• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
عزیزم ایشون میگه دلار و اونس ثابت بمونه!
اگه این ۲تا ثابت بمونه دیگه تورم یعنی جی؟
معلومه قیمتش تغییر نمیکنه دیگه!

عزیزم خواستم رابطه تورم و قیمت طلا رو که کاربر Rax پرسیدن توضیح بدم، هر چند که شما دلار رو در داخل ثابت نگه داری باز درصدی تورم وجود خواهد داشت چون اون کشوری که داره کالا یا مواد اولیه برای شما تولید می کنه تورم داره و قیمت کالاش رو سال به سال بالا می بره و با همون نرخ دلار پارسال هم شما اون کالا رو وارد کنید باز به ریال مقدار تورم مشاهده می کنید.

تورم چون فقط رو قیمت دلار تاثیر میذاره! رو اونس که تاثیر نداره!
بعدم اینجوری جساب کنی که تورم قلان قدر شده دلار هم قلان قدر میره روش اشتباه هست! چون کلی چیزای دیگه هست که تاثثیر میذاره

من فکر می کنم تورم نیست که روی دلار تاثیر میذاره و دلار هست که با تاثیر گذاری بر روی قیمت کالا باعث بوجود اومدن تورم میشه.

باز اگر جاییش ابهام داره بفرمایید چون دوست دارم اگر اشتباه می کنم بدونم اشتباهم چی هست و بیشتر یاد بگیرم.

R a x

Registered User
لایک‌ها
80
آقا بحث به نظر من که دو ریال سواد اقتصادی ندارم خیلی ساده به نظر میاد.

طلا یک بهایی داره و بهاش هم جهانی هست. وقتی در کشور شما بواسطه تورم سالانه مثلاً 50% ارزش پول شما پایین میاد (ارزش پولتون نصف میشه)، قطعاً و یقیناً طلایی که پارسال با 100 ریال می خریدید رو امسال باید با 200 ریال بخرید چون طلا قیمتش به جای دیگری وصل هست اما ریالی که توی جیب شماست به تورم داخلی.

من نمیدونم این حرفهای شما!میخواد چی رو ثابت کنه!بر فرض صحبت های شما درست تورم 50 درصد!ارزش پول ما پهن!
شما اینو بگو قیمت سکه چیجوری تعیین میشه!جز با نرخ دلار و اونس!اگه اینها ثابت باشه!قیمتش در ایران ثابت میمونه!
من الان یه ملیون تومان دارم یه سکه میخرم! سال بعد هم که ارزش پولم اومد پایین!!پهن شد!فرقی نمیکنه!بازم با یه ملیون!یه سکه میخرم!
سود من تو اینه که اگه مطمین هستم!اینجوری هست الان سکه نخرم سال بعد بخرم!

شما بیا اثبات کن ارزش پول ما تا سال بعد 50 درصد کم میشه!و از همه مهمتر اثبات کن ارزش برابری دلار به ریال چه ربطی به تورم داخلی داره!
زمان احمدی نژاد تو 6 سال اولش! دلار قیمتش تغییر کرد! نه !تورم داشتیم!بله !!بالای 20 درصد!(میانگین سالیانه)
نرخ دلار رو بانک مرکزی تنظیم میکنه! و دولت!

سود من تو اینه !
اگه میدونم نرخ دلار تا سال بعد همین 3000 تومن هست!با پولهام تو دلار سرمایه گذاری نکنم تو سکه سرمایه گذاری نکنم!

تاریخ ایجاد تاپیک دلار رو نگاه کنی میبینی قبل از دو سال پیش اصلا کسی در دلار سرمایه گذاری نمیکرد!!!
چون میدونستن نرخش از نرخ تورم و سود بانکی کمتر تغییر میکنه!!

دیگه خودتون رو زدین به ......جای خود داره!
ببینین ارش از کره شمالی با اون سن کمش فهمید!

الان هم یه حساب کتاب ساده هست
تحریم ها ورداشته شه!
ما سه برابر نفت بفروشیم!پولش هم راحت بیاد تو ایران!
نه تنها دلار میتونه 2500 بشه! بلکه میتونه تا 2000 تومن هم بیاد پایین!(خواستم بگم همون 1200 تومان)!!که واقعا هم میشد ولی تولیدی در کار نبود اونوقت!
که خوب به همون 2700!رضایت میدن!(بازار آزاد)

حالا حساب کنین نفت بیشتر بفروشیم!مثلا 6 برابر!و پولش رو بدیم مردم!بخورن حال کنن!جنس وارد کنن! دلار میتونه!به راحتی به 500 تومن هم برسه!سه هزار تقسیم بر شش!
ولی هیچ دولت عاقلی اینکارو نمیکنه!(بجز احمدی نژاد پوپولیست)
پولشو میبره سرمایه گذاری میکنه! درصنایع زیربنایی!

