• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
برای من جالبه بدونم تحلیل بعضی از دوستان که اعتقاد به ارزون شدن سکه بعر از تحویل دارن
ببینید فرض کنید یک نفر که 4 ماه پیش به قیمت حدود 550 تومن ثبت نام کرده و با مالیات براش تقریبا حدود 575 تموم شده قصد فروش سکش رو به قیمت 650 تومن داره.و کلا این شده قیمت سکه اولین اتفاقی که میفته چیه این وسط ؟ اینه که شما که سکه 6 ماهه باقیمت 600 تومن و با مالیاتش برات در میاد 630 تومن پیش خرید کردی میگی این چه کاریه میری پولتو از بانک پس میگیری که این سکه 650تومنی رو بخری پس با توجه به اینکه قسمت عمده ای از سکه های پیش فروش در ابتدای مرحله دوم فروخته شده یه نقدینگی خیلی بزرگ میاد برای خرید این سکه ها و دوباره تقاضا براش زیاد.دوستان مطمعن باشید حداقل تا اواسط خرداد ماه اگه اتفاقی توی بازار جهانی و اونس جهانی نیفته سکه امکان اینکه بیاد زیر 750 رو نداره و اگه هم بیاد نهایتا برای یک یا دو روز این اتفاق میفته و دباره برمیگرده.دوستان لطفا نظرشون رو بگن.من یک کارشناس نیستم و این هم یک نظر کارشناسی نیست فقط یک تحلیل شخصیه و دوست دارم نظر بقیه رو بدونم

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
برای من جالبه بدونم تحلیل بعضی از دوستان که اعتقاد به ارزون شدن سکه بعر از تحویل دارن
ببینید فرض کنید یک نفر که 4 ماه پیش به قیمت حدود 550 تومن ثبت نام کرده و با مالیات براش تقریبا حدود 575 تموم شده قصد فروش سکش رو به قیمت 650 تومن داره.و کلا این شده قیمت سکه اولین اتفاقی که میفته چیه این وسط ؟ اینه که شما که سکه 6 ماهه باقیمت 600 تومن و با مالیاتش برات در میاد 630 تومن پیش خرید کردی میگی این چه کاریه میری پولتو از بانک پس میگیری که این سکه 650تومنی رو بخری پس با توجه به اینکه قسمت عمده ای از سکه های پیش فروش در ابتدای مرحله دوم فروخته شده یه نقدینگی خیلی بزرگ میاد برای خرید این سکه ها و دوباره تقاضا براش زیاد.دوستان مطمعن باشید حداقل تا اواسط خرداد ماه اگه اتفاقی توی بازار جهانی و اونس جهانی نیفته سکه امکان اینکه بیاد زیر 750 رو نداره و اگه هم بیاد نهایتا برای یک یا دو روز این اتفاق میفته و دباره برمیگرده.دوستان لطفا نظرشون رو بگن.من یک کارشناس نیستم و این هم یک نظر کارشناسی نیست فقط یک تحلیل شخصیه و دوست دارم نظر بقیه رو بدونم

موافقم با نکته تون.

قیمت ارز رو هم در نظر بگیریدو در صورتی ۶۵۰ تومن اتفاق میفته که ارز هم بیاد زیر ۱۶۰۰ تومن که فکر نکنم اجازه بدن این اتفاق بیفته.

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
be nazare bande tamame kasani ke tooye in topic mian hadafeshoon behtarin zamane kharid ya foroosh hast..madarbozorge manam midoone ke tala bekhare bade chand sal chand barabar sood mikone..dar zemn agar kasi taze varede in anjoman shode dalil nemishe taze varede bazar shode bashe..masalan khode bande az vaghti seke 75 toman bood tooye in bazar boodam .hamin chand vaghte pisham 550 khardiam rooye 950 forookhtam sekeham bishatr shode..in yani sarmayegozari..yeki mesle bande 3 ta neveshte dare vaghtesho fiziki too bazare shoma 221 neveshteye toolani pas shoma bishtere zendegit tooye sito neveshtan gozashte ta sood..pas inja ki zarar karde..barikala be shoma ke taze vared nisti ba recorde 221 comment...movafagh bashi..

شما هم فکر کنم دیگه زیادی وقتت رو تو بازار صرف کردی تا حدی که یادت رفته زبان انجمن فارسی هست. به هر حال هرکس ایده خودش رو داره خواه در اون موفق باشه یا خیر. بنده هم نظر شخصی خودم رو گفتم شاید به این دلیل که مایل نیستم هر روز زیر فشار و استرس بازار اقدام به خرید و فروش در کوتاه مدت داشته باشم و در عوض بیشتر سرمایه رو در کارهای دیگه بکار میگیرم که شاید به لحاظ سودآوری هم در جایگاه بهتری قرار داشته باشه. اما افرادی هم هستند که کلا همین فشار روانی رو به دید مثبت نگاه می‌کنند بنابراین این نکته بسیار مهم رو باید توجه داشت ایده هیچ دو سرمایه‌گذاری یکسان نیست و همین عوامل باعث میشه تا حدی روند بازار قابل پیش‌بینی نباشه حالا شما تجربه دارید میتونید کار در بازار سکه رو به عنوان فعالیت تجاری در یک بورس باارزش ادامه بدید و امیدوارم در اون موفق باشید.

اینجا جای صحبت کردن در مورد تعداد کامنت‌ها و پست‌ها نیست و اگه فکر کردید کسی با 2 ارسال حتما یک سرمایه‌گذار برتر تجاری در بازار هست و نفر بعدی با 2000 ارسال بیکار خیابان‌ها، سخت در اشتباهید و با این جمله‌تون فعالیت خیلی از کاربران با تجربه اینجا رو هم زیر سوال بردید.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
با اینکه اونس بالا رفته سکه 20 تومن پایین اومد. شده 770 .
نشون میده بازار داره خودشو اماده میکنه , و گنده ها دارن سکه هاشونو میفروشن , اونا صبر نمیکنن اگه قراره 29 فروردین سکه ها رو بدن , 28 فروردین سکه هاشونو بفروشن , الان که تقریبا قطعی شده دادن سکه ها دارن سکه هاشونو وارد بازار میکنن برای همین سکه پایین اومده , از اونطرف همونجوری که گفتم روی دلار هم کمی تاثیر گذاشته و اونم پایین اومده.

