• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
تازه عیار طلای سکه بالاتر از طلای 18 عیار هست. اینم باید حساب کنید.

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
derp3-small.jpg
منتظر قیمت مناسبترم

یعنی پیش میاد ؟

این انس خیلی داره بازی درمیاره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
حاجی دفعه قبل اومد ولی از بازار جا موندیم خرید نکردیم که شده بود 1190

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
شما جا موندید به خدا ؛ چقد گفتم بخرید ... نوشته هام هست بیاید کوت کنید

من که نداشتم یه هزار تومنی هم

حالا که دارم و میخام وارد شم بازار داره سر سختی نشون میره

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
آخه بدجور اومد پایین ترسیدم بخرم باز بیاد پایین صبر کردم تا اندکی تثبیت بشه ولی تثبیت نشد، یک روز اومد به اون کف، روز بعد رفت بالا و ما موندیم ... :wacko:

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
تازه با فرض اینکه قیمت سکه همینطور بمونه!!!
نگاهی به قیمت سکه در طی 20 سال اخیر، نشون میده در بلند مدت هیچ وقت کاهش نداشته. (درواقع پول ملی مون هیچ گاه افزایش نداشته!!!)
به نظر من در شرایطی که تورم 30 درصدی داریم، حتی سپرده های بلند مدت 20 درصدی هم ضرر هست. شما اگر فرضا دمپایی هم بخرید و بعد بفروشید،‌ بیشتر سود می کنید.
البته در مورد سکه هم تورم دخیل هست،‌ هم بحث دلار و سیاست و هم اونس. یعنی ممکنه در کوتاه مدت نوسان زیادی داشته باشه. مثل همین اخیر که از 1550 تا 1150 اومد پایین و تا 1350 رفت بالا دوباره.

اگر به هر نحوی (حتی به صورت شراکتی و یا با وام) بتونید روی ملک سرمایه گذارید کنید، بهترین روش هست. چراکه در غیر این صورت خانه دار شدن یک رویا خواهد شد.

موفق باشید

فرزندان من...اخه کی دیگه میتونه با این قیمت نجومی مسکن بخره...با همین سرمایه های کم همون سکه و طلا بهتره

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
فرزندان من...اخه کی دیگه میتونه با این قیمت نجومی مسکن بخره...با همین سرمایه های کم همون سکه و طلا بهتره

با نظر شما 100% مخالفم , هنوز هم خرید یه ملک یا خصوصا زمین آینده دار هزار پله بهتر از سرمایه گذاری در ارز و طلا میباشد

با تشکر

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026

دوست عزیز در ابتدا نیاز نیست از مناطق مرفه نشین شهر و متری 10 میلیون به بالا شروع کنید. در اینصورت حتی به این قضیه فکر هم نکنید راحت تر خواهید بود.

اما تجربه ثابت کرده که اگر پول تون رو به ملک تبدیل نکنید، همیشه از غافله تورم عقب می مونید و مالک نخواهید شد.

یکی از آشنایان ما چند ده میلیون پول داشت و در اون زمان در یکی از مناطق متوسط به پایین تهران می تونست خونه بخره. اما این کار رو نکرد و پولش رو گذاشت بانک تا وام بگیره و منطقه بهتری خرید کنه.
وقتی وامش در اومد،‌ حتی با اصل پول + وام هم نمی تونست همون خونه (ی به زعم خودش بد) قبلی رو هم بخره و همچنان هم مستأجره.

برای خونه دارشدن باید در لحظه اقدام کنید (البته نه بدون تحقیق)
منظورم اینه که پولتون رو نذارید بخوابه، حتی تو سکه یا دلار.

یک راه خوبش شراکت هست. مثلا اگر 3 نفر،‌ نفری 20 میلیون داشته باشن، می تونن یه خونه 60 تا 100 میلیونی بخرن. (اگر از وام و رهن هم استفاده کنن) البته با این پول تو تهران شاید جای مناسبی گیر نیاد،‌ اما در شهر های اقماری مثل پردیس، اندیشه، اطراف کرج و از این قببل موارد خوبی هست.
البته طبیعتا هماهنگ بودن شرکاء خیلی مهمه. در این موارد معمولا اقوام درجه اول و یا نهایتا درجه دوم گزینه های مناسبی هستند.

