• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

sadarsad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من 18 تا سکه پیش فروش شده با موعد تحویل 27 اردیبهشت دارم ( هر سکه 546000 تومان)
بدجوری پول لازم شدم و میخام فردا فیشمو ببرم بانک پولشو پس بگیرم.
اگه کسی بخاد میتونم با یکم سود جزیی بهش بفروشم (خودم اصفهان هستم)

10500000 (ده میلیون و پانصد هزار تومان) میفروشم.
اصل فیش رو با یه چک به تاریخ 28/2/90 به همین مبلغ به خریدار میدم.
موقع تحویل هم خودم میام کارای تحویل سکه رو انجام میدم و چکو پس میگیرم.
واسه اطمینان یه قرارداد محضری هم میشه تنظیم کرد که خرجش با خریداره.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سکه طرح جدید 820و نیم 405 و ربع سکه 213 و دلار 1910

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
سلام
ما این قیمت ها اگر از توی سایت میارید رو خودمون هم می تونیم در بیاریم.

دوستانی که خودشون خرید کرده اند یا اینکه قیمت از صرافی و بازار گرفتند لطفا بیان کنند. معمولا با قیمت روی سایت ها متفاوتند قیمت های اصلی!

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
بنده برای افرادی میذارم که میخوان حدودی قیمتا رو بدونن.و بنا به تجربه خودم به قیمتای بازار نزدیکتره.
سلام
ما این قیمت ها اگر از توی سایت میارید رو خودمون هم می تونیم در بیاریم.

دوستانی که خودشون خرید کرده اند یا اینکه قیمت از صرافی و بازار گرفتند لطفا بیان کنند. معمولا با قیمت روی سایت ها متفاوتند قیمت های اصلی!

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
بنده برای افرادی میذارم که میخوان حدودی قیمتا رو بدونن.و بنا به تجربه خودم به قیمتای بازار نزدیکتره.

اتفاقا قیمت هاش طبق تجربه من پرت بود. حداقل پنج شنبه که من تو بازار بودم پرت بودند. توی بازار بین 1940 تا 1965 بود که این گفته بود 1910-1920.

الانم تو امضام قیمت یک سایت دیگه گذاشتم. بین همین سایت ها هم تفاوت قیمت هست! ولی با قیمت رو سایت نمیشه تصمیم گرفت که وقت خریده یا نه باید بری بازار رو ببینی!

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
بله ولی لطفا به تایم قیمتا هم نگاه کنید.الان سایت ارانیکو هم 1930 هست.پس تفاوت چندانی ندارن.
بازار تهران (اسکناس)1 دلار آمریکا19,300ریال
arrow-up.gif
200
1390/12/13 - 12:52
bullet-global-off.gif

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
قیمتها رفت بالا .انتخابات تموم شد.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام هورسا خانم خوبین؟
این به خاطر جوی هست که همه به این نتیجه رسیده بودن بعد انتخابات قیمتا میره بالا.
هنوز تا دوشنبه باید صبر کرد دید چه اتفاقی میفته و ببینینم که واقعا بعد انتخابات بانک مرکزی تا حدودی بی خیال بازار ارز شده یا نه.
قیمتها رفت بالا .انتخابات تموم شد.

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
من مگه گفتم این سایت درست می گه!؟ من می گم بازار کلا فرق داره قیمتش.

نشون اینکه خودم تجربه کردم.

پ.ن. در ضمن زمانیکه ارانیکو 1910 زده بود این سایت 1940 زده بود.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سلام هورسا خانم خوبین؟
این به خاطر جوی هست که همه به این نتیجه رسیده بودن بعد انتخابات قیمتا میره بالا.
هنوز تا دوشنبه باید صبر کرد دید چه اتفاقی میفته و ببینینم که واقعا بعد انتخابات بانک مرکزی تا حدودی بی خیال بازار ارز شده یا نه.

سلام مرسی آخه اونس اومده پایین بازار جهانی تعطیل اونوقت قیمت طلا شده 81000

mmforouzan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
10500000 (ده میلیون و پانصد هزار تومان) میفروشم.
اصل فیش رو با یه چک به تاریخ 28/2/90 به همین مبلغ به خریدار میدم.
موقع تحویل هم خودم میام کارای تحویل سکه رو انجام میدم و چکو پس میگیرم.
واسه اطمینان یه قرارداد محضری هم میشه تنظیم کرد که خرجش با خریداره.