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156

مساله این نیست که قیمت پایین میاد یا نه

مساله قفل شدن بازاره

درواقع دیگه کسی خریدار سکه نیست

طلا فروش هم ممکنه سکه رو به قیمت 800 تومن بفروشه ولی از شما مثلا 700 تومن بخره

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوستان یقین داشته باشن که کف قیمت سکه 700 تومنه.اینو با توجه به قیمت پیش فروش سکه و قیمت دلار میگم
بچه هایی که میخوان سکه بخرن فعلا دست نگه دارن

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
مساله این نیست که قیمت پایین میاد یا نه

مساله قفل شدن بازاره

درواقع دیگه کسی خریدار سکه نیست

طلا فروش هم ممکنه سکه رو به قیمت 800 تومن بفروشه ولی از شما مثلا 700 تومن بخره

من نظرم این هست که سکه بالای 1 میلیون تومن میره چون بهعلت تحریمهای زیادمثل تحربم دلار تحریم نفت ایران که 4 ماه دیگه عملی میشه تحریم سازمان سوئیف علیه ایران تحریم طلای اروپا علیه ایران تحریم چاپ اسکناس-سرمایه گذاری نکردن روی نفت ایران و باقیش تحریم ها معلوم نیست که چی بشهوالبته قیمت جهانی طلاو قیمت دلار آزاد که قطعا تا 4 ماه دیگه بالا میره

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
با اینکه اونس بالا رفته سکه 20 تومن پایین اومد. شده 770 .
نشون میده بازار داره خودشو اماده میکنه , و گنده ها دارن سکه هاشونو میفروشن , اونا صبر نمیکنن اگه قراره 29 فروردین سکه ها رو بدن , 28 فروردین سکه هاشونو بفروشن , الان که تقریبا قطعی شده دادن سکه ها دارن سکه هاشونو وارد بازار میکنن برای همین سکه پایین اومده , از اونطرف همونجوری که گفتم روی دلار هم کمی تاثیر گذاشته و اونم پایین اومده.
یه سناریوی دیگه هم در مورد پیش فروش ها وجود داره و اونم اینه که حجم عظیمی از سکه ها توسط عده محدودی خریداری شده باشه که بخوان ذخایر رو از کشور خارج کنن با توجه به حباب منفی ش و یا اینکه احتکار کنن که دوتاش منجر به افزایش قیمت میشه

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
من نظرم این هست که سکه بالای 1 میلیون تومن میره چون بهعلت تحریمهای زیادمثل تحربم دلار تحریم نفت ایران که 4 ماه دیگه عملی میشه تحریم سازمان سوئیف علیه ایران تحریم طلای اروپا علیه ایران تحریم چاپ اسکناس-سرمایه گذاری نکردن روی نفت ایران و باقیش تحریم ها معلوم نیست که چی بشهوالبته قیمت جهانی طلاو قیمت دلار آزاد که قطعا تا 4 ماه دیگه بالا میره
ولی شما همه چیز رو در تحریم می بینید.
اگر ان شالله یه عقب نشینی ساده از ایران انجام بشه چی؟

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
ولی شما همه چیز رو در تحریم می بینید.
اگر ان شالله یه عقب نشینی ساده از ایران انجام بشه چی؟

هممون امیدمون به همینه ولی تو سخنان آقا هیچ نشونه ای ازش دیده نشد و همه مون مایوس شدیم.

اگر شما چیزی می دونید بگید که هممون تو کفیم!

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276

مطمعن باش اگه تحریم ها ادامه پیدا کنه دیگه جیزی از ایران نمیمونه که بشه با جمع آوری سکه و دلار توش سود کرد!!

xms

Registered User
لایک‌ها
387

برزگری اعلام کرد:
3 هزار قطعه سکه گرمی تقلبی از بازار جمع‌آوری شدند
رئیس سازمان ملی استاندارد از جمع آوری 3 هزار قطعه سکه گرمی تقلبی خبر داد و از برنامه‌های این سازمان برای مقابله با خرید و فروش این سکه‌ها در بازار سخن گفت.
به گزارش خبرنگار مهر، **** الدین برزگری در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران، گفت: بر اساس هماهنگی های انجام شده با بانک مرکزی، موضوع جمع آوری و جذب سکه های گرمی حل و فصل شده و قرار بر این است که سکه های گرمی به شکلهای دیگری و با عیار مشخص در بازار عرضه شود. رئیس سازمان ملی استاندارد از کنترل خرید و فروش سکه های گرمی در روزهای پایانی سال خبر داد و افزود: بر این اساس، 3 هزار قطعه گرمی تقلبی از بازار جمع آوری شده است. برزگری تصریح کرد: بر اساس قانون، تا زمانی که فرد جدیدی از سوی رئیس جمهور بر سازمان ملی استاندارد منصوب نشود، بنده به کار خود ادامه خواهم داد و هر زمانی که رئیس جمهور اراده کند که فرد دیگری سکان این سازمان را به دست بگیرد، بنده کنار خواهم رفت. وی درباره ساختار سازمان ملی استاندارد عنوان کرد: با هماهنگی های انجام شده با معاونت برنامه ریزی ریاست جمهوری، قرار بر این است که تمام سازمان‌هایی که در ارتباط با استانداردسازی فعالیت می کنند، تحت پوشش سازمان ملی استاندارد قرا گیرند، ضمن اینکه این سازمان در ساختار جدید و در صورت موافقت با پیشنهادات با 4 معاونت تخصصی کار خود را ادامه خواهد داد. رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: سازمان ملی استاندارد در سال 91 بر اساس ساختار جدید و به عنوان یک دستگاه فرابخشی کار خود را ادامه خواهد داد و نیروهای این سازمان نیز ساماندهی خواهند شد. وی در توضیح این مطلب اظهار داشت: بر اساس مجوزهای خاصی که برای نیروهای سازمان ملی استاندارد دریافت شده، هفته بعد از تعطیلات نوروز آزمون درداخل سازمان برگزار خواهد شد تا نیروهای کارشناسی تبدیل وضعیت شوند. برزگری اظهار داشت: امسال مقدمات اجرایی برای اینکه 630 نوع کالا مشمول استاندارد اجباری شوند، صورت گرفته است. از ابتدای اسنفد ماه 5028 تعرفه کالایی با فرآیند جدید ثبت سفارش خواهند شد که هماهنگی های لازم دراین رابطه انجام شده است. رئیس سازمان ملی استاندارد گفت: تعداد استانداردهای ملی تبیین شده در کشور از مرز سازمان جهانی استاندارد گذر کرده و هم اکنون ایران 1000 استاندارد بالاتر از تعداد استانداردهای سازمان جهانی استاندارد را دارا است.

