• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
هرچند خودم پیش بینی این قیمتارو کرده بودم ولی الان توی تجزیه تحلیل این بازار موندم !
قدم بعدی رو نمیشه حدس زد .
ولی احتمالات ایناست.
- ضربه ای که به مردم خورده بخاطر این ضرر کاری میکنه دیگه سمت این برنامه ها نیان.
- سرمایه های کلان ممکنه دوباره برگرده به بازار و سکه ها و دلارارو ببلعه , ولی از طرفی این 3 خرداد پیش رو هست که مشخص نیست چی بشه , در نتیجه حداقل انتظار میره تا اون زمان کسی جرات نکنه سراغ این بازار بیاد و بازار تکونی نخوره. اگه نتیجه مثبت باشه که دیگه بعدشم کسی سراغش نمیاد !
- با این وضع احتمال ضرر پیش فروشی های 570 تومنی هم زیاده که حتی شاید بیشتر از نصفشون یا حتی همه مجبور بشن اوراق بگیرن یا پس بدن , فرض بگیریم نصفشون هم سکه بگیرن نصف دیگه و سری های بعدی دیگه سکه ای نمیتونه در کار باشه , که میشه 7 میلیون , اینا احتمالا از همین فردا میریزن پولشونو از بانک پس بگیرن حالا باید دید چند درصد این هفت میلیون سرمایه رو برمیگردونن به بازار که اگه برگردونن باز قیمتا سر به فلک میکشه ! مگه اینکه بخاطر همون ترس که گفتم دیگه سراغ این جریانا نیان !
چهار میلیون از پیش خریدا که مسلما صبر نمیکنن که دو سه ماه دیگه تازه بهشون اوراق بدن , از فردا شروع میکنن پولاشونو بگیرن , چه اوضاعی میشه !

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
دوستان عزيز..... هيچ صرافي و طلا فروشي در اين ساعت سكه نمي خره !!!! شما بگو 620... هيچ كي نمي خره.... آخرين خبر هم از اعتصاب صرافي ها و احتمال تعطيل كردن فردا هست.......

برگرفته از نظرات سايت: تحليل قيمت طلا نقره نفت ...

آره دقيقا درست گفتي ولي نميدونم چرا اينجا هميشه متضرر همه مردمن و سوداگر بانك مركزي و اراذل و اوباشاشن:D حساب بانك صادرات كه يادتونه ها؟ اينم مثل همون فقط موندم مردم چقدر حماقت مي كنن كه رفتن 9 ميليون سكه نوشتن با اينكه مي دونن اينا همشون دزدن يك اصل تو ايران وجود داره------------- طرف ضرر ديده = كل مردم ، طرف سود برده = بانك مركزي

اگه تو اين قضيه 1 نفرو بگي كه سود كرده بهت جايزه مي دم چه آدمايي كه پيش خريد كردن چه نكردن كلا همه ضرر كردن. الان بانك سكرو ارزون مي كنه و سكه همرو با قيمت ارزون مي خره( باز مردم گول مي خورن مي رن مي فروشن) وقتي كلي سكه جمع كرد دوباره قيمت مي كشه بالا و در بانك كار گشايي مي فروشه 1 ميليون اگه كمي فكر كنيد مي فهميد دزديه محضه . خود بانك كار گشايي يه زماني سكه مي فروخت 1ميليون.دقيقا بازيه و گول نخوريد تا مي تونيد بخريد تو قيمت كم خيلي اين قيمت دوام بياره 2 هفتست بانك فقط مي خاد سكه مردمو با قيمت پايين جمع كنه. در ضمن خبر موثق دارم بانك مركزي روزهاي 1 شنبه 2 شنبه و سه شنبه دلار بسيار زيادي به بازار تزريق كرده تا به همه وانمود كنه اين اثر پيش خريداست يا نتايج مثبت 5+1 يا.... تا همه بترسن برن اوراق بگيرن يا سكشونو بفروشن و هيچ سكه اي به مردم داده نميشه با اين روش. بعد از روز 3 شنبه روند بشدت صعودي را خواهيم داشت( يا شايدم فردا...)

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
حالا اونايي هم كه وارد اين دلال‌بازي‌ها نشدن و پولشونو توي بانك گذاشتن كه بانك مركزي در سايتش اعلاميه داده كه شماره كارتتونو عوض كنيد اگه از حسابتون برداشت بشه به ما ربطي نداره

واقــــــــــــــــــــعاً ؟!

