• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
دوستان به نظرتون برای خرید حدود 30/40 گرم طلا قبل سال اقدام کنم؟ یا بزارم برا برج 1 یا 2 سال بعد.

Afshin75

Registered User
لایک‌ها
109
دوستان به نظرتون برای خرید حدود 30/40 گرم طلا قبل سال اقدام کنم؟ یا بزارم برا برج 1 یا 2 سال بعد.
وضعیت خیلی قابل پیشبینی نیست بخصوص در مورد طلا که قیمت جهانی ان هم نوسان دارد و در داخل هم قیمت دلار آن را تحت تاثییر قرار میدهد. یک راه اینه که نصف مقدار مورد نظر را قبل از سال و بقیه را بعد از سال بگیری. اینجوری حداقل ضرر سنگین نمیکنی

cotgnx

Registered User
لایک‌ها
470

اگه به دید میان مدت خرید میکنید یعنی شش ماه به بالا، همین الان بخرید و بزارید کنار. وضعیت سال دیگه اصلا مشخص نیست به چه صورت خواهد شد و احتمال بدتر شدن اوضاع اقتصادی و گرونی های بیشتر خیلی زیادتر از ثبات و پیشرفت اقتصادیه.

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
سلام
من چند ساعت پیش چهار راه استانبول بودم .
سکه فروش : 3750 تا 3850

اما نکته جالب قلع و قمع بازار دلار بود . خیلی از صرافیها کلا تعطیل بودند و کرکره پائین بود . بعضی ها هم باز بودند و نوشته بودند خرید و فروش دلار فعلا نداریم . و بعضی ها هم فقط خرید و فروش سکه داشتند . توی پیاده رو هم حتی یکنفر دلار فروش نبود . کل چهار راه استانبول تا میدون فردوسی اوضاع همین بود . اول خیابون منوچهری روی اون سکو که همیشه غلغله بود و دلالها قیمتها رو بلند اعلام میکردند هم یک کانکس نیروی انتظامی نصب شده بود و طبعا هیچکس نبود !

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
قیمت طلا، سکه در روز سه‌شنبه

57751760.jpg

امروز قیمت سکه رو به کاهش گذاشت و این در حالی بود که نرخ ارز تا حدودی نسبت به دیروز روند افزایشی داشت.

به گزارش ایسنا، در لحظه ارسال این خبر (ساعت ۱۸ سه‌شنبه) قیمت هر سکه طرح جدید تمام بهار آزادی ۳ میلیون و ۷۴۰ هزار تومان (۳۸ هزار تومان ارزان‌تر از دیروز) و سکه طرح قدیم ۳ میلیون و ۶۲۰ هزار تومان (۶۰ هزار تومان ارزان‌تر) است. نیم سکه نیز یک میلیون و ۹۳۰ هزار تومان (۲۰ هزار تومان کمتر از دیروز) ، ربع سکه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان (۵۰ هزار تومان کمتر از دیروز) و سکه یک گرمی ۶۶۰ هزار تومان (بدون تغییر) به فروش می‌رسد.

امروز قیمت هر مثقال طلای ۱۸ عیار ۳۴۱ هزار و ۸۸۹ تومان ( ۲۰۷۷ تومان ارزان‌تر از دیروز) است. انس جهانی طلا نیز ۱۲۸۱ تومان (۱۱ تومان کمتر از دیروز) است.

انتهای پیام

https://www.isna.ir/news/97101809957/قیمت-طلا-سکه-و-ارز-در-روز-سه-شنبه

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179

همون روزی که این پستو دادید نقل قول کردم و میخواستم بگم همین الان بخرید یهو نتم قطع شد، بعدشم دیگه یادم رفت جواب بدم

منطق و عقل میگه نگهداری طلا در حال حاضر به مراتب بهتر از نگهداری ریال هست. حتی بدون شرایط تحریم و این بلبشوی اقتصادی به طور سنتی بازار در شب عید صعودی هست، چه برسه به این وضعیت و اونهم برج 2 سال بعد!

گرم طلا18 2 هفته پیش: 300

گرم طلا18 شنبه همین هفته: 320

گرم طلا18 امشب: 345

با توجه به وضعیت معاملات امشب احتمال اینکه فردا هم صعودی باشه و 350-355 رو رد کنه بالاست

ضمنا قیمت جهانی طلا هم در یک ماه اخیر صعودی بوده و اونس از 1220 تا 1290 خودش رو رسونده.

jilibilina

Registered User
لایک‌ها
1,329
درود دوستان
به نظرتون در بازار طلا بهترین سرمایه گذاری روی کدوم محصول هست؟
سکه؟ طلای آب شده؟ سرویس طلا؟

خب این نکته هم در نظر بگیرید که مثلا طلای آب شده رو نمیشه از هرجایی خرید، و نمیدونم توی استان ما که بوشهر هست جای معتبری هست برای خرید یا نه!

یا مثلا سرویس طلا موقع خرید کلی بابت مالیات و اجرت و .... روش میکشن، موقع فروش بعنوان کهنه میخرن و کلی ازش کم میکنن !

و سکه هم با بودجه من تعداد زیادی نمیشه خرید که خب اونم باز فک کنم موقع فروش حداقل 100 یا بیشتر زیر قیمت میخرن!

حالا در کل بنظرتون با 30تا 40تومن خرید و فروش کدوم راحتتر و مطمئنتر و کم دردسرتر هستش؟

مشخص هم نیست سرمایه گذاری واسه سه ماه باشه یا شش ماه یا سال یا .... بستگی به نیاز، و آینده بازار داره خلاصه ....

