• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
جالبه که گرم 18 عیار حدود 1500 تومن حباب پیدا کرده
و ممکنه این حباب برگرده

Last edited:

webster.

Registered User
لایک‌ها
94
قیمت واقعی سکه الان 980 تا 1 تومان است و حباب منفی داره.
نزدیک عید به 1.050 می رسه. عجله نکنید. اونس هم تا 1380 می ره این چند روزه
برچه اساسی این تحلیل رو دارید؟
حباب منفی دیگه چه صیغه ای هست؟؟؟

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55
حالا که کاربرا دوباره دارن به تاپیک برمیگردن بنظرم بهتره روی یه نقطه ی عطف کار و بحث کنیم.

ببینید چه برنامه ای برای شروع مرحله دوم هدفمندی دارین؟؟

pooria1370

Registered User
لایک‌ها
55

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
دادا کاش ربع نگرفته بودی!!!
ربع الان مقدار حبابش از بقیه بیشتره (تمام که حباب منفی داره از همه برا خرید بهتره) ...
اره میدونم 40 تومان حباب داره.اما نقد شدگیش تو بازار بیشتره.

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
قیمت واقعی سکه الان 980 تا 1 تومان است و حباب منفی داره.
نزدیک عید به 1.050 می رسه. عجله نکنید. اونس هم تا 1380 می ره این چند روزه

برچه اساسی این تحلیل رو دارید؟
حباب منفی دیگه چه صیغه ای هست؟؟؟
یعنی با محاسبه و ضرب کردن قیمت ارز و انس و تبدیل به عیار 900 و در نظر گرفتن 8.1 گرم وزن سکه و در آخر محاسبه 6 درصد مالیات بر ارزش افزوده ( که از 1 ماه دیگه یعنی از اول فروردین میشه 8 درصد) و هزینه ضرب سکه (که توسط بانک مرکزی اخذ شده و بر روی قیمت سکه لحاظ می کند) ، قیمتش حدود 1 میلیون تومان در میاد و الان حباب منفی داره

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
یعنی با محاسبه و ضرب کردن قیمت ارز و انس و تبدیل به عیار 900 و در نظر گرفتن 8.1 گرم وزن سکه و در آخر محاسبه 6 درصد مالیات بر ارزش افزوده ( که از 1 ماه دیگه یعنی از اول فروردین میشه 8 درصد) و هزینه ضرب سکه (که توسط بانک مرکزی اخذ شده و بر روی قیمت سکه لحاظ می کند) ، قیمتش حدود 1 میلیون تومان در میاد و الان حباب منفی داره

دوست گرامی سعی کن دیگران را به خرید طلا تشویق نکنی
طلا بازی زیاد داره اگر انس اصلاح بخوره یه کندل میزنه فرصت نمیده از بازار بیای بیرون
در ضمن این افزایش اونس یک اصلاح در داخل کانال نزولیست
با دلار ثابتی که وجود داره سود بانکی 23 درصدی فعلا منطقی تره

اونس زیر 1100 ام آرزوست
اون موقع که سکه 1100000 بود طبق چارت تکنیکال اینجا گفتم سکه 850 رو میبینه اینجا همه داشتن میریختن سرم
برخی تهمت چند آیدی بودن بهم زدن
اما سکه اومد رو این عدد و روسیاهی به زغال ماند
برخی هم الان با سکه های 1050000 که خریده بودن الان دارن حال می کنن
الان هم میگم بر فرض که اونس تا 1390 که انتهای صعودشه بالا بیاد
بعد چنان کندل صد دلاری نزولی میزنه که وقت نمی کنی سر کوچه برسی
در تکنیکال هم قانون هستش شما هرچه در یک کانال نزولی اصلاحت رو به بالا زیاد باشه نزولت سنگین تر میشه

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
طلا بازی زیاد داره اگر انس اصلاح بخوره یه کندل میزنه فرصت نمیده از بازار بیای بیرون

اونس زیر 1100 ام آرزوست
اون موقع که سکه 1100000 بود طبق چارت تکنیکال اینجا گفتم سکه 850 رو میبینه اینجا همه داشتن میریختن سرم
در تکنیکال هم قانون هستش شما هرچه در یک کانال نزولی اصلاحت رو به بالا زیاد باشه نزولت سنگین تر میشه
از نظر من تا برج 3 باز وقت هست.چون تا اون موقع فرصت 6ماه ما تمام شده.البته با این وضعی که فعلا وجود داره و یه جوی باریکه دلار داره به داخل میاد حالا حالا ها باید شاهد ثبات ارز باشیم.بحث سر حفظ دارایی با توجه به فاز دوم هدفمندی و افزایش مالیات است.نظر شما چیه چطوره سرمایه را حفظ کنیم یا سرمایه گذاری کنیم؟؟؟؟بورس هم که مشخص شد همش زیر سر حقوقی هاست.