زیاد خوشحال نباشین تحریم ورداشته شه!ایران قوی میشه!قدرت اقتصادی و سیاسی منطقه میشه دوباره!ترکیه به گوه خوردن میفته!چون در هیچ زمینه ای نمیتونه با ایران رقابت کنه! نه نفت داره!
نه حتی قدرت گردشگری ایران رو!
من جای آخوندها بودم میگشتم تو همون سنت و کتاب نکته های توریستیشو در میاوردمو برجسته میکردم!و ایران که جزو قدیمی ترین کشورهای جهان هست رو قطب گردشگری دنیا میکردم

مثلا اینهاشو زنان اهل کتاب میتونن موباز بیان در جامعه اسلامی!فقط کافیه حاکمیت مسلمونها رو قبول داشته باشن!که خیلی وقته پرچم الله نشان رو در همه جای دنیا به رسمیت شناختن!
انواع فسق و فجور اگه در منزل انجام بشه و خاصیت اشاعه نداشته باشه آزاد هست در همان خفا!
خوب توریسته بیاد مشروبشو بخوره!تو هتلش!که الانم هست!موشو بزاره بیرون راحت باشه!
مطمینا اگه جا بندازیم در ایران باستان هم زنها محجبه بودن!برای کلاسش هم که شده روسری سرشون میکنن!
یه عکس یادگاری با روسری هم میندازن!برای کلاسش!
وقتی هم که اومدن ایران با خنده ازشون پذیرایی میکنیم اونجوری که بیان تو ایران سرمایه گذاری کنن!
بیان بانک بزنن!
کارخونه بزنن!
از روسیه و چین گرفته!
تا عرب ها!
تا آمریکا و اروپا!
اون هم به طور مساوی!
اونوقت ببینم کسی میتونه ایران رو تحریم کنه!تو هرکشوری لابی ایران درست میشه خود به خود!

و اینجوری به توریست ها میگیم خوش آمدین!
و موقع رفتن بهشون دست تکون میدیم و میگیم خوشتون اومد!!

آخوندها !اگه این کارو بکنین اینقدر پولدار میشین که بتونین با قدرت پولتون سیاست دنیا رو تغییر بدین!
آخوندهایی که اینها رو میخونین با شمام! اینقدر نگین ایرانی و فرهنگ ایران باستان بده! استفاده ابزاری ازش بکنین!پول در بیارین!
آخوندها اگه ضد ایران و کوروش موضع بگیرین جونها میگن نه اسلام نه ایران!جانم فدای آمریکا! و فرهنگ غربی!
آخوندها آمریکا دوستی رو بس کنین!اگه این کارها که گفتم بکنین!آمریکاشم میتونین اسلامی کنین!از ما گفتن!
یهودیها چی جوری با پولشون نفوذ کردن در آمریکا شما هم میتونین!

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
من نمیدونم این حرفهای شما!میخواد چی رو ثابت کنه!بر فرض صحبت های شما درست تورم 50 درصد!ارزش پول ما پهن!
شما اینو بگو قیمت سکه چیجوری تعیین میشه!جز با نرخ دلار و اونس!اگه اینها ثابت باشه!قیمتش در ایران ثابت میمونه!

...

والا من نمیخوام چیزی رو ثابت کنم فقط میخوام یه مقدار درباره چیزهایی که میدونم با بقیه صحبت کنم بلکه اگر اشکالی دارن تصحیحشون کنم.

واقعیتش همین دو خط اول رو فقط خوندم. شما یادداشت های قبلی رو بخون هر جاش فکر می کنی اشتباه هست بگو شاید من اشتباه می کنم. فقط یک مقدار خلاصه بنویس... بحث علمی که فلسفه و ادبیات نیست اینقدر بهش شاخ و برگ میدید.

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
اگر دقیق تر نگاه کنی ارتباط مستقیمش قابل مشاهده هست. کنترل دلار هم یعنی کنترل تورم چون بسیاری از کالا ها از خارج از کشور وارد میشن و صنایع داخلی هم که کالای داخلی تولید می کنن عمدتاً از نظر مواد اولیه وابسته به خارج از کشور هستن و اینجا فقط مونتاژ یا فراوری و ... صورت میگیره که کارگر ایرانی بیکار نمونه.

همه چی رو که نمیشه وارد کرد (خوراکی و ...)

