• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
شما که با قاطعیت معتقد بودی سکه رو بیشتر از 1900 نمیخرن و اگه کسی بالاتر از 1900 بخره مغز خر خورده، چطوره که حالا مبنای محاسباتت شده 30 میلیون ریال یا همون 3 میلیون تومن استاد؟:D:general304:
x=سکه ؟ ایول پروفسور حسابی

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
دولت مالیات مشاغل رو نمیتونه بگیره، مالیات سکه پیشکشش:D
تو ایران خیلی ها اصلا کد اقتصادی و پرونده مالیاتی ندارن. سکه هم که نام و نشون نداره. الان کسی ببره بفروشه، از کجا میخوان بفهمن از سکه های تازه خریده شده بوده یا 20 سال پیش خریده

تازه از همه اینا که بگذریم، اگر دولت چیزی مثل مالیات بر ارزش افزوده بذاره و مثلا قانون بذاره که طلافروش ها 10 درصد از قیمت سکه رو موقع خرید کسر کنند و به عنوان مالیات به دولت بپردازن، در جا قیمت سکه 10 درصد اضافه میشه تا این مالیات جبران بشه:D

این حرفایی که دولت میگه، برای ترسوندن رقبای خودشه. نصف طلاها و دلارهای فروخته شده دست آستان قدس و بقیه جاهای مشابهه
منم نگفتم میگیرن . دوستان اینجا آرمان * گرایی میکنن که نمیدونم ما فقط ارزش پولمون حفظ کردیم و بی گناهیم :D و فلان و بهمان
منم دارم اگه بخوان میگیرن خوب هم میگیرن . سکه هم مثل کالاهای دیگه . هرچند طلا ارز به حساب میاد
اگه بخوان بگیرن براساس پیش خرید ها میگیرن نه زمان فروش .
مختلسین که وام میلیاردی رو هم پرداخت نمیکنن مالیات که شوخیه

* : این یه آرمان دیگه ست :D

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
منم نگفتم میگیرن . دوستان اینجا آرمان * گرایی میکنن که نمیدونم ما فقط ارزش پولمون حفظ کردیم و بی گناهیم :D و فلان و بهمان
منم دارم اگه بخوان میگیرن خوب هم میگیرن . سکه هم مثل کالاهای دیگه . هرچند طلا ارز به حساب میاد
اگه بخوان بگیرن براساس پیش خرید ها میگیرن نه زمان فروش .
مختلسین که وام میلیاردی رو هم پرداخت نمیکنن مالیات که شوخیه

* : این یه آرمان دیگه ست :D
صحبت من اتفاقاً مخالفت با توجیهات آرمانگرایانه شما برای دریافت مالیات بود که گفته بودید:
این که میشه یا نمیشه ، میکنن یا نمیکنن یه بحث دیگه ست
ولی قانونا همه باید مالیات بر درآمد بدن . حقیقی یا حقوقی
یکماهه ها هم تحویل گرفتن ولی خودشون و آمار خریدشون هست

اصولاً اینکه دولت تا وقتی طرف حسابش مردم عادی باشند، هرکاری که دلش بخواهد را انجام میدهد، را همه میدانند. بحث من این بود که اصلاً اگر قانون در این کشور جهان سومی وجود داشت، حفظ ارزش دارایی در زمان سقوط پول ملی، حق کاملاً قانونی مردم بود. تبعاً در کشوری که فقط قانون جنگل حاکم باشد، حفظ ارزش دارایی که جای خود دارد، نفس کشیدن مردم عادی هم میتواند شامل مالیات شود و تازه افرادی هم هستند که در مورد قانونی بودن چنین مالیاتهایی هم توجیهاتی ارائه میکنند!

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
لینک از سایت مجلس:
حسن نژاد: برخورد مالیاتی تاثیری بر مدیریت بازار سکه ندارد

نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس دهم شورای اسلامی، تاکید کرد: زمانی که سکه پیش فروش می شد محدودیتی برای خرید در نظر گرفته نشده بود، بنابراین اگر مشکلی وجود نداشت، گرفتن مالیات غدقن است و اگر این خرید فروش مشکل داشت باید کل مبلغ برگردانده شود.
وی با اشاره به اینکه برای فروش سکه فرم مشخصات ارائه شده است، بیان داشت: اعتقاد دارم اگر این اتفاق غلط است باید با دولت برخورد شود و اگر قانونی بوده است برخورد با خریداران معنا ندارد، کسی که مسئول فروش بود باید آینده نگری می کرد و با برآورد اتفاقات نسبت به فروش اقدام می کرد.

