ولي برا من عكس اون آقاهه روشه . يعني طرح قديم نيست؟
تنها سکه ای تقریبا میشه گفت حباب نداره سکه طرح جدید تاریخ پایین هست یعنی مثل همون عکسی که بالا گذاشتم اما با تاریخ پایینتر از 1386 البته اگه شما میخواید صرفا خود طلا رو بخرید باید دنبال خرید طلای آبشده باشید چون همون سکه رو هم موقع خرید یه مقداری کمتر میخرن.سلام
سکه طرح قدیم که الان خریدش به صرفه هست و فقط پول طلاش رو میدیم قیمت چنده و چه شکلی هست ؟ میشه عکس قراربدید ؟
ممنون
در شرایط تورم و بی ارزش شدن ریال، هر زمان که طلاهای خودتون بفروشید ضرر کردید . فرضا امروزسکه 3700 هست ، شهریور میشه مثلا 4200 . به همون نسبت همه چیز گرون میشه. خانه ای که در زمان سکه 3700تومنی 180 میلیون بود در زمان سکه 4200 مطمئن باشید بالای 350میلیون خواهد بود . بنابراین قدرت خرید شما با تبدیل طلا به ریال چه الان چه در ماههای آینده هر چه روبه جلو میرویم پایین تر خواهد آمد و با اینحال که شما به قیمت بالاتری طلاهای خودتون خواهید فروخت ولی قدرت خریدتون نسبت به الان پایین تر خواهد بود.دوستان درود
ما یه مقدار طلا برای فروش داریم میخواستم بدونم با توجه به تحریم هایی که تو راهه و بی ثباتی اقتصادی قیمتش تا اوایل مهر یا ابان بالاتر میره؟نیاز شدیدی هم بهش داریم
ممنون
خیلی وقته نابود شده، قیمت ربع سکه داره میرسه به قیمت سکه های پیش فروش. از چند وقت دیگه ملت به جای خرید ارز و سکه، حمله میکنن برای خرید مواد غذایی و بهداشتی. سلام بر ونزوئلا !داره ریال ایران نابود میشه ه ه
بسیار ممنونم از توضیح خوبی که ارایه دادید و وقتی که گذاشتیددر شرایط تورم و بی ارزش شدن ریال، هر زمان که طلاهای خودتون بفروشید ضرر کردید . فرضا امروزسکه 3700 هست ، شهریور میشه مثلا 4200 . به همون نسبت همه چیز گرون میشه. خانه ای که در زمان سکه 3700تومنی 180 میلیون بود در زمان سکه 4200 مطمئن باشید بالای 350میلیون خواهد بود . بنابراین قدرت خرید شما با تبدیل طلا به ریال چه الان چه در ماههای آینده هر چه روبه جلو میرویم پایین تر خواهد آمد و با اینحال که شما به قیمت بالاتری طلاهای خودتون خواهید فروخت ولی قدرت خریدتون نسبت به الان پایین تر خواهد بود.
در این شرایط بهترین کار حفظ سرمایه های اینچنینی همانند طلا، ارز، مسکن هست .
تنها راه کسب سود در این شرایط خاص اقتصادی که کشور ما الان درگیر اون هست، استفاده از رانت اقتصادی (دلار 4200 تومنی ) برای واردات و عرضه محصول به قیمت دلار آزاد هست که سود خوبی کسب بشه . کلا با تبدیل اندوخته سرمایه ای نمیشه در این شرایط سود کرد تنها با کسب درآمد از فعالیت اقتصادی میشه سود کسب کرد. مثلا دکتر باشیم، مثلا مهندس باشیم یا ... حرفه ای که یا از رانت استفاده کنیم یا از اندوخته غیر سرمایه ای همانند دانش و مهارت خودمون.