راه دیگه اش استفاده از وام و رهن هست. یعنی مثلا اگر کسی 20 میلیون داشته باشه، می تونه 20 میلیون وام بگیره، 20 میلیون هم رهن بگیره و یه خونه حدود 60 میلیونی بخره.

خلاصه از ما گفتن بود ...

cosmopolite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راه دیگه اش استفاده از وام و رهن هست. یعنی مثلا اگر کسی 20 میلیون داشته باشه، می تونه 20 میلیون وام بگیره، 20 میلیون هم رهن بگیره و یه خونه حدود 60 میلیونی بخره.
دوست عزیز میشه یه خونه معرفی کنی که قیمتش 60تومن باشه ولی بشه 20تومن رهنش داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خعلی ممنون

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
دوست عزیز میشه یه خونه معرفی کنی که قیمتش 60تومن باشه ولی بشه 20تومن رهنش داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خعلی ممنون

دوست عزیز فونت معمولی هم خوانا هست!

ببینید، قضیه رهن بسته به مکان ملک تفاوت داره. البته هم عرفی هست و هم توافقی. تا اونجایی که من اطلاع دارم، حدود یک سوم تا یک چهارم قیمت ملک هزینه رهنش میشه.

بازم دوستانی که وارد تر هستن نظر بدن بهتره.

(ضمنا این موضوع ملک یه تاپیک جدا تو همین بخش داره، بهتره بحث رو انجا ادامه بدیم.)

موفق باشید

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
با توجه به تورم اعلامی از سوی دولت که رسما 31 درصد ( تورم کل ) اعلام شده
هر مدل سرمایه گذاری یا کسب و کاری خواستید انجام بدید باید بیشتر از این میزان در سال سود داشته باشه.
وگرنه نه تنها سودی نمیکنید بلکه ارزش سرمایه تون هم کم میشه.
پس سرمایه گذاری در بانک ها با سود سالیانه 20 درصد رو دیگه فکر کنم باکل باید مدل سوخته دونست.

IMG14333914.jpeg

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
به نظر اساتید بعد از انتخابات شاهد ریزش قیمت خواهیم بود ؟

kamranii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عجب شانسی دارن بعضی دست اندرکاران...!!! حالا که بازار 2 روز و عملا این هفته تعطیله انس ترکید 1416$!!!!

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
به نظر اساتید بعد از انتخابات شاهد ریزش قیمت خواهیم بود ؟

کوتاه مدت , "نه"
بلند مدت " آره"

تا شهریور سکه پیش فروش آتی داریم
این قول رو بهت میدم سکه زیر 1330 تومن نمیاد تا شهریور
اگرم انس افت کنه از اونطرف ارز رو میبرن بالا تا بازار سکه خراب نشه

بعد از شهریور افت ارز و سکه شروع میشه...

رئیس جمهور جدید هم مرداد کشور رو تحویل میگیره

kamranii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
همچنین افراد و سازمان هایی که با بخش خودروی ایران هر گونه تعامل داشته باشند نیز مجازات می شوند.
290813_802.jpg
آمریکا، پول ملی و بخش خودرو ایران را تحریم کرد.

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا با امضای تحریم های جدیدی اعلام کرد همه موسسات و مراکز مالی غیرآمریکایی که با ریال ایران سپرده گذاری، معامله یا چنین معاملاتی را تسهیل کنند؛ مورد مجازات واشنگتن قرار می گیرند.

این برای نخستین بار است که آمریکا، ریال ایران را به طور مستقیم مورد هدف قرار می دهد.

براساس حکم اوباما، همچنین افراد و سازمان هایی که با بخش خودروی ایران هر گونه تعامل داشته باشند نیز مجازات می شوند.

به گفته مقامات آمریکایی، بخش خودروی ایران، یک منبع بزرگ درآمدی این کشور است.

آمریکا با هدف اجبار ایران به عقب نشینی در روند فعالیت های هسته ای اش، تحریم هایی را در بخش های مختلف از جمله اقتصادی اعمال می کند.

واشنگتن هفته گذشته هم 8 شرکت پتروشیمی ایران را تحت تحریم قرار داد. صنایع پتروشیمی نیز یکی از منابع مهم درآمدی تهران به شمار می آید.

"جی کارنی" سخنگوی کاخ سفید در این باره گفت: ما باب گفتگو را با ایران درباره برنامه هسته ای اش هنوز بازگذاشته ایم تا این امکان برای بازگشت دوباره تهران به جامعه بین الملل وجود داشته باشد البته اگر به تعهداتش پایبند باشد.