يعني اينقدر سيستم‌هاشون ايراد داره و ضريب امنيتش پايينه كه راحت هركسي ميتونه اونارو هك كنه و اطلاعات مردمو بدزده. خب پس سيستم تو ايراد داره نه مردم. حالا چرا مردم بايد مسئول پول‌ها باشن؟ ببخشيد مسئوليت بانك رو يكي به من دوباره توضيح بده.

توصيه ميشه كه از اين به بعد شهروندان ايراني پولهاشونو توي بالشت قايم كنن و شب با خيال آسوده سر بر بالين بذارن و گور پدر سود
خب نمیشه از هکر رمز کارتم رو بپرسم؟؟؟؟؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
آره دقيقا درست گفتي ولي نميدونم چرا اينجا هميشه متضرر همه مردمن و سوداگر بانك مركزي و اراذل و اوباشاشن:D حساب بانك صادرات كه يادتونه ها؟ اينم مثل همون فقط موندم مردم چقدر حماقت مي كنن كه رفتن 9 ميليون سكه نوشتن با اينكه مي دونن اينا همشون دزدن يك اصل تو ايران وجود داره------------- طرف ضرر ديده = كل مردم ، طرف سود برده = بانك مركزي

اگه تو اين قضيه 1 نفرو بگي كه سود كرده بهت جايزه مي دم چه آدمايي كه پيش خريد كردن چه نكردن كلا همه ضرر كردن. الان بانك سكرو ارزون مي كنه و سكه همرو با قيمت ارزون مي خره( باز مردم گول مي خورن مي رن مي فروشن) وقتي كلي سكه جمع كرد دوباره قيمت مي كشه بالا و در بانك كار گشايي مي فروشه 1 ميليون اگه كمي فكر كنيد مي فهميد دزديه محضه . خود بانك كار گشايي يه زماني سكه مي فروخت 1ميليون.دقيقا بازيه و گول نخوريد تا مي تونيد بخريد تو قيمت كم خيلي اين قيمت دوام بياره 2 هفتست بانك فقط مي خاد سكه مردمو با قيمت پايين جمع كنه. در ضمن خبر موثق دارم بانك مركزي روزهاي 1 شنبه 2 شنبه و سه شنبه دلار بسيار زيادي به بازار تزريق كرده تا به همه وانمود كنه اين اثر پيش خريداست يا نتايج مثبت 5+1 يا.... تا همه بترسن برن اوراق بگيرن يا سكشونو بفروشن و هيچ سكه اي به مردم داده نميشه با اين روش. بعد از روز 3 شنبه روند بشدت صعودي را خواهيم داشت( يا شايدم فردا...)

توی بازار طرفی که سرمایه عظیمتر داره و قدرتمند تره سود میکنه , چون اون طرف تعیین کنندست که قیمت کدوم سمت بره , اونه که میتونه سرمایشو بریزه توی بازار و قیمتارو به سمتی که میخواد ببره و بعد جمع کنه و سود کنه.
جالب اینجاست که اونایی که پیشنهاد خرید سکه اونم از بازارو میدادن جوری وانمود میکردن که مردم دارن با خرید سکه به جنگ بانک میرن و دهن بانکو دارن سرویس میکنن !!
الان قیمتا اومده پایین ملت جو گیر شدن ولی اینارو من چند ماه پیش میگفتم ,همه توی تب و تاب سود از سکه بودن کسی گوش نمیکرد , چون ادمایی بودن که از بازار چیزی نمیدونستن و طبیعی بود بازیچه یه سری بشن که نفعشون توی این کار بود.

ولی اتفاقا کمترین بازنده ها پیش فروشیا هستن , اونایی که سکه هشتصد نهصد تومنی خریدن که یا باید الان توی ضرر بفروشن , یا صبر کنن یکی دو سال دیگه به قیمتی برسه که به اصطلاح بدون ضرر بفروشن.
ولی پیش فروشیا فوقش میرن پس میدن , یا حتی اگه سکه هاشونم بگیرن با یه تکون بازار ضررشون جبران میشه.

ولی سود این جریان بیشتر از ضررشه , طرف صد تا سکه داشته الان که نشده 90 تا !! همون 100 تاست فقط ارزش ریال بالا رفته ! یعنی ارزش حقوقی که میگیره بالا رفته , چیزایی که میخواد بخره ارزونتر میخره.
البته اینجوری نمیمونه !! اگه میموند که خوب بود

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
اگه مي‌دونستم كه وضع كشور در 3 سوت اينطوري درست ميشه و قيمت دلار و سكه مياد پايين خودم از اول پادرميوني مي‌كردم نمي‌ذاشتم كار به اينجاها بكشه

4 ماه پيش قرار مذاكره مي‌ذاشتم منم مي‌گفتم مذاكرات بسيار عالي به پايان رسيد.