هفته دوم اردیبهشت میخواستم در کنار دریاچه چیتگر آپارتمان 60-70 متری تهیه کنم (مثالی که در متن بالا زدم دقیقا تجربه خودم بود) سند آماده ، خانه آماده تحویل ! همه چیزخوب بود قیمت 170 میلیون حدودا بود که فکر میکنم نقد در یک نوبت پرداخت میکردم چند تومن هم تخفیف میداد. قرار بود ماشین بفروشم که مقداری از هزینه آپارتمان تامین بشه، طمع کردم گفتم بزار ماشین داره میره بالا. ماشین از 115 تومن ظرف یک ماه آمد شد 150 (قیمت ماشین خودم دست دوم که قرار بود بفروشم) با کلی ذوق و شوق رفتم بنگاهی که قیمت آپارتمان جویا بشم. گفت 280 هفته پیش بود باید الان سوال کنم از صاحبخونه ببینم قیمت جدید چی میگه !!!! باورم نمیشد ماشین دست دوم من 30 تومن گرون شده بود برای من و آپارتمان دو برابر شده بود و دلار از حدود 4600 آمده بود روی شش تومن حدودا . قماری که کرده بودم باختم. اصلا فکرشو نمیکردم آپارتمان که مشتری دست به نقد نداره اینقدر قیمتش رشد کنه. دیگه با این سرمایه م نمیتونم هیچوقت اون آپارتمان بگیرمبسیار ممنونم از توضیح خوبی که ارایه دادید و وقتی که گذاشتید
بله درست میفرمایید
ولی من که مردم عادی هستم نمیتونم از دلار 4200 استفاده کنم
پیشنهاد شما برای استفاده از ارزش این طلا چیه؟
ممنونم دوست گرامی از وقتی که گذاشتیدهفته دوم اردیبهشت میخواستم در کنار دریاچه چیتگر آپارتمان 60-70 متری تهیه کنم (مثالی که در متن بالا زدم دقیقا تجربه خودم بود) سند آماده ، خانه آماده تحویل ! همه چیزخوب بود قیمت 170 میلیون حدودا بود که فکر میکنم نقد در یک نوبت پرداخت میکردم چند تومن هم تخفیف میداد. قرار بود ماشین بفروشم که مقداری از هزینه آپارتمان تامین بشه، طمع کردم گفتم بزار ماشین داره میره بالا. ماشین از 115 تومن ظرف یک ماه آمد شد 150 (قیمت ماشین خودم دست دوم که قرار بود بفروشم) با کلی ذوق و شوق رفتم بنگاهی که قیمت آپارتمان جویا بشم. گفت 280 هفته پیش بود باید الان سوال کنم از صاحبخونه ببینم قیمت جدید چی میگه !!!! باورم نمیشد ماشین دست دوم من 30 تومن گرون شده بود برای من و آپارتمان دو برابر شده بود و دلار از حدود 4600 آمده بود روی شش تومن حدودا . قماری که کرده بودم باختم. اصلا فکرشو نمیکردم آپارتمان که مشتری دست به نقد نداره اینقدر قیمتش رشد کنه. دیگه با این سرمایه م نمیتونم هیچوقت اون آپارتمان بگیرم
میخوام بگم در این شرایط همه ما درحال از دست دادن پس اندازهای چندین چندین ساله مون هستیم. هیچ راهی هم برای جبرانش نداریم فقط فقط میتونیم کمی جلوی ضرر بگیریم و الا سود که اصلا هیچ . مثلا اگر قراره پس اندازمون ارزش ریالیش نصف بشه بکنیمش 30% .
اینکه با سرمایه طلا چه کنیم جوابش هیچ فردی دقیق نمیدونه . شاید به مسکن تبدیل بشه ارزش ش کمتر کاهش پیدا کنه ولی یک نکته بسیار مهم هست. خیلی ها شروع کردن به مهاجرت به کشورهایی که امکان رفتنش دارند بعضی ها کانادا بعضی ها آمریکا و افرادی هم که نمیتونند به کشورهای دارای اقامت بروند به ترکیه میروند. این آهنگ مهاجرت بقول یکی از دوستان شبیه حرکتهای اوایل بعد از انقلاب داره میشه که افراد زمین و مسکن و ... میفروختند و میرفتند. حالا این شرایط چه اخطاری به ما میده ؟ امکان ارزان شدن ناگهانی مسکن وجود داره. بدلیل عرضه زیاد و تقاضا کم! پس شاید شرایط بدتر بشه و حس ناامیدی بیشتر و در ادامه مهاجرت بیشتر و عرضه مسکن از سوی افراد مهاجر بیشتر و در نهایت کاهش قیمت مسکن و ضرر افرادی شبیه ما که قصد ماندن دارند و به امید حفظ سرمایه شون وارد بازار مسکن شدند.
واقعا متاسفانه هیچ کاری نمیتونیم بکنیم که سرمایه مون افزایش پیدا کنه. شبیه تبدیل ارز شده، هر سرمایه پس اندازی که به دیگری تبدیل میکنیم بهایی را پرداخت میکنیم بابتش که اون بها قسمتی از سرمایه ما رو از بین میبره .
شاید بهترین راه اونهایی انتخاب کردند که میتونند بروند و امکان کندن از اینجا دارند ....