• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
من با نظر شما موافق نیستم.بورسی که با یک حرف بالا و پایین بره بورس نیست.
اما بورس حقوقی ها جلوی فروش را گرفتند که سهام خودشون پایین نیاد.این کجای دنیا همچین چیزی است.الان شعار میدن که بازار مناسب خریده ولی چرا خودشون خرید نمیکنند؟؟؟
دلیل حمایت از سکه و طلا ثبات ارز..زمانیکه ثبات وجود داشته باشه تنها عامل تاثیر گذار ارزش انس در بازار جهانی هستش.پس خیلی راحتر میتونید به حفظ سرمایه خود کمک کنید.
بهت یشنهاد میکنم بری تکنیکل یاد بگیری اونوقت حال میکنی که اینجانب چطور قبل از ریزش یا افزایش از بازار خارج و یا واردش میشم بدون اینکه به خبر کاری داشته باشم
الان بشین نزول طلا رو فعلا تا 1295 تماشا کن تا بعد

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
بهت یشنهاد میکنم بری تکنیکل یاد بگیری اونوقت حال میکنی که اینجانب چطور قبل از ریزش یا افزایش از بازار خارج و یا واردش میشم بدون اینکه به خبر کاری داشته باشم

سلام . تحلیل تکنیکال بهتره یا بنیادی ؟
شما دوره کجا رفتی ؟
اگر شد و تمایل داشتید پیغام بدید منم راهنمایی کنید
ممنون

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
به به دادازبل برگشته...........

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
الان استاپ کجا هست ؟

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
به نظر شما من 10 - 15 سکه تمام بگیرم برای بعد از عید بفروشم خوبه؟

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104

شما دوره کجا رفتی ؟
ممنون
دوست عزیز بنده ادعایی ندارم ..اما بنظرم شما برو درساتو باز دوره کن.میبینی که انس روی 1325 و سقوطی نداشت.بله منم یه چیزایی مثل سطح حمایتی و مقاوتی میدونم.البته به علم شما نمیرسه!!!!لازم نیست کاری کنیم اخبار جهان رو هر روز گوش بده.اونم به چم میرم یاد میگیرم.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
دوست عزیز بنده ادعایی ندارم ..اما بنظرم شما برو درساتو باز دوره کن.میبینی که انس روی 1325 و سقوطی نداشت.بله منم یه چیزایی مثل سطح حمایتی و مقاوتی میدونم.البته به علم شما نمیرسه!!!!لازم نیست کاری کنیم اخبار جهان رو هر روز گوش بده.اونم به چم میرم یاد میگیرم.

اگر تایم هفتگی اونس را نگاه کنید می بینید که قیمت به خط روند در حال نزدیک شدنه چارت زیر رو نگاه کن
نهایت قیمتی که این هفته به صورت هیجانی به اون حمله خواهد شد قیمت 1341 هستش
اما روند حرکت در تایم هفتگی طوری نیست که به سادگی بتونه خط روند رو بشکنه
بنابراین اگر قرار باشه افزایش در اونس داشته باشیم اول باید بعد از برخورد به خط روند اصلاح بکنه بعد برگرده بشکنه خط روند هفتگی رو
اگر قیمت هفتگی ( دقت کن گفتم هفتگی ) شروع به اصلاح کنه اولین مرحله اش تا 1282 خواهد بود
در اون قیمت قطعا باید حواسمون به کندل ها باشه اگر بر اساس نومدارهای شمعی به همراه مووینگ اوریج عمل بشه میشه بازگشت قیمت رو حدس زد و وارد بازار شد.( حدسم یک هفته به عید هستش )
اما من تا مطمئن نشم روند تغییر نکرده وارد بازار نمی شم
اگر بعد از اصلاح نمودار به خط روند هفتگی برگرده به احتمال یقین هدفش شکست خط خواهد بود
یک سناریو هم اینه که همین افزایشی که مشاهده می کنید موفق به شکست خط روند بشه که در اون صورت قانون تکنیکال میگه قیمت برمیگرده به خط روند و بوسه خداحافظی میزنه وقتی بوسش رو میزنه من وارد میشم

