x=سکه ؟ ایول پروفسور حسابیشما که با قاطعیت معتقد بودی سکه رو بیشتر از 1900 نمیخرن و اگه کسی بالاتر از 1900 بخره مغز خر خورده، چطوره که حالا مبنای محاسباتت شده 30 میلیون ریال یا همون 3 میلیون تومن استاد؟:general304:
x=سکه ؟ ایول پروفسور حسابیشما که با قاطعیت معتقد بودی سکه رو بیشتر از 1900 نمیخرن و اگه کسی بالاتر از 1900 بخره مغز خر خورده، چطوره که حالا مبنای محاسباتت شده 30 میلیون ریال یا همون 3 میلیون تومن استاد؟:general304:
منم نگفتم میگیرن . دوستان اینجا آرمان * گرایی میکنن که نمیدونم ما فقط ارزش پولمون حفظ کردیم و بی گناهیم و فلان و بهماندولت مالیات مشاغل رو نمیتونه بگیره، مالیات سکه پیشکشش
تو ایران خیلی ها اصلا کد اقتصادی و پرونده مالیاتی ندارن. سکه هم که نام و نشون نداره. الان کسی ببره بفروشه، از کجا میخوان بفهمن از سکه های تازه خریده شده بوده یا 20 سال پیش خریده
تازه از همه اینا که بگذریم، اگر دولت چیزی مثل مالیات بر ارزش افزوده بذاره و مثلا قانون بذاره که طلافروش ها 10 درصد از قیمت سکه رو موقع خرید کسر کنند و به عنوان مالیات به دولت بپردازن، در جا قیمت سکه 10 درصد اضافه میشه تا این مالیات جبران بشه
این حرفایی که دولت میگه، برای ترسوندن رقبای خودشه. نصف طلاها و دلارهای فروخته شده دست آستان قدس و بقیه جاهای مشابهه
صحبت من اتفاقاً مخالفت با توجیهات آرمانگرایانه شما برای دریافت مالیات بود که گفته بودید:منم نگفتم میگیرن . دوستان اینجا آرمان * گرایی میکنن که نمیدونم ما فقط ارزش پولمون حفظ کردیم و بی گناهیم و فلان و بهمان
منم دارم اگه بخوان میگیرن خوب هم میگیرن . سکه هم مثل کالاهای دیگه . هرچند طلا ارز به حساب میاد
اگه بخوان بگیرن براساس پیش خرید ها میگیرن نه زمان فروش .
مختلسین که وام میلیاردی رو هم پرداخت نمیکنن مالیات که شوخیه
* : این یه آرمان دیگه ست
این که میشه یا نمیشه ، میکنن یا نمیکنن یه بحث دیگه ست
ولی قانونا همه باید مالیات بر درآمد بدن . حقیقی یا حقوقی
یکماهه ها هم تحویل گرفتن ولی خودشون و آمار خریدشون هست
این کار کاملا قانونیه . اتفاقا عدم اجراش غیرقانونیهصحبت من اتفاقاً مخالفت با توجیهات آرمانگرایانه شما برای دریافت مالیات بود که گفته بودید:
اصولاً اینکه دولت تا وقتی طرف حسابش مردم عادی باشند، هرکاری که دلش بخواهد را انجام میدهد، را همه میدانند. بحث من این بود که اصلاً اگر قانون در این کشور جهان سومی وجود داشت، حفظ ارزش دارایی در زمان سقوط پول ملی، حق کاملاً قانونی مردم بود. تبعاً در کشوری که فقط قانون جنگل حاکم باشد، حفظ ارزش دارایی که جای خود دارد، نفس کشیدن مردم عادی هم میتواند شامل مالیات شود و تازه افرادی هم هستند که در مورد قانونی بودن چنین مالیاتهایی هم توجیهاتی ارائه میکنند!