چه اقتصادي داريم !!!

mohammad59mm

Registered User
لایک‌ها
215
من برای اولین بار توی عمرم میخام فردا صبح نیم سکه بخرم و هیچ سردرنمیارم.هدفم هم اینه که اگه تا شش ماه یکی دو سه 4 - 5- ..... سال دیگه ابر و باد و مه و فلک به کمکم بیان ، یه وسیله ای که الان قیمتش دو میلیونه بخرم و میترسم اگه توی بانک بزارم قیمت اون جنسی که میخام بخرم (احتمالآ ال سی دی ) بره بالا.
من توی شهر خیلی کوچیک هستم . از کجا باید نیم سکه بخرم ؟ از طلافروشی ها ، بانک یا جای دیگه ای؟ چند باید بخرم که کلاه سرم نرفته باشه؟ لطفآ راهنماییم کنید چون من هیچ چیز در این مورد نمیدونم

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
هرچند خودم پیش بینی این قیمتارو کرده بودم ولی الان توی تجزیه تحلیل این بازار موندم !
قدم بعدی رو نمیشه حدس زد .
ولی احتمالات ایناست.
- ضربه ای که به مردم خورده بخاطر این ضرر کاری میکنه دیگه سمت این برنامه ها نیان.
- سرمایه های کلان ممکنه دوباره برگرده به بازار و سکه ها و دلارارو ببلعه , ولی از طرفی این 3 خرداد پیش رو هست که مشخص نیست چی بشه , در نتیجه حداقل انتظار میره تا اون زمان کسی جرات نکنه سراغ این بازار بیاد و بازار تکونی نخوره. اگه نتیجه مثبت باشه که دیگه بعدشم کسی سراغش نمیاد !
- با این وضع احتمال ضرر پیش فروشی های 570 تومنی هم زیاده که حتی شاید بیشتر از نصفشون یا حتی همه مجبور بشن اوراق بگیرن یا پس بدن , فرض بگیریم نصفشون هم سکه بگیرن نصف دیگه و سری های بعدی دیگه سکه ای نمیتونه در کار باشه , که میشه 7 میلیون , اینا احتمالا از همین فردا میریزن پولشونو از بانک پس بگیرن حالا باید دید چند درصد این هفت میلیون سرمایه رو برمیگردونن به بازار که اگه برگردونن باز قیمتا سر به فلک میکشه ! مگه اینکه بخاطر همون ترس که گفتم دیگه سراغ این جریانا نیان !
چهار میلیون از پیش خریدا که مسلما صبر نمیکنن که دو سه ماه دیگه تازه بهشون اوراق بدن , از فردا شروع میکنن پولاشونو بگیرن , چه اوضاعی میشه !

شما اصلا این فکرو نکن که مردم برن دم بانکو پولشونم بانک بده و به راحتی بیان از بازار هم بخرن مطمین باش بانک واسه اونجاش هم ماده تبصره گذاشته که کشکی کشکی پولای مردم بیرون نره که خدای نکرده ضرری بکنه

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
بابا شماها چرا اینقدر جوگیرین ؟!!!!
تا میاد پایین همه نگران میشن تا میره بالا دوباره همه نگران میشن.
مگه سکه یک میلیون تمنی دوان داشت ؟
اینم دوامی نداره.
دوستان فردا و پس فردا بهترین زمان برای خریده.
تحویل سکه ها باعث افت نخواهد شد.
خیللیها نشستن منتظر این سکه ها که ارزون بخرن.الان یه جو راه افتاده از این جو اگه قصد خرید دارین استفاده کنید مطمعن باشید از چهارشنبه قیمتها بدلیل تقاضا برای خرید افزایش خواهد داشت.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
:D دقيقاً

شما اصلا این فکرو نکن که مردم برن دم بانکو پولشونم بانک بده و به راحتی بیان از بازار هم بخرن مطمین باش بانک واسه اونجاش هم ماده تبصره گذاشته که کشکی کشکی پولای مردم بیرون نره که خدای نکرده ضرری بکنه

