• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
دیروز حتی افرادی را در بازار دیدم که برای خرید سکه مراجعه کرده بودند و حتی نمیدانستند که چطور باید از موسسه ای در آن سپرده گذاشته اند و به شبکه شتاب هم متصل نیست پول کافی برداشت کنند تا بتوانند هزینه خرید سکه ها را پرداخت کنند. یعنی حتی افرادی که هیچوقت سپرده هایشان را از بانکها و موسسات مالی بر نمیداشتند هم وارد بازار خرید سکه با همین نرخهای نجومی شده اند. با این حجم از نقدینگی و شبه پول و بی ثباتی اقتصادی و سیاسی، اگر توافقی اتفاق نیفتد و امیدی در بازار ایجاد نشود، رکورد تورم ونزوئلا را هم میزنیم.

..0..

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
88
با این حجم از نقدینگی و شبه پول و بی ثباتی اقتصادی و سیاسی، اگر توافقی اتفاق نیفتد و امیدی در بازار ایجاد نشود، رکورد تورم ونزوئلا را هم میزنیم.
از اول هدف همین بود وگرنه همه میدونستن در شرایطی که رکورد واردات زده شده و بسیاری از کارخونه ها و تولیدی ها ورشکسته شدن و جمع کردن، اتفاقی که میفته اینه که بعد از خروج سرمایه های مردم از بانکها همه چی میره سمت طلا و ارز.. روحانی با این کار میخواد ملتِ تحت فشار رو برای مذاکره و توافق منطقه ای و موشکی برانگیزه و خواسته ش رو تبدیل کنه به مطالبه مردمی

Tom.Cruise

Registered User
لایک‌ها
168
دوستان برای خرید طلای دست دوم کدوم قیمت تو عکس زیر باید محاسبه بشه؟!
رفتم طلا فروشی طرف گفت طلای دست دوم بردار و اگه خواستی با یه کارمزد مختصر میفرستم ری گیری و به صورت آب شده بهت تحویل میدم ولی قیمت رو "طلای 18 عیار" تو عکس زیر یعنی 315 محاسبه کرد.
آیا قیمتش درسته؟
اگه قیمت طلای دست دوم تو لینک زیر رو محاسبه کنیم میشه حدود 278 و اگه قیمت طلای آب شده در عکس زیر رو حساب کنیم میشه 297

حالا سوال اینه که کدوم قیمت رو باید در نظر بگیریم؟!!

h1519_gold.png

anten1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
151
امروز رفتم اهواز برای کسی ربع سکه بخرم، هیچ کدوم از طلافروش ها نمی فروختند، دست خالی برگشتم. خیلی هاشون هم کاغذ زده بودند: "خرید و فروش طلا نداریم، لطفآ سؤال نفرمایید."

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
دوستان الان لطفا راهنمایی کنید موقعیت مناسبیه کل سرمایم رو تبدیل به سکه یا دلار کنم.. اصلا انتظار نداشتم اینطوری بشه و کلی از ارزش پولم از بین رفته تا همین الان.. لطفا تا دیر نشده راهنمایی کنید چی بخرم فردا تمام سکه یا دلار یا ارز دیجیتال؟؟

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
دوستان الان لطفا راهنمایی کنید موقعیت مناسبیه کل سرمایم رو تبدیل به سکه یا دلار کنم.. اصلا انتظار نداشتم اینطوری بشه و کلی از ارزش پولم از بین رفته تا همین الان.. لطفا تا دیر نشده راهنمایی کنید چی بخرم فردا تمام سکه یا دلار یا ارز دیجیتال؟؟
الان فکر نکنم کسی دلار یا سکه بفروشه مگه اینکه از دلال با قیمت بالاتر بخری باید چند ماه پیش اقدام میکردی میتونی طلا بخر

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
اقا سلامو عرض ادب دارم بعد از مدتها دارم کامنت میزارم تو پرشین تولز

اقا من دیروز ده هزار دلار خرید کردم

تو این 100 دلاریها تاریخشون 2009 و 2013 خورده

میخاستم بدونم موقع فروش بخاطر تاریخ چاپ دلارها دبه در نیارن ارزونتر بخرن ??? دوستان کسی اطلاع داره ???

