Amadea
مدیر بازنشسته
تازه عیار طلای سکه بالاتر از طلای 18 عیار هست. اینم باید حساب کنید.
تازه با فرض اینکه قیمت سکه همینطور بمونه!!!
نگاهی به قیمت سکه در طی 20 سال اخیر، نشون میده در بلند مدت هیچ وقت کاهش نداشته. (درواقع پول ملی مون هیچ گاه افزایش نداشته!!!)
به نظر من در شرایطی که تورم 30 درصدی داریم، حتی سپرده های بلند مدت 20 درصدی هم ضرر هست. شما اگر فرضا دمپایی هم بخرید و بعد بفروشید، بیشتر سود می کنید.
البته در مورد سکه هم تورم دخیل هست، هم بحث دلار و سیاست و هم اونس. یعنی ممکنه در کوتاه مدت نوسان زیادی داشته باشه. مثل همین اخیر که از 1550 تا 1150 اومد پایین و تا 1350 رفت بالا دوباره.
اگر به هر نحوی (حتی به صورت شراکتی و یا با وام) بتونید روی ملک سرمایه گذارید کنید، بهترین روش هست. چراکه در غیر این صورت خانه دار شدن یک رویا خواهد شد.
موفق باشید
فرزندان من...اخه کی دیگه میتونه با این قیمت نجومی مسکن بخره...با همین سرمایه های کم همون سکه و طلا بهتره
فرزندان من...اخه کی دیگه میتونه با این قیمت نجومی مسکن بخره...با همین سرمایه های کم همون سکه و طلا بهتره
دوست عزیز میشه یه خونه معرفی کنی که قیمتش 60تومن باشه ولی بشه 20تومن رهنش داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خعلی ممنونراه دیگه اش استفاده از وام و رهن هست. یعنی مثلا اگر کسی 20 میلیون داشته باشه، می تونه 20 میلیون وام بگیره، 20 میلیون هم رهن بگیره و یه خونه حدود 60 میلیونی بخره.
دوست عزیز میشه یه خونه معرفی کنی که قیمتش 60تومن باشه ولی بشه 20تومن رهنش داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خعلی ممنون
به نظر اساتید بعد از انتخابات شاهد ریزش قیمت خواهیم بود ؟
100 درصد اشتباه میکنید رهن یک سوم و یک چهارم نیستدوست عزیز فونت معمولی هم خوانا هست!
ببینید، قضیه رهن بسته به مکان ملک تفاوت داره. البته هم عرفی هست و هم توافقی. تا اونجایی که من اطلاع دارم، حدود یک سوم تا یک چهارم قیمت ملک هزینه رهنش میشه.
بازم دوستانی که وارد تر هستن نظر بدن بهتره.
(ضمنا این موضوع ملک یه تاپیک جدا تو همین بخش داره، بهتره بحث رو انجا ادامه بدیم.)
موفق باشید
100 درصد اشتباه میکنید رهن یک سوم و یک چهارم نیست
الان یه خونه 150 تومنی رو حدوده 25 تومن رهن میکنن نه بیشتر رهن تو تهران حدوده یک ششم میانگین است
اخیرا خونه ای رو در جریان بودم که در اندیشه به مبلغ 17 تومن رهن داده شد. (البته 20 بود ولی تخفیف گرفت)
این خونه ای بود که 60 تومن معامله شده بود.
عرض کردم که، بسته به مکان تفاوت داره. همچنین اطلاعات بنده هم کم هست.
درهرحال شما درست می فرمایید.
موفق باشید
همچنین افراد و سازمان هایی که با بخش خودروی ایران هر گونه تعامل داشته باشند نیز مجازات می شوند.
آمریکا، پول ملی و بخش خودرو ایران را تحریم کرد.
به گزارش عصر ایران به نقل از رویترز، باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا با امضای تحریم های جدیدی اعلام کرد همه موسسات و مراکز مالی غیرآمریکایی که با ریال ایران سپرده گذاری، معامله یا چنین معاملاتی را تسهیل کنند؛ مورد مجازات واشنگتن قرار می گیرند.
این برای نخستین بار است که آمریکا، ریال ایران را به طور مستقیم مورد هدف قرار می دهد.
براساس حکم اوباما، همچنین افراد و سازمان هایی که با بخش خودروی ایران هر گونه تعامل داشته باشند نیز مجازات می شوند.
به گفته مقامات آمریکایی، بخش خودروی ایران، یک منبع بزرگ درآمدی این کشور است.
آمریکا با هدف اجبار ایران به عقب نشینی در روند فعالیت های هسته ای اش، تحریم هایی را در بخش های مختلف از جمله اقتصادی اعمال می کند.
واشنگتن هفته گذشته هم 8 شرکت پتروشیمی ایران را تحت تحریم قرار داد. صنایع پتروشیمی نیز یکی از منابع مهم درآمدی تهران به شمار می آید.
"جی کارنی" سخنگوی کاخ سفید در این باره گفت: ما باب گفتگو را با ایران درباره برنامه هسته ای اش هنوز بازگذاشته ایم تا این امکان برای بازگشت دوباره تهران به جامعه بین الملل وجود داشته باشد البته اگر به تعهداتش پایبند باشد.
وی افزود: ایران باید درک کند که زمان محدود است. اگر دولت تهران حرکت در مسیر خود را ادامه بدهد آمریکا و هم پیمانانش فشارهای بیشتری را علیه ایران اعمال خواهند کرد.