• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
حرف مفت زده، تحویل یکماهه ها رو چجوری میخواد بگیره ؟ با همین حرف مفتش، سکه رو رسوند به ۲۷۰۰.
این که میشه یا نمیشه ، میکنن یا نمیکنن یه بحث دیگه ست
ولی قانونا همه باید مالیات بر درآمد بدن . حقیقی یا حقوقی
یکماهه ها هم تحویل گرفتن ولی خودشون و آمار خریدشون هست

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
بنظرتون یه افت میکنه یا همینطور یه کله میره بالا؟

satansilent

Registered User
لایک‌ها
81
تا سال 98 میره بالای 3500000 شایدم بالاتر این نظر شخصیه مگه با آمریکا کنار بیان اگه نه که میریم سمت ونزوئلا شدن که دلار و طلا از همه چیز با ارزش تر میشن.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
تا سال 98 میره بالای 3500000 شایدم بالاتر این نظر شخصیه مگه با آمریکا کنار بیان اگه نه که میریم سمت ونزوئلا شدن که دلار و طلا از همه چیز با ارزش تر میشن.
ایران هیچوقت ونزوئلا نمیشه بلکه هزاربرابر بدتر از ونزوئلا میشه. البته مردم ما لیاقت بهتر از این رو ندارن.
شرایط همینطوری باقی بمونه مردم همدیگر رو زنده زنده میبلعند!

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
لطفا راهنمایی کنید
چطور می توانم سکه خریداری کنم
چون اطلاع کافی نداریم
ایا برای خرید باید به طلا فروشی بروم
لطفا راهنمایی کنید
ایا ارزش داره سکه
3میلیون خریداری کنم

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
برو صرافی بحنبی یه دونه میتونید بخرید فردا شاید مقداری روش بزارید تا بخریدش

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
برای خرید سکه باید صرافی رفت
ایا 14 تا 15 سکه میشه خرید کرد
بهتر چه نوع سکه خرید کنم

مالیات داره یا نه
لطفا راهنمایی کنید چون اطلاعت کافی ندارم

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
برای خرید سکه باید صرافی رفت
ایا 14 تا 15 سکه میشه خرید کرد
بهتر چه نوع سکه خرید کنم

مالیات داره یا نه
لطفا راهنمایی کنید چون اطلاعت کافی ندارم

طلا فروشی های شهرتون

بله میشه

سکه طرح جدید که بهش سکه امامی هم میگن

مالیات نداره

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
لطفا راهنمایی کنید
ایا ارزش داره سکه
3میلیون خریداری کنم

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
سکه 3 میلیونی از رگ گردن به شما نزدیک تر است!

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
یعنی ارزش نداره
چون با ین وضع اقتصاد مملکت
چون توایران هیچ چیز ارزن نمیشه
ارزش داره برای یکسال خرید کنم
یا نهایت قیمت سکه 3 تومان

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
این که میشه یا نمیشه ، میکنن یا نمیکنن یه بحث دیگه ست
ولی قانونا همه باید مالیات بر درآمد بدن . حقیقی یا حقوقی
یکماهه ها هم تحویل گرفتن ولی خودشون و آمار خریدشون هست
درآمد یا هر عنوان قابل سنجش دیگر، باید بر مبنای یک واحد پایدار اندازه گیری شود، شما نمیتوانید حتی طول یک میز را بر مبنای یک متر که روزی ده درصد کوتاه بشود اندازه بگیرید! ریال یک ارز پایدار نیست که مبنای اندازه گیری قرار بگیرد، الان طی یک ماه گذشته با وجود افت قیمت جهانی اونس طلا بر حسب دلار، سکه از دو میلیون تومان به سه میلون تومان رسیده که دلیل آن فقط و فقط افت ارزش ریال هست. خرید سکه فقط وقتی درآمد به حساب می آید که اونس بر حسب دلار افزایش پیدا کند. نه اینکه نابودی ریال و تورم وحشتناک ایجاد شده را به عنوان درآمد حساب کنیم. افرادی که سکه خریده اند فقط ارزش دارایی شان را در مقابل سقوط ریال حفظ کرده اند و این حق کاملاً قانونی هر شهروندی در هر کجای جهان هست که ارزش دارایی اش را حفظ کند، بدون اینکه مشمول یک مالیات کاذب بشود.