xms

Registered User
لایک‌ها
387

عرضه سکه گرمی از فردا آغاز می‌شود
بانک ‌مرکزی از فردا 21 اسفندماه جاری و از طریق شعب بانک پاسارگاد به عرضه سکه گرمی مبادرت می‌کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، عباس کمرئی مدیرکل ریالی و نشر بانک مرکزی با اعلام این که اسامی شعب بانک پاسارگاد از طریق سایت بانک یادشده قابل دسترسی است، افزود: قیمت سکه‌های گرمی بر مبنای قیمت جهانی و میانگین قیمتی که روز قبل در بانک کارگشایی معامله شده است،‌تعیین می شود و به هر فرد دو قطعه سکه گرمی تعلق می‌گیرد.

مدیرکل ریالی و نشر افزود: این اقدام تا پایان اسفندماه ادامه می‌یابد، همچنین پیش فروش سکه تمام بهار آزادی با قیمت 599 هزار تومان در هفته آینده نیز ادامه خواهد داشت.

وی ضمن رد مجدد شایعه عدم‌تحویل سکه‌های پیش‌فروش شده از سوی بانک مرکزی گفت: در مرحله اول بالغ بر 4 میلیون قطعه سکه پیش فروش شده است و به طور حتم ، بانک مرکزی سکه‌ها را در موعد مقرر به ثبت‌نام‌کنندگان تحویل خواهد داد.

کمرئی ‌خاطرنشان کرد: از آنجایی که احتمال می‌رفت به هنگام تحویل نخستین سری سکه‌های پیش فروش شده، قیمت سکه در بازار افت کند یا این که قیمت‌ جهانی طلا دچار نوسان شود، بانک مرکزی تمهیداتی اندیشیده است تا افراد در صورت تمایل بتوانند به جای سکه، اوراقی را دریافت کنند که نشان می دهد فرد چه تعداد سکه خریداری کرده است. به این اوراق سود تعلق می‌گیرد و با این ابتکار عمل، از خطرات مربوط به نقل و انتقال فیزیکی سکه‌ها نیز کاسته شده است.

وی افزود: بانک مرکزی به هنگام اعیاد قربان، فطر و نوروز مبادرت به توزیع پول نو می‌کند و امسال نیز بانکهای ملی، اقتصاد نوین و کارآفرین برای تامین اسکناس نو مورد نیاز مردم مد نظر قرار گرفته‌اند.

کمرئی افزود: در استان‌ها نیز ناظرین پولی بانک مرکزی با همکاری بانک ملی ایران در این امر کمک خواهند کرد. مدیرکل ‌ریالی و نشر با اشاره به عملکرد شایسته تحسین شبکه بانکی طی سال جاری در پرداخت مطلوب یارانه‌های نقدی طی12‌مرحله، ابراز امیدواری کرد: در ایام نوروز نیز بانکها شعب کشیک خواهند داشت تا مردم در زمینه امور پولی و بانکی مشکلی احساس نکنند.

xms

Registered User
لایک‌ها
387

کمره‌ای در گفتگو با مهر:
تب خرید سکه فروکش کرد
مدیرکل ریالی و نشر بانک مرکزی از کوتاه شدن صف‌های پیش فروش سکه خبر داد و گفت: تب خرید سکه فروکش کرد.
عباس کمره ای در گفتگو با مهر با اشاره به کاهش استقبال مردم از طرح پیش فروش سکه، دلیل این امر را ایجاد یک ثبات نسبی در بازار سکه اعلام کرد.

مدیرکل ریالی و نشر بانک مرکزی به کاهش قیمت سکه در بازار در هفته های اخیر اشاره کرد و گفت: این در حالی است که قیمت سکه پیش از آن به حد یک میلیون تومان هم رسیده بود.
وی با بیان اینکه بانک مرکزی در نظر ندارد که طرح پیش فروش سکه را به صورت دائمی اجرا کند، افزود: این طرح برای یک مدت طولانی اجرا نخواهد شد.

کمره ای خاطر نشان کرد: بانک مرکزی برای تعیین نرخ سکه پارامترهای مختلفی را مانند میزان تقاضا، قیمت پایه سکه و ثبات در بازار را در نظر می گیرد.

این مقام مسئول بانک مرکزی اظهار داشت: بر این اساس است که بانک مرکزی تصمیم می گیرد که پیش فروش سکه را ادامه دهد یا آن را متوقف کند.

بانک مرکزی نرخ پیش فروش سکه در هفته جاری با زمان تحویل 9 ماهه را 598 هزار و 900 تومان اعلام کرده است.

