از اول هدف همین بود وگرنه همه میدونستن در شرایطی که رکورد واردات زده شده و بسیاری از کارخونه ها و تولیدی ها ورشکسته شدن و جمع کردن، اتفاقی که میفته اینه که بعد از خروج سرمایه های مردم از بانکها همه چی میره سمت طلا و ارز.. روحانی با این کار میخواد ملتِ تحت فشار رو برای مذاکره و توافق منطقه ای و موشکی برانگیزه و خواسته ش رو تبدیل کنه به مطالبه مردمیبا این حجم از نقدینگی و شبه پول و بی ثباتی اقتصادی و سیاسی، اگر توافقی اتفاق نیفتد و امیدی در بازار ایجاد نشود، رکورد تورم ونزوئلا را هم میزنیم.
الان فکر نکنم کسی دلار یا سکه بفروشه مگه اینکه از دلال با قیمت بالاتر بخری باید چند ماه پیش اقدام میکردی میتونی طلا بخردوستان الان لطفا راهنمایی کنید موقعیت مناسبیه کل سرمایم رو تبدیل به سکه یا دلار کنم.. اصلا انتظار نداشتم اینطوری بشه و کلی از ارزش پولم از بین رفته تا همین الان.. لطفا تا دیر نشده راهنمایی کنید چی بخرم فردا تمام سکه یا دلار یا ارز دیجیتال؟؟
دوستان الان لطفا راهنمایی کنید موقعیت مناسبیه کل سرمایم رو تبدیل به سکه یا دلار کنم.. اصلا انتظار نداشتم اینطوری بشه و کلی از ارزش پولم از بین رفته تا همین الان.. لطفا تا دیر نشده راهنمایی کنید چی بخرم فردا تمام سکه یا دلار یا ارز دیجیتال؟؟
اقا سلامو عرض ادب دارم بعد از مدتها دارم کامنت میزارم تو پرشین تولز
اقا من دیروز ده هزار دلار خرید کردم
تو این 100 دلاریها تاریخشون 2009 و 2013 خورده
میخاستم بدونم موقع فروش بخاطر تاریخ چاپ دلارها دبه در نیارن ارزونتر بخرن ??? دوستان کسی اطلاع داره ???
شمش یا طلای آب شده بگیرسکه نمیفروشه طلا فروش
چکار میشه کرد ؟
سایت tgju همه قیمتهای طلا رو برداشته کسی الان میدونه تو بازار قیمت سکه چنده؟
حتماً فاکتور رسمی فروش را تحویل بگیرید که ممهور به مهر همان واحد باشد.
فکر کنم با هشدار اخیر رییس قوه قضاییه و بانک مرکزی مرتبط باشه!
دوست گرامیمن بوشهر سوال کردم گفتن فاکتور نداره سکه . ولی گفتن مجوز از اتحادیه طلا و جواهرات داریم .
صحبت از قانون در این راستا بود که مثلاً خرید و فروش دلار را غیر قانونی اعلام کرده اند و در نتیجه هیچ صرافی نمیتواند بصورت قانونی فعالیت خرید و فروش ارز انجام بدهد ولی تا وقتی خرید و فروش طلا یا سکه قانونی باشد، درخواست ارائه فاکتور برای خرید طلا یا سکه هم طبیعی و قانونی هست و تابحال بدون مشکل فاکتور را ارائه میکردند، البته با وضعیتی که در حال حاضر وجود دارد مشخص نیست چه شرایطی ایجاد بشود.ببخشید شما کدوم کشور زندگی می کنید ؟ خخخخخ
اینجا ایرانه حرف از قانون میزنی .
دوست گرامی
شما برای خرید هر کالایی درخواست فاکتور داشته باشید، مغازه موردنظر موظف هست که به شما فاکتور رسمی ممهور به مهر آن مغازه را ارائه بدهد. این قانون هست و خرید و فروش سکه هنوز غیرقانونی نشده که منجر به عدم ارائه فاکتور شود.
حتماً سکه را از واحدهای دارای مجوز رسمی پلمپ و فروش سکه بانکی تهیه کنید و مهمترین مسأله این هست که سکه را فقط با پلمپ همان مرکز تحویل بگیرید یعنی از دریافت سکه ای که با پلمپ مرکز دیگری به شما تحویل شود، خودداری کنید.
هر نوع خریدی وابسته به میزان اعتماد شما در زمان چک کردن سکه ها و مغازه مورد نظر هست، شخصاً برای اطمینان و قابلیت پیگیری، همیشه فاکتور دریافت کرده ام. دوستان دیگر در مورد تجربه خوشان در خرید سکه میتوانند راهنمایی کنند.خیلی سایتها زدن که سکه فاکتور نداره . مثلا :
چرا سکه فاکتور ندارد؟