• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
گفته بودم اینا سر سکه و دلار کاری میکنن که خریدارها از کارشون پشیمون میشن بیا روز عرضه سکه نتونستن سکه ها رو تحویل بدن گفتم جریان میشه یه سری اومدن خندیدن گفتن باید بدن از من به شما نصیحت اینا نمیذارن شما پولدار بشی بری سکه دلار بخری سرمایتو چندین برابر کنی ثروت قدرت میاره و این چیزیه که هر دولتی و هر کسی اینو میدونه اینا نمیذارن منو شما قدرتمند بشیم چون خودشون در خطر میوفتن برای نگه داشتن یک مملکت اونم با زور فقیر کردن مردم اون مملکته حالا اگه تونستین سکه هاتونو بگیرید
فعلا که یه ماهه و سه ماهه رو دادن باقیشم خدا بزرگه :rolleyes:

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
گفته بودم اینا سر سکه و دلار کاری میکنن که خریدارها از کارشون پشیمون میشن بیا روز عرضه سکه نتونستن سکه ها رو تحویل بدن گفتم جریان میشه یه سری اومدن خندیدن گفتن باید بدن از من به شما نصیحت اینا نمیذارن شما پولدار بشی بری سکه دلار بخری سرمایتو چندین برابر کنی ثروت قدرت میاره و این چیزیه که هر دولتی و هر کسی اینو میدونه اینا نمیذارن منو شما قدرتمند بشیم چون خودشون در خطر میوفتن برای نگه داشتن یک مملکت اونم با زور فقیر کردن مردم اون مملکته حالا اگه تونستین سکه هاتونو بگیرید
نیازی نیست سکه تحویل ندن چون هزاران برابرش پول تو حسابها بود که
تو همین مدت کم, ارزشش نصف شد
هرچی پول داشتن ملت پهن شد

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
همه سکه ها رو سر موقع تحویل دادن، چی میگی شما ؟ هر کس تونست تو پیش فروش ثبت نام کنه برنده این ماجرا بوده، هر کس هم نتونست دیگه باید فراموش کنه. همه سکه ها رو تا آخرین ثبت نامی که شده تحویل میدن.

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
اصولاً شخصی که سکه و ارز خریداری کرده باشد، به هیچ عنوان ضرر نکرده. شخصی ضرر میکند که ریال را نگه داشته و در کمتر از یکسال ارزش دارایی اش یک سوم شده و حتی در بسیاری از موسسات همان ریال بی ارزش شده را هم پس ندادند و دارایی مردم را کلاً نابود کردند. در مورد پیش خرید سکه هم فعلاً یکماهه و سه ماهه را دقیقاً در زمان تعیین شده تحویل داده اند و متعهد به تحویل بقیه سررسید های سکه هستند. بدترین انتخاب در حال حاضر نگه داشتن ریال در بانک هست که نه تنها خود ریال کاملاً نابود شده بلکه با وضعیت ورشکستگی بانکها اصلاً معلوم نیست حتی بانکها هم پول مردم را پس بدهند، مخصوصاً در شرایطی که بسیاری از مردم برای دریافت سپرده هایشان به بانکها مراجعه کنند. وقتی بانک مرکزی قابل اطمینان نباشد نگهداری سپرده بانکی هیچ توجیهی ندارد.

Last edited:

Bijan ...

Registered User
لایک‌ها
1,121
طرف بشکن میزنه اقتصاد رو به هم میریزه معاونش هر روز کلی سفر داره و با هر سفر کلی میره تو قیمت دلار و یورو و پوند . . .اون هم با فرسنگها فاصله تنها صدا و تصویر مجازیش این ور میرسه ! خودش بیاد چی میشه.
بعد سواله برام ادعای استقلال داشتن، ادعای قدرت داشتن، ادعای هیچ غلطی نمیتونه بکنه، مرزهای پرقدرت و دژهای عظیم ! اینها برای چیه؟!

