طولانی مدت میخوای نگه داری ؟ لغو تحریم ها تاثیر گذاریشون کوتاه مدته به نظرم . همونجور که دوستان گفتن تورم 45 درصد بیشتر اثر گذاری داره تا این خبرای خوش . اگه طولانی میخوای حتما فردا بخر .
من چون میخوام بخرم دوباره بدم یه مقدار شک دارم جواب بگیرم .
برای 6 ماه تا یکسال نمیخوام سرمایم توی بانک به تاراج بره
در مورد روند جهانی انس چطور پیش بینی میکنید؟
پس شمام موافقید فردا کف قیمت طلاست؟
یکی از کامنت های سایت طلا در این مورد جالبه
انس برای ورود به کانال 1200 انرژی زیادی لازمه ...این رکود داره جمع میشه وتا بعد از ظهر زیر1300 ..البته انس باید بااحترام وارد کانال 1200 بشه ضمنا عوامل داخل کانال 1200 نیز درحال اماده کردن پول برای خریداری هستند.
حالا به نظر شما مذاکرات چند روز آینده و این حرف کشتی آرا چه تاثیری میتونه داشته باشه؟
پس از این افت بها، تا چهارشنبه بازار به همین روال خواهد بود، و روز چهارشنبه با اعلام برخی آمارهای اقتصادی در دنیا قیمتها تغییر خواهد کرد.
انک HSBC Global پیش بینی زیر رو کرده در مورد انس در سال 2014!!
کد:
[LEFT]The bank lifted its gold price outlook for this year to $1,446 per ounce from $1,396, and kept its 2014 forecast unchanged at $1,435 an ounce. Spot gold was trading at $1,330.66 at 17:36 GMT on Thursday.
[/LEFT]
پ ن: الان دیدم سایت طلا هم خبرشو گذاشته
http://www.tala.ir/showpic.php?id=13609
نظر من اینه 2 - 3 روز آینده هر کس بخره در چند ماه آینده بدون شک ضرر نخواهد کرد با اینکه ممکنه طی هفته آینده حتی باز هم پایین تر بیاد .
البته مهمترین عامل توی بازار ما پیشبینی هجوم مردم برای خرید هست هرکس اینو پیش بینی کرد میتونه بفهمه کف قیمتش کی هست!
نظر دوستان...؟