sedo
Registered User
425 صفحه نیست؟سلام
من اگه نخوام 245 صفحه بخونم یکی بهم میگه که الان سکه بخرم یا نه ؟
425 صفحه نیست؟سلام
من اگه نخوام 245 صفحه بخونم یکی بهم میگه که الان سکه بخرم یا نه ؟
برای چه کاری می خوای؟
اگر یک پولی داری می خوای بزاریش تو بانک برا بلند مدت آره خوبه.
انتظار سود کوتاه مدت نداشته باشی خوبه. البته اگر سود کوتاه مدت می خوای باید شمش طلا یا طلای دست دوم سود داشته باشه.
اما برای سکه کوتاه مدت هم یک احتمال داره که باید اهل ریسک باشی. احتمال ۲۰٪ داره که سکه ها رو تحویل ندن یا کم تحویل بدن که اونوقت پرش خوبی خواهد داشت!
425 صفحه نیست؟
سلام هورسا خانم - با نظرت موافقم این انس شرایط رو واسه خرید خوب کرده. اتفاقا برخلاف بعضی ها من نظرم اینه که سال بعد سال کم نوسانی تو طلا نخواهد بود . چون پیش فروش ها باعث سرد و گرم شدن آنی بازار خواهد شد و کی بتونه از تجربه خودش خوب استفاده کنه میتونه تعداد سکه هاشو زیاد کنه .اگه بیاد یه کمی پایین تر دوباره میخرم الان نشستم تو کمین:lol: البته من ریسک نکردم یه بسته هم تمام سکه داشتم اونو نفروخته بودم ولی الان میگم ایکاش اونو هم فروخته بودم . اما به هر حال توصیه من به دوستان اینه که اگه ریسک میکنن نصف سبدشون رو نگه دارن که اگه ضرری هم شد با سود نصف سبد دیگه بیاد خنثی بشه.
درود
سکه های پیش فروش بانک ملی رو کسی خریده؟ نظر کارشناسه واسه سودش و معایب و مزایای این کار رو بگید بهم !!
شما یعنی بسته نیمی که در 372 خریدی فروختی گذاشتی کنار که باهاش تو رنج قیمتی پایین تر خرید کنی؟
طلا فروش ها از نرخ ارز وحشت دارن به همین خاطره که با کاهش انس هیچ کاهشی صورت نمی گیره
مگه قرار نشد حرفی از انونی زده نشه و اگه خواست خودش برگرده؟؟؟؟كسي از انوني خبر نداره... ايميل يا تلفن؟ واقعا به تحليلهاي دقيقش نياز دارم.
و با این کار گور خود را کنده و به درون ان شیرجه برویم(اگر اون قسمت به صورت انتخابی رو نادیده بگیریم)ميتوانيم اوراق بهادار را به صورت انتخابي با سود مشخص و قابل قبول به جاي سكه به مشتريان تحويل بدهيم.