حتما از يه جايي خبر دار شدي كه بانك سكه ها رو نميده مي خاي بديش به يكي ديگه. آ خه اين بانك جلاد كي دلش به حال مردم سوخته و كي به وعدش عمل كرده كه الان بكنه؟ دلار 1226 تومنيو يادتون نره.حتي 1 روزم عملي نشد دلار امروز 1960 تومن شده تو فردوسي. مطمئن باش موقع تحويل به همه يه برگه مي دن مي گن اين جاي سكه بهونشونم اينه كه اگه اين همه سكه بياد تو بازار زمينه قاچاق فراهم ميشه. همه منتظر باشيد مي بينيد . در ضمن سكه تا شب عيد 1 ميليونه دوباره

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام به يه عده اي از دوستان.... چون مابقي را دوست خودم نمي دونم
با توجه به اتمام انتخابات و حضور به مراتب كم رنگ تر از سالهاي پيش از سر گيري تحريم هاي امريكا و ديگر كشورها باز شدت مي گيرد و در آينده اي نزديك شاهد افزايش دلار در ايران و به واسطه اون شاهد افزايش نرخ طلا و سكه مي باشيم
فارغ از قضيه ايران، پيش بيني ها حاكي از افزايش نرخ اونس طلاي جهاني تا 1800 دلار تا پايان مارچ مي باشد...
نتيجه گيري: افزايش قيمت طلا و سكه در پايان سال شمسي به صورتيكه سكه يك ميليون توماني و طلاي 90 تا 100هزارتوماني براي هر گرم 18 عيار دور از دسترسي نيست.

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
حتما از يه جايي خبر دار شدي كه بانك سكه ها رو نميده مي خاي بديش به يكي ديگه. آ خه اين بانك جلاد كي دلش به حال مردم سوخته و كي به وعدش عمل كرده كه الان بكنه؟ دلار 1226 تومنيو يادتون نره.حتي 1 روزم عملي نشد دلار امروز 1960 تومن شده تو فردوسي. مطمئن باش موقع تحويل به همه يه برگه مي دن مي گن اين جاي سكه بهونشونم اينه كه اگه اين همه سكه بياد تو بازار زمينه قاچاق فراهم ميشه. همه منتظر باشيد مي بينيد . در ضمن سكه تا شب عيد 1 ميليونه دوباره

شما همونی نیستی میگفتی گوشت کیلو 40تومان دیگه گیر نمیاد؟؟؟
مرد باش و با ای دی اصلیت بیا!

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
اساتيد 1 كي از اشناهم ميخاد 8 ميليون داره سرمايه گذاري بلند مدت بكنه كه هم سود كنه و ارزش پولش حفظ شه (5 تا 10 سال شايد)
البته ممكنه پولش يكم بيشتر هم بشه

حالا در كل خريد سكه رو پيشنهاد ميكنيد؟ (سكه تمام يا ربع .....)نظرتون چيه؟ در كل چي كار كنه؟ پيشنهاد ديگه اي هم داريد لطف كنيد بگيد

ممنون

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
وقایع اقتصادی را که انتظار دارم بزودی در شرف وقوع باشند عبارتند از:

۱- احتمال افزایش ارزش موقت دلار آمریکا در مقابل دلار کانادا تا حدود ۱.۰۸ الی ۱.۱۰. متوسط دامنه نوسان برای مدتی بین ۹۰ سنت الی ۱.۱۰ دلار را انتظار دارم.

۲- احتمال افزایش قیمت نفت به ۱۲۵ دلار، و حتی ۱۵۰ دلار الی ۲۰۰ دلار. ( هر کسی که در انرژی و منابع طبیعی مناسب سرمایه گذاری کند بیشترین سود بلند مدت را با کمترین ریسک به دست خواهد آورد)

۳- احتمال افزایش قیمت سکه به ۱،۲۵۰،۰۰۰ تومان الی ۱،۵۰۰،۰۰۰ تومان. اگر بیشتر هم باشد جای تعجب نیست!

۴- احتمال افزایش نرخ ارز هم برای دلار آمریکا و هم برای دلار کانادا به ۲۵۰۰ تومان الی ۳۰۰۰ تومان. اگر فشار تقاضا بیشتر شود، باز هم تعجب نخواهم کرد.

