AZAZEL
Registered User
میشه یکی از دوستان علت افزایش قیمت جهانی انس رو بگه ؟
دلیل خاصی نداره بیشتر بر اساس عرضه و تقاضا قیمت جابجا میشودمیشه یکی از دوستان علت افزایش قیمت جهانی انس رو بگه ؟
دوست عزیز فعلاً که خوب داره بالا میره، به نظرم فروش الان یک کار اشتباه است.3 روز اول هفته ی آینده نیز برای فروش خوب هست
بر عکس تفکر یه عده در اسفند شاهد کاهش قیمت و فرصت خرید هستیم
پیشبینی ما که به دیوار برخورد کرددلیل خاصی نداره بیشتر بر اساس عرضه و تقاضا قیمت جابجا میشود
البته اخبار بیکاری و gdp کشورهایی مثل امریکا و درخواست ها چین برای طلا نیز بی تاثیر نیست اما کلا ذات بازار همینه
پیشبینی من اینکه تا چند روز اینده روندی نزولی در اونس شاهد خواهیم بود
سکه رو باید 830 - 40 میخریدی که ریسک کمتری داشت در حال حاضر ریسکش زیاد شدهدوستان پیش بینیتون چیه؟؟؟
به نظرتون برای نوسان گیری و کوتاه مدت سکه بخرم؟؟؟؟
سلامالان که قله هست - خرید الان مثل قبل از انتخاباته که 1400 خریده باشی و روحانی برنده بشه
ولی هیچی معلوم نیست
منکه پستام صفحات قبل هست گفته بودم اونس مثل فنریه که جمع شده و یدفعه آزاد میشه
افزایش اونس واقعا واضح بود - منکه 840 خریدم رو کردم - از قبل و زمان گرونی هم یمقدار داشتم که پله ای میفروشم بره
درودسلام
به نظرتون بالاتر نمیره؟ فعلا که همینطور روزی 10-20 دلار داره میره بالا - من از قبل داشتم همش می اومد پایین فقط 20 روز قبل فروختم 861 حالا که فروختم میبینم داره میره بالا گفتم برم فردا بخرم دوباره ، به نظرتون به انس 1600-1700 که قبل بود امکان داره برگرده؟ هیچ سقفی داره یا نه؟
پیشاپیش ممنون
با سپاس