ادعای استقلال از همون روز اول .. یک شوخی بزرگ بود .
ادعای قدرت داشتن هم البته تا حدی بیراه نبود .. البته اگر تبانی و خیانت و ... قدرت بدونیم .
ادعای سوم هم چرندی بود که بعید می دونم اصلا" کسی باورش کرد .

gilor

Registered User
لایک‌ها
18
وضعیت قیمت رو چه جوری میبینید؟
با تغییر ریس بانک مرکزی سکه کشیده پایین
یعنی بعدازظهر میزنه بالا؟

Hm12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
دوستان آیا سکه حباب داره الان خرید طلا بهتره یا سکه کدوم رو بهتر میشه نقد کرد

arya2000c

Registered User
لایک‌ها
1,085
دوستان یه مقدار طلا دارم یه سال پیش خریدم الان بفروشم یا ممکنه باز بالا بره?

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179

با کی کار داری برادر؟ اگه سکه 1 ماهه و 3 ماهه پیش خرید کردی برو بانک ملی تحویل بگیر سکه هاتو. بقیه سر رسید ها هم هنوز مهلتش نرسیده.

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
اصولاً شخصی که سکه و ارز خریداری کرده باشد، به هیچ عنوان ضرر نکرده. شخصی ضرر میکند که ریال را نگه داشته و در کمتر از یکسال ارزش دارایی اش یک سوم شده و حتی در بسیاری از موسسات همان ریال بی ارزش شده را هم پس ندادند و دارایی مردم را کلاً نابود کردند. در مورد پیش خرید سکه هم فعلاً یکماهه و سه ماهه را دقیقاً در زمان تعیین شده تحویل داده اند و متعهد به تحویل بقیه سررسید های سکه هستند. بدترین انتخاب در حال حاضر نگه داشتن ریال در بانک هست که نه تنها خود ریال کاملاً نابود شده بلکه با وضعیت ورشکستگی بانکها اصلاً معلوم نیست حتی بانکها هم پول مردم را پس بدهند، مخصوصاً در شرایطی که بسیاری از مردم برای دریافت سپرده هایشان به بانکها مراجعه کنند. وقتی بانک مرکزی قابل اطمینان نباشد نگهداری سپرده بانکی هیچ توجیهی ندارد.
اصلا حرف سر سود بانکی و این حرفها نیست شما چرا گ و ز رو به شقیقه ربط میدی گفتم الان اونایی که نگرفتن براشون برنامه درست میشه این آخرین سکه هاست که بانک مرکزی پیش فروش میکنه دیگه تموم شد روی سکه رو مثل دلار نخواهید دید الان موندم شما که سنگ سکه و دلار رو به سینه میزنی الان که نه سکه هست نه دلار البته دلار جهانگیری و سکه بانک مرکزی رو میگم نه دوستان دلالمونو از چی میخوای بازم ریالتو از تورم دور نگهداری؟

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
لطفاً اگه چیزی رو اطلاع دقیق ندارید اظهار نظر نکنید همه سکه ها در موعدش تحویل مالکانش داده شده

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
لطفاً اگه چیزی رو اطلاع دقیق ندارید اظهار نظر نکنید همه سکه ها در موعدش تحویل مالکانش داده شده
همه تحویل داده نشده توی ۳ ماه تحویل میدن تا اون موقع معلوم نیست چی میشه ریس بانک مرکزی هم داره عوض میشه الان دیگه میندازن گردن هم سکه ها رو:general711:

any body

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان سال ساخت سكه چقدر مهمه امروز يه سكه كامل خريدم ٣ميليون و ١٩٠ البته امامي نبود برا سال ١٣٧٥ هست به نظرتون بهم انداختن يا نه؟

