بارها و بارها گفته شد که اصلی ترین دلیل کاهش و ثبات قیمت سکه و طلا در اواخر 91 و 92 افت فاحش قیمت جهانی طلا(اونس) بود که از 1700 به 1200 سقوط کرد. شرایط فعلی به هیچ وجه مثل اون زمان نیست.به نطرتون ممکنه افزایش قیمت 98 تا چند سال دیگه مثل افزایش قیمت از 91 تا 96 باشه؟ (حالا نه اینقدر کم) 5 سال بعد دوباره 2-3 برابر بشه؟؟
بین 5100 تا 5200سکه تمام امامی ۸۶ چند شده؟
خرید و فروش
۴۶۶دوستان قيمت امروز طلاي ١٨ چنده؟
اونس از 1700 به 1200 اومده و قیمت ریالی ثابت مونده یعنی در اصل سکه حدود 42 درصد افزایش قیمت داشته. (سکه از 1 میلیون با 30 درصد کاهش قیمت شده 1 میلیون، می بایست 700هزار تومن می بود) 42 درصد نسبت به 200 درصد سال 97 زیاد نیست.بارها و بارها گفته شد که اصلی ترین دلیل کاهش و ثبات قیمت سکه و طلا در اواخر 91 و 92 افت فاحش قیمت جهانی طلا(اونس) بود که از 1700 به 1200 سقوط کرد. شرایط فعلی به هیچ وجه مثل اون زمان نیست.
92 تا 96 ثبات داشت دیگه. هم قیمت جهانی طلا و هم دلار در بازار داخلی کم نوسان و با ثبات بوداونس از 1700 به 1200 اومده و قیمت ریالی ثابت مونده یعنی در اصل سکه حدود 42 درصد افزایش قیمت داشته. (سکه از 1 میلیون با 30 درصد کاهش قیمت شده 1 میلیون، می بایست 700هزار تومن می بود) 42 درصد نسبت به 200 درصد سال 97 زیاد نیست.
بعد از 92 تا 96 چی؟ از وسطای 92 اونس حدود 1350 بوده. 96 هم 1250 تا 1350
خب منم همینو میگم. ممکنه بعد این افزایش دویست و چند درصدی، برای چند سال ثبات داشته باشه. بعد دوباره یه افزایش چند صد درصدی، یا نه دیگه خبر از ثبات چند ساله نیست.92 تا 96 ثبات داشت دیگه. هم قیمت جهانی طلا و هم دلار در بازار داخلی کم نوسان و با ثبات بود
بله ممکنه. فعلا وضعیت به سمت ثبات حرکت نمیکنه. پیشبینی هم خیلی سخته.خب منم همینو میگم. ممکنه بعد این افزایش دویست و چند درصدی، برای چند سال ثبات باشه. بعد دوباره یه افزایش چند صد درصدی، یا نه دیگه خبر از ثبات چند ساله نیست.
سکه با احتساب 9% مالیات بر ارزش افزوده در این لحظه 120 هزار تومن حباب داره. 420 هزار تومن از حبابی که شما حساب کردید 9% مالیات بر ارزش افزودست.طلا بالا رفته درست. سکه اما 600 هزار تومن حباب داره. دلیلش هم فقط هجوم ملت زیر میزی بده و مهریه بده ها به سمت خریده.
اونایی که رو ۴۶۰۰ یا ۴تومن خریدن بفروشن چون این بالارفتهای ناگهانی پایین اومدن ناگهانی هم داره الان سکه یه ۵تومن رو بوس کرد داره میاد پایین اما این اخطاریه که بعدها از ۵تومن عبور خواهد کرد خودم بشخصه منتظر پایین اومدنش هستم که خرید بزنم بنظر من سکه باید زیر ۴نیم باشه تا خرید بزنی هیچ وقت هم توی اوج سکه نخرید خوبی این بالارفتنهای ناگهانی اینه که فرصت فروش رو فراهم میکنه بعد که پایین اومد دوباره خریدبا توجه به کاهش دلار ، سکه نیز دوباره کاهش یافت ، سوال اینجاست وقت فروشه یا خرید؟
برادر قیمت طلای خام تمام سکه بیشتر از 4100ئه. یعنی اگه سکه رو ذوب کنی بفروشی قیمتش از 4100 بیشتره.امروز چند جا رفتم خرید ندارن. قدیمو 4،100 بیشتر نتونستم بفروشم.