به نظرم سطح سوالاتت از سطح این تاپیک خیلی بالاترهباز هم این سوال پیش میاد که همینطور پولتو میدی به دلار از کجا میخوای نون بخوری؟
وقتت رو اینجا تلف میکنی
به نظرم سطح سوالاتت از سطح این تاپیک خیلی بالاترهباز هم این سوال پیش میاد که همینطور پولتو میدی به دلار از کجا میخوای نون بخوری؟
شما بگرد دنبال دلار انگار وسط لس آنجلس نشسته:general711:خخخخخخخخخخخخخ این عزیز دل از وضع ونزوئلا خبر نداره ... 6 ماه دیگه که دلار شد 15 هزار تومن بعد میفهمه اگر همون دلار 10 تومن رو خریده بود ارزش پولش 50 درصد کم نمی شد .
موقع فروش به قیمت طلاش ازتون میخرن من سرم اومدهخوب بهتون دادن قیمت سکه طرح قدیم تقریبا همین قدره
زمون احمدی نژاد هم سکه پیش فروش شد منم خریدمکاملاً مشخص هست که مصرف ساندیس مانع از فهمیدن ساده ترین توضیحات میشود. برای توضیح دوباره مسأله به این سادگی، باید ذکر کنم که بانک مرکزی در مورد تحویل فیزیکی تمام سکه های پیش فروش تعهد قبول کرده و بارها هم همه مسئولین رده بالای بانک مرکزی در مورد انجام کامل این تعهد سخنرانی کرده اند، حتی کوچکترین تخلفی در عدم تحویل فیزیکی این سکه ها، باعث نابودی کامل ارزش ریال و صعود وحشتناک ارز و سکه میشود و با توجه به همین مسأله، تابحال همه سکه های سررسید شده را تحویل داده اند. در نتیجه، شخصی که معتقد باشد که بقیه سکه های پیش فروش را تحویل نخواهند داد، برای حفظ ارزش سرمایه اش، مجبور هست بسرعت کل دارایی ریالی اش را به ارز یا سکه یا طلا یا خودرو وارداتی یا خودرو با قطعات وارداتی یا هر محصول وابسته به ارز خارجی که توان مالی خریدش را داشته باشد، با خرید از بازار آزاد تبدیل کند، بسیاری از کالاهای مثلاً ایرانی هم کاملاً وابسته به ورود مواد و قطعات حتی از کشور چین هستند. حتی تمام کالاهای ایرانی هم با تورم وحشتناک بسرعت از دسترس مردم خارج میشوند. همانطور که دلار جهانگیری و سکه پیش فروش از دسترس مردم خارج شده اند، دسترسی به دلار و سکه در بازار آزاد هم بسرعت محدود و ناپدید میشود. همچنین شخصی که به بانک مرکزی در مورد انجام تعهد واضح تحویل فیزیکی سکه ها بی اعتماد باشد قطعاً باید به تمام بانکها چه دولتی و چه خصوصی هم کاملاً بی اعتماد باشد و کل سرمایه ریالی اش را از بانکها خارج کند. به همین سادگی! ریال را هیچکس نمیتواند نجات بدهد و تورم، خیلی سریع مردم را بیچاره میکند مگر اینکه یکباره تصمیم بگیرند که بسرعت نظر آمریکا را کاملأ تأمین کنند و قبل از تبدیل کامل ایران به ونزوئلا راهی برای نجات مردم پیدا شود، وگرنه در مدت خیلی کوتاه، اسکناس ریال فقط برای ساخت فرفره و موشک کاغذی، مصرف میشود.
يعني اگه يه زماني بخوام بفروشم مشكلي برام پيش نمياد چون براي ٧٥ هست ميترسم خيلي ارزونتر ازم بخرن
چون يكي ميگفت سكه هاي سال ٨٦ رو بهتر ميخرن چون جديدتره
دوستان سال ساخت سكه چقدر مهمه امروز يه سكه كامل خريدم ٣ميليون و ١٩٠ البته امامي نبود برا سال ١٣٧٥ هست به نظرتون بهم انداختن يا نه؟
يعني اگه يه زماني بخوام بفروشم مشكلي برام پيش نمياد چون براي ٧٥ هست ميترسم خيلي ارزونتر ازم بخرن
چون يكي ميگفت سكه هاي سال ٨٦ رو بهتر ميخرن چون جديدتره
صحبت من این بود که در وضعیت حاضر، حاکمیت از عدم تحویل فیزیکی سکه ها منافع قابل توجهی بدست نمی آورد چون ایجاد بی اعتمادی در مردم، هزینه وسیعی دارد و باعث افت گسترده ارزش ریال و خروج گسترده سرمایه ها از بانکها میشود، همانطور که عدم پرداخت سپرده های ارزی بصورت اسکناس، در دوره قبلی تحریمها، باعث عدم اطمینان مردم و فعالان اقتصادی به سپرده های ارزی بانکی شده و بخش گسترده ای از داراییهای ارزی مردم در بانکها سپرده گذاری نمیشود و حالا میبینیم که هر روز با اختراع یک داستانی از مردم درخواست میکنند که ارزهایشان را در خانه نگهداری نکنند، بلکه بفروشند یا در بانکها سپرده گذاری کنند.زمون احمدی نژاد هم سکه پیش فروش شد منم خریدم
همین حرفا بود که تحویل نمیدن و دادن
حتی موعد تحویل قیمت رو اونقدر کم کردن که خیلی ها رفتن پولشون رو پس گرفتن و ... قیمت بازار از پیش فروش کمترم شد
من ولی تحویل گرفتم و 3 برابرم بعدا فروختم
اما الان بعید میدونم بتونن بیارن پایین مردم برن پس بگیرن پولوشون رو
الانم هر چی سکه میدن بیرون میره تو بالشت ها و نمیاد تو بازار تا قیمت بکشه پایین
اوضاع بدیه هست
همه داریم غرق میشیم
با توجه به تجربه شما در فعالیت اقتصادی، در مورد سرمایه گذاری درحال حاضر با توجه به وضعیت قیمتها و چشم انداز اقتصادی و سیاسی کشور،ممکن هست توصیه ای برای انتخاب بین خرید ارز یا سکه یا شمش طلا یا خودرو خارجی، با توجه به سطح ریسک و بازه زمانی سرمایه گذاری، داشته باشید؟اگر طرح قدیم باشه مشکلی نداره. شما الان سکه رو حدودا 250 تومن از قیمت طرح جدید، ارزونتر خریدی. اختلاف قیمت این دو سکه بعیده که بیشتر از این بشه. چون مقدار طلا و عیارشون یکسانه. چه بسا که در آینده، مثل چند سال گذشته، قیمت این دو سکه برابر بشه و حتی طرح قدیم گرونتر بشه.
