• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
طلا خاک تو سر شد .

تحلیل تا 6 ماهه اینده کسی داره ؟

قیمت کف است ایا .؟

hajamirahmad

Registered User
لایک‌ها
2
امروز: چهارشنبه 27 شهريور 1392 2013/09/18
ساعت به وقت تهران 11:51

[h=2]قیمت هر اونس طلا (دلار)[/h]
هر اونس طلا1303.85

[h=2]قیمت سکه[/h]چهارشنبه 27 شهريور 92، 11:50
نرخ امروزنرخ روزگذشته
ico_u.png
سکه طرح قدیم۹۶۵,۰۰۰۹۵۸,۰۰۰
ico_u.png
سکه تمام - امامی۹۷۲,۰۰۰۹۶۰,۰۰۰
ico_c.png
نیم سکه۵۰۵,۰۰۰۵۰۵,۰۰۰
ico_d.png
ربع سکه۳۱۰,۰۰۰۳۱۲,۰۰۰
ico_u.png
سکه گرمی۲۰۷,۰۰۰۲۰۵,۰۰۰

[h=2]نرخ ارز بازار آزاد (ریال)[/h]چهارشنبه 27 شهريور 92، 11:50
نرخ امروزنرخ روزگذشته
ico_u.png
دلار۳۰,۷۰۰۳۰,۶۰۰
ico_d.png
یورو۴۱,۲۰۰۴۱,۴۰۰
ico_c.png
پوند۴۹,۰۰۰۴۹,۰۰۰
ico_u.png
درهم۸,۵۵۰۸,۵۰۰
ico_d.png
دلار کانادا۳۰,۵۰۰۳۰,۷۰۰
ico_c.png
دلار استرالیا۲۹,۰۰۰۲۹,۰۰۰
ico_c.png
ریال سعودی۸,۴۰۰۸,۴۰۰
ico_d.png
لير ترکيه۱۵,۸۰۰۱۵,۸۵۰
ico_c.png
کرون سوئد۴,۸۰۰۴,۸۰۰

[h=2]قیمت طلا[/h]چهارشنبه 27 شهريور 92، 11:50
نرخ امروزنرخ روزگذشته
ico_d.png
یک گرم طلای 18 عیار۹۷,۸۸۰۹۸,۰۰۰
ico_d.png
یک گرم طلای 19 عیار۱۰۳,۳۱۰۱۰۳,۴۳۰
ico_d.png
یک گرم طلای 20 عیار۱۰۸,۷۵۰۱۰۸,۸۸۰
ico_d.png
یک گرم طلای 22 عیار۱۱۹,۶۴۰۱۱۹,۷۸۰
ico_d.png
یک گرم طلای 24 عیار۱۳۰,۵۱۰۱۳۰,۶۶۰
ico_d.png
هر مثقال طلا (مظنه)۴۲۴,۰۰۰۴۲۴,۵۰۰

منبع : ارگ طلا

hajamirahmad

Registered User
لایک‌ها
2
با توجه به اتفاقات منطقه میشه گفت قیمت سکه تا اواسطه هفته ی آینده نزولی بوده و در دامنه 950 تا 970 نوسان خواهد داشت...

بدیهی است ک اونس هم بی تاثیر نیست روی قیمت سکه اما چیزی ک باید بهش توجه کرد اینه که در حال حاضر قیمت سکه با حباب منفی و در بعضی رنج ها بدون حباب هستش ب همین دلیل این چندروزه قیمت اونس زیاد توش تاثیری نداره...!

Behzad M

Registered User
لایک‌ها
281
تا چند سال آینده طلا روی همین کانال 1300 نوسان خواهد کرد مقطعی شاید بالا پایین بشه

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
تا چند سال آینده طلا روی همین کانال 1300 نوسان خواهد کرد مقطعی شاید بالا پایین بشه
تحلیل های نموداری و تکنیکال حرفه ای ترین افرادی که بهشون ایمان دارم 2016 رو نشون داده

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

hajamirahmad

Registered User
لایک‌ها
2
بازار خیلی شول کرده... همه فروشنده اند و عده ی کمی برای خرید میرن بازار...!

اکثر فروشنده ها حاضراً تا 910-920 هم سکه رو بدن فقط بخاطر وحشتی ک براشون ب وجود امده ک سکه بیشتر نریزه...
صرافی ها هم خرید ندارن مگر اینکه زیر 900 بردارن...!

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
دوستان به نظرتون کی دوباره سکه میره روی 1.5 تومن ؟
اصلا امکانش هست آیا ؟:hmm:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بازار خیلی شول کرده... همه فروشنده اند و عده ی کمی برای خرید میرن بازار...!