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443

رفیق این دست اون دست نکن که مملکت رو هواست ، دور اول تحریمها از چند روز دیگه شروع میشه و شک نکن دلار میره رو 15 تومن ، پولاتو همرو دلار کن خیالتو راحت کن ، ریال داره تبدیل میشه به دستمال کاغذیه توالت

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
اقا سلامو عرض ادب دارم بعد از مدتها دارم کامنت میزارم تو پرشین تولز

اقا من دیروز ده هزار دلار خرید کردم

تو این 100 دلاریها تاریخشون 2009 و 2013 خورده

میخاستم بدونم موقع فروش بخاطر تاریخ چاپ دلارها دبه در نیارن ارزونتر بخرن ??? دوستان کسی اطلاع داره ???

سلام
دوست عزیز هیچ مشکلی نداره

دلار با هر تاریخ چاپی معتبر و برای خرید وفروشش هم هیچ مشکلی نداره و همه جا رو چشمشون میزارن.نگران نباشید

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
سایت tgju همه قیمتهای طلا رو برداشته کسی الان میدونه تو بازار قیمت سکه چنده؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
حتماً فاکتور رسمی فروش را تحویل بگیرید که ممهور به مهر همان واحد باشد.

من بوشهر سوال کردم گفتن فاکتور نداره سکه . ولی گفتن مجوز از اتحادیه طلا و جواهرات داریم .

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
فکر کنم با هشدار اخیر رییس قوه قضاییه و بانک مرکزی مرتبط باشه!

بانک مرکزی بجای هشدار دادن چهارتا سکه میریخت تو بازار الان حباب سکه اینقدر زیاد نبود :general402:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
من بوشهر سوال کردم گفتن فاکتور نداره سکه . ولی گفتن مجوز از اتحادیه طلا و جواهرات داریم .
دوست گرامی
شما برای خرید هر کالایی درخواست فاکتور داشته باشید، مغازه موردنظر موظف هست که به شما فاکتور رسمی ممهور به مهر آن مغازه را ارائه بدهد. این قانون هست و خرید و فروش سکه هنوز غیرقانونی نشده که منجر به عدم ارائه فاکتور شود.
حتماً سکه را از واحدهای دارای مجوز رسمی پلمپ و فروش سکه بانکی تهیه کنید و مهمترین مسأله این هست که سکه را فقط با پلمپ همان مرکز تحویل بگیرید یعنی از دریافت سکه ای که با پلمپ مرکز دیگری به شما تحویل شود، خودداری کنید.

Last edited:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
ببخشید شما کدوم کشور زندگی می کنید ؟ خخخخخ
اینجا ایرانه حرف از قانون میزنی .
صحبت از قانون در این راستا بود که مثلاً خرید و فروش دلار را غیر قانونی اعلام کرده اند و در نتیجه هیچ صرافی نمیتواند بصورت قانونی فعالیت خرید و فروش ارز انجام بدهد ولی تا وقتی خرید و فروش طلا یا سکه قانونی باشد، درخواست ارائه فاکتور برای خرید طلا یا سکه هم طبیعی و قانونی هست و تابحال بدون مشکل فاکتور را ارائه میکردند، البته با وضعیتی که در حال حاضر وجود دارد مشخص نیست چه شرایطی ایجاد بشود.

Last edited:

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
دوست گرامی
شما برای خرید هر کالایی درخواست فاکتور داشته باشید، مغازه موردنظر موظف هست که به شما فاکتور رسمی ممهور به مهر آن مغازه را ارائه بدهد. این قانون هست و خرید و فروش سکه هنوز غیرقانونی نشده که منجر به عدم ارائه فاکتور شود.
حتماً سکه را از واحدهای دارای مجوز رسمی پلمپ و فروش سکه بانکی تهیه کنید و مهمترین مسأله این هست که سکه را فقط با پلمپ همان مرکز تحویل بگیرید یعنی از دریافت سکه ای که با پلمپ مرکز دیگری به شما تحویل شود، خودداری کنید.

خیلی سایتها زدن که سکه فاکتور نداره . مثلا :
چرا سکه فاکتور ندارد؟

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
خیلی سایتها زدن که سکه فاکتور نداره . مثلا :
چرا سکه فاکتور ندارد؟
هر نوع خریدی وابسته به میزان اعتماد شما در زمان چک کردن سکه ها و مغازه مورد نظر هست، شخصاً برای اطمینان و قابلیت پیگیری، همیشه فاکتور دریافت کرده ام. دوستان دیگر در مورد تجربه خوشان در خرید سکه میتوانند راهنمایی کنند.

بالا