xauusd-w1-alpari.png

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57

شما دوره کجا رفتی ؟
ممنون
تحلیل بنیادی همیشه یه قدم از تکنیکال عقب تره
ضمنا گاهی تحلیل بنیادی شمارو به خطا میندازه
مثلا شما داری داخل چارت نزول می بینی ولی از طرفی اخبار خلاف اونو نشون میدن اینجاست که به فاند توجه میکنی و گولشو میخوری
مثلا تو همین داستان سوریه من تو چارت اونس تو تایم بلندمدت آشکارا نزول میدیدم به همین خاطرم جنگ رو هم محتمل نمی دونستم
اما شما شاید به اشتباه اینکه الان کنگره تایید میکنه رفتی بازار خرید کردی
اما به محض انتشار خبر عدم وقوع بازار فرصت خروج به شما نمیده و شما بسیار متضرر میشی
البته فاند در جای خودش بد هم نیست
کلا تکنیکال اصلیترین وظیفه اش اینه که به شما نقطه ورود و خروج از بازار رو میده و این دو مهمترین اصل یه ترید یا اصطلاحا خرید هستش

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
چیزی که تحلیل منو محکم تر میکنه اینه که اگر شما به یک تایم ایین تر برید ( تایم روزانه ) اونجا یک الگوی رچم تشکیل شده
این الگو رفته رفته نوسانش نازک تر میشه تا اینکه مجبور میشه از خط بالا یا ایین خودش بشکنه
در شکل زیر دو تا high و دوتا low میبینید
اونچه به نظر میرسه اینه که سومین high در حال تشکیل هستش
آیا این بار از بالا خواهد شکست
منم میتونم فقط حدس میتونم بزنم
تکنیکال اصلا به شما نمیگه از الان برو خودتو بنداز تو چاه تکنیکال میگه تا اونجا صبر کن اگر شکست با خیال راحت برو خرید کن
از الان بهتون بگم اگر اون قیمتی که در تایم هفتگی و اینجا تایم روزانه مشخص کردم ( 1341 تا 1344 ) بشکنه برو خیالت راحت باشه قیمت تا 1400 میره بالا
ولی اگر نشکست قیمت تا 1280 اصلاح خواهد کرد
تجربه به من میگه نمیشکنه حالا این یه مقدار تخصصی تره و اینجا نمیشه توضیح داد
من هم مثل شما وای میستم نگاه می کنم
اگر شکست میرم تو خرید
خیلی راحت
بعد از شکست هم میگم کی از بازار بیایید بیرون
البته اگر نشکست باید بعد از اصلاح قیمتی وارد بشید

xauusd-d1-alpari.png

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
دوست عزیز نمیدونم چند ساله بورس طلا و کالا ( چه داخلی چه خارجی ) کار میکنی اما به این نکته توجه نکردی که هیچ قطعیتی در تکنیکال و فاندامنتال وجود ندارد
و هیچ کدوم (منظورم تکنیکال و فاندامنتال هست ) بر دیگری قالب نیستند

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
دوست عزیز نمیدونم چند ساله بورس طلا و کالا ( چه داخلی چه خارجی ) کار میکنی اما به این نکته توجه نکردی که هیچ قطعیتی در تکنیکال و فاندامنتال وجود ندارد
و هیچ کدوم (منظورم تکنیکال و فاندامنتال هست ) بر دیگری قالب نیستند
شما اصلا نوشته های منو خوب نخوندین و متوجه نشدین من چی گفتم
نزدیک 6 ساله کارم اینه
تو فارکس هم هستم
من کارم اینه بی گدار به آب نمیزنم
شما هم اگر این علم رو درست متوجه نشدید باید از این بازار فاصله بگیرید
هیچ کس نمیگه تکنیکال قطعیت داره
اگر دقت میکردی و می خوندی من گفتم تا 1341 صبر کن ولی نخوندید متاسفانه
تو اصلاح ها تا حالا نشده یه اصلاح با فیبو جور در نیاد شما یدا کنید از من جایزه دارین
اگر این علم رو درست یاد بگیرین ( گفتم درست ) و دچار انحراف تو تحلیل نشید قطعا یه قطب نمای قوی تو بازار براتون خواهد بود
قطب نمایی که مسیر ورود و خروج رو بهتون نشون میده