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

ssh3614

Registered User
لایک‌ها
380
درود دوستان

خب این نکته هم در نظر بگیرید که مثلا طلای آب شده رو نمیشه از هرجایی خرید، و نمیدونم توی استان ما که بوشهر هست جای معتبری هست برای خرید یا نه!

یا مثلا سرویس طلا موقع خرید کلی بابت مالیات و اجرت و .... روش میکشن، موقع فروش بعنوان کهنه میخرن و کلی ازش کم میکنن !

و سکه هم با بودجه من تعداد زیادی نمیشه خرید که خب اونم باز فک کنم موقع فروش حداقل 100 یا بیشتر زیر قیمت میخرن!

حالا در کل بنظرتون با 30تا 40تومن خرید و فروش کدوم راحتتر و مطمئنتر و کم دردسرتر هستش؟

مشخص هم نیست سرمایه گذاری واسه سه ماه باشه یا شش ماه یا سال یا .... بستگی به نیاز، و آینده بازار داره خلاصه ....

به نظرم تمام سکه بهتره اونم فقط پلمپ شده چون خرید و فروشش راحتتره و در ضمن با این پولت کلا ۱۰ تا بتونی بخری که ۱۰۰ تومن زیر قیمت هم بفروشی ۱ تومن در جمع کمتر میشه ولی مثلا طلای ابشده یا جواهرت رو هر گرمشو ۲۰،۳۰ هزار کمتر از بازار میخرن که در مقایسه با سکه خیلی بیشتر میشه

behsen69

Registered User
لایک‌ها
2,179
درود دوستان

1- سرویس طلا رو بندازید دور به هیچ دردی نمیخوره در بحث سرمایه گذاری

2- سکه آیتم خوبی هست البته به شرط اینکه در مقاطع آشفته ای که حباب خیلی زیادی داره خریداره نشه

3- خرید و فروش به عنوان کار و شغل که ارزون بخرید گرون که شد بفروشید و دوباره این کارو بکنید توصیه نمیشه، در کوتاه مدت امکان جا موندن بعد از فروش، و سقوط قیمت بعد از خرید بسیار بالاست

4- اختلاف قیمت خرید و فروش سکه در حالتهای نرمال که بازار آرومه 100 تومن نیست و کمتره. اگر جای درست و طلای فروشی معتبر و منصف پیدا کنید این اختلاف قیمت معمولا 50 تومنه. البته هر چقدر قیمت سکه بالاتر بره این اختلاف بیشتر میشه. مثلا در قیمت های نزدیک به 5 میلیون اختلاف خرید و فروش به نزدیک همون 100 میرسه

5- در حال حاضر سکه مقداری حباب داره اما حبابش اونقدرها زیاد و غیر منطقی نیست، ولی به هر حال مقداری حباب رو داره.

6- در نهایت تصمیم گیری با شخص خودتونه و بس

Afshin75

Registered User
لایک‌ها
109
درود دوستان

در مورد سکه صحبت دوستان تایید میشه فقط یک نکته را در نظر داشته باشید که اگر اوضاع مملکت از نظر سیاسی به هم بریزه احتمالا سکه را به قیمت طلا ازتون میخرن پس در حد امکان سعی کنید در قیمتی خرید کنید که کمتر حباب داشته باشه

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
به نظرم تمام سکه بهتره اونم فقط پلمپ شده چون خرید و فروشش راحتتره و در ضمن با این پولت کلا ۱۰ تا بتونی بخری که ۱۰۰ تومن زیر قیمت هم بفروشی ۱ تومن در جمع کمتر میشه ولی مثلا طلای ابشده یا جواهرت رو هر گرمشو ۲۰،۳۰ هزار کمتر از بازار میخرن که در مقایسه با سکه خیلی بیشتر میشه

آب شده تو شرایط نرمال حدود گرمی دو تا چهار هزار تومن زیر قیمت تابلو می خرن ( جدیدا بعضی طلا فروش ها گرمی ده تومن زیر قیمت بازار می خرن ولی اگه به آدم منصف بفروشی همون گرمی سه چهار تومن را کم می کنه)

jan_sakht

Registered User
لایک‌ها
443
میبینم که ملت شهوت پرست باز شهوتی شدنو هجوم بردن برای خرید دلار و سکه ، دلار امروز تا ۱۱۸۰۰ رفته بالا

بنظرتون منم شهوتی بشم ؟؟؟ وقته خریده دلاره یا نه ؟؟؟

♥gorg♥

Registered User
لایک‌ها
13
یه سوال فنی تکراری من نابلدم
20 تومن پول دم دستم دارم
به نظرتون سکه بگیرم ؟ یا دلار تا عید :general406:
نکته هر کاری کردم بدبخت شدم اینم ببینم پیشنهادا چیه انجام بدم گیم اور بشم

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
امروز سکه داره زور خودشو نیزنه که بره رو کانال ۴ تومن البته یکبار رفت بعد الان شد ۳۹۹۰ فکر کنم دیگه وقتشه که فنر رو ول کنن و همه چیز سر به فلک بکشه

amir_k2m

Registered User
لایک‌ها
509
یه سوال فنی تکراری من نابلدم
20 تومن پول دم دستم دارم
به نظرتون سکه بگیرم ؟ یا دلار تا عید :general406:
نکته هر کاری کردم بدبخت شدم اینم ببینم پیشنهادا چیه انجام بدم گیم اور بشم
هر دوتاش به صلاحت هست ضرر توی این دوتا نیست اگه میخوای سکه بخری همین حالا اقدام کن دیر نشده دلار هم که جای خود داره الانم کف قیمت هست

بالا