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
یه جور از تحریم صحبت میکنید انگار تا حالا نبوده

اصلا میدونید که ما 2 ساله تو تحریم کامل قطعات فنی مهندسی هستیم

یکی از آشناهای ما کره زندگی میکنه

هربسته ایکه برا ما میفرسته اول یه سر میره آلمان چک میشه

بعد از اونجا باز میاد ایران

تو همین 2 سال گذشته هیچ اتفاق خاصی رو ما حس نکردیم

اگه میبینید که دلار و ... در اثر این تحریم های آخر اینطوری شده

بیشترش در اثر جو رسانه ای و حمله مردم خودمون و البته یه سری سود جو بوده

مثلا مادر بزرگ من که نمیتونه راه سادشو بره من نمیدونم دلار و سکه میخاد چیکار که رفته خریده گذاشته تو خونه :lol:

حالا فک کن چن تا مث مادربزرگ من اینکارو کردن

طلا یه کالای سرمایه ای محسوب میشه درست اما دلار که دیگه کالا نیست که انبارش کنیم

بیشتر این بلا رو خودمون به سر خودمون اوردیم

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
یه جور از تحریم صحبت میکنید انگار تا حالا نبوده

اصلا میدونید که ما 2 ساله تو تحریم کامل قطعات فنی مهندسی هستیم

یکی از آشناهای ما کره زندگی میکنه

هربسته ایکه برا ما میفرسته اول یه سر میره آلمان چک میشه

بعد از اونجا باز میاد ایران

تو همین 2 سال گذشته هیچ اتفاق خاصی رو ما حس نکردیم

اگه میبینید که دلار و ... در اثر این تحریم های آخر اینطوری شده

بیشترش در اثر جو رسانه ای و حمله مردم خودمون و البته یه سری سود جو بوده

مثلا مادر بزرگ من که نمیتونه راه سادشو بره من نمیدونم دلار و سکه میخاد چیکار که رفته خریده گذاشته تو خونه :lol:

حالا فک کن چن تا مث مادربزرگ من اینکارو کردن

طلا یه کالای سرمایه ای محسوب میشه درست اما دلار که دیگه کالا نیست که انبارش کنیم

بیشتر این بلا رو خودمون به سر خودمون اوردیم

علی آقای گل:

کی سر کی بلا آورده؟ این داستان از دو سال پیش شروع شده؟ من یادمه دقیقا زمانیکه آقای رئیس جمهور اومدن گفتند سود سپرده ها تک رقمی رئیس شرکتمون که ۵۰۰ تومن وام داشت چه بشکنی می زد که فلانقدر میلیون سود کرده ولی از اینطرف نرخ تورم مردم رو خفه کرد! وقتی نرخ سود بانکی پایین باشه و نرخ تورم بالا باشه مگه میشه مردم رو مجبور کرد پولشون رو بزارن توی بانک ها که ارزشش افت کنه قدرت خرید خودشون رو از دست بدن. سرمایه دار ها راه کارش رو بلدند میرن بانک می زنند ولی ما مردم که دستمون به هیچ جا نمیرسه چطور؟

لطفا روی آنالیز هاتون دقت خرج بدهید.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
علی آقای گل:

کی سر کی بلا آورده؟ این داستان از دو سال پیش شروع شده؟ من یادمه دقیقا زمانیکه آقای رئیس جمهور اومدن گفتند سود سپرده ها تک رقمی رئیس شرکتمون که ۵۰۰ تومن وام داشت چه بشکنی می زد که فلانقدر میلیون سود کرده ولی از اینطرف نرخ تورم مردم رو خفه کرد! وقتی نرخ سود بانکی پایین باشه و نرخ تورم بالا باشه مگه میشه مردم رو مجبور کرد پولشون رو بزارن توی بانک ها که ارزشش افت کنه قدرت خرید خودشون رو از دست بدن. سرمایه دار ها راه کارش رو بلدند میرن بانک می زنند ولی ما مردم که دستمون به هیچ جا نمیرسه چطور؟

لطفا روی آنالیز هاتون دقت خرج بدهید.

دوست عزیز دقیق بخونید . کاملا صحیح گفتن . این بازار ارز و سکه رو همین مردم ما به خاطر حجومشون به بازار و صد البته جو روانی حاکم باعث شدن . مردم دوست عزیز فک کردن دارن با این کار سود می کنن در صورتی که داشتن سودا میکردن . همین به ظاهر سودی که مثلا عدی فکر میکنن از این تجارت کردن از جای دیگه همین بازار از جیبشون در میاره . مردم عادی به خاطر داشتن سرمایه های خرد و درست کردن جو روانی و التهاب بازار فقط سود رو عاید طبقه خاصی از سرمایه داران کردن که داشتن میلیاردی این کار رو میکردن . دقت کنید دلتون نسوزه چون همین جماعت باعث و بانی این کار بودن . گلم والا توی بازار ارز نیستیت روزی که بانک مرکزی بخشنامه کرد واسه صرافی ها واسه دلار 1400 تومنی فرداش بازار جای سوزن انداختن نبود باور کنید حجوم آورده بودن بازار واسه خرید ارز از هر طبقه ای و هر میزان سرمایه چه خرد چه کلان نتیجه چی شد ؟ فردای اون روز که دیدن از دلار 1400 خبری نیست دوست عزیز حتی به ین ژاپن هم رحم نکردن و هر نوع ارزی می خریدن .. خب بازار واکنش نشون میده دیگه میره بالا ! کی سود کرد ؟ اونهایی که میلیاردی خرید کردن . از قدیم گفتن پول پول میاره . همون طبقه ای که با سرمایه خرد توی بازار ریخته بودن و توی پاساژ ابریشم حتا سر و کله هم رو شکستن الان دارن میگن تورم بالاست همین مردم سپردشون رو همون گه کاری اون عاغا کشیدن بیرون و به جون بازار افتادن جو جوری شده بود اگه 100 دلاری داشتی سوپر محله زنگ میزد قیمت دلار میگرفت و برای شما چنج میکرد دلتون نسوزه . وارد این بازار بشید و مردم رو ببینید چه جوری حرص میزنن می فهمید من چی میگم و دیگه دلتون برای مردم نمی سوزه .

