یادمون نره چند سال پیشم سکه از 900 شد 1.5 بعد دوباره برگشت حتی 850 الانم اگر سقف 2 باشه بعید نیست برسه 1.5 و هر کی ثبت نام کرده متضرر بشه! من همیشه قرارداد هایی که یه سرش دولترو با شک و شبهه فراوون نگاه میکنم این تلاطم سکه مصنوعی و برای جو پر کردن ثبت نام 9 ماهه و به بالاست وقتی پر شد دوباره میاد رو 1.5 و اونجاس دولت به ریش منو شما میخنده.
حتی خبر های سایت هایی از جمله tala.ir برای جو دادن به افزایش قیمت جهانی و صاحبشم جناب کشتی آرا یا وابستگانش هستند وگرنه یه سرمایه داری مصری بگی انس 2018 میرسه 1800 دلار و یا فلانی توی آمریکا گفته بورس نرین بریزین طلا بخرین و یا اینقدر کارشناس پیشبینی افزایش کردند و.. همه خبرهای جهت داره برای جمع آوری نقدینگی. هنوز با حیله های بانک مرکزی مردم خوب آشنا نشدند.
پیام های یک ماه پیش رو میخونم
اینها یجوری مملکت رو اداره میکنند که هیچکسی پیش بینی نمیکرد سکه 3 بشه
من خودم کمابیش سکه خردی فروش میکنم اسفند با خودم میگفتم سال دیگه سکه نهایت 1900 یا 2 برسه و بر اون اساس حساب کتاب میکردم
پدرم اصرار داشت که شکسته میشه میاد روی 1500-1600 من میگفتم خب بیاد از اون سمت باز به خودم میگفتم میره بالا نهایت هم 2 اگر برسه
الان میبینم معادلات همه بهم ریخته
هم اون دسته که میگفتن میاد پایین و حبابه و هم امثال من که خوشبینانه به سیر صعودیش فکر میکردن
وای به اون پسری که میخواد ازدواج کنه
وای به اون پدری که بخواد جهزیه تهیه کنه