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
اصلا حرف سر سود بانکی و این حرفها نیست شما چرا گ و ز رو به شقیقه ربط میدی گفتم الان اونایی که نگرفتن براشون برنامه درست میشه این آخرین سکه هاست که بانک مرکزی پیش فروش میکنه دیگه تموم شد روی سکه رو مثل دلار نخواهید دید الان موندم شما که سنگ سکه و دلار رو به سینه میزنی الان که نه سکه هست نه دلار البته دلار جهانگیری و سکه بانک مرکزی رو میگم نه دوستان دلالمونو از چی میخوای بازم ریالتو از تورم دور نگهداری؟
کاملاً مشخص هست که مصرف ساندیس مانع از فهمیدن ساده ترین توضیحات میشود. برای توضیح دوباره مسأله به این سادگی، باید ذکر کنم که بانک مرکزی در مورد تحویل فیزیکی تمام سکه های پیش فروش تعهد قبول کرده و بارها هم همه مسئولین رده بالای بانک مرکزی در مورد انجام کامل این تعهد سخنرانی کرده اند، حتی کوچکترین تخلفی در عدم تحویل فیزیکی این سکه ها، باعث نابودی کامل ارزش ریال و صعود وحشتناک ارز و سکه میشود و با توجه به همین مسأله، تابحال همه سکه های سررسید شده را تحویل داده اند. در نتیجه، شخصی که معتقد باشد که بقیه سکه های پیش فروش را تحویل نخواهند داد، برای حفظ ارزش سرمایه اش، مجبور هست بسرعت کل دارایی ریالی اش را به ارز یا سکه یا طلا یا خودرو وارداتی یا خودرو با قطعات وارداتی یا هر محصول وابسته به ارز خارجی که توان مالی خریدش را داشته باشد، با خرید از بازار آزاد تبدیل کند، بسیاری از کالاهای مثلاً ایرانی هم کاملاً وابسته به ورود مواد و قطعات حتی از کشور چین هستند. حتی تمام کالاهای ایرانی هم با تورم وحشتناک بسرعت از دسترس مردم خارج میشوند. همانطور که دلار جهانگیری و سکه پیش فروش از دسترس مردم خارج شده اند، دسترسی به دلار و سکه در بازار آزاد هم بسرعت محدود و ناپدید میشود. همچنین شخصی که به بانک مرکزی در مورد انجام تعهد واضح تحویل فیزیکی سکه ها بی اعتماد باشد قطعاً باید به تمام بانکها چه دولتی و چه خصوصی هم کاملاً بی اعتماد باشد و کل سرمایه ریالی اش را از بانکها خارج کند. به همین سادگی! ریال را هیچکس نمیتواند نجات بدهد و تورم، خیلی سریع مردم را بیچاره میکند مگر اینکه یکباره تصمیم بگیرند که بسرعت نظر آمریکا را کاملأ تأمین کنند و قبل از تبدیل کامل ایران به ونزوئلا راهی برای نجات مردم پیدا شود، وگرنه در مدت خیلی کوتاه، اسکناس ریال فقط برای ساخت فرفره و موشک کاغذی، مصرف میشود.

Last edited:

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
یعنی واقعاً فکر می کنید تو این وضعیت خفن اقتصادی تحلیل تکنیکال هم جایی می تونه داشته باشههههه؟؟؟
در ایران واقعا نه، تکنیکال در بورس و طلا و .... اعتبار کمی داره . حتی در دنیا هم برای طلا و نفت تکنیکال کم اعتبار تر از تحلیل فاندامنتال هست.
ولی بعنوان مثال این چارت که تحلیل یک سقف درنظر گرفته و پیش بینی میکنه که ریزش پیش بیاد حداقل میشه برای بالاتر از خط شکست سیگنال خرید گذاشت . در مجموع موافق نظر شما هستم تکنیکال در این شرایط برای این بازار برای این کشور جوابگو نیسست

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
دوستان سال ساخت سكه چقدر مهمه امروز يه سكه كامل خريدم ٣ميليون و ١٩٠ البته امامي نبود برا سال ١٣٧٥ هست به نظرتون بهم انداختن يا نه؟

خوب بهتون دادن قیمت سکه طرح قدیم تقریبا همین قدره

any body

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
خوب بهتون دادن قیمت سکه طرح قدیم تقریبا همین قدره
يعني اگه يه زماني بخوام بفروشم مشكلي برام پيش نمياد چون براي ٧٥ هست ميترسم خيلي ارزونتر ازم بخرن
چون يكي ميگفت سكه هاي سال ٨٦ رو بهتر ميخرن چون جديدتره

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
يعني اگه يه زماني بخوام بفروشم مشكلي برام پيش نمياد چون براي ٧٥ هست ميترسم خيلي ارزونتر ازم بخرن
چون يكي ميگفت سكه هاي سال ٨٦ رو بهتر ميخرن چون جديدتره
اونا سکه های طرح جدید هست که نباید زیر 86 بخرید طرح قدیم اشکالی نداره. سکه های طرح جدید زیر 86 رو حتی از قیمت طلای خودشون هم کمتر میخرن!