وی افزود: ایران باید درک کند که زمان محدود است. اگر دولت تهران حرکت در مسیر خود را ادامه بدهد آمریکا و هم پیمانانش فشارهای بیشتری را علیه ایران اعمال خواهند کرد.

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
دوست عزیز فونت معمولی هم خوانا هست!

ببینید، قضیه رهن بسته به مکان ملک تفاوت داره. البته هم عرفی هست و هم توافقی. تا اونجایی که من اطلاع دارم، حدود یک سوم تا یک چهارم قیمت ملک هزینه رهنش میشه.

بازم دوستانی که وارد تر هستن نظر بدن بهتره.

(ضمنا این موضوع ملک یه تاپیک جدا تو همین بخش داره، بهتره بحث رو انجا ادامه بدیم.)

موفق باشید
100 درصد اشتباه میکنید رهن یک سوم و یک چهارم نیست
الان یه خونه 150 تومنی رو حدوده 25 تومن رهن میکنن نه بیشتر رهن تو تهران حدوده یک ششم میانگین است

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
100 درصد اشتباه میکنید رهن یک سوم و یک چهارم نیست
الان یه خونه 150 تومنی رو حدوده 25 تومن رهن میکنن نه بیشتر رهن تو تهران حدوده یک ششم میانگین است

اخیرا خونه ای رو در جریان بودم که در اندیشه به مبلغ 17 تومن رهن داده شد. (البته 20 بود ولی تخفیف گرفت)
این خونه ای بود که 60 تومن معامله شده بود.
عرض کردم که،‌ بسته به مکان تفاوت داره. همچنین اطلاعات بنده هم کم هست.
درهرحال شما درست می فرمایید.
موفق باشید

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
اخیرا خونه ای رو در جریان بودم که در اندیشه به مبلغ 17 تومن رهن داده شد. (البته 20 بود ولی تخفیف گرفت)
این خونه ای بود که 60 تومن معامله شده بود.
عرض کردم که،‌ بسته به مکان تفاوت داره. همچنین اطلاعات بنده هم کم هست.
درهرحال شما درست می فرمایید.
موفق باشید

موارد استثنا همیشه هست ولی عرفش همینه که خدمتتون عرض کردم
خواهش می کنم

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
همچنین افراد و سازمان هایی که با بخش خودروی ایران هر گونه تعامل داشته باشند نیز مجازات می شوند.
290813_802.jpg
آمریکا، پول ملی و بخش خودرو ایران را تحریم کرد.

به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا با امضای تحریم های جدیدی اعلام کرد همه موسسات و مراکز مالی غیرآمریکایی که با ریال ایران سپرده گذاری، معامله یا چنین معاملاتی را تسهیل کنند؛ مورد مجازات واشنگتن قرار می گیرند.

این برای نخستین بار است که آمریکا، ریال ایران را به طور مستقیم مورد هدف قرار می دهد.

براساس حکم اوباما، همچنین افراد و سازمان هایی که با بخش خودروی ایران هر گونه تعامل داشته باشند نیز مجازات می شوند.

به گفته مقامات آمریکایی، بخش خودروی ایران، یک منبع بزرگ درآمدی این کشور است.

آمریکا با هدف اجبار ایران به عقب نشینی در روند فعالیت های هسته ای اش، تحریم هایی را در بخش های مختلف از جمله اقتصادی اعمال می کند.

واشنگتن هفته گذشته هم 8 شرکت پتروشیمی ایران را تحت تحریم قرار داد. صنایع پتروشیمی نیز یکی از منابع مهم درآمدی تهران به شمار می آید.

"جی کارنی" سخنگوی کاخ سفید در این باره گفت: ما باب گفتگو را با ایران درباره برنامه هسته ای اش هنوز بازگذاشته ایم تا این امکان برای بازگشت دوباره تهران به جامعه بین الملل وجود داشته باشد البته اگر به تعهداتش پایبند باشد.

وی افزود: ایران باید درک کند که زمان محدود است. اگر دولت تهران حرکت در مسیر خود را ادامه بدهد آمریکا و هم پیمانانش فشارهای بیشتری را علیه ایران اعمال خواهند کرد.

این تحریم نمادین بوده

وگرنه الان یک سالی هست که کسی با پهن! ببخشید ریال ایران ! معامله نمی کنه...

خودروسازی هم به همین شکل..

بالا