Last edited:

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
دوست عزیز دقیق بخونید . کاملا صحیح گفتن . این بازار ارز و سکه رو همین مردم ما به خاطر حجومشون به بازار و صد البته جو روانی حاکم باعث شدن . مردم دوست عزیز فک کردن دارن با این کار سود می کنن در صورتی که داشتن سودا میکردن . همین به ظاهر سودی که مثلا عدی فکر میکنن از این تجارت کردن از جای دیگه همین بازار از جیبشون در میاره . مردم عادی به خاطر داشتن سرمایه های خرد و درست کردن جو روانی و التهاب بازار فقط سود رو عاید طبقه خاصی از سرمایه داران کردن که داشتن میلیاردی این کار رو میکردن . دقت کنید دلتون نسوزه چون همین جماعت باعث و بانی این کار بودن . گلم والا توی بازار ارز نیستیت روزی که بانک مرکزی بخشنامه کرد واسه صرافی ها واسه دلار 1400 تومنی فرداش بازار جای سوزن انداختن نبود باور کنید حجوم آورده بودن بازار واسه خرید ارز از هر طبقه ای و هر میزان سرمایه چه خرد چه کلان نتیجه چی شد ؟ فردای اون روز که دیدن از دلار 1400 خبری نیست دوست عزیز حتی به ین ژاپن هم رحم نکردن و هر نوع ارزی می خریدن .. خب بازار واکنش نشون میده دیگه میره بالا ! کی سود کرد ؟ اونهایی که میلیاردی خرید کردن . از قدیم گفتن پول پول میاره . همون طبقه ای که با سرمایه خرد توی بازار ریخته بودن و توی پاساژ ابریشم حتا سر و کله هم رو شکستن الان دارن میگن تورم بالاست همین مردم سپردشون رو همون گه کاری اون عاغا کشیدن بیرون و به جون بازار افتادن جو جوری شده بود اگه 100 دلاری داشتی سوپر محله زنگ میزد قیمت دلار میگرفت و برای شما چنج میکرد دلتون نسوزه . وارد این بازار بشید و مردم رو ببینید چه جوری حرص میزنن می فهمید من چی میگم و دیگه دلتون برای مردم نمی سوزه .

جناب آقای موذنی

شما چرا حرف های سطحی می زنید؟

اولا که حرف من رو اصلا مورد خطاب قرار ندادید و فقط نقل قول کردید. لطفا نقل قول می کنید بگید با کدام نکتش موافق یا مخالفید.

بگذاریم از دید یک شخص عادی به منظره بنگریم:

الان اول تیر ماه هستش و من ۱۰ تومن دارم. شما چی توصیه می کنید؟
۱- من می رم پولم رو می زارم توی بانک سود ۱۵٪ سالانه می گیرم.
۲- میرم سکه می گیرم.
۳- میرم میزارم حساب قرض الحسنه.
۴- میرم پولم رو میدم تو بازار کار کنه.
۵- میرم یخچال فریزر می گیرم.

خودتون ارزیابی کنید کدومشون تصمیم درست تر رو گرفته.
الان ۱ فروردین ۱۳۹۰ می خوام پولم رو بگیرم برم یخچال فریزر بخرم. آخه سیستم مالی باید این مقدار متزلزل و نا مطمئن باشه که بقول شما توی بالشت باید بگذارند پول رو؟

ما از ارز حرف نزدیم ... اون تاپیک خودشو داره ... ارز رو که کلا غیر مجاز اعلام کردند. حرف ما روی طلاست به عنوان حفظ سرمایه.

شما چندمین بار هست که مردم عادی رو سپر دولت قرار می دید. خودتونم دیدید که وقتی فروش نقدی رو راه انداخت بانک مرکزی همین دلال ها مردم عادی رو اجیر می کردند که سکه دولتی بگیرند و سود کنند. نگید غیر از اینه. مردم عادی بنده خدا ها فقط متضرر می شوند. من نمی گم تعدادشون کمه ولی بمن فقط بگید چه تعدادی سکه خریدند از بازار ... یک درصد بدید اقلا. مردم عادی یا دیر می رسند یا اگر هم برسند بقول شما سود زیادی نمی کنند. این دلالهایی که با مبالغ بزرگ میان هستند که سودا می کنند و سود می بند.

لطفا به مردم فهیم و با شعور ایرانی تهمت نزنید من یکی ناراحت می شم. اگر هم فکر می کنید حریص به نظر می رسند این بخاطر سیاست های قلطی هست که اطمینان رو از بین برده. همین مردم در دوران جنگ و صلح همیشه اقنا کردند. همین شرایط رو در شوروی اسبق بررسی کنید چطوری از هم متلاشی شد!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
جناب آقای موذنی

شما چرا حرف های سطحی می زنید؟

اولا که حرف من رو اصلا مورد خطاب قرار ندادید و فقط نقل قول کردید. لطفا نقل قول می کنید بگید با کدام نکتش موافق یا مخالفید.

بگذاریم از دید یک شخص عادی به منظره بنگریم:

الان اول تیر ماه هستش و من ۱۰ تومن دارم. شما چی توصیه می کنید؟
۱- من می رم پولم رو می زارم توی بانک سود ۱۵٪ سالانه می گیرم.
۲- میرم سکه می گیرم.
۳- میرم میزارم حساب قرض الحسنه.
۴- میرم پولم رو میدم تو بازار کار کنه.
۵- میرم یخچال فریزر می گیرم.