پس تو قضیه توافق هسته ای، با عمه من مذاکره کردن ؟ مذاکره شون دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره، الگوی بارزش کره شمالی.راهنمایی کنید
همانطور که همه می دانند ایران هیچ وقت مذاکره نمی کنه با امریکا
پس
با تحریمه هایی جدید
وارز وارد کشور نمیشه
ایا میشه پیش بینی کرد
سکه تا اخر سال به مرز 4 تومان برسه
لطفا راهنمایی
اون اوباما بود این ترامپلهپس تو قضیه توافق هسته ای، با عمه من مذاکره کردن ؟ مذاکره شون دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره، الگوی بارزش کره شمالی.
شما کجای خوابین
توافق هسته ای گذاشت جانم
اینده را بنگر
گفتم اینده نگری
دوست من
خوب حالا چه شد می توانی نظریه بدی
به 4 تومان نزدیک میشه
هیچ بعیدم نیست... شاید به خاطر اعتراضات فعلن کمی فروکش کنه اما تو دراز مدت و با شروع تحریم ها به قیمت های بالای ۳ م هم خواهیم رسید...راهنمایی کنید
همانطور که همه می دانند ایران هیچ وقت مذاکره نمی کنه با امریکا
پس
با تحریمه هایی جدید
وارز وارد کشور نمیشه
ایا میشه پیش بینی کرد
سکه تا اخر سال به مرز 4 تومان برسه
لطفا راهنمایی
منم 31 سالمه بعد دوازده سال کار کارمندی یه ماشین و خونه اجاره ای دارم حالا از کجا اورده این این پولارو به کیا وصل بوده. واقعا عنقلاب مستضعفینهرئیس سازمان بارزسی کل کشور:
خرید ۳۸ هزار و ۲۵۰ عدد سکه توسط یک جوان ۳۱ ساله!
این جوان برای این خرید، رقمی معادل 53 میلیارد و 550 میلیون تومان پول پرداخت کرد
بفرما سکه هارم دبه کردنتفاهم سه جانبه بانک مرکزی، بورس کالا و کارگزاری بانک ملی برای انتشار عرضه اوراق سلف استاندارد سکههای پیش فروش شده در حالی به امضا رسیده که بزودی سکه های پیش فروشی در قالب اوراق، امکان معامله در بورس را پیدا خواهند کرد.
در همین ارتباط، مدیرعامل شرکت کارگزاری بانک ملی ایران در گفتوگو با ایسنا، پیرامون جزئیات اجرای این تفاهم نامه در بستر بورس کالا اظهار کرد: این طرح در حالی به کمک بانک مرکزی و با استفاده از ظرفیتهای بورس کالا به اجرا در می آید که سکه های پیش فروش شده توسط بانک مرکزی به صورت اوراق سلف استاندارد در بازار بورس قابلیت معامله پیدا کرده و براساس عرضه و تقاضا می تواند خرید و فروش شود.
محمدحسن ابراهیمی سرو علیا افزود: در این طرح، خریدار سکههای پیش فروش شده در زمان سررسید میتواند با مراجعه به شعب بانک ملی سکه خود را تحویل گرفته و یا پیش از موعد تحویل، اوراق سلف استاندارد آن را در بازار بورس کالا معامله کند.
وی قابلیت معامله ثانویه این اوراق را یک مزیت مهم اجرای این طرح دانست و گفت: به کمک بستر معاملاتی بورس کالا میتواند این اوراق را پیش از سررسید معامله کرد و افرادی که از بانک مرکزی سکه پیش خرید کرده بودند می توانند قبل از فرارسیدن موعد تحویل، سکه خود را در قالب این اوراق به فروش رسانده و دارایی خود را نقد کنند.
مجلس طرح دو فوریتی داده تا به هر متقاضی پیش فروش بیشتر از ده سکه تحویل ندهند!
عجب مملکتی
مجلس طرح دو فوریتی داده تا به هر متقاضی پیش فروش بیشتر از ده سکه تحویل ندهند!
عجب مملکتی