• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
هزار بار گفتم مملکتی که معلوم نیست یه ماه دیگه جنگ میشه یا شش ماه سرمایه به سمت مسکن نمیره!! یعنی تگه بره باید به عقل سرمایه گذار شک کرد

Sent from my iPod touch using Forum Runner

keyvan11222

Registered User
لایک‌ها
5
سرمایه به سمت مسکن نرفته ؟؟ شما برو ببین چی شده تو همین اسفند حداقل 40 درصد کلنگی و 30 درصد اپارتمان گران شده فقط در یک ماه حالا هی بگین مسکن قدرت نقد شوندگی نداره بابا مسکن جز احتیاجات اصلی و پایه زندگیه طرف خواسته 30 متر اپارتمانش رو اضافه کنه از خفقان در بیاد حالا باید 20 میلیون اضافه بده حداقل. سکه رو به جز حفظ سرمایه برای چی میخواد؟ اما مسکن مناسب هم حکم کاربردی داره هم سرمایه رو حفظ میکنه به نظرم مسکن از نوع مرغوبش خیلی از این سکه بازی یا سکته بازی بهتره البته برای سرمایه نسبتا مناسب گر چه در دراز مدت زمین در دارخوز اباد هم باارزش تر از این بازار پر استرسه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
سرمایه به سمت مسکن نرفته ؟؟ شما برو ببین چی شده تو همین اسفند حداقل 40 درصد کلنگی و 30 درصد اپارتمان گران شده فقط در یک ماه حالا هی بگین مسکن قدرت نقد شوندگی نداره بابا مسکن جز احتیاجات اصلی و پایه زندگیه طرف خواسته 30 متر اپارتمانش رو اضافه کنه از خفقان در بیاد حالا باید 20 میلیون اضافه بده حداقل. سکه رو به جز حفظ سرمایه برای چی میخواد؟ اما مسکن مناسب هم حکم کاربردی داره هم سرمایه رو حفظ میکنه به نظرم مسکن از نوع مرغوبش خیلی از این سکه بازی یا سکته بازی بهتره البته برای سرمایه نسبتا مناسب گر چه در دراز مدت زمین در دارخوز اباد هم باارزش تر از این بازار پر استرسه
خرید خونه برای سرمایه گذاری یه چیزه برای زندگی یه چیز دیگه ,اگه چهل درصد رفته روی قیمت خونه باید اینو در نظر بگیری که ارزش ریال نصف شده !! در حقیقت باید خونه دوبرابر میشده حالا سی چهل درصد رفته روش.
پس فردا اسم جنگ بیاد اونوقت اونایی که چندتا چندتا خونه خریدن یک چهارم قیمت حاضر میشن بفروشن دلار کنن فرار کنن برن ولی کسی ازشون نمیخره.

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
خرید خونه برای سرمایه گذاری یه چیزه برای زندگی یه چیز دیگه ,اگه چهل درصد رفته روی قیمت خونه باید اینو در نظر بگیری که ارزش ریال نصف شده !! در حقیقت باید خونه دوبرابر میشده حالا سی چهل درصد رفته روش.
پس فردا اسم جنگ بیاد اونوقت اونایی که چندتا چندتا خونه خریدن یک چهارم قیمت حاضر میشن بفروشن دلار کنن فرار کنن برن ولی کسی ازشون نمیخره.

دقیقا همون اتقافی که موقع جنگ با عراق افتاد!