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
صحبت من اتفاقاً مخالفت با توجیهات آرمانگرایانه شما برای دریافت مالیات بود که گفته بودید:
اصولاً اینکه دولت تا وقتی طرف حسابش مردم عادی باشند، هرکاری که دلش بخواهد را انجام میدهد، را همه میدانند. بحث من این بود که اصلاً اگر قانون در این کشور جهان سومی وجود داشت، حفظ ارزش دارایی در زمان سقوط پول ملی، حق کاملاً قانونی مردم بود. تبعاً در کشوری که فقط قانون جنگل حاکم باشد، حفظ ارزش دارایی که جای خود دارد، نفس کشیدن مردم عادی هم میتواند شامل مالیات شود و تازه افرادی هم هستند که در مورد قانونی بودن چنین مالیاتهایی هم توجیهاتی ارائه میکنند!
این کار کاملا قانونیه . اتفاقا عدم اجراش غیرقانونیه
اون حفظ ارزش پول رو هم چند بار باید توضیح بدم :confused: واحد پول ایران "ریال" هست
هرچی که با این ریال بخری کالا هستش میتونه مشمول مالیات بشه

بازم میگم من مامور مالیات نیستیم . خونسردی خودتو حفظ کن . چرا خوف کردی :D

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
راهنمایی کنید
همانطور که همه می دانند ایران هیچ وقت مذاکره نمی کنه با امریکا
پس
با تحریمه هایی جدید
وارز وارد کشور نمیشه
ایا میشه پیش بینی کرد
سکه تا اخر سال به مرز 4 تومان برسه
لطفا راهنمایی

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
راهنمایی کنید
پس
با تحریمه هایی جدید
وارز وارد کشور نمیشه
ایا میشه پیش بینی کرد
لطفا راهنمایی
پس تو قضیه توافق هسته ای، با عمه من مذاکره کردن ؟ مذاکره شون دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره، الگوی بارزش کره شمالی.

salam2050

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
شما کجای خوابین
توافق هسته ای گذاشت جانم
اینده را بنگر
گفتم اینده نگری
دوست من
خوب حالا چه شد می توانی نظریه بدی
به 4 تومان نزدیک میشه

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
پس تو قضیه توافق هسته ای، با عمه من مذاکره کردن ؟ مذاکره شون دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره، الگوی بارزش کره شمالی.
اون اوباما بود این ترامپله
شروط ترامپ رو قبول کنن با براندازی فرقی نداره

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
تفاهم سه جانبه بانک مرکزی، بورس کالا و کارگزاری بانک ملی برای انتشار عرضه اوراق سلف استاندارد سکه‌های پیش فروش شده در حالی به امضا رسیده که بزودی سکه های پیش فروشی در قالب اوراق، امکان معامله در بورس را پیدا خواهند کرد.

در همین ارتباط، مدیرعامل شرکت کارگزاری بانک ملی ایران در گفت‌وگو با ایسنا، پیرامون جزئیات اجرای این تفاهم نامه در بستر بورس کالا اظهار کرد: این طرح در حالی به کمک بانک مرکزی و با استفاده از ظرفیت‌های بورس کالا به اجرا در می آید که سکه های پیش فروش شده توسط بانک مرکزی به صورت اوراق سلف استاندارد در بازار بورس قابلیت معامله پیدا کرده و براساس عرضه و تقاضا می تواند خرید و فروش شود.

محمدحسن ابراهیمی سرو علیا افزود: در این طرح، خریدار سکه‌های پیش فروش شده در زمان سررسید می‌تواند با مراجعه به شعب بانک ملی سکه خود را تحویل گرفته و یا پیش از موعد تحویل، اوراق سلف استاندارد آن را در بازار بورس کالا معامله کند.

وی قابلیت معامله ثانویه این اوراق را یک مزیت مهم اجرای این طرح دانست و گفت: به کمک بستر معاملاتی بورس کالا می‌تواند این اوراق را پیش از سررسید معامله کرد و افرادی که از بانک مرکزی سکه پیش خرید کرده بودند می توانند قبل از فرارسیدن موعد تحویل، سکه خود را در قالب این اوراق به فروش رسانده و دارایی خود را نقد کنند.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
شما کجای خوابین
توافق هسته ای گذاشت جانم
اینده را بنگر
گفتم اینده نگری
دوست من
خوب حالا چه شد می توانی نظریه بدی
به 4 تومان نزدیک میشه

کسی چه میدونه دوست عزیز!!! این مملکت هیچی رو نمیشه پیش بینی کرد
فقط کی توی این کشور چیزی با گذشت زمان گرون نشده؟

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
راهنمایی کنید
پس
با تحریمه هایی جدید
وارز وارد کشور نمیشه
ایا میشه پیش بینی کرد
لطفا راهنمایی
هیچ بعیدم نیست... شاید به خاطر اعتراضات فعلن کمی فروکش کنه اما تو دراز مدت و با شروع تحریم ها به قیمت های بالای ۳ م هم خواهیم رسید...