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
برخی از کارشناسان معتقدند که بانک مرکزی برای ایجاد نوسان در قیمت سکه و افزایش انگیزه برای دریافت اوراق جایگزین و از طرفی تجمیع سکه‌های ارزان شده موجود در بازار ممکن است که قیمت سکه را کاهش دهد. در این میان، میزان محاسبه قیمت دلار ملاک اصلی است. در این مورد گفته شده از ماه‌ها قبل نرخ 1500 تومانی برای دلار آمریکادر بازار مدنظر بوده و با توجه به قیمت دلار مرجع 1226 تومانی، افزایش نهایی 20 درصدی برای دلار در بازار آزاد هدف بوده است. از این رو سقف قیمت تقریبا 600 هزار تومانی برای سکه در بازار هدف گرفته شده است. بنا بر اظهارات این عده، بانک مرکزی برای کنترل قیمت سکه منابع طلایی خود را خرج خواهد کرد تا در فرصت بعدی به راحتی آنها را مجددا از بازار جمع کند و از این راه با استفاده از اختیارات قانونی خود، به تعدیل و گذر از شرایط به وجود آمده فائق آید. پیشتر نیز مقامات بانک مرکزی ارزش نهایی سکه را 700 هزار تومان اعلام کردند و تاکید کردند که سکه ازاین بیشتر ارزش ندارد. البته قیمت سکه در صورت محاسبه با دلار 1226 تومانی و اونس جهانی 1600دلاری به زحمت از 500 هزار تومان فراتر می‌رود. با افزایش گمانه‌زنی‌ها در مورد افت احتمالی قیمت سکه از اواخر این ماه، البته برخی خود را برای خرید گسترده طلا و ذوب آن آماده می‌کنند. در مقابل برخی با نگرانی و تردید به اتفاقات پیش رو نظر دارند و فروش و تحویل به موقع سکه‌ها را در موعد مقرر امکان‌پذیر نمی‌دانند.
بخشی از تحلیل روزنامه دنیای اقتصاد.هنوز نه تحریم ها برداشته شده و نه نتیجه قطعی مذاکرات معلومه.سکه هاتون رو مفت نفروشید بچه ها
«دنياي اقتصاد» بررسي مي‌كند<br> سناريوهاي سكه در كوتاه‌مدت

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
دوستان عزيز..... هيچ صرافي و طلا فروشي در اين ساعت سكه نمي خره !!!! شما بگو 620... هيچ كي نمي خره.... آخرين خبر هم از اعتصاب صرافي ها و احتمال تعطيل كردن فردا هست.......

برگرفته از نظرات سايت: تحليل قيمت طلا نقره نفت ...

اعتصاب برای چی؟ اونوقت که سکه شد یه تومن هم اعتصاب کردن؟
آره دیگه الان وقت فروش نیست باید خرید.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598

نه تا زمانی که سررسیدشون نرسیده هرکسی میتونه بره پولشو بگیره تبصره و اینا هم نداره. حتی این خبری که امروز اومد اینجوری که مشخصه اونایی هم که سررسیدشون میرسه میتونن یا اوراق بگیرن یا پولشونو پس بگیرن.
این براشون مشکل میشه , از نظر من خودشونم نمیخواستن تا حدی پایین بیاد که دور دوم به بعد پولشونو پس بگیرن ,حالا شاید این یکی دو روزه یه پولتیکی زدن اوضاع عوض شد!!

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
خب منظورتون بانكه ديگه الان خودشو خفه مي‌كنه از بس مردم سكه‌هاشونو مفت به اينا فروختن و بعد همه رو به قيمت بالا به خودشون مي‌فروشه

باز هم به نفع بانكه

فكر كنم اصلاً سكه‌اي ضرب نشده به خاطر همينه كه ضرب 86 شده. چون قبلاً گفته بودن ضرب 91. يعني همون سكه‌هايي رو كه از تو بازار از مردم جمع كردن، ميخوان به خودشون بدن

بابا شماها چرا اینقدر جوگیرین ؟!!!!
تا میاد پایین همه نگران میشن تا میره بالا دوباره همه نگران میشن.
مگه سکه یک میلیون تمنی دوان داشت ؟
اینم دوامی نداره.
دوستان فردا و پس فردا بهترین زمان برای خریده.
تحویل سکه ها باعث افت نخواهد شد.
خیللیها نشستن منتظر این سکه ها که ارزون بخرن.الان یه جو راه افتاده از این جو اگه قصد خرید دارین استفاده کنید مطمعن باشید از چهارشنبه قیمتها بدلیل تقاضا برای خرید افزایش خواهد داشت.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
اگه قرار به پایین امدن باشه که زیر 1200 هم میتونه بیاد .ولی دولت خودش نمیذاره زیاد پایین بیاد چون درآمد خودش از این اختلاف قیمت ارز دولتی و آزاد هست .