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899

جنگ جوی هست که آمریکا و اروپا راه انداختند. احتمال جنگ فیزیکی و تن به تن که نزدیک به صفره. هر چند آمریکا تو خیلی از کشورهای عربی و همسایه ایران پایگاه نظامی داره ولی اگر هم بخواد مستقیما وارد جنگ با ایران نمی شه. از اون طرف ترکیه هم که بیشترین سرباز را تو ناتو داره هم پیمان ایران هست. تنها و تنها اسرائیل هست که بر طبل جنگ می کوبه که اونم تا از وضعیت دفاعی خودش مطمئن نشه هیچ وقت چنین کاری نمی کنه.
در بدترین حالت حمله ای هم در کار باشه حمله موشکی به تاسیسات هسته ای هست که اون هم به دلایلی رخ نخواهد داد. خودشون بهتر از هر کسی می دونن که تاسیسات مهم غیر قابل نفوذ هست. برای همین ویروس استاکس نت رو راه انداختند
...
عذرخواهی بابت بی ربط بودن به تاپیک

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
كي گفت قيمت خونه افزايش پيدا نكرده، وقتي مي‌خواي بفروشي خريدار پيدا نمي‌كني مگر اينكه اوكازيون باشه و شرايط خاص ديگه داشته باشه. فردي رو مي‌شناسم شهريور ماه 3 طبقه خونشو فروخت شمش خريد كه يك دفعه اونس اومد پايين 30 ميليون ضرر كرد ولي خب بايد اعصاب و صبر داشته باشي تا جبران بشه
هميشه ميگن خانه و ماشين براي فرد و خانواده آرامش به همراه داره، يعني هيچ وقت توصيه نميشه كه آدم بره خونه‌اي رو كه توش زندگي ميكنه يا ماشيني كه عصاي دستشه بفروشه و بره سكه بخره چون ارزش اين همه استرسو نداره يك دفعه سرمايه‌ي طرف هم به باد ميره خانوادش آواره ميشن ولي كلاً چون قيمت خانه بالاست معمولاً هركسي به خريد خانه اقدام نمي‌كنه مگر سرمايه‌دارهاي بزرگ كه اونم اگه طرف قرارداد جايي باشن و... خونه‌ها رو دستشون نمونه

keyvan11222

Registered User
لایک‌ها
5
ببخشید شاید ربطی نداشته باشه اما جنگ کجا بود؟ سی ساله میگن همه گزینه ها رو میزه وانگهی مگه الکیه؟ مگه ایران جایی رو اشغال کرده یا نسل کشی کرده ؟ یه اسراییله که اگه میخواست کاری بکنه کرده بود مثل سال 1981 که عراق و زد و هیچکس هم نفهمید شما فکر کردی مثله جنگ ایران و عراقه 8 سال طول بکشه؟ وانگهی کسی بخواد حمله کنه هر روز نمیاد جا ر و جنجال راه بندازه که من دارم فردا حمله میکنم اون چیزی که الان واضحه 1- ورود بیش از اندازه سرمایه خورد و ریز به بازار سکه که با یک تکان دیگه تلپی سقوط میکنه 2- احتمال تحریمهای بیشتر که میتونه قمتش رو اضافه کنه 3- و ضعیت انس جهانی که اصلا معلوم نیست چطوریه دولت فخیمه ی امریکا اینقدر دلار بدون پشتوانه چاپ کرده که ممکنه طلا بالا بره از اون طرف اگه اقتصادش حالا با هزار بذبختی یه سر وشکلی بگیره دلار تقویت میشه و طلا پایین میاد حالا چند گزینه ی دیگه مثل حالات روانی بازار ایران تصمیمات نابجای دولت همه دخالت دارن در این اشفته بازار طلا و سکه این بازار سکه واقعا باعث فشارهای روحی برای خیلیها شده

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
منم با شما موافقم، ولي همون‌طور كه در جمله‌ي آخرتون گفتيد خيلي وقتا بازار تحت تاثير برداشت‌ها و حالات رواني جامعه است، الان يك عده درست يا غلط فكر مي‌كنند جنگ ميشه، از اونجا هم كه در ايران شب ميخوابي صبح بلند ميشي هركسي هرچي دلش مي‌خواد ميگه و انجام ميده بدون درنظر گرفتن منافع عام مردم تمايل دارند روي يك چيزي سرمايه گذاري كنند كه اگه اتفاقي هم بيفته بتونن با خودشون جابه‌جا كنن و حكم همون پول رو داشته باشه
در ضمن در مورد عراق هم از اول جاروجنجال راه انداختند و آخرشم جنگ شد، اين جمله‌ي من به معني اين نيست كه من ميگم جنگ ميشه، فقط اينكه جاروجنجال كردن هميشه نشونه‌ي اون نيست كه جنگ نميشه، بعضي‌ها مي‌تونن اين برداشتو داشته باشند