خودتون ارزیابی کنید کدومشون تصمیم درست تر رو گرفته.
الان ۱ فروردین ۱۳۹۰ می خوام پولم رو بگیرم برم یخچال فریزر بخرم. آخه سیستم مالی باید این مقدار متزلزل و نا مطمئن باشه که بقول شما توی بالشت باید بگذارند پول رو؟

ما از ارز حرف نزدیم ... اون تاپیک خودشو داره ... ارز رو که کلا غیر مجاز اعلام کردند. حرف ما روی طلاست به عنوان حفظ سرمایه.

شما چندمین بار هست که مردم عادی رو سپر دولت قرار می دید. خودتونم دیدید که وقتی فروش نقدی رو راه انداخت بانک مرکزی همین دلال ها مردم عادی رو اجیر می کردند که سکه دولتی بگیرند و سود کنند. نگید غیر از اینه. مردم عادی بنده خدا ها فقط متضرر می شوند. من نمی گم تعدادشون کمه ولی بمن فقط بگید چه تعدادی سکه خریدند از بازار ... یک درصد بدید اقلا. مردم عادی یا دیر می رسند یا اگر هم برسند بقول شما سود زیادی نمی کنند. این دلالهایی که با مبالغ بزرگ میان هستند که سودا می کنند و سود می بند.

لطفا به مردم فهیم و با شعور ایرانی تهمت نزنید من یکی ناراحت می شم. اگر هم فکر می کنید حریص به نظر می رسند این بخاطر سیاست های قلطی هست که اطمینان رو از بین برده. همین مردم در دوران جنگ و صلح همیشه اقنا کردند. همین شرایط رو در شوروی اسبق بررسی کنید چطوری از هم متلاشی شد!

حرف سطحی نزدم دوست عزیز

درباره 10 تومن . هیچ کدوم :دی چون من 21 شهریور رفتم سهام کارخونه های قند و شکر رو خریدم که هیچ کسی نمیخرید 74% هم سود داد به عنوان شخصی عادی بله سکه چون بازار از همون موقع ملتهب داشت میشد .
در مورد ارزیابی دوست گلم . من منظورم خرید ارز بود که فقط در خونه ها نگهدای میشه و همچنین سکه .

دوست گلم چرا طلا رو میبینید فقط ؟ این فلز ارزشمند همیشه تحت تاثیر مسائل سیاسی هم هست ولی در همین رده فلزات ارزشمند فزارت دیگر حتی سود 300% دارند .

دوست عزیز من نه مردم رو سپر دولت کردم نه دولت رو سپر مردم . ببینید همین حجوم مردم باعث واکنش بازار میشه . بازار بی دلیل از خودش واکنش نشون میده و اگر همون طور در پستم دقت کرده باشید عرض گردم از این سودا فقط کسانی که سرمایه بالا داشتن سود کردن نه مردم عام . ولی جو روانی و حجوم مردم باعث این کار بود ببینید بازار دلیل برای واکنش میخواد . مثلا همین نفت 2 نفتکش یونان رو خالی برگردوندن 3.70$ رفت روی نفت به همین راحتی . بازار به همین راحتی تحت تاثیر قرار میگیره .
دوست عزیز درباره مردم فهیم و با شعور گفتید . مثالی میزنم اگر بحران اخیر ژاپن در ایران میومد چی میشد ؟ والا بحران انسانی میشد :eek: همین چندی پیش یک بی شعور از سطح بالای مدیریت این مملکت زر زد گفت ممکن قحطی بیاد تهرانی عزیز جوری شروع به ساختن انباری از خونشون کردن که بیا و ببین . فروشگاه هایپر استار فروش 1 میلیاردی در روز رو داشت تجریه میکرد سری میزدید اون موقع مردم کنسرو رو دست همدیگه در میاوردن :( . من دوست عزیز متاسفانه این چیزها رو دیدم کاری هم با دولت ندارم اون یه چی هست از همه بدتر خودتون میدونید آدم سیاسی نیستم . دوست گلم من والا دم خروس رو باور میکنم نه قسم حضرت عباس رو . حریص بودن هم دوست عزیز از زمان جنگ توی این مردم نفوذ کرد نه خیر والا با جمله شما موافق نیستم :( همین زمان جنگ دوست عزیز شغل کوپن فروشی به وجود اومد در کنار این شغل فروش کوپن بنزین هم بوجود اومد در ضمن همین کاری که جدیدا در هایپر استار کردن از زمان جنگ بین مردم باب شد . صفهای طویل نفت . ارزاق عمومی - صف های کوپن و ........ توی همین صف ها همین آدم های عادی بودن که داشتن پول درمیاوردن . دوست گلم من بین همین مردم بودم و حرص زدن این مردم رو دیدم . مردم خوبی داریم گلن واقعا توی دنیا لنگه ندارن ولی رحم ندارن . رک و راست والا . یه مثال میزنم که توش اصلا پول نقش نداشته باشه ! بنده توی تهران وقتی میخوام صبح ساعت 8 جایی باشم 6 صبح از خونه میام بیرون که راحت برسم . ساعت 7 صبح اتوبان همت . 4 لاین داره 9 لاین ماشین وایستادن :blink: حق تقدم پشم ! دست به فحش ملس ! نگاه میکنی همه تک سرنشین ! خب دوست عزیز قضاوت کن ! حالا یه چیز دیگه دمه عید هست دیگه نه ؟ آزاد راه کرج قزوین رو ببین . آدم عزا میگیره 5 روز اول ببین چقدر تصادف میشه و کشته میدیم ما توی همین عیدی ! میگن کیفیت پائین ماشین هاست قبول ولی گذشت مردم در رانندگی کجاست ؟ دوست گلم خیر سرم سفری به آلمان داشتم ترافیک بود عزا گرفتم . گفتم این گند و گه ترافیک همه جا هست اعصاب نمیزاره برای ما دقت کردم دیدم 4 لاین اتوبان رو فقط 4 لاین واستادن نه 9 لاین بعدا ترافیک داره با سرعت 30 یا 40 روان حرکت میکرد ولی تا انتهای جایی که میشد رصد ماشین بود 5 دقیقه هم نشد از اوم منطقه عبور کردیم ! چرا چون فرهنگ احترام به حقوق شهروندی همدیگه بود انوجا ولی رک راست اینجا نیست چون واسه هیچکسی مهم نیست . خدا خدا میکنم هیچ موقعی زلزله در تهران نیاد چون به همدیگه رحم نمیکنیم . اگر اون اتفاق ژاپن توی ایران بیوفته مردم همدیگر رو تیکه پاره میکنن خودتون حالا به دور از احساسات قضاوت کنید درباره حرف من درباره مردم . بنده هیچ جا دوست گلم هیچ کسی سپر دولت نکردم . اگر هم توی پستام دیده باشید همیشه گفتم در سطح کلان اقتصاد و مدیریت مملکت آدم با سواد نداریم . پس بنده سنگ اون جناح رو به سینه نمی زنم . چون بر اساس واقعیت صحبت میکنم ممکن هست تند باشه ولی حقیقت هست