به 1200 تومن هیچ وقت دیگه بر نمیگرده
چون خود مجلس فکر کنم دلار 1300 یا 1400 تومن پیشنهاد داد.!
در خوش بینانه ترین حالتش اگر 3 خرداد هم خوب باشه 1350.1400 تومن شاید بشه.
البته این چیزی هم که من گفتم خیلی فضایی هست :D:p

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49

mehdi_f64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من برای اولین بار توی عمرم میخام فردا صبح نیم سکه بخرم و هیچ سردرنمیارم.هدفم هم اینه که اگه تا شش ماه یکی دو سه 4 - 5- ..... سال دیگه ابر و باد و مه و فلک به کمکم بیان ، یه وسیله ای که الان قیمتش دو میلیونه بخرم و میترسم اگه توی بانک بزارم قیمت اون جنسی که میخام بخرم (احتمالآ ال سی دی ) بره بالا.
من توی شهر خیلی کوچیک هستم . از کجا باید نیم سکه بخرم ؟ از طلافروشی ها ، بانک یا جای دیگه ای؟ چند باید بخرم که کلاه سرم نرفته باشه؟ لطفآ راهنماییم کنید چون من هیچ چیز در این مورد نمیدونم

الان بهترين گزينه تمام سكه است در ضمن ببين بازار چه وضعيه اگه نزولي بود بذار آخر وقت بخرش. تمام سكه بخر فقططططططططططططط نيم خيلي بده بعدش ربع بخر. چون بعدن قيمت تمام حباب مي گيره ولي نيم نميگيره و 2 تا نيم شايد تا 100000تومن زير قيمت 1 تمام باشه ولي الان قيمت 2 تا نيم از 1 تمام بيشترههههه

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
لابد فكر مي‌كنن ممكنه خيلي پايين‌تر بياد يا خيلي‌ها قيمت بالاتر خريد سنگين كردن شديداً متضرر هستن، خلاصه يك عده دلال‌ها همون صبح مي‌گفتن گند زدن به بازار رفته، از دست اين عوامل سودجو :D فردا معلوم ميشه راسته يا دروغ. اينطوري كه اينا امروز قيمت سكه و دلارو آوردن پايين، ارزش آشغال هم اينطوري با يك حرف رو هوا كه مذاكرات مثبت بوده نميومد پايين.

اعتصاب برای چی؟ اونوقت که سکه شد یه تومن هم اعتصاب کردن؟
آره دیگه الان وقت فروش نیست باید خرید.

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
1-ایشون میگفت دلار رنگ زیر ۱۸۰۰ رو نمیبینه:blink:

االبته پست من فقط بابت نبود ایشون با نقدهای قشنگشون بود و الا قصد بی ادبی به رو نداشتم.بهرحال تحلیل مسائل ایران کار بسیار بسیار سختی ست و یه فاکتور بعضی زمان ها فراموش میشه اونم ملت جوگیر و کم فکر هستن که باعث به هم خوردن بسیاری معادلات میشن. این افت قیمت بیشتر به خاطر جوگیر شدن مردمه و اینکه حکومت خوب تونست در و تخته رو با هم جور کنه که هم مذاکرات خوب براش تموم بشه - احتمال گذینه نظامی کم بشه- بتونه تحریم ها رو کمی کم کنه- سکه ها هم پبش خودشون بمونه.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوست عزیز میخوام بدونم تصمیم خود شما چیه؟چون یادمه گفتید بالای 1000 تا ثبت نام کردید
من نگه میدارم تا وقتی که واقعا پول لازم بشم. چون آپارتمان پیش خرید کردیم و چک دادیم

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
ارزش طلای سکه بدون مالیات و حق ضربو اینا اینجوری که من حساب کردم با دلار 1500 تومن که بعید نیست دلار تا این قیمت پایین بیاد و اونس 1600 که البته الان 1660 هست , 60 دلارشو انداختم , میشه 558 هزار تومن !!

ولی حالا خوبه این وسطم اونس بازی شدید در بیاره !! دیگه رسما سکه رو باید فروخت سه تا صد تومن !
مثلا پیش بینی خودم اینه که اونس باید 1400 رو ببینه , در اون زمان ارزش سکه 488 تومن میشه ! اونوقته که دیگه ضرر واقعی شروع میشه !

بالا