صنایع داخلی این وسط چیکاره ست . حقوق کارگر و هزینه ها باید بره رو قیمت کالا . یعنی تولید داخل گرون تر از کالای وارداتی = تعطیلی کارخانه

مگر اینکه تعرفه واردات رو زیاد کنن . نتیجه اش میشه شرکت سایپا مطمئن :)

اگه قیمت 8 سال پیش دلار رو 900 در نظر بگیریم با هرسال 20 درصد افزایش (میزان تورم الکی که اعلام میکنن :D ) می رسیم به حدود 4000

ولی اینا 3 سال اول تقریبا ثابت نگه داشتن دو سال بعدی حدود 10 درصد افزایش داشت یعنی تولید داخل هر سال 20 درصد و تو 5 سال 150 درصد افزایش قیمت داشته . خارجی همون قیمت مونده

اون ور هم تورم 2-3 درصده تاثیری نداره رو قیمت هاشون

اگه از اول افزایش می دادن دوطرفه ضرر نمی کردیم

R a x

Registered User
لایک‌ها
80
والا من نمیخوام چیزی رو ثابت کنم فقط میخوام یه مقدار درباره چیزهایی که میدونم با بقیه صحبت کنم بلکه اگر اشکالی دارن تصحیحشون کنم.

واقعیتش همین دو خط اول رو فقط خوندم. شما یادداشت های قبلی رو بخون هر جاش فکر می کنی اشتباه هست بگو شاید من اشتباه می کنم. فقط یک مقدار خلاصه بنویس... بحث علمی که فلسفه و ادبیات نیست اینقدر بهش شاخ و برگ میدید.

شما و اون کاربر قبلی که اصلا چیز درستی نگفتین!
ثریا دختر هست!
اصولا سیب برای سلامتی مفید هست !و........
سیب چه ربطی به ثریا داشت!
استدلال شما اینجوری هست همه اش اشتباه!
فرضیات خودتون رو فرمول کردین هر چقدر هم چرت!
عزیزم محاسبه قیمت سکه فرمول داره!که متغیرهاش انس دلار حق ضرب و درصد ارزش افزوده یا مالیات دولت میباشد!
دختر مساوی با بدبختی !!!!
من اگه جای شما بودم و میخواستم جواب دندان شکن به راکس بدم! میگفتم آیا این فرمول شما وحی منزل هست و تغییر نمیکند!
و اونوقت من میگفتم نه!
این فرمول رو میتونه دولت تغییر بده!
کما اینکه بارها احمدی نژاد قانون محاسبه تعداد بیکاران رو از اساس عوض کرد!یک ماه در سال کار رو اول کرد معیار شاغل بودن!بعد چه میدونم چند ساعت در ماه!
ولش میکردن گوزیدن در مستراح هم کار حساب میکرد!یا نه قانون فیزیک رو میاورد تو اقتصاد و میگفت ببینین همه کار دارن! بیکار نداریم!اصلا!
کار (فیزیک) - ویکی‌پدیا

شما یه درصد احتمال بده اون فرمول عوض نشه و مثلا به جای ارز آزاد ارز مبادله ای بره تو فرمول!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
همه چی رو که نمیشه وارد کرد (خوراکی و ...)

صنایع داخلی این وسط چیکاره ست . حقوق کارگر و هزینه ها باید بره رو قیمت کالا . یعنی تولید داخل گرون تر از کالای وارداتی = تعطیلی کارخانه

مگر اینکه تعرفه واردات رو زیاد کنن . نتیجه اش میشه شرکت سایپا مطمئن :)

خوراکی هم به نوعی تابع نرخ دلار هست چون یکسری مثل برنج که بصورت محصول آماده وارد میشند و یکسری هم مثل کود شیمیای مواد مصرفی صنعت کشاورزی در داخل هستند.

اینها که داخل تولید می کنند اگر فقط بحث حقوق کارگر باشه باید از واردات محصول نهایی ارزون تر دربیاد چون کارگر داخلی از کارگر خارجی در فرانسه که پژو تولید می کنه حقوق کمتری میگیره. این شاهکار سایپا و ایران خودرو رو هم دقیقاً نمیدونم چطور به این قیمت ها میرسن... یعنی طبق قاعده معمول نمیشه توضیح داد. :D

اگه قیمت 8 سال پیش دلار رو 900 در نظر بگیریم با هرسال 20 درصد افزایش (میزان تورم الکی که اعلام میکنن :D ) می رسیم به حدود 4000

ولی اینا 3 سال اول تقریبا ثابت نگه داشتن دو سال بعدی حدود 10 درصد افزایش داشت یعنی تولید داخل هر سال 20 درصد و تو 5 سال 150 درصد افزایش قیمت داشته . خارجی همون قیمت مونده

اون ور هم تورم 2-3 درصده تاثیری نداره رو قیمت هاشون

اگه از اول افزایش می دادن دوطرفه ضرر نمی کردیم

این قسمت یک مقدار کلی گفته شد ولی اگر منظورتون سه سال اول از دوره احمدی نژاد هست خوب طبیعی هست چون اون زمان نفت تحریم نبود و پول زیادی دستشون بود راحت می تونستن قیمت دلار و در نهایت تورم رو کنترل کنن.