پ ن : شما دوست عزیز از طریقه نگارشتون صحه روحتون میروسنه که از طبقه شریفی هستید که هنوز مرام و معرفت و عشق به ایرانی و ایرانی بودن رو دارید . والا دوست عزیز افرادی مثه شما توی این مملکت کم هست متاسفانه و همین عدم سو مدیریت و دلال پروری به داره به این مملکت صدمه میزنه . والا خودتون و صد البته دوستای دیگه که تعدادشون اینجا هم کم نیست و از همین طبقه هستن خودتون رو با اون جماعتی که خدمتتون عرض میکنم مقایسه نکنید . تبدیل سرمایه هیچ ایرادی نداره دوست عزیز په به ارز چه به سکه . چند خط بالاتر گفتم سو مدیریت داریم اگر عرضه سکه از بانک جمع نشده بود الان همچین شکافی نبود در بازار اگر مسخره بازی و محدودیت های ارزی نبود و خود بانک ها هم ارزشون رو گرون نمیکردن این نمیشد . بانک ها برای خودشون یه بازار فرعی داشتن که پا به پای صراف ها نرخ رو بالا میبردن حتی اون موقع هم یخشنامه 1400 تومنی اومده بود بانک ها زیر بار این قضیه نمیرفتن . بازار فرعی در پیدایشش در سال 84 1 تومن با نرخ مرجع فرق داشت . بازار فرعی همون باموبول بانک ها بود که تامین ارز از مناطق آزاد به جز سرزمین اصلی . حالا رانت به وجود اومد و صد البته خیلی ها از این استفاده کردند . پستم به درازا کشید فقط لطف کنید بخونیدش حقیقت تلخی هست . اگر عرضه سکه از بانک جمع نمیشد الان وضعیت این نبود . بانک سپه قیمت فرورش سکش چون پک نداشت 3000 تومن از صرافی ها پائین تر بود به همین دلیل . همین موقع شغل پک کردن سکه به وجود اومد . دوست عزیز اینا حقایق تلخ این بازار سکه هست . حتی به 3000 تومن هم رحم نمیکردن والا شما نمونه این کار رو هیچ کجای دنیا نمیبینید . والا این جماعت میخوان از هر چی پول دربیارن . این صدمه به اقتصاد . در اقتصاد سالم والا نمیشه به هر قیمتی پول در اورد . اگر مدیریت محکم و قاطع بود و میومد این شامورتی بازیها رو جمع میکرد و قدرت عرضه سکه رو به به بنگاه اصلیش که همون بانک بود بر میگردوند چه خریدش چه فروشش شاهد این جور ضربه زدن ها نبودیم . چون دوست عزیز طلا فروش از لحاظ حقوقی نباید حق همچین کاریو داشته باشه می تونه بخره سکه رو برای مصرف طلاش نه اینکه بخواد کار بانک رو انجام بده . همچینین صرافی . اگر اون موقع قضیه فارکس در این مملکت اومد به جای ممنوع کردن و غیر قانونی کردن این قضیه میومد دقیقا همین سیستم رو در سیستم بانکی ایران به صورت لوکال داخل خود ایران راه می انداختن ولی 100% مصه همون بازار که 24 ساعته خرید و فروش انجام بشه با توجه به سودهی بودن این قضیه در سطح ایران و اینکه دیگه یوزر ایرانی نگران بامبول کارگزار نبود که پولش رو بخوره که به راحتی هم میتونستن این سیستم رو در ایران راه بیاندازن ولی به خاطر وجود رانت های سنگین و سو مدیریت و بی سوادی این کار ها رو نکردن دوستانیکه تو این قضیه کار میکنن میدونن که بنده چی میگم و راحت هم میشد شاید هزینه راه اندازی سنگین داشت ولی برگشت سرمایه به راحتی بود . هیچ گونه تبی نه در این بازار سکه در میگرفت و نه در بازار ارز . چون وقتی دسترسی به منابع برای هنگی آسان باشه و همه از فرصت مساوی برخوردار باشن در داخل ایران نه لابی صراف این قدر قوی میشد و نه گند کاری اخیر در بازار سکه میشد . مشکل این هست دوست دارن دلال پروری کنن و همون جور که خودتون گفتید چون ما هم مردی هستیم که حرص میزنیم خوب به هدف میرسن

Last edited:

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
حرف سطحی نزدم دوست عزیز

درباره 10 تومن . هیچ کدوم :دی چون من 21 شهریور رفتم سهام کارخونه های قند و شکر رو خریدم که هیچ کسی نمیخرید 74% هم سود داد به عنوان شخصی عادی بله سکه چون بازار از همون موقع ملتهب داشت میشد .
در مورد ارزیابی دوست گلم . من منظورم خرید ارز بود که فقط در خونه ها نگهدای میشه و همچنین سکه .

دوست گلم چرا طلا رو میبینید فقط ؟ این فلز ارزشمند همیشه تحت تاثیر مسائل سیاسی هم هست ولی در همین رده فلزات ارزشمند فزارت دیگر حتی سود 300% دارند .

