• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
سکه 3200

دلخوش به این مقدار نباشید و منتظر سکه 4 میلیونی تا عید نوروز باشید

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
سکه 3200

دلخوش به این مقدار نباشید و منتظر سکه 4 میلیونی تا عید نوروز باشید
منتظر عید نوروز نباشید، تا آخر هفته رسیده به ۴ میلیون. تا عید نوروز هم به احتمال زیاد دولت میریزه خونه های مردم هر چی ارز و سکه دارن ازشون میگیره.

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
عجب اوضاعی شده، ساعتی 100 تومن میره بالا

نیم سکه 1600 !! 4 ماه پیش تمام سکه 1600 بود !! :|

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
سلام دوستان. من فردا میخوام مقداری طلای آب شده بخرم .میتونم تو بانک به امانت بذارم؟ اگر پاسخ مثبته,چه بانکی طلا رو امانت میگیره؟

Tom.Cruise

Registered User
لایک‌ها
168
سلام دوستان. من فردا میخوام مقداری طلای آب شده بخرم .میتونم تو بانک به امانت بذارم؟ اگر پاسخ مثبته,چه بانکی طلا رو امانت میگیره؟

سلام
هر بانکی که صندوق امانت داشته باشه میتونی بذاری

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
به نظرم ول کردن و دارن میرن لحظه آخر میری میبینی زیرزمین زدن خارج شدن از کشور

Tom.Cruise

Registered User
لایک‌ها
168
3404

به نظرم این جهش زیادی بزرگ بود، شاید فردا پس فردا موقتا یه کم پایین تر بیاد

farzadsadeghi5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
280
۱۳مرداد یکی از بندهاش تحریم طلا . تحریم فلز و تحریم خودرو هست . درسته ؟.

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
مشاهده پیوست 1078599
بررسی کارشناسان نشان می‌دهد سکه امامی به سقف قیمتی خود رسیده است
منبع: صرافخانه
نمودار و تکنیکال و این اراجیف تو بازار ایران معنی نداره، بازار ایران که به گوزیدن رییس جمهور آمریکا واکنش نشون میده کاری به نمودار نداره، صبح کاهشی بود تا خبر لغو سخنرانی دم شیر اومد قیمتها کشید بالا

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
وضعیت کشور، مساوی با کلمه بحران همه جانبه هست. فروپاشی اقتصادی، همزمان با بی خردی در تمام سطوح مدیریتی و تلاش برای تعطیل کردن تمام بازارهای رسمی و زیر زمینی کردن کلیه فعالیت های اقتصادی، واقعاً چشمگیر هست. قصد تعطیل کردن بازار آتی سکه را هم دارند که عدم ارائه سررسید جدید و ایجاد محدودیتهای بسیار وسیع در همین سررسیدهای باقی مانده، نشان میدهد که حتی اگر در همین روزها، بازار آتی را تعطیل نکنند، حداکثر تا پایان سررسید آتی دی ماه،کلاً بازار آتی سکه تعطیل میشود، مگر اینکه شرایط واقعاً تغییر کند.

Last edited:

mahdian57

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
10,761
طرف بشکن میزنه اقتصاد رو به هم میریزه معاونش هر روز کلی سفر داره و با هر سفر کلی میره تو قیمت دلار و یورو و پوند . . .اون هم با فرسنگها فاصله تنها صدا و تصویر مجازیش این ور میرسه ! خودش بیاد چی میشه.
بعد سواله برام ادعای استقلال داشتن، ادعای قدرت داشتن، ادعای هیچ غلطی نمیتونه بکنه، مرزهای پرقدرت و دژهای عظیم ! اینها برای چیه؟!

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
گفته بودم اینا سر سکه و دلار کاری میکنن که خریدارها از کارشون پشیمون میشن بیا روز عرضه سکه نتونستن سکه ها رو تحویل بدن گفتم جریان میشه یه سری اومدن خندیدن گفتن باید بدن از من به شما نصیحت اینا نمیذارن شما پولدار بشی بری سکه دلار بخری سرمایتو چندین برابر کنی ثروت قدرت میاره و این چیزیه که هر دولتی و هر کسی اینو میدونه اینا نمیذارن منو شما قدرتمند بشیم چون خودشون در خطر میوفتن برای نگه داشتن یک مملکت اونم با زور فقیر کردن مردم اون مملکته حالا اگه تونستین سکه هاتونو بگیرید

بالا