید و فروش زیاد شده - بیشتر خریدم امامی بانکی هست که 10 تومن کم میکنن ولی یه تعدادی هم امامی زیر 86 خرید کردم که کارمزدش بیشتره حدود 30 تومنه

من شب قبل از رد صلاحیت هاشمی خریدم :D

barshia

Registered User
لایک‌ها
4
به نظرتون قبل انتخابات برای فروش خوبه یا بزارم بعدش قیمتا کلا قبل بعد کسی میدونه چه جوریه؟

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
بالا