• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
اوووووووووووووه

خوب خریدی که مگه اینکه تعدادش خیلی بالا باشه

20% کجاس؟ تا جولای دیگه 10 ماه مونده :D بالاتر ازینا روش حساب کن به نظرم ... میره بالا ;)

افتکی که ضرر کنه افتک نیست. نه بابا تعدادش کلا 10 تاست. 10 تا دیگه هم فردا میخرم

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
با خرید فردا میانگین مبلغ خرید برای هر سکه افت محسوسی میکنه :)

من قبلا سکه رو فقط برای کادو دادن میخریدم. همیشه روی جلدش مینویسم که چند خریدم. 5-6 تا دارم که 42 تومن و 60 تومن و 180 تومن خریدم. از وقتی برای سرمایه گذاری خریدم 3 سری خرید کردم. یکی ماه رمضون سال 89 بود که 10 تا 435 تومن خریدم ، دومی آخر مرداد پارسال بود که 10 تا 750 تومن خریدم ، سری سوم هم که 1060 و 1053 ، 10 تا خریدم.

الان با این کاهش قیمت ، هنوز هم روی سکه های پارسالم بیشتر از سپرده بلندمدت بانک سود کردم

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
آقا شما نظری نداری واسه ما ها
1.500
6 ماه پیش خرید زدم
تا حالا نفروختم !!!!!!!!!!!!!!!!!
این که داره میاد پایین
سرمایه مون داره به نصف نزدیک میشه
دوستان چکار کنیم ؟؟؟
اگر تا دو سه سال به پولت نیاز نداری حتما نگهش دار. متاسفانه اینقدر توی ایران تورم بالاست که موجب میشه به زودی رکوردهای جدیدی بزنه. الان طبق آمار اعلامی رسمی بانک مرکزی تورم 44 درصد هست و مطمئننا تورم واقعی از این خیلی بالاتر هست.یعنی سالانه 50 درصد افزایش قیمت خواهیم داشت مگر اینکه درآمدهای ایران افزایش چشمگیر پیدا کنه که این موضوع هم منتفی هست.مطمئن باش تا دوسال دیگه سکه کمتر از 1900 نخواهد بود (به دلیل تورم سالیانه ی 45 درصدی در ایران)
الان به نظرم وقت خرید سکه هست و به زودی قیمتش برمیگرده...
سیاست دولت فعلی اینه که جو روانی رو مثبت نگه داره تا بتونه برای مدتی بطور مصنوعی قیمتها رو ثابت نگه داره و با اینکار دلالان و کسانی که ذخایر ارزی و طلا دارند احساس خطر میکنند و سرمایه هاشون رو با نرخ پایین وارد بازار میکنند ولی از اونجایی که دولت منابع مالی کافی برای کنترل دائمی قیمتها در بازار رو نداره دوباره به یک مقطع زمانی در آینده نزدیک میرسیم که قیمتها جهش کند. (دقت کنید که اینا همش جو روانی هست و هنوز برای کاهش قیمتها هیچ اتفاق خاصی نیافتاده).دولت ایران حتی منابع کافی برای کنترل قیمت کالاهای اساسی مثل تخم مرغ و روغن و کره و اینا رو هم نداره و دائما ملاحظه میکنید که قیمتها در حال افزایش هست وای به حال موارد دیگه.الان 9 ماه هست که دائما توی سر و کله هم زدن تا قیمت خودرو رو درست بکنند ولی دولت حتی زورش به خودروسازهای داخلی که جیره خوار دولت هستند هم نمیرسه...آمار بیکاری 8.5 میلیون نفر،رشد اقتصادی منفی 5.5 درصد چیزی نیست که دولت بتونه طی یکی دوسال درستش کنه اونم با سیستم اقتصادی فاسدی که ایران داره...تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل... بخوام زیاد تر توضیح بدم تاپیک بسته میشه.