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
کاملاً مشخص هست که مصرف ساندیس مانع از فهمیدن ساده ترین توضیحات میشود. برای توضیح دوباره مسأله به این سادگی، باید ذکر کنم که بانک مرکزی در مورد تحویل فیزیکی تمام سکه های پیش فروش تعهد قبول کرده و بارها هم همه مسئولین رده بالای بانک مرکزی در مورد انجام کامل این تعهد سخنرانی کرده اند، حتی کوچکترین تخلفی در عدم تحویل فیزیکی این سکه ها، باعث نابودی کامل ارزش ریال و صعود وحشتناک ارز و سکه میشود و با توجه به همین مسأله، تابحال همه سکه های سررسید شده را تحویل داده اند. در نتیجه، شخصی که معتقد باشد که بقیه سکه های پیش فروش را تحویل نخواهند داد، برای حفظ ارزش سرمایه اش، مجبور هست بسرعت کل دارایی ریالی اش را به ارز یا سکه یا طلا یا خودرو وارداتی یا خودرو با قطعات وارداتی یا هر محصول وابسته به ارز خارجی که توان مالی خریدش را داشته باشد، با خرید از بازار آزاد تبدیل کند، بسیاری از کالاهای مثلاً ایرانی هم کاملاً وابسته به ورود مواد و قطعات حتی از کشور چین هستند. حتی تمام کالاهای ایرانی هم با تورم وحشتناک بسرعت از دسترس مردم خارج میشوند. همانطور که دلار جهانگیری و سکه پیش فروش از دسترس مردم خارج شده اند، دسترسی به دلار و سکه در بازار آزاد هم بسرعت محدود و ناپدید میشود. همچنین شخصی که به بانک مرکزی در مورد انجام تعهد واضح تحویل فیزیکی سکه ها بی اعتماد باشد قطعاً باید به تمام بانکها چه دولتی و چه خصوصی هم کاملاً بی اعتماد باشد و کل سرمایه ریالی اش را از بانکها خارج کند. به همین سادگی! ریال را هیچکس نمیتواند نجات بدهد و تورم، خیلی سریع مردم را بیچاره میکند مگر اینکه یکباره تصمیم بگیرند که بسرعت نظر آمریکا را کاملأ تأمین کنند و قبل از تبدیل کامل ایران به ونزوئلا راهی برای نجات مردم پیدا شود، وگرنه در مدت خیلی کوتاه، اسکناس ریال فقط برای ساخت فرفره و موشک کاغذی، مصرف میشود.
:general404:من الان ساندیس نمیخورم:general304:بچه بودم میخوردم:general711:من نه پولم توی بانکه نه طلا یا دلار دارم شما طلاتو بخر دلارتو بخر دلاری که اگه بتونی الان پیدا کنی که نمیتونی بهت ۱۰تومن بفروشن میخوای چند بفروشی که ارزش سرمایتو نگهداری؟کی میخوای بفروشی؟چند سال دیگه؟کی میخواد از تو دلار رو بالاتر از ۱۰ تومن بخره؟توی اون تاپیک طرف میگه بیاین از من دلار رو ۱۵تومن بخرید:general304:کی میخره؟حتی ۱۲تومن؟یا باید طرف خر پول داشته باشی میخواد بره خارج از کشور بفروشی بهش یا یه اوسکل که از قیمت دلار خبر نداره باز هم این سوال پیش میاد که همینطور پولتو میدی به دلار از کجا میخوای نون بخوری؟دلار که همینطور میره بالا نقطه توقف نداره تو هم هی دلارتو نگهمیداری تا بیشتر روش سود کنی منتظری یه روز تبدیل کنی به ریال همین ریالی که ارزش نداره باهاش موشک کاغذی میخوای درست کنی این دلار بازیها پایانی نداره و خودت موندی کی تبدیل کنی به ریال یا هرچی عمرت داره میره هر ماه هر سال منتظری پس کی نتیجه دلار بازیهامو ببینم:general711:انشالا که توی تحویل سکه ها مشکلی پیش نیاد چون این مملکت نشون داده پولتو که بالا میکشه هیچ یه آبم روش میخوره میگه چطوری ایرانی:general304:الان خدا هم بخواد ضمانت بانک مرکزی رو هم بکنه من یکی اطمینان نمیکنم بهش:D

Last edited:
بالا