اکثر فروشنده ها حاضراً تا 910-920 هم سکه رو بدن فقط بخاطر وحشتی ک براشون ب وجود امده ک سکه بیشتر نریزه...
صرافی ها هم خرید ندارن مگر اینکه زیر 900 بردارن...!

یعنی واقعا با اینکه قیمت سکه را خودتان زدید 972 هزار تومان
حاضرند 910 الی 920 بفروشند چرا این قدر پایین قیمت اصلی

R a x

Registered User
لایک‌ها
80
یک سال دیگه 45 درصد تورم میخوره میشه 1.5
تبصره : به شرطی که دلار رو 3 تومن بمونه / قیمت انس هم که ثابته پس تنها عامل تغییر دهنده میشه تورم .

والله من هرچی تو فرمول محاسبه نرخ سکه گشتم اثری از عامل تورم ندیدم
عواملش تا الان اینها بودن اونس قیمت دلار مالیات بر ارزش افزوده حق ضرب!

در مورد تورم هم گویا با احتساب تورم ماه به ماه کارشناسان پیش بینی کردن تورم مثلا مهر تا مهر سال بعد 17 درصد باشه(تورم مرداد به تیر 1.5 درصد بوده طبق گفته یکی از کارشناسان(استاد دانشگاه اصفهان)
اگه سیا ست ضد تورمی بتونه ادامه پیدا کنه!و ......!

R a x

Registered User
لایک‌ها
80
یعنی شما هروقت میرید سکه بخرید با فرمولتون پول پرداخت میکنید ؟
این همه میگن حباب حباب نشنیدید ؟
در مورد تورم بله ، بنده خبری ندارم که دولت چه سیاستی پیش گرفته و چقدر میتونه موفق باشه و خلاصه در آینده چی میشه. ولی الان 45 درصد تورم داریم و من بر حسب الان گفتم .
خلاصه کسی با خرید طلای حباب منفی دار ضرر نمیکنه .

شما گفتی 1.500 میشه!درسته!
با حساب تورم 45 درصدی!
یعنی 60 درصد حباب!مثبت!
حباب چه ربطی به تورم داره!
حباب معمولا به مایعات شوینده و پاک کننذه ربط داره!(مشکل شما اینه سکه خریدی تو قیمت بالا)

کسی از شما سوال نکرد الان بخرم یا نه
شما به کسی که مثل شما سکه گرون خریده بود گفتین 1.5 رو شاخشه!

من حتی با فرض تورم 20 درصدی اصلا نمیتونم تصور کنم قیمت سکه 200 تومن بیشتر از مقدار واقعیش بشه!
همین هفته پیش بگیر برو عقب تا هر وقت دلت خواست ! کجا با تورم 45 درصدص 50 درصدی حباب سکه 50 درصد بوده!شما تاریخ بگو من تو اون تاریخ قیمت اونس و دلار و قیمت ضرب اون سال و نرخ ارزش افزوده اون سال رو بهتون بدم!

الان هم سکه تمام یه مقدار خیلی جزیی حباب منفی داره!(دلار حبابشو پر کرد)
نیم و مخصوصا ربع حباب منفی ندارن! ربع حباب مثبت دارد!

دیروز بازار دلالها بودم!15 خرداد!یه قسمت برای دلار بود یه قسمت برای سکه
اونجا که شلوغه!بالای 100 تا سکه معامله میکنن!منظور از یکی 100 تاست!
دلار هم مقیاس هزار تاست !

کنارها تعداد کم معامله میشه!معاملات در دلالان اصلی نقد و فردا بود قیمت فردا کمتر بود!
دلار!
نقد ساعت 15 دیروز 3070 بود!صبحش 3035!تحویل فردا (امروز)3060
(حساب کنین همه اونها که صبح خرید کرده بودن رو برد بودن!رو هر ملیون ده هزار تومن تو 4 ساعت سود کردن!
100 ملیون رو کرده بودن 101 ملیون!
سکه ای در کار نبود!خریدها رو کاغذ مچاله انجام ثبت میشد!(یه سری کله گنده پشت تلفن سیگنال میدادن بخر یا بفروش)

قمارخانه روباز!

اصطلاخ همگی!چند میفروشی! جواب خودت چند میفروشی! و بالعکس!و واقعا به جز شوخی های لحظه ای همه شون هم خریدار بودن هم فروشنده(قمار)رو کم کنی و....

در کل همیشه برای فروش جنستون برین اونجا!چون قیمت فروش اونجا با صرافی پارسی در ستارخان شبیه هم هست!مخصوصا در مورد دلار!

وبرای خرید بلا استثنا برین همین صرافی پارسی(اگه واقعا به قیمت تابلو اینترنتی بفروشه)

برای فروش هم میرین لونجا مثله اسکلا سکه ور ندارین با خودتون ببرین(منظور بالای 5 تاست)دو نفر بشین یکی بره صحبت کنه توافق کردین طرف رو وردارین ببیرن سمت سکه ها!با حصول اطمینان!