در مورد آزاد گذاشتن قیمت همه بله... اگر مثل دانمارک پول نفت رو بجای دادن سوبسید به پول ملی و چسب زخم زدن روی مشکلات صرف یک کار اساسی برای آینده کشور و اقتصادش می کردم الان اینطوری نمیشد.

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
اونس حدود 1350 ، با افزایش 40 دلاری تو 1 ساعت!!!

h.shahshenas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

R a x

Registered User
لایک‌ها
80
داداش پیدا کردی دلیلشو؟
فهمیدی به ماهم خبر بده. ممنون

گزارش فد نشان داد که هنوز می توان به اونس امیدوار بود .
الان هم سخنرانی برنانکی است که باعث شد مقاومت سهمگین 1348 در هم بشکند .
تثبیت بالای این عدد هر چه بالاتر باشد افق روشن تری برای طلا خواهد ساخت .
برنانکی می گوید تا سال 2016 خبری از افزایش نرخ سود نیست

برنانکی می گوید :
خرید اوراق قرضه بدون تغییر ادامه می یابد .
تازمانیکه بیکاری بالای 6.5 % است هیچ افزایش نرخ بهره نداریم .
اولین افزایش نرخ بهره احتمالا در سالهای بعد از 2016

پوزیشنهای طلایی - صفحه 542 - Arad Sarmaye

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
اونس 1365 دلار ... با این روند به کجا می رسه تا فردا! 60 دلار تو 2 ساعت رفت بالا!

R a x

Registered User
لایک‌ها
80

نه
در ادامه پست بالایی و این تحلیل
بر اساس این گزارش، فدرال رزرو آمریکا از سال 2008 میلادی تا کنون نرخ بهره بانکی را پایین نگه داشته و بیش از 3 هزار میلیارد دلار نقدینگی به اقتصاد آمریکا تزریق کرده است.

اجرای سیاستهای انبساطی پولی از سوی فدرال رزرو آمریکا طی سال های اخیر تاثیر زیادی بر افزایش قیمت طلا داشته است. برخی از مقام های ارشد فدرال رزرو آمریکا نیز خواستار متوقف شدن اجرای بخشی از سیاست های انبساطی پولی هستند.

و اینکه تا 2016 گویا میخوان پول تزریق کنن!پس طلا فعلا به زیر 1300 نمیرسه!
یه تیک میزنه میره بالا!رو چند ثابت میشه تو دو روز اینده معلوم میشه!که خدا رو شکر جمعه تعطیله!
فردا پوزیشن طلایی هست!ریسک خیلی بالا!چه برای فروش چه برای خرید!
کسی که تا حالا وارد نشده جون مادرش وارد نشه! همون بانک روزشمار 19 درصد !یک ساله 24درصد(قوامین) سهام کارکزاری بانک رفاه بگیره خلاص!
خیلی براش گرون تموم میشه اینهمه صبر کرده بعد تو ضرر داخل شه!الان سپرده باخت نداره!مطمین!اعصابتون هم راحت هست!
پول میخواین بهترین راه کار کردن!و بیشتر کارکردن هست!

sajad0937

Registered User
لایک‌ها
118
افزایش هیجانی سقوط هیجانی در پی داره!

افزایش انس کمک خوبی میکنه ب کاهش قیمت دلار!

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
افزایش هیجانی سقوط هیجانی در پی داره!

افزایش انس کمک خوبی میکنه ب کاهش قیمت دلار!

همچین هم معلوم نیست که دلار هم کاهشی باشه

هی گفتم امروز برم 2-3 تا سکه بخرمااا

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
دو روز اومد طلا سکه ارزون شه ها!
امیدوارم این روند افزایشی برعکس بشه!!!

hajamirahmad

Registered User
لایک‌ها
2
هر اونس الان حدود 1367 دلاره....

نمیدونم چه خبری منتشر شد تو اروپا که تو ساعات پایانی بازار جهانی طلا یهو انقدر اونس در یک لحظه کشید بالا...!؟

بالا