تا سال 88، قیمت سکه طرح قدیم گرونتر از طرح جدید بود. چون اولا به تعداد محدودی ضرب شده و کمیابتره، ثانیا تعداد تقلبیش خیلی خیلی کمتر از طرح جدیده، ثالثا عکس اون آقاهه روش نیست و خیلی ها مخصوصا در خارج از کشور ترجیحش میدن
با توجه به تجربه شما در فعالیت اقتصادی، در مورد سرمایه گذاری درحال حاضر با توجه به وضعیت قیمتها و چشم انداز اقتصادی و سیاسی کشور،ممکن هست توصیه ای برای انتخاب بین خرید ارز یا سکه یا شمش طلا یا خودرو خارجی، با توجه به سطح ریسک و بازه زمانی سرمایه گذاری، داشته باشید؟
از توصیه مفید شما بسیار سپاسگزارم.والا الان وضع اقتصادی خیلی بحرانیه. بر خلاف تمام سر و صدا ها و تهدیدات زبانی، من یک درصد قابل توجه احتمال میدم که اینها با یک چرخش 180 درجه ای، تسلیم محض بشن و در اون صورت در کوتاه مدت تمام کالاهای سرمایه ای افت قیمت خواهند داشت
اما اگر این اتفاق نیفته، به نظر من خرید ارز (مخصوصا پوند انگلیس، بعد دلار و بعد یورو، درهم و یوان چین) بهتر از بقیه سرمایه گذاری ها خواهد بود
نظر منم همینه :general601:بر خلاف تمام سر و صدا ها و تهدیدات زبانی، من یک درصد قابل توجه احتمال میدم که اینها با یک چرخش 180 درجه ای، تسلیم محض بشن
از توصیه مفید شما بسیار سپاسگزارم.
متن لینک زیر تحلیلی در همین زمینه در مورد احتمال تلاش برای توافق و تسلیم کامل با وجود جدال لفظی صرفاً نمایشی، هست:نظر منم همینه :general601:
اینا نشون دادن که اگه موجودبتشون به خطر بیفته، از دادن هیچ باجی حتی به بزرگترین دشمنشون ابایی ندارن؛ و حتی اگه لازم بشه به ما مردم هم که این همه تو سرمون زدن و می زنن، امتیاز میدن ولی خودشونو نجات میدن.
ناامیدی از سر و روی این بشر میباره:general710:منم اگه همه سرمایمو دلار و طلا خریده بودم اینو میگفتم شما ترست از اینه که یه راهی برامون باز بشه یه توافقی بشه مملکت از این گنداب بیرون بیاد که نکنه طلا و دلارهات ارزون بشه؟واقعا متاسفم برای همچین آدمهایی:general710:متن لینک زیر تحلیلی در همین زمینه در مورد احتمال تلاش برای توافق و تسلیم کامل با وجود جدال لفظی صرفاً نمایشی، هست:
لینک: دوئل های روحانی و امیدی که نباید بمیرد
ولی ضمناً ذکر شده که حتی در صورت ایجاد توافق و تسلیم کامل هم وضعیت اقتصادی کشور بهبود قابل توجهی پیدا نمیکند بلکه فقط فرصتی برای تنفس ایجاد میشود.
ولي برا من عكس اون آقاهه روشه . يعني طرح قديم نيست؟اگر طرح قدیم باشه مشکلی نداره. شما الان سکه رو حدودا 250 تومن از قیمت طرح جدید، ارزونتر خریدی. اختلاف قیمت این دو سکه بعیده که بیشتر از این بشه. چون مقدار طلا و عیارشون یکسانه. چه بسا که در آینده، مثل چند سال گذشته، قیمت این دو سکه برابر بشه و حتی طرح قدیم گرونتر بشه.
تا سال 88، قیمت سکه طرح قدیم گرونتر از طرح جدید بود. چون اولا به تعداد محدودی ضرب شده و کمیابتره، ثانیا تعداد تقلبیش خیلی خیلی کمتر از طرح جدیده، ثالثا عکس اون آقاهه روش نیست و خیلی ها مخصوصا در خارج از کشور ترجیحش میدن
سکه را از واحدهای دارای مجوز رسمی پلمپ و فروش سکه بانکی تهیه کنید. و سکه را فقط با پلمپ همان مرکز تحویل بگیرید یعنی از دریافت سکه ای که با پلمپ مرکز دیگری به شما تحویل شود، خودداری کنید. حتماً فاکتور رسمی فروش را تحویل بگیرید که ممهور به مهر همان واحد باشد.دوستان از کجا میشه فهمید که سکه تقلبی بهمون ننداختن