۵- احتمال افزایش قیمت نقره به ۴۰ دلار. سپس در فاز بعدی به ۶۰ دلار. سپس وارد دامنه ۱۰۰ دلار الی ۲۰۰ دلار.

۶- واقعه ای بدتر از بانک صادرات و در مقیاسی به مراتب نجومی تر در شرف اتفاق است. اینجاست که مردم ما یاد خواهند گرفت کلمه بانک الزاما به معنی امنیت، گارانتی و تضمین نیست. و یاد خواهند گرفت که هر جا سود کوتاه مدت بالا وجود دارد، هم ریسک بالا وجود دارد و هم کاسه ای زیر نیم کاسه. گروهی که به سودهای دو رقمی بانکی در ایران طی چند دهه پیش عادت کرده اند و کلمه سود ۵% برایشان مسخره به نظر میرسید، نه تنها، تا امروز زیان حقیقی ( در مقابل سود اسمی ) داشته اند، بلکه وارد فاز جدیدی میشوند که برایشان بسیار ناخوشایند است.

۷- احتمال کاهش شدید قیمت مسکن در ایران. دو سناریو را مفروض میدانم: ۱- ابتدا افزایش موقت قیمت، سپس کاهش شدید. ۲- بدون افزایش قیمت، شروع کاهش شدید.

اگر این امر اتفاق بیفتد صاحبان سرمایه که د خارج از ایران زندگی میکنند از چند ناحیه دچار ضرر خواهند شد:
۱- کاهش قیمت خانه یا همان سرمایه ،
۲- افزایش همزمان نرخ ارز که نرخ تبدیل تومان به دلار را بدتر میکند،
۳- شرایط سخت تر خارج کردن سرمایه از ایران ،
۴- شرایط سخت تر فروش ملک اگر رکود هم به وجود بیاید.

برای بیشتر صاحبان سرمایه در ایران، به لحاظ افزایش شدید نرخ ارز، ارزش سرمایه و بیزینس و همچنین درآمد های حاصله به شدت کاهش یافته است. این روند تشدید خواهد شد. پس ازگذشت این همه سال شک و تردید، وقت آن رسیده که بخشی از سرمایه خود را به دلار کانادا تبدیل و اقدام به سرمایه گذاری میان مدت و بلند مدت کنید.

کسانی که از چهار پنج سال پیش به پیشنهادات من عمل کرده اند و صبور بوده اند، امروز نتیجه و سود اعتماد بلند مدت خود را می بینند:

۱- کسانی که دلار بیشتر خریدند و نگاه داشتند، امروز نه تنها ضرری نکرده اند، بلکه تا به امروز، سودی معادل حداقل ۱۰۰% به دست آورده اند. ( از قیمت حدود ۹۰۰ تومان تا قیمت ۱۹۰۰ تومان )
۲- کسانی که پول را کماکان به صورت تومان نگاه داشتند، هم از قبال تورم افسارگسیخته در ایران ضرر کرده اند، و هم به لحاظ افزایش شدید نرخ ارزبه اضافه تقبل ریسک بسیار بسیار زیاد نگهداری پول در ایران.
۳- کسانی که از زمان پیشنهاد من، ۷ جون ۲۰۱۰، نقره و طلا، پلاتین و پالادیوم خریداری کردند، تا به امروز از قبال طلا، حداقل ۶۰%، از قبال نقره حداقل ۱۷۶%، از قبال پالادیوم حداقل ۷۰%، از قبال پلاتین حداقل ۱۸% میتوانستند سود به دست آورند.
۵- کسانی که از سال ۲۰۰۸، نرخ بهره شناور دریافت کردند، هزاران دلار در پرداخت بهره بانکی صرفه جویی کردند(ساکنان کانادا)
۶- کسانی که از ۵ سال پیش به دنبال درآمد بوده اند، سالیانه حداقل ۵% درآمد معاف از مالیات دریافت کرده اند، و حتی پس از نوسانات بازار سهام در سال ۲۰۰۸ و ۲۰۱۱، اصل پولشان صحیح و سالم در حسابشان باقی است و کماکان ۵% معاف از مالیات را دریافت میکنند.
و موارد متعدد دیگر.

کسانی که برای دوره پنج الی ده سال آینده به پیشنهادات من عمل کنند، میتوانند انتظار سود بین ۲۵۰% الی ۵۰۰% و همچنین ۵۰۰% الی ۹۰۰% را در اقلام مختلف داشته باشند.