دوست عزیز من نه مردم رو سپر دولت کردم نه دولت رو سپر مردم . ببینید همین حجوم مردم باعث واکنش بازار میشه . بازار بی دلیل از خودش واکنش نشون میده و اگر همون طور در پستم دقت کرده باشید عرض گردم از این سودا فقط کسانی که سرمایه بالا داشتن سود کردن نه مردم عام . ولی جو روانی و حجوم مردم باعث این کار بود ببینید بازار دلیل برای واکنش میخواد . مثلا همین نفت 2 نفتکش یونان رو خالی برگردوندن 3.70$ رفت روی نفت به همین راحتی . بازار به همین راحتی تحت تاثیر قرار میگیره .
دوست عزیز درباره مردم فهیم و با شعور گفتید . مثالی میزنم اگر بحران اخیر ژاپن در ایران میومد چی میشد ؟ والا بحران انسانی میشد :eek: همین چندی پیش یک بی شعور از سطح بالای مدیریت این مملکت زر زد گفت ممکن قحطی بیاد تهرانی عزیز جوری شروع به ساختن انباری از خونشون کردن که بیا و ببین . فروشگاه هایپر استار فروش 1 میلیاردی در روز رو داشت تجریه میکرد سری میزدید اون موقع مردم کنسرو رو دست همدیگه در میاوردن :( . من دوست عزیز متاسفانه این چیزها رو دیدم کاری هم با دولت ندارم اون یه چی هست از همه بدتر خودتون میدونید آدم سیاسی نیستم . دوست گلم من والا دم خروس رو باور میکنم نه قسم حضرت عباس رو . حریص بودن هم دوست عزیز از زمان جنگ توی این مردم نفوذ کرد نه خیر والا با جمله شما موافق نیستم :( همین زمان جنگ دوست عزیز شغل کوپن فروشی به وجود اومد در کنار این شغل فروش کوپن بنزین هم بوجود اومد در ضمن همین کاری که جدیدا در هایپر استار کردن از زمان جنگ بین مردم باب شد . صفهای طویل نفت . ارزاق عمومی - صف های کوپن و ........ توی همین صف ها همین آدم های عادی بودن که داشتن پول درمیاوردن . دوست گلم من بین همین مردم بودم و حرص زدن این مردم رو دیدم . مردم خوبی داریم گلن واقعا توی دنیا لنگه ندارن ولی رحم ندارن . رک و راست والا . یه مثال میزنم که توش اصلا پول نقش نداشته باشه ! بنده توی تهران وقتی میخوام صبح ساعت 8 جایی باشم 6 صبح از خونه میام بیرون که راحت برسم . ساعت 7 صبح اتوبان همت . 4 لاین داره 9 لاین ماشین وایستادن :blink: حق تقدم پشم ! دست به فحش ملس ! نگاه میکنی همه تک سرنشین ! خب دوست عزیز قضاوت کن ! حالا یه چیز دیگه دمه عید هست دیگه نه ؟ آزاد راه کرج قزوین رو ببین . آدم عزا میگیره 5 روز اول ببین چقدر تصادف میشه و کشته میدیم ما توی همین عیدی ! میگن کیفیت پائین ماشین هاست قبول ولی گذشت مردم در رانندگی کجاست ؟ دوست گلم خیر سرم سفری به آلمان داشتم ترافیک بود عزا گرفتم . گفتم این گند و گه ترافیک همه جا هست اعصاب نمیزاره برای ما دقت کردم دیدم 4 لاین اتوبان رو فقط 4 لاین واستادن نه 9 لاین بعدا ترافیک داره با سرعت 30 یا 40 روان حرکت میکرد ولی تا انتهای جایی که میشد رصد ماشین بود 5 دقیقه هم نشد از اوم منطقه عبور کردیم ! چرا چون فرهنگ احترام به حقوق شهروندی همدیگه بود انوجا ولی رک راست اینجا نیست چون واسه هیچکسی مهم نیست . خدا خدا میکنم هیچ موقعی زلزله در تهران نیاد چون به همدیگه رحم نمیکنیم . اگر اون اتفاق ژاپن توی ایران بیوفته مردم همدیگر رو تیکه پاره میکنن خودتون حالا به دور از احساسات قضاوت کنید درباره حرف من درباره مردم . بنده هیچ جا دوست گلم هیچ کسی سپر دولت نکردم . اگر هم توی پستام دیده باشید همیشه گفتم در سطح کلان اقتصاد و مدیریت مملکت آدم با سواد نداریم . پس بنده سنگ اون جناح رو به سینه نمی زنم . چون بر اساس واقعیت صحبت میکنم ممکن هست تند باشه ولی حقیقت هست

لطفا مطلب رو منحرف نکنید دوست عزیز و گرامی، آقای موذنی گل:

من یک مثال زدم براتون. من یکی آدم عادی اصلا از بورس اطلاعی ندارم و ریسکش فوق العاده بالاست من در مورد یک شخص عادی حرف می زنم.

چرا نمی گید نرخ سود بانک ها می تونست رقمی منطقی و متوازن با تورم باشه که این مشکلات پیش نیاد و مردم پولشون رو از بانک بیرون نکشند؟ چرا راه حل ساده نمی دید؟ چرا طلا می گید چون طلا در دسترس ترین و نقدترینه ... چرا خودتونو می بینید به کلیت مردم تهمت می زنید؟

باز هم تهمت به مردم ... من که خسته شدم. لطفا حرمت ایرانی و شرف ایرانی رو زیر سوال نبرید. ایرانی ای که الان به گدایی افتاده باید توی صف وایسته معادل پولش طلا بگیره!
ایرانی هیچوقت بد نمیشه ... شریف ترین آدم دنیاست. اگر خورده ای هست به مسئولین هست که مردم رو به این وضع انداختند.

واقعا که ...

بالا