ببخشید شاید ربطی نداشته باشه اما جنگ کجا بود؟ سی ساله میگن همه گزینه ها رو میزه وانگهی مگه الکیه؟ مگه ایران جایی رو اشغال کرده یا نسل کشی کرده ؟ یه اسراییله که اگه میخواست کاری بکنه کرده بود مثل سال 1981 که عراق و زد و هیچکس هم نفهمید شما فکر کردی مثله جنگ ایران و عراقه 8 سال طول بکشه؟ وانگهی کسی بخواد حمله کنه هر روز نمیاد جا ر و جنجال راه بندازه که من دارم فردا حمله میکنم اون چیزی که الان واضحه 1- ورود بیش از اندازه سرمایه خورد و ریز به بازار سکه که با یک تکان دیگه تلپی سقوط میکنه 2- احتمال تحریمهای بیشتر که میتونه قمتش رو اضافه کنه 3- و ضعیت انس جهانی که اصلا معلوم نیست چطوریه دولت فخیمه ی امریکا اینقدر دلار بدون پشتوانه چاپ کرده که ممکنه طلا بالا بره از اون طرف اگه اقتصادش حالا با هزار بذبختی یه سر وشکلی بگیره دلار تقویت میشه و طلا پایین میاد حالا چند گزینه ی دیگه مثل حالات روانی بازار ایران تصمیمات نابجای دولت همه دخالت دارن در این اشفته بازار طلا و سکه این بازار سکه واقعا باعث فشارهای روحی برای خیلیها شده

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیز الان جنگ ،جنگ اقتصادی هستش

keyvan11222

Registered User
لایک‌ها
5
پوزش شاید بیربط باشه اما در مورد احتمال جنگ امریکا به ایران حمله نمیکنه اوباما صراحتا گفت اینقدر حرف مفت در مورد جنگ نزین حالا چرا؟ 1- حمله و جنگ همه جانبه با ایران احتیاج به قطعنامه شورای امنیت داره که عمرا چنین چیزی صادر بشه 2- امریکا دیگه نمیتونه یکجانبه بدون مجوز حمله همه جانبه با اشغالگری رو دمورد کشوری مثل ایران انجام بده و وارد یک جنگ فرسایشی و بلند مدت بشه 3- امریکا در عراق و افغانستان از القاعده شکست خورده این روزها را که میبینید 4-افزایش شدیید قیمت نفت شاید تا 300 دلار در بشکه اقتصاد غرب و مصرف کننده امریکایی دوام نمیاره و چند دلیل دیگه اما حمله سریع و کوتاه اسراییلکه اگه زیر یک درصد هم انجام بشه اصلا ماهیتش با اون جنگی که شما انتظار داری فرق داره اما بحث تحریمها جدیه بیکفایتی دولت و سیاستهای اشتباه البته خدا را شکر هدفمندی رفت برای تیر و شاید افت شدید انس به هر حال به نظر من احتمال کنار امدن ایران خیلی بیشتره و جنگ رو اصلا پیشبینی نمیکنم

mehdi_f64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

تا اسم جنگ بياد همه خونشونو ميفروشن دلار مي كنند تا مهاجرت كنند مسكن به شدت افت مي كنه همين الانم افت كرده بعد از زماني كه اسم جنگ اومد. بهتره صادق باشي . الان فقط دلار بعدشم سكه رشد زيادي خواهد كرد بخصوص كه خريد و فروش دلارو بانك مركزي با قيمت 1870 آزاد كرده. من خودم كساييو ميشناسم تمام خونه هاييو كه داشتن (4 تا ) رو دلار كرده و تا 1ماه ديگه مي ره امريكا فقطم بخاطر ترس از جنگ. موفق باشيد

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
پوزش شاید بیربط باشه اما در مورد احتمال جنگ امریکا به ایران حمله نمیکنه اوباما صراحتا گفت اینقدر حرف مفت در مورد جنگ نزین حالا چرا؟ 1- حمله و جنگ همه جانبه با ایران احتیاج به قطعنامه شورای امنیت داره که عمرا چنین چیزی صادر بشه 2- امریکا دیگه نمیتونه یکجانبه بدون مجوز حمله همه جانبه با اشغالگری رو دمورد کشوری مثل ایران انجام بده و وارد یک جنگ فرسایشی و بلند مدت بشه 3- امریکا در عراق و افغانستان از القاعده شکست خورده این روزها را که میبینید 4-افزایش شدیید قیمت نفت شاید تا 300 دلار در بشکه اقتصاد غرب و مصرف کننده امریکایی دوام نمیاره و چند دلیل دیگه اما حمله سریع و کوتاه اسراییلکه اگه زیر یک درصد هم انجام بشه اصلا ماهیتش با اون جنگی که شما انتظار داری فرق داره اما بحث تحریمها جدیه بیکفایتی دولت و سیاستهای اشتباه البته خدا را شکر هدفمندی رفت برای تیر و شاید افت شدید انس به هر حال به نظر من احتمال کنار امدن ایران خیلی بیشتره و جنگ رو اصلا پیشبینی نمیکنم

سلام دوست عزیز.

تشکر از کامنت هایی که می گذارید.

من فکر کنم دوستان خیلی شعار ها و تبلیغات روشون تاثیر گذاشته.

چند نکته.
۱
- اگر بحث این باشه که در باتلاق اقتصادی گیر کرده آمریکا، این الان خلافش ثابت شده و با وجود نفت گرون و بنزین گرون اقتصاد آمریکا به سطحی بالا تر از سال ۲۰۰۷ که بحران اقتصادی بوجود آمد رسید.

۲- بحث قیمت نفت بخاطر ریسک ایران بالا مونده یعنی همه معامله کننده ها می ترسند تنگه هرمز رو ببنده که اونوقت مشکل پیش بیاد. حالا برای این که این مساله رو حل کنه بهتر نیست برای جامعه بین المللی بی امنیتی رو از اینجا از بین ببره؟ بالاخره باید کاری کرد که منافع همه رو تامین کرد. فقط یکی هست که این وسط داره حضور آمریکا در خلیج فارس رو توجیح می کنه. حالا یک مدت قیمت نفت بره بالا ولی بعدش اطمینان به بازار برمیگرده مثل قضیه لیبی!

۳- بحث شکست از القاعده رو اصلا واردش نمی شم. یک زمان می گفتن آمریکا صدام رو پیدا نکرد شکست خورد یک زمان می گفتند که بن لادن. الان آمریکا چه منافعی توی افغانستان داره؟‌ جدا از کمک های میلیاردی که جهت بر قراری دموکراسی انجام میده توی افغانستان دنبال نفته؟ فقط به ضررشه بیشتر بمونه. اما دوست داره امنیت به حدی برسه که بتونند از پس خودشون بر بیان و باز مثل طالبان نشه. طالبان به ضرر ایران بیشتر از آمریکاست این رو در نظر داشته باشید.

۴- خروج آمریکا از عراق به نفع کیه؟ به نفع ایران؟ من که فکر نمی کنم. الان چرا احتمال حمله یک جانبه **** صهیونیستی بیشتر شده؟ من یک آنالیز می خوندم می گفت که چون هیچ امنیتی در هوای عراق نیست، جت های این **** با مصافت خیلی کمتر می تونند خودشون رو به ایران برسونند. اگر آمریکا حضور داشت تقصیر آمریکا می انداختند ... غیر از اینه؟

۵- در مورد بحثی که شما کردید در مورد شورای امنیت شما خودتون هم می دونید این صحت نداره. آمریکا توی افغانستان - عراق و لیبی نشون داد متحدین خوبی داره و یک طرفه می تونه وارد شه.

۶- باز هم من با نظر شما موافقم جنگ حداقل در حد زمینیش کاری غیر عاقلانست ولی همین که بگیره بندر های ایران رو برای مدتی بلوکه کنه کافیه نیاز نیست ارتش خالی کنه!؟

امیدوارم طبق حرف شما ایرانی ها هم با جامعه بین الملل به توافق برسند و همه چیز به خوبی و خوشی تموم بشه بره.
ایشالا درست میشه!

keyvan11222

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوست عزیز.

چند نکته.
۱
- اگر بحث این باشه که در باتلاق اقتصادی گیر کرده آمریکا، این الان خلافش ثابت شده و با وجود نفت گرون و بنزین گرون اقتصاد آمریکا به سطحی بالا تر از سال ۲۰۰۷ که بحران اقتصادی بوجود آمد رسید.

۲- بحث قیمت نفت بخاطر ریسک ایران بالا مونده یعنی همه معامله کننده ها می ترسند تنگه هرمز رو ببنده که اونوقت مشکل پیش بیاد. حالا برای این که این مساله رو حل کنه بهتر نیست برای جامعه بین المللی بی امنیتی رو از اینجا از بین ببره؟ بالاخره باید کاری کرد که منافع همه رو تامین کرد. فقط یکی هست که این وسط داره حضور آمریکا در خلیج فارس رو توجیح می کنه. حالا یک مدت قیمت نفت بره بالا ولی بعدش اطمینان به بازار برمیگرده مثل قضیه لیبی!

۳- بحث شکست از القاعده رو اصلا واردش نمی شم. یک زمان می گفتن آمریکا صدام رو پیدا نکرد شکست خورد یک زمان می گفتند که بن لادن. الان آمریکا چه منافعی توی افغانستان داره؟‌ جدا از کمک های میلیاردی که جهت بر قراری دموکراسی انجام میده توی افغانستان دنبال نفته؟ فقط به ضررشه بیشتر بمونه. اما دوست داره امنیت به حدی برسه که بتونند از پس خودشون بر بیان و باز مثل طالبان نشه. طالبان به ضرر ایران بیشتر از آمریکاست این رو در نظر داشته باشید.

۴- خروج آمریکا از عراق به نفع کیه؟ به نفع ایران؟ من که فکر نمی کنم. الان چرا احتمال حمله یک جانبه **** صهیونیستی بیشتر شده؟ من یک آنالیز می خوندم می گفت که چون هیچ امنیتی در هوای عراق نیست، جت های این **** با مصافت خیلی کمتر می تونند خودشون رو به ایران برسونند. اگر آمریکا حضور داشت تقصیر آمریکا می انداختند ... غیر از اینه؟

۵- در مورد بحثی که شما کردید در مورد شورای امنیت شما خودتون هم می دونید این صحت نداره. آمریکا توی افغانستان - عراق و لیبی نشون داد متحدین خوبی داره و یک طرفه می تونه وارد شه.

۶- باز هم من با نظر شما موافقم جنگ حداقل در حد زمینیش کاری غیر عاقلانست ولی همین که بگیره بندر های ایران رو برای مدتی بلوکه کنه کافیه نیاز نیست ارتش خالی کنه!؟

امیدوارم طبق حرف شما ایرانی ها هم با جامعه بین الملل به توافق برسند و همه چیز به خوبی و خوشی تموم بشه بره.
ایشالا درست میشه!
سپاس از شما 1- اقتصاد امریکا ضعفهای ساختاری زیادی داره که به همین سادگی حل نمیشه البته الان از اوج ش پایین امده اما خیلی کار جای بحثش اینحا نیست اما اقتصاد و مصرف کننده امریکایی به شدت به نفت وابسته است اگر قیمت نفت به 150 دلار برسه رشد اقتصادیش متوقف میشه و نکته دوم مصرف کننده امریکاییه هر یک سانت به گالن اضافه بشه تاثیر داره تو زندگیش و میزان مصرفش تو سایر بخشها پایین میاد امریکا در دراز مدت نمیتونه اینو تحمل بکنه چون اقتصادش بر اساس مصرفه2- در مورد جنگ یک مقاله نوشته بود فرید زکریا چند روز پیش در مورد برنده واقعی القاعده یا امریکا من نمیتونم زیاد تایپ کنم بخوانید جالبه گریزی هم به ایران زده حمله به لیبی با مجوز شورای امنیت بود بلوکه کردن یا گرفتن بندرهای ایران همان جنگه فرقی نداره منظور از یک کشمکشه که جریان نفت رو در تنگه هرمز مختل کنه و بعد امریکا هم بیاد با تمام قوا مثل جنگ با عراق تمام ایران رو بزنه از تهران تا جاهای دیگه من فکر نمیکنم مشکل اصلی دولت فعلیه که حالت غضنفر رو داره یکی باید اینو بگیره وگرنه جنگ پیشکش

keyvan11222

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوست عزیز.

چند نکته.
۱

ایشالا درست میشه!
سپاس از شما 1- اقتصاد امریکا ضعفهای ساختاری زیادی داره که به همین سادگی حل نمیشه البته الان از اوج ش پایین امده اما خیلی کار جای بحثش اینحا نیست اما اقتصاد و مصرف کننده امریکایی به شدت به نفت وابسته است اگر قیمت نفت به 150 دلار برسه رشد اقتصادیش متوقف میشه و نکته دوم مصرف کننده امریکاییه هر یک سانت به گالن اضافه بشه تاثیر داره تو زندگیش و میزان مصرفش تو سایر بخشها پایین میاد امریکا در دراز مدت نمیتونه اینو تحمل بکنه چون اقتصادش بر اساس مصرفه2- در مورد جنگ یک مقاله نوشته بود فرید زکریا چند روز پیش در مورد برنده واقعی القاعده یا امریکا من نمیتونم زیاد تایپ کنم بخوانید جالبه گریزی هم به ایران زده حمله به لیبی با مجوز شورای امنیت بود بلوکه کردن یا گرفتن بندرهای ایران همان جنگه فرقی نداره منظور از یک کشمکشه که جریان نفت رو در تنگه هرمز مختل کنه و بعد امریکا هم بیاد با تمام قوا مثل جنگ با عراق تمام ایران رو بزنه از تهران تا جاهای دیگه من فکر نمیکنم مشکل اصلی دولت فعلیه که حالت غضنفر رو داره یکی باید اینو بگیره وگرنه جنگ پیشکش

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
متشکرم دوست گرامی از کامنت هاتون.
من این بحث رو اینجا ادامه نمی دم چون به تاپیک مرتبط نیست ولی مایلم ادامش رو در تاپیک دیگه ای مختص به همین ادامه بدم.
بیشتر قصد من توجیح شرایط بود که شما گفتید قیمت طلا و دلار و غیره و نفت مانع جنگ میشه که من فکر می کنم خلاف اینه اینها همه موجب بوجود آمدن جنگه.

keyvan11222

Registered User
لایک‌ها
5
سپاس از جنابعالی فقط اشاره کنم در مورد نفت اشاره کردمو ارتباطش با حمله مواردی وجود داره که بنا به ماهیت ذکر نشد همینطور در مورد ماهیت جنگ با اون چیزی که بعضی از دوستان دارن در ذهن چون ما تجربه یک جنگ رو در پس زمینه ذهن داریم به هر حال ما هیچکدام پیشگو نیستیم

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
برگردیم به موضوع اصلی.

من هنوز بر این اعتقادم که طلا ارزش خودش رو داره و این ارزشش از بین نمیره.

Gold: All Signs Point To Higher Prices - International Business Times

سناریو های پیش رو:

رشد اقتصادی جهان اول:
The first and most likely scenario involves modest growth for the global economy. The developed countries such as the United States and Western Europe will grow by approximately 2.5 percent with the emerging markets slightly higher.

در اینصورت برای نگاه داشتن رشد اقتصادی بانک فدرال ارزش دلار را پایین نگاه می دارد تا صادارات متضرر نشوند و ارزش یورو هم در همین سطح به نظر می رسد اثر مثبتی روی اقتصاد اروپا گذاشده است پس نیازی به تغییر آن نیست.
As the U.S. dollar falls, it benefits commodities that are priced in the currency. In particular, the price of gold will move in the opposite direction of the U.S. dollar.

این وسط ارزش کامادیتیز بالا می رود.

اما ریسک بزرگ

The major risk to gold during a modest growth environment is if investors become complacent and view gold as merely a hedge against inflation and geopolitical events. This complacency will occur if inflation remains tame and the geopolitical situation does not escalate from current levels. In this case, investors will begin to move cash from money markets into equities, which will then lead to investors selling gold in favor of stocks and funds.

در صورتیکه سرمایه گذارها ناراضی شوند از سرمایه گذاریشون. همه می دونیم که طلا و کامادیتیز یک ابزار برای این است که برای جلوگیری از تورم و اتفاقات ژیوپولیتیک مورد استفاده است. اگر تورم به همین میزان ثابت بمونه و اتفاقی در دنیا نیفته سرمایه گذار ها سرمایه خودشون که به طلا هست رو می فروشند و به سرمایه گذاری در بورس روی می آروند.

در پایان هم مقاله نویس گفته دو سناریو دیگست که اون ها رو بررسی می کنه در هفته های آینده اما یک نکته که تاکید داره اینه که اخبار رو دنبال کنید چون هر گونه منازعه ای می تونه جهش ایجاد کنه.

iphonesoft

Registered User
لایک‌ها
3
با روندي كه سياستمداران ما پيش گرفتند احتمال جنگ به شدت بالاست
و به نظر من بهترين سرمايه گزاري در حالت كنوني خريد سكه نيست! و اگر كسي قصد خريد طلا داره بهتره شمش بخره كه قيمتش جهاني هستش
خريد دلار هم با توجه به ورود مقدار زيادي از دلار تقلبي و تزريق آن به بازار داخلي كار پسنديده اي نيست
به هر حال 4 ماه آينده سرنوشت ايران و ايرانيها رو رقم خواهد زد

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
با روندي كه سياستمداران ما پيش گرفتند احتمال جنگ به شدت بالاست
و به نظر من بهترين سرمايه گزاري در حالت كنوني خريد سكه نيست! و اگر كسي قصد خريد طلا داره بهتره شمش بخره كه قيمتش جهاني هستش
خريد دلار هم با توجه به ورود مقدار زيادي از دلار تقلبي و تزريق آن به بازار داخلي كار پسنديده اي نيست
به هر حال 4 ماه آينده سرنوشت ايران و ايرانيها رو رقم خواهد زد
میشه بگید چه روندی رو پیش گرفتند سیاست مداران ما؟
شنیده های ما که چیز دیگه ای رو میگه

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
بالاخره چی شد

نظر جمع چیه ؟

زمین گرون میشه یا نمیشه :D

منهای این قضیه جنگ نظر بدید - قضیه جنگ و گرفتن بندر و هر برنامه فیزیکی دیگه تقریبا یه جور تخیله

بالا