پوزش شاید بیربط باشه اما در مورد احتمال جنگ امریکا به ایران حمله نمیکنه اوباما صراحتا گفت اینقدر حرف مفت در مورد جنگ نزین حالا چرا؟ 1- حمله و جنگ همه جانبه با ایران احتیاج به قطعنامه شورای امنیت داره که عمرا چنین چیزی صادر بشه 2- امریکا دیگه نمیتونه یکجانبه بدون مجوز حمله همه جانبه با اشغالگری رو دمورد کشوری مثل ایران انجام بده و وارد یک جنگ فرسایشی و بلند مدت بشه 3- امریکا در عراق و افغانستان از القاعده شکست خورده این روزها را که میبینید 4-افزایش شدیید قیمت نفت شاید تا 300 دلار در بشکه اقتصاد غرب و مصرف کننده امریکایی دوام نمیاره و چند دلیل دیگه اما حمله سریع و کوتاه اسراییلکه اگه زیر یک درصد هم انجام بشه اصلا ماهیتش با اون جنگی که شما انتظار داری فرق داره اما بحث تحریمها جدیه بیکفایتی دولت و سیاستهای اشتباه البته خدا را شکر هدفمندی رفت برای تیر و شاید افت شدید انس به هر حال به نظر من احتمال کنار امدن ایران خیلی بیشتره و جنگ رو اصلا پیشبینی نمیکنم
سلام دوست عزیز.
تشکر از کامنت هایی که می گذارید.
من فکر کنم دوستان خیلی شعار ها و تبلیغات روشون تاثیر گذاشته.
چند نکته.
۱
- اگر بحث این باشه که در باتلاق اقتصادی گیر کرده آمریکا، این الان خلافش ثابت شده و با وجود نفت گرون و بنزین گرون اقتصاد آمریکا به سطحی بالا تر از سال ۲۰۰۷ که بحران اقتصادی بوجود آمد رسید.
۲- بحث قیمت نفت بخاطر ریسک ایران بالا مونده یعنی همه معامله کننده ها می ترسند تنگه هرمز رو ببنده که اونوقت مشکل پیش بیاد. حالا برای این که این مساله رو حل کنه بهتر نیست برای جامعه بین المللی بی امنیتی رو از اینجا از بین ببره؟ بالاخره باید کاری کرد که منافع همه رو تامین کرد. فقط یکی هست که این وسط داره حضور آمریکا در خلیج فارس رو توجیح می کنه. حالا یک مدت قیمت نفت بره بالا ولی بعدش اطمینان به بازار برمیگرده مثل قضیه لیبی!
۳- بحث شکست از القاعده رو اصلا واردش نمی شم. یک زمان می گفتن آمریکا صدام رو پیدا نکرد شکست خورد یک زمان می گفتند که بن لادن. الان آمریکا چه منافعی توی افغانستان داره؟ جدا از کمک های میلیاردی که جهت بر قراری دموکراسی انجام میده توی افغانستان دنبال نفته؟ فقط به ضررشه بیشتر بمونه. اما دوست داره امنیت به حدی برسه که بتونند از پس خودشون بر بیان و باز مثل طالبان نشه. طالبان به ضرر ایران بیشتر از آمریکاست این رو در نظر داشته باشید.
۴- خروج آمریکا از عراق به نفع کیه؟ به نفع ایران؟ من که فکر نمی کنم. الان چرا احتمال حمله یک جانبه **** صهیونیستی بیشتر شده؟ من یک آنالیز می خوندم می گفت که چون هیچ امنیتی در هوای عراق نیست، جت های این **** با مصافت خیلی کمتر می تونند خودشون رو به ایران برسونند. اگر آمریکا حضور داشت تقصیر آمریکا می انداختند ... غیر از اینه؟
۵- در مورد بحثی که شما کردید در مورد شورای امنیت شما خودتون هم می دونید این صحت نداره. آمریکا توی افغانستان - عراق و لیبی نشون داد متحدین خوبی داره و یک طرفه می تونه وارد شه.
۶- باز هم من با نظر شما موافقم جنگ حداقل در حد زمینیش کاری غیر عاقلانست ولی همین که بگیره بندر های ایران رو برای مدتی بلوکه کنه کافیه نیاز نیست ارتش خالی کنه!؟
امیدوارم طبق حرف شما ایرانی ها هم با جامعه بین الملل به توافق برسند و همه چیز به خوبی و خوشی تموم بشه بره.
ایشالا درست میشه!