آقا بحث به نظر من که دو ریال سواد اقتصادی ندارم خیلی ساده به نظر میاد.
طلا یک بهایی داره و بهاش هم جهانی هست. وقتی در کشور شما بواسطه تورم سالانه مثلاً 50% ارزش پول شما پایین میاد (ارزش پولتون نصف میشه)، قطعاً و یقیناً طلایی که پارسال با 100 ریال می خریدید رو امسال باید با 200 ریال بخرید چون طلا قیمتش به جای دیگری وصل هست اما ریالی که توی جیب شماست به تورم داخلی.
من نمیدونم این حرفهای شما!میخواد چی رو ثابت کنه!بر فرض صحبت های شما درست تورم 50 درصد!ارزش پول ما پهن!
شما اینو بگو قیمت سکه چیجوری تعیین میشه!جز با نرخ دلار و اونس!اگه اینها ثابت باشه!قیمتش در ایران ثابت میمونه!
من الان یه ملیون تومان دارم یه سکه میخرم! سال بعد هم که ارزش پولم اومد پایین!!پهن شد!فرقی نمیکنه!بازم با یه ملیون!یه سکه میخرم!
سود من تو اینه که اگه مطمین هستم!اینجوری هست الان سکه نخرم سال بعد بخرم!
شما بیا اثبات کن ارزش پول ما تا سال بعد 50 درصد کم میشه!و از همه مهمتر اثبات کن ا
رزش برابری دلار به ریال چه ربطی به تورم داخلی داره!
زمان احمدی نژاد تو 6 سال اولش! دلار قیمتش تغییر کرد! نه !تورم داشتیم!بله !!بالای 20 درصد!(میانگین سالیانه)
نرخ دلار رو بانک مرکزی تنظیم میکنه! و دولت!
سود من تو اینه !
اگه میدونم نرخ دلار تا سال بعد همین 3000 تومن هست!با پولهام تو دلار سرمایه گذاری نکنم تو سکه سرمایه گذاری نکنم!
تاریخ ایجاد تاپیک دلار رو نگاه کنی میبینی قبل از دو سال پیش اصلا کسی در دلار سرمایه گذاری نمیکرد!!!
چون میدونستن نرخش از نرخ تورم و سود بانکی کمتر تغییر میکنه!!
دیگه خودتون رو زدین به ......جای خود داره!
ببینین ارش از کره شمالی با اون سن کمش فهمید!
الان هم یه حساب کتاب ساده هست
تحریم ها ورداشته شه!
ما سه برابر نفت بفروشیم!پولش هم راحت بیاد تو ایران!
نه تنها دلار میتونه 2500 بشه! بلکه میتونه تا 2000 تومن هم بیاد پایین!(خواستم بگم همون 1200 تومان)!!که واقعا هم میشد ولی تولیدی در کار نبود اونوقت!
که خوب به همون 2700!رضایت میدن!(بازار آزاد)
حالا حساب کنین نفت بیشتر بفروشیم!مثلا 6 برابر!و پولش رو بدیم مردم!بخورن حال کنن!جنس وارد کنن! دلار میتونه!به راحتی به 500 تومن هم برسه!سه هزار تقسیم بر شش!
ولی هیچ دولت عاقلی اینکارو نمیکنه!(بجز احمدی نژاد پوپولیست)
پولشو میبره سرمایه گذاری میکنه! درصنایع زیربنایی!
زیاد خوشحال نباشین تحریم ورداشته شه!ایران قوی میشه!قدرت اقتصادی و سیاسی منطقه میشه دوباره!ترکیه به گوه خوردن میفته!چون در هیچ زمینه ای نمیتونه با ایران رقابت کنه! نه نفت داره!
نه حتی قدرت گردشگری ایران رو!
من جای آخوندها بودم میگشتم تو همون سنت و کتاب نکته های توریستیشو در میاوردمو برجسته میکردم!و ایران که جزو قدیمی ترین کشورهای جهان هست رو قطب گردشگری دنیا میکردم
مثلا اینهاشو زنان اهل کتاب میتونن موباز بیان در جامعه اسلامی!فقط کافیه حاکمیت مسلمونها رو قبول داشته باشن!که خیلی وقته پرچم الله نشان رو در همه جای دنیا به رسمیت شناختن!
انواع فسق و فجور اگه در منزل انجام بشه و خاصیت اشاعه نداشته باشه آزاد هست در همان خفا!
خوب توریسته بیاد مشروبشو بخوره!تو هتلش!که الانم هست!موشو بزاره بیرون راحت باشه!
مطمینا اگه جا بندازیم در ایران باستان هم زنها محجبه بودن!برای کلاسش هم که شده روسری سرشون میکنن!
یه عکس یادگاری با روسری هم میندازن!برای کلاسش!
وقتی هم که اومدن ایران با خنده ازشون پذیرایی میکنیم اونجوری که بیان تو ایران سرمایه گذاری کنن!
بیان بانک بزنن!
کارخونه بزنن!
از روسیه و چین گرفته!
تا عرب ها!
تا آمریکا و اروپا!
اون هم به طور مساوی!
اونوقت ببینم کسی میتونه ایران رو تحریم کنه!تو هرکشوری لابی ایران درست میشه خود به خود!
و اینجوری به توریست ها میگیم خوش آمدین!
و موقع رفتن بهشون دست تکون میدیم و میگیم خوشتون اومد!!
آخوندها !اگه این کارو بکنین اینقدر پولدار میشین که بتونین با قدرت پولتون سیاست دنیا رو تغییر بدین!
آخوندهایی که اینها رو میخونین با شمام! اینقدر نگین ایرانی و فرهنگ ایران باستان بده! استفاده ابزاری ازش بکنین!پول در بیارین!
آخوندها اگه ضد ایران و کوروش موضع بگیرین جونها میگن نه اسلام نه ایران!جانم فدای آمریکا! و فرهنگ غربی!
آخوندها آمریکا دوستی رو بس کنین!اگه این کارها که گفتم بکنین!آمریکاشم میتونین اسلامی کنین!از ما گفتن!
یهودیها چی جوری با پولشون نفوذ کردن در آمریکا شما هم میتونین!