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58

اونس زیر 1100 ام آرزوست

سلام دوست عزیز تمام صحبت های شما رو قبول دارم فقط چیزی که ذهن منو مشغول کرده اینکه سکه داخل خط رونده نزولی یکساله خودشو شکسته و این اصلا نشانه خوبی نیست.

kingil4

Registered User
لایک‌ها
335
من کسی را تشویق نکردم بخره یا بفروشه. هر کسی یه تحلیلی برای خودش داره. مثلا خیلیا معتقدند مثلا نسبت به بورس که با زور و با آمپول سر پا نگهش داشتند ، بهتره. البته سود بانکی هم خوبه ولی برای مقطعی کوتاه نه همیشه
من گفتم در حال حاضر با این قیمت اونس و دلار ، قیمت سکه حباب منفی داره و قیمت واقعیش الان حدود 980 تا 1 تومانه

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430

اونس زیر 1100 ام آرزوست
اگر چارتی یا تحلیلی از انس دارید لطفا اینجا قرار دهید

درضمن کجای تکنیکال گفته " در تکنیکال هم قانون هستش شما هرچه در یک کانال نزولی اصلاحت رو به بالا زیاد باشه نزولت سنگین تر میشه "

قصدم زیر سوال بردن پست شما نیست میخواهم دانش خودم رو اضافه کنم

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
یه مقدار طلا هس میخواستیم بفروشیم به نظره دوستان بهترین زمان فروش کی میتونه باشه...نگفتم پیش بینی یا معجزه کنید گفتم نظر بدید...مثلآ تو چه قیمتی فروختن بهتره..ممنون

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
اگر چارتی یا تحلیلی از انس دارید لطفا اینجا قرار دهید

درضمن کجای تکنیکال گفته " در تکنیکال هم قانون هستش شما هرچه در یک کانال نزولی اصلاحت رو به بالا زیاد باشه نزولت سنگین تر میشه "

قصدم زیر سوال بردن پست شما نیست میخواهم دانش خودم رو اضافه کنم

دوستان اگر قرار باشه در فاز هدف مندی دوم روی مالیات ها زوم بشه اتفاقا اول گریبان اون هایی رو میگیره که مال و املاک دارن
در دولت قبلی خودشون عمدا دلار رو آزاد گذاشته بودن تا ازش نوسان بگیرن
اما این دولت به ثبات دلار معتقده تو بودجه هم تصویبش کرده و 2650 تومنه
س سرمایه گذاری روی ارز رو فراموش کنید
این دولت مثل قبلیه نیست که بیاد به مردم قول یارانه نقدی بده بعد با افزایش قیمت ارز اون هزینه رو جبران کنه
بلکه این دولت درای یک نظم نسبی در دخل و خرج هستش س مطمئن باشید ارزی افزایش یدا نمی کنه که شما از انبار کردن طلا و افزایش قیمت اون بتونید حفظ سرمایه بکنید
یه مقدار اگر فکر کنید می بینید بودجه سال بعد انقباضیه
س دولت با افزایش مالیات ها و نیز انرژی فقط به دنبال افزایش درآمد خودش هستش تا بتونه هزینه بیمه ها رو کاهش بده و با افزایش تولید قیمت ها رو کنترل کنه
در بدترین شرایط شما فقط افزایش 20 الی 25 درصدی در اقلام خواهید داشت که همون رو هم سود بانکی جبران میکنه
این دولت کاری نخواهد کرد که ول ها از حساب بانکی خارج بشه

اما در مورد بورس
شما اگر به علم تکنیکال اعتقاد داشته باشی به دهن این و اون نگاه نمیکنی که چی میگن بلکه از روند استفاده میکنه و ازش نوسان می گیره
همین بورش در مرداد ماه شاخص 100000 رو عبور خواهد کرد اینو مطمئن باش
اونس در بازه میان و دراز مدت هنوز تو کانال نزولی قرار داره و صعودی نشده
ضمنا اونس فعلا از 1350 باز خواهد گشت و تا 1270 ایین میاد
چارت رو هم چشم میزارم با سند
اینو هم اشاره کنم که در فاز دوم هدف مندی دولت از تولید حمایت خواهد کرد و به احتمال قوی یارانه نقدی حذف میشه
س افزایش نقدینگی منتفیه
شما ذهنیتتون به طرح هدف مندی متعلق به دولت قبله

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
به نظرم این مدت 6 ماه رو کلا سرمایه گذاری کنید و تجارت بعد 6 ماه مطمنا این پیمان ها بهم میریزه و از یه طرف طرح دوم هدفمندی که تورم هم میاره از یه طرفم تحریم ها شروع میشه البته همه اینا به نفع عاقایون چون بیشتر دوس دارن ملت رو رفاه نباشه تا منافعشون به خطر نیافته و مطمنا عاقا هم پیمانشو با 5+2 بهم میزنه

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
اما در مورد بورس
شما اگر به علم تکنیکال اعتقاد داشته باشی به دهن این و اون نگاه نمیکنی که چی میگن بلکه از روند استفاده میکنه و ازش نوسان می گیره
همین بورش در مرداد ماه شاخص 100000 رو عبور خواهد کرد اینو مطمئن باش
اونس در بازه میان و دراز مدت هنوز تو کانال نزولی قرار داره و صعودی نشده
ضمنا اونس فعلا از 1350 باز خواهد گشت و تا 1270 ایین میاد
چارت رو هم چشم میزارم با سند
اینو هم اشاره کنم که در فاز دوم هدف مندی دولت از تولید حمایت خواهد کرد و به احتمال قوی یارانه نقدی حذف میشه
س افزایش نقدینگی منتفیه
شما ذهنیتتون به طرح هدف مندی متعلق به دولت قبله

من با نظر شما موافق نیستم.بورسی که با یک حرف بالا و پایین بره بورس نیست.
اما بورس حقوقی ها جلوی فروش را گرفتند که سهام خودشون پایین نیاد.این کجای دنیا همچین چیزی است.الان شعار میدن که بازار مناسب خریده ولی چرا خودشون خرید نمیکنند؟؟؟
دلیل حمایت از سکه و طلا ثبات ارز..زمانیکه ثبات وجود داشته باشه تنها عامل تاثیر گذار ارزش انس در بازار جهانی هستش.پس خیلی راحتر میتونید به حفظ سرمایه خود کمک کنید.

• Like
Reactions: xms
بالا