این سایت خوبیه قیمتهاش بروزه
قیمت لحظه ای طلا، سکه و ارز در بازار ایران و جهان
قیمت لحظه ای طلا، سکه و ارز در بازار ایران و جهان
دلار هم که 1900 رو رد کرد اگه تحریم ها همین جور ادامه پیدا کنه و ایران در سیاستهاش تغییری نده بالاترهم میره
اگرهم درگیری بشه که دیگه واویلاست
اگه جنگ بشه که نه تو مانی و نه من!
نه دلار بخری میمونه نه دلار بفروشی، بعد از جنگم که اگر زنده موندیم باید ببینیم چی میشه!
جنگ زمینی که اتفاق نمیفته اگر چیزی بشه تاسیسات و جاهای حساس رو می زنند.
خدا نکنه درگیری به هر شکلیش اتفاق بیفته ولی از هر کسی سوال کنی توی در گیری ها طلا همیشه ارزش خودش رو نگه می داره!
شما فکر میکنی اونا وارد خاک ما بشن (چه هواپیما چه موشک) و تاسیسات رو بزنن اینا میشینن نگاشون میکنن!
این چه ربطی به بحث ما داره ... من می گم هر حرکتی انجام بشه تحرکی انجام بشه طلا ارزش خودش رو حفظ می کنه! داریم احتمالات رو بررسی می کنیم!
ربطش اینه که شما میگی جنگ زمینی اتفاق نمیفته،من میگم اتفاق میفته از نوع تمام عیارش اگر اونا تاسیسات ما رو بزنن.
باشه نظر من بود شما هم نظرتون صادق ... با احتساب نظر شما آیا وقتیکه این اتفاق بیفته و جنگ زمینی بوقوع بپیونده بهترین سرمایه چی می تونه باشه؟
این نه فقط برای ایران و ایرانی بلکه توی آمریکا یا آسیا هم باشی اگر جنگی اینور دنیا اتفاق بیفته ارزش طلا رشد می کنه چون مطمئن ترین کالاست که اگر اقتصاد ها هم ناتوان بشوند ارزش خودش رو حفظ می کنه!
یکی از دلایل رشد طلا توی این سال های اخیر هم جنگ ها و ناآرامی های منطقه بوده!
به نظر من بهترین سرمایه حساب خارجیه!
چون تو جنگ(خدایی نگرده) شما به اولین چیزی که فکر میکنی حفظ جان هستش نه حفظ سرمایه!
چند مشکل داره اینی که شما گفتید:
۱- همه دسترسی به انجامش ندارند
۲- اگر وضع به وخامتی که شما می گید برسه هیچ نوع دسترسی به اون نخواهید داشت
۳- اگر اقتصاد اون کشور خارجی به مخاطره بیفته سرمایه شما هم به مخاطره میفته مثل مشکلات اقتصادی اروپا یا آمریکا
۴- ارزش افزوده نخواهد داشت و با تورم (که از اثرات جنگه) ارزشش میاد پایین!
اگه جنگ بشه که نه تو مانی و نه من!
نه دلار بخری میمونه نه دلار بفروشی، بعد از جنگم که اگر زنده موندیم باید ببینیم چی میشه!
به نظر من بهترین سرمایه حساب خارجیه!
چون تو جنگ(خدایی نگرده) شما به اولین چیزی که فکر میکنی حفظ جان هستش نه حفظ سرمایه!
اگه قرار هست همه احتمالات را بررسی کنیم احتمالی هست که وقوع آن از جنگ خیلی محتمل تره ... زلزله !! اگر خدای نکرده زلزله بیاید آن موقع اگر زنده ماندیم می فهمیم این چیزها بی ارزش تر از آنی بودن که ما بهش فکر می کردیم.
...
فرض بر این هست که جون سالم به در ببریم.
که در اون صورت ارزهای خارجی و طلا بهترین گزینه ها هستن.
البته به نظر اینکه جنگ بشه کمی خنده دار بنظر میاد.
مطمئن باشین اگه ایران به یقین برسه که جنگ اتفاق میفته عقب نشینی میکنه.
نمونش همین رزمایش دریایی **** بود که قرار بود بهمن ماه برگزار بشه.
ویا تهدید به بستن تنگه هرمز که تا لحظه آخر تهدید کردن ولی بعد ...
به نظر من در مورد جنگ نه ایران و نه آمریکا هیچکدوم قبولش ندارن.
ولی احتمالا تحریما بیشر و بیشتر میشه و در مقابل تحریم هم ایران عقب نشینی نمیکنه.
به نظر میرسد که آمریکا برای تشدید حضور نظامی خود در خلیج فارس عجله دارد. این شتابزدگی میتواند بر این مبنا توجیه شود که از سوی ایران کوچکترین نشانی از تسلیم در طرحهای اتمی به چشم نمیخورد.
علاءالدین بروجردی، رییس کمیسیون سیاست خارجی ایران در مجلس روز یکشنبه ۲۸ اسفند ماه اعلام کرده که نمایندگان مجلس اجازه یک قدم عقبنشینی به دولت را در این زمینه نخواهند داد.
طبق اعلام رسمی ارتش آمریکا، قرار است چهارمین قایق یدکی مینروب از نوع "آونجر" در میانه ماه آوریل وارد آبهای خلیج فارس شود. این قایق ۱۳۰۰ تنی به دلیل وزن سنگین خود سرعت محدودی معادل ۱۴ گره دریایی دارد و به همین دلیل قرار است توسط یک کشتی باری به منطقه حمل شود.
هراس از قطعی شدن حمله نظامی اسراییل به ایران تنها مربوط به کارشناسان دفاعی نیست. اعضای کمیسیون "نیروهای مسلح" سنای آمریکا نیز که به سخنان دریاسالار گرینرت گوش میدادند، از چنین احتمالی ابراز بیم کردهاند. کارل لوین رییس این کمیسیون از حزب دمکرات نیز با ابراز نگرانی از چنین حملهای گفته است احتمال تهاجم نظامی اسراییل به تاسیسات اتمی ایران بسیار زیاد است.
خب شما سرمایتون رو طلا کنید:
1. منظورتون سکه هست یا شمش؟
2. وزن طلایی که دارید چقدره؟
3. آیا حملش راحته یا مشکله؟
4. در صورت نیاز به خرج کردن و خرید مایحتاج چجوری میخواین مبادله کنید؟(مثلا بجای نون میخوای سکه بدی یا شمش) چجوری؟
5. امنیت سرمایتون رو چجوری تامین میکنید؟
6. از کجا معلوم باشه که شما فرصت می کنید وسایلتون رو جمع کنید از منزل که شامل سرماتون هم میشه و در مراجعت شاید خیلی دیر شده باشه؟
7. چه کسی در زمان جنگ به فکر خرید طلای شماست؟
تا موقعی که به صورت قانونی در یک کشور خارجی دارای اقامت نیستید سرمایه ای چه به لحاظ ارز و یا طلا در اون کشور نزارید . چون قوانین رو یک شبه می تونن عوض کنن متاسفانه برای ایرانی ها![]()