داداش ضرر کردی رفت متاسفانهمن که سکه امامی رو ۵.۴۶۰ خریدم
الان قیمت چنده ؟
کی قیمت میره بالا؟
داداش ضرر کردی رفت متاسفانهمن که سکه امامی رو ۵.۴۶۰ خریدم
الان قیمت چنده ؟
کی قیمت میره بالا؟
داداش ضرر کردی رفت متاسفانه
تو این بازار بی در و پیکر که پر از گرگه باید خیلی مواظب باشی و قبل از خرید و سرمایه گذاری روی هر چیزی قبلش از چند تا مشاوره بگیری والی صد در صد ضرر میکنیکلا بعد هر تحریمی ، آثار هر تحریم بعد ۱ سال تازه نشون میده
مگه زمان احمدی نژاد نبود تحریم شدیم همه چی عادی بود حدودا بعد ۱ سال یهو همه چی ترکید
تازه الان هنوز تحریم ها اولشه انقدر افزایش قیمت داریم
ولی متاسفانه ضرر کردم فعلا
کلا بعد هر تحریمی ، آثار هر تحریم بعد ۱ سال تازه نشون میده
مگه زمان احمدی نژاد نبود تحریم شدیم همه چی عادی بود حدودا بعد ۱ سال یهو همه چی ترکید
تازه الان هنوز تحریم ها اولشه انقدر افزایش قیمت داریم
ولی متاسفانه ضرر کردم فعلا
تا وقتی طلا و دلارتو نفروختی هیچ ضرری نکردی
سلام ظاهرا سکه و طلاهم داره پایین میاد@F-May5th
تحلیل شما در مورد اینکه دلار میاد پایین اما سکه تغییر چندانی نداشته چیه؟
نه ، کاهش قیمت سکه و طلا اصلاً متناسب با کاهش قیمت ارز نبودهسلام ظاهرا سکه و طلاهم داره پایین میاد
@F-May5th
تحلیل شما در مورد اینکه دلار میاد پایین اما سکه تغییر چندانی نداشته چیه؟
احتمالا بخشیش به خاطر اینه که بازار طلا هنوز قیمت های فعلی دلار رو باور نکرده و احتمال برگشت میده، بنابراین عرضه سکه کمه. بخش دیگرش ممکنه به خاطر این باشه که ترسی که سرمایه گذاران از خریدن دلار دارند، به اون شدت از خرید سکه ندارند. لذا الان که قیمت ها پایینه، خریدار برای سکه وجود داره. در هر دو حالت، بعد از مدت کوتاهی قیمت ها متناسب میشه
موضوع اینجاست که قیمت سکه به نسبت دلار پایین نیومد ، اما امروز که قیمت دلار برگشت بالا ، قیمت سکه هم رفت بالا!احتمالا بخشیش به خاطر اینه که بازار طلا هنوز قیمت های فعلی دلار رو باور نکرده و احتمال برگشت میده، بنابراین عرضه سکه کمه. بخش دیگرش ممکنه به خاطر این باشه که ترسی که سرمایه گذاران از خریدن دلار دارند، به اون شدت از خرید سکه ندارند. لذا الان که قیمت ها پایینه، خریدار برای سکه وجود داره. در هر دو حالت، بعد از مدت کوتاهی قیمت ها متناسب میشه
باز هم فرصت دیگری برای خریدباز هم کاهش قیمت سکه، کاش بیشتر کم بشه، کاش زودتر دست بکارشده بودند:
سکه طرح قدیم 32,500,000 0 01:13 ب.ظ
سکه طرح جدید 33,900,000
01:16 ب.ظ
نیم سکه 17,200,000
01:13 ب.ظ
ربع سکه 10,200,000
01:13 ب.ظ
سکه یک گرمی 6,300,000
01:13ب.ظ
منبع:
http://estjt.ir/
لطفا نتیجه خرید قبلی تون در قیمت 380 تومن رو اینجا ذکر کنید تا دوباره سیگنال خرید بدینباز هم فرصت دیگری برای خرید
در معاملات سکه و طلا نمیشه 1 ماهه نتیجه گرفت کمترین زمانه نتیجه گیری در معاملات طلا و سکه 2 سال است من نگران قیمت پایین آمدن سکه و طلا از قیمت خرید خودم نیستم قیمتی که میبینم فراتر از سکه 3تومنی و طلای 400تومنی هست دولت زورهای آخر خودش رو داره میزنه نزدیکهای عید همه چیز مشخص میشودلطفا نتیجه خرید قبلی تون در قیمت 380 تومن رو اینجا ذکر کنید تا دوباره سیگنال خرید بدین
در هر حال جواب سوال ما رو ندادین و دوباره یه تحلیل جدید کردید که قیمت در فلان زمان ، به کجا خواهد رسید اما سوال همچنان بی پاسخ مانده:در معاملات سکه و طلا نمیشه 1 ماهه نتیجه گرفت کمترین زمانه نتیجه گیری در معاملات طلا و سکه 2 سال است من نگران قیمت پایین آمدن سکه و طلا از قیمت خرید خودم نیستم قیمتی که میبینم فراتر از سکه 3تومنی و طلای 400تومنی هست دولت زورهای آخر خودش رو داره میزنه نزدیکهای عید همه چیز مشخص میشود