سمت خرده فروشها خیلی جالب بود یکی 10 تا سکه داشت هی جو میداد حرص میزد میخوام رو 980 بفروشم در صحبت های بلند با دیگر دلالها جوری که به در میگم دیوار بشنوه!
و همون لحظه یکی دیگه اومد ده تا داشت میخواست بفروشه و قیمت رو 960 اعلام میکرد!همون 980 ی تندی برای جو خراب کردن گفت همین الان 958 خریدم!بازم جوری که به د بگه دیوار بشنوه و جو دادن!اینبار منفی!
شنونده باید عاقل باشه! تو این فروم هم همین هست گوه خورده هر کی اینجا بگه دوست عزیز !!

R a x

Registered User
لایک‌ها
80
خلاصه کن تو یه خط حوصله ندارم بخونم . ولی تو خطوط اول دیدم گفتی من سکه گرون خریدم !
نه من تا حالا تو عمرم اصلا سکه نخریدم . برا امیدواری دادن به بچه هایی که اینجا ضرر کردن چند باری گفتم که منم خریدم و زیاد ضرر کردم.

حاتم طایی را مصیبتی پیش آمد به فرزندش گفت با کسی مگوی تا مصیبت دوچندان و صد نشود !
الان مگه تورم 45 نیست!شما 45 درصد حباب نشون بده!
رابطه تورم با نرخ سکه!

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
آقا بحث به نظر من که دو ریال سواد اقتصادی ندارم خیلی ساده به نظر میاد.

طلا یک بهایی داره و بهاش هم جهانی هست. وقتی در کشور شما بواسطه تورم سالانه مثلاً 50% ارزش پول شما پایین میاد (ارزش پولتون نصف میشه)، قطعاً و یقیناً طلایی که پارسال با 100 ریال می خریدید رو امسال باید با 200 ریال بخرید چون طلا قیمتش به جای دیگری وصل هست اما ریالی که توی جیب شماست به تورم داخلی.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
یک سال دیگه 45 درصد تورم میخوره میشه 1.5
تبصره : به شرطی که دلار رو 3 تومن بمونه / قیمت انس هم که ثابته پس تنها عامل تغییر دهنده میشه تورم .

1- با اجازه تون دلار و انس ثابت بمونه سکه تکون نمیخوره :)

2- ربطی به تورم نداره . از پارسال هم پایین تره .دلار و سکه قیمتش کنترل میشه . همین کنترل + تورم ، تولید داخل رو فاک داده

مچکر

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
ربطی به تورم نداره . دلار و سکه کنترل میشه قیمتش از پارسال هم پایین تره

اگر دقیق تر نگاه کنی ارتباط مستقیمش قابل مشاهده هست. کنترل دلار هم یعنی کنترل تورم چون بسیاری از کالا ها از خارج از کشور وارد میشن و صنایع داخلی هم که کالای داخلی تولید می کنن عمدتاً از نظر مواد اولیه وابسته به خارج از کشور هستن و اینجا فقط مونتاژ یا فراوری و ... صورت میگیره که کارگر ایرانی بیکار نمونه.

اگر تورم بواسطه دلار کنترل شد و بخاطر پایین اومد قیمت دلار کالاها ارزان شد و تورم منفی رو شاهد بودیم قیمت سکه هم چون تابع قیمت دلار هست پایین میاد و اگر دلار مثل چند سال اخیر کنترل نشد و قیمت ها شتابان بالا رفت و کالاها گران شد و خودش رو در تورم و پایین اومدن ارزش پول ملی نشون داد، قیمت سکه هم بالا خواهد رفت یا به عبارت دیگر ارزش ریال بواسطه تورم در برابر طلا کاهش پیدا خواهد کرد.

طلا یک بهایی داره و بهاش هم جهانی هست. وقتی در کشور شما بواسطه تورم سالانه مثلاً 50% ارزش پول شما پایین میاد (ارزش پولتون نصف میشه)، قطعاً و یقیناً طلایی که پارسال با 100 ریال می خریدید رو امسال باید با 200 ریال بخرید چون طلا قیمتش به جای دیگری وصل هست اما ریالی که توی جیب شماست به تورم داخلی.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
عزیزم ایشون میگه دلار و اونس ثابت بمونه!
اگه این ۲تا ثابت بمونه دیگه تورم یعنی جی؟
معلومه قیمتش تغییر نمیکنه دیگه!
تورم چون فقط رو قیمت دلار تاثیر میذاره! رو اونس که تاثیر نداره!
بعدم اینجوری جساب کنی که تورم قلان قدر شده دلار هم قلان قدر میره روش اشتباه هست! چون کلی چیزای دیگه هست که تاثثیر میذاره

بالا