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
9 تا سکه تحویل 3 ماه و نیم دیگه 21600 میفروشم. کسی خاست پ خ

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
رئیس سازمان بارزسی کل کشور:

خرید ۳۸ هزار و ۲۵۰ عدد سکه توسط یک جوان ۳۱ ساله!

این جوان برای این خرید، رقمی معادل 53 میلیارد و 550 میلیون تومان پول پرداخت کرد

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
مجلس طرح دو فوریتی داده تا به هر متقاضی پیش فروش بیشتر از ده سکه تحویل ندهند!
عجب مملکتی :)

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
مگه بازم پیش فروش هست؟ سهمیه قطره چکانی. فعلا روزای خوبمونه

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
رئیس سازمان بارزسی کل کشور:

خرید ۳۸ هزار و ۲۵۰ عدد سکه توسط یک جوان ۳۱ ساله!

این جوان برای این خرید، رقمی معادل 53 میلیارد و 550 میلیون تومان پول پرداخت کرد
منم 31 سالمه بعد دوازده سال کار کارمندی یه ماشین و خونه اجاره ای دارم حالا از کجا اورده این این پولارو به کیا وصل بوده. واقعا عنقلاب مستضعفینه

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
تفاهم سه جانبه بانک مرکزی، بورس کالا و کارگزاری بانک ملی برای انتشار عرضه اوراق سلف استاندارد سکه‌های پیش فروش شده در حالی به امضا رسیده که بزودی سکه های پیش فروشی در قالب اوراق، امکان معامله در بورس را پیدا خواهند کرد.

در همین ارتباط، مدیرعامل شرکت کارگزاری بانک ملی ایران در گفت‌وگو با ایسنا، پیرامون جزئیات اجرای این تفاهم نامه در بستر بورس کالا اظهار کرد: این طرح در حالی به کمک بانک مرکزی و با استفاده از ظرفیت‌های بورس کالا به اجرا در می آید که سکه های پیش فروش شده توسط بانک مرکزی به صورت اوراق سلف استاندارد در بازار بورس قابلیت معامله پیدا کرده و براساس عرضه و تقاضا می تواند خرید و فروش شود.

محمدحسن ابراهیمی سرو علیا افزود: در این طرح، خریدار سکه‌های پیش فروش شده در زمان سررسید می‌تواند با مراجعه به شعب بانک ملی سکه خود را تحویل گرفته و یا پیش از موعد تحویل، اوراق سلف استاندارد آن را در بازار بورس کالا معامله کند.

وی قابلیت معامله ثانویه این اوراق را یک مزیت مهم اجرای این طرح دانست و گفت: به کمک بستر معاملاتی بورس کالا می‌تواند این اوراق را پیش از سررسید معامله کرد و افرادی که از بانک مرکزی سکه پیش خرید کرده بودند می توانند قبل از فرارسیدن موعد تحویل، سکه خود را در قالب این اوراق به فروش رسانده و دارایی خود را نقد کنند.
بفرما سکه هارم دبه کردن

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538

مثل موبایل های ثبت نامی سال 83. اینا دارن تاریخ رو مو به مو تکرار میکنن:D

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179

من زنگ زدم مجلس، اداره کل تنقیح و تدوین لوایح، طرف گفت چنین طرحی رو تا الان شخصا نه شنیدم نه تا حالا کسی برامون اورده و اعلام وصول شده. شاید یه نمایده یه چیزی پرونده. به این سادگی نیست تصویب و اجرای چنین قوانینی و ...

همین یه ساعت پیش هم دوباره دبیر کل بانک مرکزی با ایسنا مصاحبه کرده و برای بار هزارم تاکید کرده تحویل سکه های پیش فروشی به صورت فیزیکی پا برجاست و تازه برای تمام سکه ها اوراق هم منتشر کردیم و هر کی خواست میتونه بره تو بورس معامله کنه!
https://www.isna.ir/news/97040603614/انتشار-اوراق-سکه-از-هفته-آینده-وعده-تحویل-فیزیکی-پابرجاست
دبیرکل بانک مرکزی به ایسنا اعلام کرد
انتشار اوراق سکه از هفته آینده/ وعده تحویل فیزیکی پابرجاست

بالا