یعنی شما هروقت میرید سکه بخرید با فرمولتون پول پرداخت میکنید ؟
این همه میگن حباب حباب نشنیدید ؟
در مورد تورم بله ، بنده خبری ندارم که دولت چه سیاستی پیش گرفته و چقدر میتونه موفق باشه و خلاصه در آینده چی میشه. ولی الان 45 درصد تورم داریم و من بر حسب الان گفتم .
خلاصه کسی با خرید طلای حباب منفی دار ضرر نمیکنه .
شما گفتی 1.500 میشه!درسته!
با حساب تورم 45 درصدی!
یعنی 60 درصد حباب!مثبت!
حباب چه ربطی به تورم داره!
حباب معمولا به مایعات شوینده و پاک کننذه ربط داره!(مشکل شما اینه سکه خریدی تو قیمت بالا)
کسی از شما سوال نکرد الان بخرم یا نه
شما به کسی که مثل شما سکه گرون خریده بود گفتین 1.5 رو شاخشه!
من حتی با فرض تورم 20 درصدی اصلا نمیتونم تصور کنم قیمت سکه 200 تومن بیشتر از مقدار واقعیش بشه!
همین هفته پیش بگیر برو عقب تا هر وقت دلت خواست ! کجا با تورم 45 درصدص 50 درصدی حباب سکه 50 درصد بوده!شما تاریخ بگو من تو اون تاریخ قیمت اونس و دلار و قیمت ضرب اون سال و نرخ ارزش افزوده اون سال رو بهتون بدم!
الان هم سکه تمام یه مقدار خیلی جزیی حباب منفی داره!(دلار حبابشو پر کرد)
نیم و مخصوصا ربع حباب منفی ندارن! ربع حباب مثبت دارد!
دیروز بازار دلالها بودم!15 خرداد!یه قسمت برای دلار بود یه قسمت برای سکه
اونجا که شلوغه!بالای 100 تا سکه معامله میکنن!منظور از یکی 100 تاست!
دلار هم مقیاس هزار تاست !
کنارها تعداد کم معامله میشه!معاملات در دلالان اصلی نقد و فردا بود قیمت فردا کمتر بود!
دلار!
نقد ساعت 15 دیروز 3070 بود!صبحش 3035!تحویل فردا (امروز)3060
(حساب کنین همه اونها که صبح خرید کرده بودن رو برد بودن!رو هر ملیون ده هزار تومن تو 4 ساعت سود کردن!
100 ملیون رو کرده بودن 101 ملیون!
سکه ای در کار نبود!خریدها رو کاغذ مچاله انجام ثبت میشد!(یه سری کله گنده پشت تلفن سیگنال میدادن بخر یا بفروش)
قمارخانه روباز!
اصطلاخ همگی!چند میفروشی! جواب خودت چند میفروشی! و بالعکس!و واقعا به جز شوخی های لحظه ای همه شون هم خریدار بودن هم فروشنده(قمار)رو کم کنی و....
در کل همیشه برای فروش جنستون برین اونجا!چون قیمت فروش اونجا با صرافی پارسی در ستارخان شبیه هم هست!مخصوصا در مورد دلار!
وبرای خرید بلا استثنا برین همین صرافی پارسی(اگه واقعا به قیمت تابلو اینترنتی بفروشه)
برای فروش هم میرین لونجا مثله اسکلا سکه ور ندارین با خودتون ببرین(منظور بالای 5 تاست)دو نفر بشین یکی بره صحبت کنه توافق کردین طرف رو وردارین ببیرن سمت سکه ها!با حصول اطمینان!
سمت خرده فروشها خیلی جالب بود یکی 10 تا سکه داشت هی جو میداد حرص میزد میخوام رو 980 بفروشم در صحبت های بلند با دیگر دلالها جوری که به در میگم دیوار بشنوه!
و همون لحظه یکی دیگه اومد ده تا داشت میخواست بفروشه و قیمت رو 960 اعلام میکرد!همون 980 ی تندی برای جو خراب کردن گفت همین الان 958 خریدم!بازم جوری که به د بگه دیوار بشنوه و جو دادن!اینبار منفی!
شنونده باید عاقل باشه! تو این فروم هم همین هست گوه خورده هر کی اینجا بگه دوست عزیز !!