elinet0
Registered User
- نوشتهها
- 461
- لایکها
- 128
من كي گفتم سكه نميدن، شما چند صفحه قبلو بخونيد گفتم ميدن چون اگه ندن مملكت به همميريزه، فقط هرچي دودوتا چهارتا مي كردم متوجه نميشدم چرا اينكارو دارن ميكنن كه دكتر دكستر چند روز پيش توضيح داد كه چه كلاه بزرگي سر ملت گذاشتن.
در ضمن شما ميشه توضيح بديد سكه رو مردم هنوز از بانك نگرفته نفروخته هرروز 10-20 قيمت سكه رو الكي ميارن پايين فلسفهاش چيه؟ مردم نكنه مستقيم از تو بانك با بازار معامله مي كنن!!
فاصله زماني تحويل سكه از بانك تا بازارو هم در نظر بگيري نميشه!!!
بعد هرروز اول قيمت دلارو ميارن پايين تا قيمت سكه به قيمت مورد نظرشون برسه، درصورتي كه به قول خودشون بنا بود سكه قيمت دلارو كاهش بده، اينو شما بهش چيميگيد؟!!
در ضمن شما ميشه توضيح بديد سكه رو مردم هنوز از بانك نگرفته نفروخته هرروز 10-20 قيمت سكه رو الكي ميارن پايين فلسفهاش چيه؟ مردم نكنه مستقيم از تو بانك با بازار معامله مي كنن!!
فاصله زماني تحويل سكه از بانك تا بازارو هم در نظر بگيري نميشه!!!
بعد هرروز اول قيمت دلارو ميارن پايين تا قيمت سكه به قيمت مورد نظرشون برسه، درصورتي كه به قول خودشون بنا بود سكه قيمت دلارو كاهش بده، اينو شما بهش چيميگيد؟!!
عجیبه به خدا!!!
اول می گفتید ایران طلا نداره و سکه ها رو نمی تونه بده.....چند میلیون سکه دارن میدن!!! معلوم شد حقیقت چیه؟
ارز هم اینا خیلی دارن .... ولی باید جلوی برخی سودجویی ها گرفته میشد که ظاهرا موفق بودن؟!
Last edited: