• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
الان با این مصوبه جدید فکر کنم سایت ها هم بتونند راحت تر کار کنند نه؟

این همه بساط و زندانی کردن رئیس سایت مثقال آخرش هم کوتاه اومدن!

سایت های خوبی بودن گرم و مثقال!

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
دلار هم که 1900 رو رد کرد اگه تحریم ها همین جور ادامه پیدا کنه و ایران در سیاستهاش تغییری نده بالاترهم میره
اگرهم درگیری بشه که دیگه واویلاست

اگه جنگ بشه که نه تو مانی و نه من!

نه دلار بخری میمونه نه دلار بفروشی، بعد از جنگم که اگر زنده موندیم باید ببینیم چی میشه!

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73

نه دلار بخری میمونه نه دلار بفروشی، بعد از جنگم که اگر زنده موندیم باید ببینیم چی میشه!

جنگ زمینی که اتفاق نمیفته اگر چیزی بشه تاسیسات و جاهای حساس رو می زنند.

خدا نکنه درگیری به هر شکلیش اتفاق بیفته ولی از هر کسی سوال کنی توی در گیری ها طلا همیشه ارزش خودش رو نگه می داره!

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
جنگ زمینی که اتفاق نمیفته اگر چیزی بشه تاسیسات و جاهای حساس رو می زنند.

خدا نکنه درگیری به هر شکلیش اتفاق بیفته ولی از هر کسی سوال کنی توی در گیری ها طلا همیشه ارزش خودش رو نگه می داره!

شما فکر میکنی اونا وارد خاک ما بشن (چه هواپیما چه موشک) و تاسیسات رو بزنن اینا میشینن نگاشون میکنن!

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
شما فکر میکنی اونا وارد خاک ما بشن (چه هواپیما چه موشک) و تاسیسات رو بزنن اینا میشینن نگاشون میکنن!

این چه ربطی به بحث ما داره ... من می گم هر حرکتی انجام بشه تحرکی انجام بشه طلا ارزش خودش رو حفظ می کنه! داریم احتمالات رو بررسی می کنیم!

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
این چه ربطی به بحث ما داره ... من می گم هر حرکتی انجام بشه تحرکی انجام بشه طلا ارزش خودش رو حفظ می کنه! داریم احتمالات رو بررسی می کنیم!

ربطش اینه که شما میگی جنگ زمینی اتفاق نمیفته،من میگم اتفاق میفته از نوع تمام عیارش اگر اونا تاسیسات ما رو بزنن.

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
ربطش اینه که شما میگی جنگ زمینی اتفاق نمیفته،من میگم اتفاق میفته از نوع تمام عیارش اگر اونا تاسیسات ما رو بزنن.

باشه نظر من بود شما هم نظرتون صادق ... با احتساب نظر شما آیا وقتیکه این اتفاق بیفته و جنگ زمینی بوقوع بپیونده بهترین سرمایه چی می تونه باشه؟

این نه فقط برای ایران و ایرانی بلکه توی آمریکا یا آسیا هم باشی اگر جنگی اینور دنیا اتفاق بیفته ارزش طلا رشد می کنه چون مطمئن ترین کالاست که اگر اقتصاد ها هم ناتوان بشوند ارزش خودش رو حفظ می کنه!
یکی از دلایل رشد طلا توی این سال های اخیر هم جنگ ها و ناآرامی های منطقه بوده!

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
باشه نظر من بود شما هم نظرتون صادق ... با احتساب نظر شما آیا وقتیکه این اتفاق بیفته و جنگ زمینی بوقوع بپیونده بهترین سرمایه چی می تونه باشه؟

این نه فقط برای ایران و ایرانی بلکه توی آمریکا یا آسیا هم باشی اگر جنگی اینور دنیا اتفاق بیفته ارزش طلا رشد می کنه چون مطمئن ترین کالاست که اگر اقتصاد ها هم ناتوان بشوند ارزش خودش رو حفظ می کنه!
یکی از دلایل رشد طلا توی این سال های اخیر هم جنگ ها و ناآرامی های منطقه بوده!

به نظر من بهترین سرمایه حساب خارجیه!

چون تو جنگ(خدایی نگرده) شما به اولین چیزی که فکر میکنی حفظ جان هستش نه حفظ سرمایه!

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73

چون تو جنگ(خدایی نگرده) شما به اولین چیزی که فکر میکنی حفظ جان هستش نه حفظ سرمایه!

چند مشکل داره اینی که شما گفتید:
۱- همه دسترسی به انجامش ندارند
۲- اگر وضع به وخامتی که شما می گید برسه هیچ نوع دسترسی به اون نخواهید داشت
۳- اگر اقتصاد اون کشور خارجی به مخاطره بیفته سرمایه شما هم به مخاطره میفته مثل مشکلات اقتصادی اروپا یا آمریکا
۴- ارزش افزوده نخواهد داشت و با تورم (که از اثرات جنگه) ارزشش میاد پایین!

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
چند مشکل داره اینی که شما گفتید:
۱- همه دسترسی به انجامش ندارند
۲- اگر وضع به وخامتی که شما می گید برسه هیچ نوع دسترسی به اون نخواهید داشت
۳- اگر اقتصاد اون کشور خارجی به مخاطره بیفته سرمایه شما هم به مخاطره میفته مثل مشکلات اقتصادی اروپا یا آمریکا
۴- ارزش افزوده نخواهد داشت و با تورم (که از اثرات جنگه) ارزشش میاد پایین!

خب شما سرمایتون رو طلا کنید:
1. منظورتون سکه هست یا شمش؟
2. وزن طلایی که دارید چقدره؟
3. آیا حملش راحته یا مشکله؟
4. در صورت نیاز به خرج کردن و خرید مایحتاج چجوری میخواین مبادله کنید؟(مثلا بجای نون میخوای سکه بدی یا شمش) چجوری؟
5. امنیت سرمایتون رو چجوری تامین میکنید؟
6. از کجا معلوم باشه که شما فرصت می کنید وسایلتون رو جمع کنید از منزل که شامل سرماتون هم میشه و در مراجعت شاید خیلی دیر شده باشه؟
7. چه کسی در زمان جنگ به فکر خرید طلای شماست؟

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
اگه قرار هست همه احتمالات را بررسی کنیم احتمالی هست که وقوع آن از جنگ خیلی محتمل تره ... زلزله !! اگر خدای نکرده زلزله بیاید آن موقع اگر زنده ماندیم می فهمیم این چیزها بی ارزش تر از آنی بودن که ما بهش فکر می کردیم.
...

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410

اگه قرار هست همه احتمالات را بررسی کنیم احتمالی هست که وقوع آن از جنگ خیلی محتمل تره ... زلزله !! اگر خدای نکرده زلزله بیاید آن موقع اگر زنده ماندیم می فهمیم این چیزها بی ارزش تر از آنی بودن که ما بهش فکر می کردیم.
...

والا منظور بنده هم همین بود ولی ظاهرا دوستان فکر می کنند که این بلاها سر بقیه فقط میاد!

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
فرض بر این هست که جون سالم به در ببریم.
که در اون صورت ارزهای خارجی و طلا بهترین گزینه ها هستن.
البته به نظر اینکه جنگ بشه کمی خنده دار بنظر میاد.
مطمئن باشین اگه ایران به یقین برسه که جنگ اتفاق میفته عقب نشینی میکنه.
نمونش همین رزمایش دریایی **** بود که قرار بود بهمن ماه برگزار بشه.
ویا تهدید به بستن تنگه هرمز که تا لحظه آخر تهدید کردن ولی بعد ...
به نظر من در مورد جنگ نه ایران و نه آمریکا هیچکدوم قبولش ندارن.
ولی احتمالا تحریما بیشر و بیشتر میشه و در مقابل تحریم هم ایران عقب نشینی نمیکنه.

mmkh132

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هم همين دغدغه ها رو براي امنيت سرمايه ام داشتم تا اينكه يك روز يه راه حل خوب پيدا كردم.

ما از طريق يه سري كارگزار خاص ميتونيم سرمايمون رو به يك حساب بين المللي به اسم خودمون توي اين كارگزاري ها منتقل كنيم البته به دلار، از ايران از طريق سرويس هاي پول الكترونيكي مثل وبماني قابل برداشت هست، و از كشور هاي ديگه از طريق حساب بانكي به طور مستقيم، البته اگر حساب بانكي خارجي داشته باشيد از ايران هم مثل بقيه كشور ها قابل برداشت هست ولي به خاطر تحريم افتتاح حساب بانكي بين المللي مشكل هست.
اين كارگزار ها تابع يه سري قوانين بين المللي هستند كه به اصطلاح به اون ميگن رگوليشن كه طبق اين قوانين حق بلوكه كردن پول هيچ شخصي رو حتي به دليل تحريم و از اينجور مسائل ندارند. البته ابتدا خودم يه مقداري شك داشتم ولي بعد از بررسي سابقه كار اين كارگزاري ها ديدم ساليان سال سابقه فعاليت دارن و از نظر اعتباري كاملا معتبر هستند.

افتتاح حساب توي اين كارگزاري ها به سادگي انجام ميشه،
در ضمن ما با افتتاح حساب توي اين كارگزاري ها علاوه بر اينكه به سرمايه راكدمون سود بانكي اون كشور تعلق ميگيره، بلكه ميتونيم با سرمايه اي كه پيش كارگزاري ميذاريم توي بازار هاي بين المللي خريد و فروش كالا (commodity) يا سهام شركت كنيد كه توي اين بازار شما اجازه خريد و فروش طلا، نقره، نفت ، گاز و ..... (البته به قيمت لحظه اي جهاني) و يا هر كالاي ديگه اي كه اون كارگزار به ما اجازه اش رو بده ، و علاوه بر اينكه سرمايمون در جاي امني نگهداري ميشه، ميتونيد سرمايمون رو به چندين بخش تقسيم كرده روي كالاهاي خوبي سرمايه گذاري كنيم.
البته اگر ميزان سرمايتون خيلي زياد هست ميتونيد توي هر كشوري كه بخوايد اقامت بگيريد، اين مطلبي كه من گفتم براي سرمايه هاي زير يك ميليون دلار هست.

دوستان اگر هر گونه راهنمايي بيشتري در اين زمينه بخوان ميتونن با من از طريق ايميل در تماس باشن [email protected]
من خيلي دوندگي و تحقيق در مورد اين كارگزاري ها انجام دادم تا سر انجام يه كارگزاري مناسب پيدا كردم، راه و چاه اين مسئله رو خوب ياد گرفتم، خوشحال ميشم بتونم به بقيه دوستاني كه مثل من دغدغه امنيت سرمايشون رو دارن كمكي بكنم

با تشكر
محمد محمودي

پ.ن : از مديران محترم انجمن خواهشمندم اگر اين پست من مضمون تجاري داره يا خلاف قوانين تاپيك هست لطفا به من اعلام كنيد تا مطلب رو جاي ديگه اي قرار بدم، با تشكر پيشاپيش

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
فرض بر این هست که جون سالم به در ببریم.
که در اون صورت ارزهای خارجی و طلا بهترین گزینه ها هستن.
البته به نظر اینکه جنگ بشه کمی خنده دار بنظر میاد.
مطمئن باشین اگه ایران به یقین برسه که جنگ اتفاق میفته عقب نشینی میکنه.
نمونش همین رزمایش دریایی **** بود که قرار بود بهمن ماه برگزار بشه.
ویا تهدید به بستن تنگه هرمز که تا لحظه آخر تهدید کردن ولی بعد ...
به نظر من در مورد جنگ نه ایران و نه آمریکا هیچکدوم قبولش ندارن.
ولی احتمالا تحریما بیشر و بیشتر میشه و در مقابل تحریم هم ایران عقب نشینی نمیکنه.

با همه مواردی که گفتی کاملا موافقم غیر از یک مورد که شواهد در موردش چیزی دیگه می گن:

به نظر می‌رسد که آمریکا برای تشدید حضور نظامی خود در خلیج فارس عجله دارد. این شتابزدگی میتواند بر این مبنا توجیه شود که از سوی ایران کوچک‌ترین نشانی از تسلیم در طرح‌های اتمی‌ به چشم نمی‌خورد.

علاءالدین بروجردی، رییس کمیسیون سیاست خارجی ایران در مجلس روز یکشنبه ۲۸ اسفند ماه اعلام کرده که نمایندگان مجلس اجازه یک قدم عقب‌نشینی به دولت را در این زمینه نخواهند داد.

طبق اعلام رسمی ارتش آمریکا، قرار است چهارمین قایق یدکی مین‌روب از نوع "آونجر" در میانه ماه آوریل وارد آب‌های خلیج فارس شود. این قایق ۱۳۰۰ تنی به دلیل وزن سنگین خود سرعت محدودی معادل ۱۴ گره دریایی دارد و به همین دلیل قرار است توسط یک کشتی باری به منطقه حمل شود.

هراس از قطعی شدن حمله نظامی اسراییل به ایران تنها مربوط به کارشناسان دفاعی نیست. اعضای کمیسیون "نیروهای مسلح" سنای آمریکا نیز که به سخنان دریاسالار گرینرت گوش می‌دادند، از چنین احتمالی ابراز بیم کرده‌اند. کارل لوین رییس این کمیسیون از حزب دمکرات نیز با ابراز نگرانی از چنین حمله‌ای گفته است احتمال تهاجم نظامی اسراییل به تاسیسات اتمی ایران بسیار زیاد است.

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
خب شما سرمایتون رو طلا کنید:
1. منظورتون سکه هست یا شمش؟
2. وزن طلایی که دارید چقدره؟
3. آیا حملش راحته یا مشکله؟
4. در صورت نیاز به خرج کردن و خرید مایحتاج چجوری میخواین مبادله کنید؟(مثلا بجای نون میخوای سکه بدی یا شمش) چجوری؟
5. امنیت سرمایتون رو چجوری تامین میکنید؟
6. از کجا معلوم باشه که شما فرصت می کنید وسایلتون رو جمع کنید از منزل که شامل سرماتون هم میشه و در مراجعت شاید خیلی دیر شده باشه؟
7. چه کسی در زمان جنگ به فکر خرید طلای شماست؟

دوست عزیز و گرامی من کلا طلا رو می گم.

شما گفتید حساب بانکی توی خارج ... خوب توی خارج هم تورم بوجود میاد نمیاد؟ وقتی جنگ بشه منابع نفت خارج نشن رو همه کشورها تاثیر میزاره. توی هر اختلافی طلا ارزشمنده.

شما بگیرید طلا توی بانک خارجی نگه دارید اگر دوست دارید خارج از ایران باشه باز هم به نظر من بهترین انتخابه. من بهتون گفتم برای یک آسیایی (چینی) هم در صورت بوجود اومدن اختلاف در خاورمیانه سرمایه گذاری مطمئنی هستش طلا و از طرف اقتصاد دان ها پیشنهاد میشه. حالا فقط باید احتمال رو ارزیابی کرد و بر اساس اون تصمیم گرفت.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
تا موقعی که به صورت قانونی در یک کشور خارجی دارای اقامت نیستید سرمایه ای چه به لحاظ ارز و یا طلا در اون کشور نزارید . چون قوانین رو یک شبه می تونن عوض کنن متاسفانه برای ایرانی ها :(

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
تا موقعی که به صورت قانونی در یک کشور خارجی دارای اقامت نیستید سرمایه ای چه به لحاظ ارز و یا طلا در اون کشور نزارید . چون قوانین رو یک شبه می تونن عوض کنن متاسفانه برای ایرانی ها :(

داداش آب پاکی رو ریختی رو دستمون!پس بحث باز کردن حساب برای افراد غیر مقیم منطفی هستش.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سال نومبارک .من میگم سال جدیددیگه بیخیال سکه.سکه هارو بریزیم تو اب روونو راحت

بالا