• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
من كي گفتم سكه نمي‌دن، شما چند صفحه قبلو بخونيد گفتم ميدن چون اگه ندن مملكت به هم‌ميريزه، فقط هرچي دودوتا چهارتا مي كردم متوجه نمي‌شدم چرا اينكارو دارن مي‌كنن كه دكتر دكستر چند روز پيش توضيح داد كه چه كلاه بزرگي سر ملت گذاشتن.
در ضمن شما ميشه توضيح بديد سكه رو مردم هنوز از بانك نگرفته نفروخته هرروز 10-20 قيمت سكه رو الكي ميارن پايين فلسفه‌اش چيه؟ مردم نكنه مستقيم از تو بانك با بازار معامله مي كنن!!
فاصله زماني تحويل سكه از بانك تا بازارو هم در نظر بگيري نميشه!!!
بعد هرروز اول قيمت دلارو ميارن پايين تا قيمت سكه به قيمت مورد نظرشون برسه، درصورتي كه به قول خودشون بنا بود سكه قيمت دلارو كاهش بده، اينو شما بهش چي‌ميگيد؟!!

عجیبه به خدا!!!
اول می گفتید ایران طلا نداره و سکه ها رو نمی تونه بده.....چند میلیون سکه دارن میدن!!! معلوم شد حقیقت چیه؟

ارز هم اینا خیلی دارن .... ولی باید جلوی برخی سودجویی ها گرفته میشد که ظاهرا موفق بودن؟!

Last edited:

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
اينم توضيحات دكتر دكستر براي شما آقا مهدي گل

وقتی گه کاری تا سطح بالای مدیریت و جون این اقتصاد نفوذ کرده و پر از یک گله گوسفند :دی (چی گفتم :eek:) هست وضع همینه در ضمن اینا با بلوک کردن سرمایه های سرگردان سودی که بردن دوست عزیز به مراتب خیعلی بیشتر از این هست که دارن سکه رو با حباب منفی میدن دست ملت . اگر سکه رو به ارز حساب کنید و معادله رو معکوس کنید در زمان ثبت نام سکه دقیقا $ 1510 تومن بود که اونا روی 1610 تومن دادن دست مردم در ضمن سرمایه سرگردان یا ( Toxic assest) در ایران وحشتناک زیاده . در کشوری که نمیشه پول سیاه و پول سفید رو در چرخه سیستم بانکداری تشخیص داد و امروز جلوی خودم در بانک کارت هدیه 1 میلیاردی صادر میشه بدون هیچ گونه نظارتی رک و راست دادا نگران نباش اینا بیزینس من تر از حرفان که بخوان ضرر کنن 1510 کجا 1825 امروز کجا همین Swap کلی سود رو به ارمغان اورد برای اینا که اون مالیات بر ارزش افزوده که هم ملت گرفتن و ضرب در اون رقم اونجومی بکنی میبینی چه سودی سیستم بانکی کرده و هم وطنان گرامی سودا کردن . مقایس به کل رو برای عرض من در نظر بگیرید . حالا کی سود کرده ؟ مردم یا دولت ؟
i298960_ddd.gif

عجیبه به خدا!!!
اول می گفتید ایران طلا نداره و سکه ها رو نمی تونه بده.....چند میلیون سکه دارن میدن!!! معلوم شد حقیقت چیه؟

ارز هم اینا خیلی دارن .... ولی باید جلوی برخی سودجویی ها گرفته میشد که ظاهرا موفق بودن؟!

بله كارشون همش ضربه زدن به مردمه، بايد ببينيم چه طوري اين كارو ميكنن. شايد به قول آقاي بهمني كه گفتن ميخوان قيمت بيارن اونقدر پايين كه مثل همون قطع نامه‌ي 598 بشه كه همه سكته كردن.

خب چون به فكر ملتن از قبل هشدار دادن

اينكه ميگن سكه‌هارو نميدن اصلاً باور ندارم، چون مملكت ميريزه بهم

در ضمن من همش فكر اون حرف آشنامونم كه ميگفتن از دوبي شمش قاچاق مي‌دادن مسافرا مياوردن ايران البته مربوط به بهار پارساله كسي از اين موضوع خبر داره چرا اينكارو ميكردن؟

ممنون

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
الان کسایی که نوبت اول بودن همشون تونستن سکه تحویل بگیرن یا بانک بازی در میاره ؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نقل از lordpc :
الان کسایی که نوبت اول بودن همشون تونستن سکه تحویل بگیرن یا بانک بازی در میاره ؟

بازی دراوردن در کار نیست
بانک داره کلی دلار میریزه توی بازار سکه رو بیاره پایین ملت برن اوراق بگیرن به جای سکه ، حالا نمیاد با بازی در اوردن قیمت سکه رو بالا ببره همه نقشه های خودشو خراب کنه.

Sent from my iPod touch using Forum Runner

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
از شما به عنوان يك كارشناس مي‌خواستم بپرسم چرا هيچ كس در كشور نمي‌تونه اين نقشه‌هاي خودمحور بانك مركزي و به گفته بهتر دولت رو نقش برآب كنه؟ يعني چرا هركاري كه به نفع بانك هست فقط جامه عمل پوشانده ميشه و بقيه همش بايد ضرر بكنن، خيلي از افراد با وام و قرض پول پيش‌خريد رو به اميد سود حتي ناچيز فراهم كردن و شايد نتوانند بيش از اين منتظر بمانند تا سكه گران شود. چرا همش اينجا به نفع بانك هست؟ در كشورهاي ديگه چه طوريه؟