Last edited:

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
پیش بینی دوستان چیه الان موقع خرید سکه هست؟ اگر بخواهیم بخریم به چه نحو باید خریداری کرد؟ تا چقدر؟ خرید 10 تا سکه در صورتیکه فردا پایین تر بیاد (برداشته شدن تحریمای بانک توسعه صادرات و کشتیرانی احتمالاً باعث افت ارزش دلار میشه) آیا به صرفه است؟

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702
طولانی مدت میخوای نگه داری ؟ لغو تحریم ها تاثیر گذاریشون کوتاه مدته به نظرم . همونجور که دوستان گفتن تورم 45 درصد بیشتر اثر گذاری داره تا این خبرای خوش . اگه طولانی میخوای حتما فردا بخر .
من چون میخوام بخرم دوباره بدم یه مقدار شک دارم جواب بگیرم .

برای 6 ماه تا یکسال نمیخوام سرمایم توی بانک به تاراج بره

در مورد روند جهانی انس چطور پیش بینی میکنید؟

پس شمام موافقید فردا کف قیمت طلاست؟

یکی از کامنت های سایت طلا در این مورد جالبه
انس برای ورود به کانال 1200 انرژی زیادی لازمه ...این رکود داره جمع میشه وتا بعد از ظهر زیر1300 ..البته انس باید بااحترام وارد کانال 1200 بشه ضمنا عوامل داخل کانال 1200 نیز درحال اماده کردن پول برای خریداری هستند.

حالا به نظر شما مذاکرات چند روز آینده و این حرف کشتی آرا چه تاثیری میتونه داشته باشه؟

پس از این افت بها، تا چهارشنبه بازار به همین روال خواهد بود، و روز چهارشنبه با اعلام برخی آمارهای اقتصادی در دنیا قیمتها تغییر خواهد کرد.

انک HSBC Global پیش بینی زیر رو کرده در مورد انس در سال 2014!!
کد:
[LEFT]The bank lifted its gold price outlook for this year to $1,446 per ounce  from $1,396, and kept its 2014 forecast unchanged at $1,435 an ounce.  Spot gold was trading at $1,330.66 at 17:36 GMT on Thursday.
[/LEFT]

پ ن: الان دیدم سایت طلا هم خبرشو گذاشته http://www.tala.ir/showpic.php?id=13609
نظر من اینه 2 - 3 روز آینده هر کس بخره در چند ماه آینده بدون شک ضرر نخواهد کرد با اینکه ممکنه طی هفته آینده حتی باز هم پایین تر بیاد .

البته مهمترین عامل توی بازار ما پیشبینی هجوم مردم برای خرید هست هرکس اینو پیش بینی کرد میتونه بفهمه کف قیمتش کی هست!

نظر دوستان...؟

Last edited:

pinata_game

Registered User
لایک‌ها
37
حدود ٢سال اسير سربازيم :|
حدود ١٠٠ ت هم بلا استفاده دارم كه گرو بانكه
نظرتون چيه همشو سكه بخرم؟
بار اولمه،از صرافي بخرم بهتره؟

Buddha

Registered User
لایک‌ها
109
یه نفر میشه اینو توضیح بده؟
چند وقت قبل که انس 1200 و خورده ای بود و دلار همین 3100 و خورده ای، سکه حدود 1020 بود.
الان که انس 1300 خورده ای هست و دلار هم قیمت قبل، سکه اومده روی 960!!!

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
یه نفر میشه اینو توضیح بده؟
چند وقت قبل که انس 1200 و خورده ای بود و دلار همین 3100 و خورده ای، سکه حدود 1020 بود.
الان که انس 1300 خورده ای هست و دلار هم قیمت قبل، سکه اومده روی 960!!!

منم همینو میگم دیگه حباب منفیه

فردا بدلیل لغو تحری مهای جدید باز هم میریزه

yagooot

Registered User
لایک‌ها
81
امروز رفتم سکه بخرم فقط یه سکه فروش بود که میفروخت اونم 980 تومن. بقیه همه جمع کردن میگن نداریم

Sent from my GT-P3100

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702

yagooot

Registered User
لایک‌ها
81

yagooot

Registered User
لایک‌ها
81
دوستان میشه اینو حساب کنین بگین.دیروز یه دستبند قیمت کردم 22 گرم طلا 100 تومن بود 2800000 قیمت داد مغازهدار چجوری حساب کرده؟

Sent from my GT-P3100

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوستان عزیز یه مقدار طلای مستعمل موجوده( حدود 2 تومن)
خریدار منصف بود در خدمتم.

بالا