Last edited:

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
درآمد یا هر عنوان قابل سنجش دیگر، باید بر مبنای یک واحد پایدار اندازه گیری شود، شما نمیتوانید حتی طول یک میز را بر مبنای یک متر که روزی ده درصد کوتاه بشود اندازه بگیرید! ریال یک ارز پایدار نیست که مبنای اندازه گیری قرار بگیرد، الان طی یک ماه گذشته با وجود افت قیمت جهانی اونس طلا بر حسب دلار، سکه از دو میلیون تومان به سه میلون تومان رسیده که دلیل آن فقط و فقط افت ارزش ریال هست. خرید سکه فقط وقتی درآمد به حساب می آید که اونس بر حسب دلار افزایش پیدا کند. نه اینکه نابودی ریال و تورم وحشتناک ایجاد شده را به عنوان درآمد حساب کنیم. افرادی که سکه خریده اند فقط ارزش دارایی شان را در مقابل سقوط ریال حفظ کرده اند و این حق کاملاً قانونی هر شهروندی در هر کجای جهان هست که ارزش دارایی اش را حفظ کند، بدون اینکه مشمول یک مالیات کاذب بشود.
حقوق بشر مال خر است
دلار از نظر دولت ، رسما ، شرعا ، مجلسا 4200 و به روایت سکه 5100 هستش که باهاش سکه یکماهه پیشفروش کرده
پس هر نرخ بالاتر از این که سکه فروخته بشه ، میتونه درآمد حساب بشه

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
عموم مردم برای خرید دلار و سکه به بازار حمله ور میشن که عاملی بر اشفته تر شدن بازار هست.
دوستی میگفت یه اشنا امروز از ترس ش ۴۰۰ میلیون تومان برده تبدیل به دلار کنه!
همین جا الان چند نفر برای خرید سکه راهنمایی خواستن؟
ورود خیلی از اقلام هم رسما ممنوع شد تا ارز خارج نشه! و همین امر نشانه منفی از منابع ارزی محدود بانک مرکزی هست...
و در اخر:
سلام ونزوئلا!

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
حقوق بشر مال خر است
دلار از نظر دولت ، رسما ، شرعا ، مجلسا 4200 و به روایت سکه 5100 هستش که باهاش سکه یکماهه پیشفروش کرده
اینجا بحث درامد دیگه مطرح نیست... لطفا ادرس اشتباهی ندید!
دولت توان جلوگیری از سقوط ریال رو نداره وگرنه مشکلات اقتصادی تا این حد میتونه منجر به درگیری های امنیتی، تظاهرات مردمی و مسایل دیگه ای بشه که قطعا هزینه ش برای **** بیشتر از این درامدی هست که شما می فرمایید.

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
حقوق بشر مال خر است
دولت تأمین کننده دلار و سکه و طلا در این کشور هست و اگر اعتقاد دارد که دلار در حال حاضر 4200 یا 5100 هست باید بتواند همین حالا و با همین نرخ برای متقاضیان تأمین کند. اعتقاد به یک قیمت در هر زمان فقط وقتی معنی دارد که تأمین آن کالا در همان زمان با همان قیمت و بدون محدودیت انجام بشود. همین امروز هم اگر دولت بتواند سکه با نرخ یک میلیون و پانصد و نود هزار تومان و یا دلار 4200 یا 5100 تومان بدون محدودیت به مردم بفروشد و توان مالی برای ادامه این عرضه را بطور دائم و نامحدود داشته باشد، قیمت دقیقاً با نرخ تأمین منطبق میشود.
هر نرخی که قابل تأمین نباشد فقط توهم و تصور هست. مالیات گرفتن بر مبنای توهمات و تصورات هم کاملاً بی معنی هست.