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
شما اصلا نوشته های منو خوب نخوندین و متوجه نشدین من چی گفتم
نزدیک 6 ساله کارم اینه
تو فارکس هم هستم
من کارم اینه بی گدار به آب نمیزنم
شما هم اگر این علم رو درست متوجه نشدید باید از این بازار فاصله بگیرید
هیچ کس نمیگه تکنیکال قطعیت داره
اگر دقت میکردی و می خوندی من گفتم تا 1341 صبر کن ولی نخوندید متاسفانه
تو اصلاح ها تا حالا نشده یه اصلاح با فیبو جور در نیاد شما یدا کنید از من جایزه دارین
اگر این علم رو درست یاد بگیرین ( گفتم درست ) و دچار انحراف تو تحلیل نشید قطعا یه قطب نمای قوی تو بازار براتون خواهد بود
قطب نمایی که مسیر ورود و خروج رو بهتون نشون میده
ببین دوست عزیز بحث سابقه فارکس نیست منم از سال 2006 به صورت مستمر دارم کار میکنم اما چیزی که از نوشته های شما برمیاد اینکه با قطعیت دارید از اعداد و ارقام و گاهی هم فصل زمانی رو با حدس و گمان مینویسید
اتفاقا متن شما رو با دقت خوندم-اگر خودتون هم یکبار دیگه از دید مخاطب به اون نگاه کنید متوجه منظور من خواهید شد
من با اینجور جملات مشکل دارم

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
من در اصلاح قیمت ها همیشه با یکی از درصدهای 23 38 50 61 و 78 مواجه شدم این عین واقعیته
اعداد فیبو جزو اعدادیه که در نظم طبیعی جهان وجود داره
بیش ترین کاربرد تکنیکال جهت به دست آوردن نقاط ورود و خروج معامله هستش
به هر حال شما چارت کار نکردین و من هر چقدر توضیح بدم شاید نتونه مفید باشه س بهتره در موردش تحقیق کنید
یادگیری این علم چندان سخت نیست ولی اجرای صحیح اون در بازار سرمایه بسیار مشکله و نیاز به تجربه فراوان داره

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
من در اصلاح قیمت ها همیشه با یکی از درصدهای 23 38 50 61 و 78 مواجه شدم این عین واقعیته
اعداد فیبو جزو اعدادیه که در نظم طبیعی جهان وجود داره
بیش ترین کاربرد تکنیکال جهت به دست آوردن نقاط ورود و خروج معامله هستش
به هر حال شما چارت کار نکردین و من هر چقدر توضیح بدم شاید نتونه مفید باشه س بهتره در موردش تحقیق کنید
یادگیری این علم چندان سخت نیست ولی اجرای صحیح اون در بازار سرمایه بسیار مشکله و نیاز به تجربه فراوان داره
مثل اینکه پست من رو اصلا نخوندی
دارم میگم از سال 2066 دارم بورس و فارکس کار میکنم اون وقت داری میگی چارت !!
خدا روزیت رو یه جای دیگه بده
خیلی واضح هست که 6 سسسسساله داری کار میکنی خیلی :D

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
سکه امامی 960
بهار 961
نیم 490
ربع 288

berna

Registered User
لایک‌ها
53
برای کاری نیاز به پول نقد دارم
یه مقدار طلا هست برای فروش
به نظرتون الان فرصت خوبی هست برای فروش؟ تا آخر هفته فرصت دارم. در ضمن میخوام در بالاترین قیمت بفروشم.

majid hunter

Registered User
لایک‌ها
102
برای کاری نیاز به پول نقد دارم
یه مقدار طلا هست برای فروش
به نظرتون الان فرصت خوبی هست برای فروش؟ تا آخر هفته فرصت دارم. در ضمن میخوام در بالاترین قیمت بفروشم.
دادا من تو کارشم...۲ هفته آینده باید به خاطر عید ۱ مقدار بره بالا ولی نباید زیاد فرق خاصی کنه

بالا