کسانی که در ترکیب پیشنهادی من در کمپانی های معروف و شناخته شده سرمایه گذاری کنند، حداقل ۵% درآمد سالیانه را به صورت ماهیانه در حساب خود دریافت خواهد کرد و اصل پولشان هم طی ۵ الی ۱۰ سال آینده رشد مناسب خواهد داشت.

در نهایت صلح و آرامش، همیشه شادکام، موفق، سالم و پیروز باشد.*

شاهین گلستانی
فوق لیسانس اقتصاد، کارشناس سرمایه گذاری و بیمه
منبع خبر:iranto.ca

irancorrosion

Registered User
لایک‌ها
0
سكه تا شب عيد ميره بالا و از اواسط فروردين سير نزولي پيدا ميكنه ...براي تحليل بيشتر :

http://forum.persiantools.com/t244790.html

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
سكه تا شب عيد ميره بالا و از اواسط فروردين سير نزولي پيدا ميكنه ...براي تحليل بيشتر :

http://forum.persiantools.com/t244790.html

بستگی داره سکه رو برا چی پیش خرید کردید ؟
اگه برا سود باشه امکان داره سود چندانی نداشته باشه
ولی اگه برا حفظ ارزش سرمایه باشه گزینه خوبی هستش اگه سکه قیمتش بیاد پایین دلار میاد پایین و به طبع اون ارزش ریال زیاد میشه و .... یعنی چیزی از دست ندادید.

پس اونایی که سکه نقدی خرید کردن باید نگران تحویل سکه های پیش فروش شده باشند او نه اونایی که خریدن.مخصوصاً اونایی که توی مرحله اول خرید کردند. چون امکان اینکه قیمت از قیمت مرحله دوم بیاد پایین تر کمه دلیلشم اینه که اگه این اتفاق بیفته اولین کاری میشه مرحله دومی ها میرن پولشون رو از بانک میگیرن و همین سکه ها رو نقدی میخرن.
من با اطمینان عرض می کنم خیالیتون راحت که ضرر نمی کنید.

parato

Registered User
لایک‌ها
1
بايد ديد ولي به نظر من يك سري اولو ممكنه بدن ولي معلومه كه قيمت خيلي مياد پايين

irancorrosion

Registered User
لایک‌ها
0
يه سوال : به نظر شما اگر سكه بياد پايين ، قيمت مسكن بطور مثال افت ميكنه ؟ جوابش به نظر من :خير. با قاطعيت هم ميشه گفت كه هيچ كدام از اجناسي كه در اثر بالا رفتن دلار سير صعودي داشتند افت نميكنن. هم اون چيزايي كه خونديم و هم تجربه سالهاي گذشته اينو ميگه ...پس مطمئن باش سكه ها رو ميدن و نسبت به الان قيمت سكه افت ميكنه و نسبت به الان ضرر حساب ميشه...
بستگی داره سکه رو برا چی پیش خرید کردید ؟
اگه برا سود باشه امکان داره سود چندانی نداشته باشه
ولی اگه برا حفظ ارزش سرمایه باشه گزینه خوبی هستش اگه سکه قیمتش بیاد پایین دلار میاد پایین و به طبع اون ارزش ریال زیاد میشه و .... یعنی چیزی از دست ندادید.

پس اونایی که سکه نقدی خرید کردن باید نگران تحویل سکه های پیش فروش شده باشند او نه اونایی که خریدن.مخصوصاً اونایی که توی مرحله اول خرید کردند. چون امکان اینکه قیمت از قیمت مرحله دوم بیاد پایین تر کمه دلیلشم اینه که اگه این اتفاق بیفته اولین کاری میشه مرحله دومی ها میرن پولشون رو از بانک میگیرن و همین سکه ها رو نقدی میخرن.
من با اطمینان عرض می کنم خیالیتون راحت که ضرر نمی کنید.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
به دلیل شرایط نامشخص بازار و عدم خرید و فروش ارز، قیمت های «حواله» بازار نامعتبر می باشد.
(حواله غیررسمی)
بازار تهران
19,000
1390/12/14 - 12:42
بانک ملی
12,260
1390/12/14 - 11:10
(حواله غیررسمی)
بازار تهران
25,800
1390/12/14 - 12:28
بانک ملی