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
یادمون نره چند سال پیشم سکه از 900 شد 1.5 بعد دوباره برگشت حتی 850 الانم اگر سقف 2 باشه بعید نیست برسه 1.5 و هر کی ثبت نام کرده متضرر بشه! من همیشه قرارداد هایی که یه سرش دولترو با شک و شبهه فراوون نگاه میکنم این تلاطم سکه مصنوعی و برای جو پر کردن ثبت نام 9 ماهه و به بالاست وقتی پر شد دوباره میاد رو 1.5 و اونجاس دولت به ریش منو شما میخنده.
حتی خبر های سایت هایی از جمله tala.ir برای جو دادن به افزایش قیمت جهانی و صاحبشم جناب کشتی آرا یا وابستگانش هستند وگرنه یه سرمایه داری مصری بگی انس 2018 میرسه 1800 دلار و یا فلانی توی آمریکا گفته بورس نرین بریزین طلا بخرین و یا اینقدر کارشناس پیشبینی افزایش کردند و.. همه خبرهای جهت داره برای جمع آوری نقدینگی. هنوز با حیله های بانک مرکزی مردم خوب آشنا نشدند.
پیام های یک ماه پیش رو میخونم
اینها یجوری مملکت رو اداره میکنند که هیچکسی پیش بینی نمیکرد سکه 3 بشه
من خودم کمابیش سکه خردی فروش میکنم اسفند با خودم میگفتم سال دیگه سکه نهایت 1900 یا 2 برسه و بر اون اساس حساب کتاب میکردم
پدرم اصرار داشت که شکسته میشه میاد روی 1500-1600 من میگفتم خب بیاد از اون سمت باز به خودم میگفتم میره بالا نهایت هم 2 اگر برسه
الان میبینم معادلات همه بهم ریخته
هم اون دسته که میگفتن میاد پایین و حبابه و هم امثال من که خوشبینانه به سیر صعودیش فکر میکردن
وای به اون پسری که میخواد ازدواج کنه
وای به اون پدری که بخواد جهزیه تهیه کنه

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
دولت تأمین کننده دلار و سکه و طلا در این کشور هست و اگر اعتقاد دارد که دلار در حال حاضر 4200 یا 5100 هست باید بتواند همین حالا و با همین نرخ برای متقاضیان تأمین کند. اعتقاد به یک قیمت در هر زمان فقط وقتی معنی دارد که تأمین آن کالا در همان زمان با همان قیمت و بدون محدودیت انجام بشود. همین امروز هم اگر دولت بتواند سکه با نرخ یک میلیون و پانصد و نود هزار تومان و یا دلار 4200 یا 5100 تومان بدون محدودیت به مردم بفروشد و توان مالی برای ادامه این عرضه را بطور دائم و نامحدود داشته باشد، قیمت دقیقاً با نرخ تأمین منطبق میشود.
هر نرخی که قابل تأمین نباشد فقط توهم و تصور هست. مالیات گرفتن بر مبنای توهمات و تصورات هم کاملاً بی معنی هست.
فانتزی رو بزار کنار عزیز . چیز نامحدود نداریم . دولت ها روی کار هستن که مردم حرکت نامحدود نزنن

شما x رو خریدی 15 میلیون ریال ، فروختی 30 میلیون ریال
دولت میتونه مالیاتش رو بگیره . تامام
فانتزی میخوای باید برای مریخ ثبت نام کنی

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
فانتزی رو بزار کنار عزیز . چیز نامحدود نداریم . دولت ها روی کار هستن که مردم حرکت نامحدود نزنن

دولت مالیات مشاغل رو نمیتونه بگیره، مالیات سکه پیشکشش:D
تو ایران خیلی ها اصلا کد اقتصادی و پرونده مالیاتی ندارن. سکه هم که نام و نشون نداره. الان کسی ببره بفروشه، از کجا میخوان بفهمن از سکه های تازه خریده شده بوده یا 20 سال پیش خریده

تازه از همه اینا که بگذریم، اگر دولت چیزی مثل مالیات بر ارزش افزوده بذاره و مثلا قانون بذاره که طلافروش ها 10 درصد از قیمت سکه رو موقع خرید کسر کنند و به عنوان مالیات به دولت بپردازن، در جا قیمت سکه 10 درصد اضافه میشه تا این مالیات جبران بشه:D

این حرفایی که دولت میگه، برای ترسوندن رقبای خودشه. نصف طلاها و دلارهای فروخته شده دست آستان قدس و بقیه جاهای مشابهه

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179

شما که با قاطعیت معتقد بودی سکه رو بیشتر از 1900 نمیخرن و اگه کسی بالاتر از 1900 بخره مغز خر خورده، چطوره که حالا مبنای محاسباتت شده 30 میلیون ریال یا همون 3 میلیون تومن استاد؟:D:general304:

بالا