- نوشتهها
- 3,311
- لایکها
- 4,756
امامی : 3800
آبشده : 1501
آبشده : 1501
وضعیت خیلی قابل پیشبینی نیست بخصوص در مورد طلا که قیمت جهانی ان هم نوسان دارد و در داخل هم قیمت دلار آن را تحت تاثییر قرار میدهد. یک راه اینه که نصف مقدار مورد نظر را قبل از سال و بقیه را بعد از سال بگیری. اینجوری حداقل ضرر سنگین نمیکنیدوستان به نظرتون برای خرید حدود 30/40 گرم طلا قبل سال اقدام کنم؟ یا بزارم برا برج 1 یا 2 سال بعد.
دوستان به نظرتون برای خرید حدود 30/40 گرم طلا قبل سال اقدام کنم؟ یا بزارم برا برج 1 یا 2 سال بعد.
دوستان به نظرتون برای خرید حدود 30/40 گرم طلا قبل سال اقدام کنم؟ یا بزارم برا برج 1 یا 2 سال بعد.
درود دوستان
به نظرتون در بازار طلا بهترین سرمایه گذاری روی کدوم محصول هست؟
سکه؟ طلای آب شده؟ سرویس طلا؟
خب این نکته هم در نظر بگیرید که مثلا طلای آب شده رو نمیشه از هرجایی خرید، و نمیدونم توی استان ما که بوشهر هست جای معتبری هست برای خرید یا نه!
یا مثلا سرویس طلا موقع خرید کلی بابت مالیات و اجرت و .... روش میکشن، موقع فروش بعنوان کهنه میخرن و کلی ازش کم میکنن !
و سکه هم با بودجه من تعداد زیادی نمیشه خرید که خب اونم باز فک کنم موقع فروش حداقل 100 یا بیشتر زیر قیمت میخرن!
حالا در کل بنظرتون با 30تا 40تومن خرید و فروش کدوم راحتتر و مطمئنتر و کم دردسرتر هستش؟
مشخص هم نیست سرمایه گذاری واسه سه ماه باشه یا شش ماه یا سال یا .... بستگی به نیاز، و آینده بازار داره خلاصه ....
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
درود دوستان
خب این نکته هم در نظر بگیرید که مثلا طلای آب شده رو نمیشه از هرجایی خرید، و نمیدونم توی استان ما که بوشهر هست جای معتبری هست برای خرید یا نه!
یا مثلا سرویس طلا موقع خرید کلی بابت مالیات و اجرت و .... روش میکشن، موقع فروش بعنوان کهنه میخرن و کلی ازش کم میکنن !
و سکه هم با بودجه من تعداد زیادی نمیشه خرید که خب اونم باز فک کنم موقع فروش حداقل 100 یا بیشتر زیر قیمت میخرن!
حالا در کل بنظرتون با 30تا 40تومن خرید و فروش کدوم راحتتر و مطمئنتر و کم دردسرتر هستش؟
مشخص هم نیست سرمایه گذاری واسه سه ماه باشه یا شش ماه یا سال یا .... بستگی به نیاز، و آینده بازار داره خلاصه ....
درود دوستان
به نظرم تمام سکه بهتره اونم فقط پلمپ شده چون خرید و فروشش راحتتره و در ضمن با این پولت کلا ۱۰ تا بتونی بخری که ۱۰۰ تومن زیر قیمت هم بفروشی ۱ تومن در جمع کمتر میشه ولی مثلا طلای ابشده یا جواهرت رو هر گرمشو ۲۰،۳۰ هزار کمتر از بازار میخرن که در مقایسه با سکه خیلی بیشتر میشه
هر دوتاش به صلاحت هست ضرر توی این دوتا نیست اگه میخوای سکه بخری همین حالا اقدام کن دیر نشده دلار هم که جای خود داره الانم کف قیمت هستیه سوال فنی تکراری من نابلدم
20 تومن پول دم دستم دارم
به نظرتون سکه بگیرم ؟ یا دلار تا عید :general406:
نکته هر کاری کردم بدبخت شدم اینم ببینم پیشنهادا چیه انجام بدم گیم اور بشم