بازی دراوردن در کار نیست
بانک داره کلی دلار میریزه توی بازار سکه رو بیاره پایین ملت برن اوراق بگیرن به جای سکه ، حالا نمیاد با بازی در اوردن قیمت سکه رو بالا ببره همه نقشه های خودشو خراب کنه.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نقل از elinet0 :
از شما به عنوان يك كارشناس مي‌خواستم بپرسم چرا هيچ كس در كشور نمي‌تونه اين نقشه‌هاي خودمحور بانك مركزي و به گفته بهتر دولت رو نقش برآب كنه؟ يعني چرا هركاري كه به نفع بانك هست فقط جامه عمل پوشانده ميشه و بقيه همش بايد ضرر بكنن، خيلي از افراد با وام و قرض پول پيش‌خريد رو به اميد سود حتي ناچيز فراهم كردن و شايد نتوانند بيش از اين منتظر بمانند تا سكه گران شود. چرا همش اينجا به نفع بانك هست؟ در كشورهاي ديگه چه طوريه؟

والا کارشناس نیستم من ولی در مورد سوالت که چرا همش به ضرر مردم تموم میشه من چند ماه پیش هم که ملتو تشویق میکردن سکه بگیرن و به نوعی القا میشد که دارن با اینا مبارزه میکنن میگفتم ، توی این بازارا یه طرف باید ضرر بده تا طرف دیگه سود کنه ، طرفی سود میکنه که سرمایه عظیم تری داره در نتیجه قدرت تاثیر روی بازار رو داره ، با این قدرتش میتونه سرمایه های کوچکترو بخوره وبزرگتر بشه ، فرق نمیکنه بازار بالا بره یا پایین طرف سود کننده طرف قدرتمنده، چون با ریختن جنس توی بازار میتونه قیمتو بیاره پایین و با جمع کردنش ببره بالا.
حالا اینجا اون کسی که قدرت و سرمایه عظیم داره کیه؟ دولت! پس اون طرف سود کننده دولته ، اونه که سرمایه هارو میتونه ببلعه!
اگه هم جایی سود به کسی بده در نهایت جوری میچرخونتش که به نفع خودش تموم بشه.
حالا مثال
دلار و سکه رو چو انداخت که نداره و به بازار تزریق نکرد دلار شدد۲۰۰۰ تومن سکه یه میلیون این وسط سود کرد.
موقعی که سکه ۱ میلیون بود پیش فروش کرد ۶۰۰ تومن همه روی حساب سیصد چهارصد تومن سود رفتن نوشتن یه سری گفتن مگه اینا دیوونن سکه ۱ میلیونی رو بدن مفت دست مردم پس نمیدن!! حالا داره میده قیمتو هم داره میاره پایین سکه رو میکنه سه تا صد تومن بعد از دست مردم در میاره یا حداقل باعث قفل شدن سرمایه های مردم میشه!! خلاصه از همه طرف سود!!

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
ممنون از توضيحات ارزندتون، در كشورهاي ديگه‌ هم سازمان‌هايي توانمندتر از دولت يا در حد دولت وجود داره يا نه؟ تا در صورت لزوم بتونن بازارو كنترل كنن

والا کارشناس نیستم من ولی در مورد سوالت که چرا همش به ضرر مردم تموم میشه من چند ماه پیش هم که ملتو تشویق میکردن سکه بگیرن و به نوعی القا میشد که دارن با اینا مبارزه میکنن میگفتم ، توی این بازارا یه طرف باید ضرر بده تا طرف دیگه سود کنه ، طرفی سود میکنه که سرمایه عظیم تری داره در نتیجه قدرت تاثیر روی بازار رو داره ، با این قدرتش میتونه سرمایه های کوچکترو بخوره وبزرگتر بشه ، فرق نمیکنه بازار بالا بره یا پایین طرف سود کننده طرف قدرتمنده، چون با ریختن جنس توی بازار میتونه قیمتو بیاره پایین و با جمع کردنش ببره بالا.
حالا اینجا اون کسی که قدرت و سرمایه عظیم داره کیه؟ دولت! پس اون طرف سود کننده دولته ، اونه که سرمایه هارو میتونه ببلعه!
اگه هم جایی سود به کسی بده در نهایت جوری میچرخونتش که به نفع خودش تموم بشه.
حالا مثال
دلار و سکه رو چو انداخت که نداره و به بازار تزریق نکرد دلار شدد۲۰۰۰ تومن سکه یه میلیون این وسط سود کرد.
موقعی که سکه ۱ میلیون بود پیش فروش کرد ۶۰۰ تومن همه روی حساب سیصد چهارصد تومن سود رفتن نوشتن یه سری گفتن مگه اینا دیوونن سکه ۱ میلیونی رو بدن مفت دست مردم پس نمیدن!! حالا داره میده قیمتو هم داره میاره پایین سکه رو میکنه سه تا صد تومن بعد از دست مردم در میاره یا حداقل باعث قفل شدن سرمایه های مردم میشه!! خلاصه از همه طرف سود!!

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نقل از elinet0 :
ممنون از توضيحات ارزندتون، در كشورهاي ديگه‌ هم سازمان‌هايي توانمندتر از دولت يا در حد دولت وجود داره يا نه؟ تا در صورت لزوم بتونن بازارو كنترل كنن

کشورای دیگه اینجوری نیست که دولتش مدام توی بازار دخالت کنه ، در نتیجه سرمایه های بزرگ میتونن روی بازار تاثیر بزارن ولی اگه اوضاع خراب بشه اونوقت خود بانک میاد وارد میدون میشه و دخالت میکنه و چون قوی تر از اون سرمایه دارهاست طبیعتا باید موفق بشه.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
ساندویچ عطا مکس کجاست ؟چه خبره 45 ؟گرونفروشه
حالا فکرشو نکن فست فود خوب نیست .به نظرت پایینترم میاد
عطاویچ
هوری ساندویچ هاش معرکست، حرف نداره، یه بار زنگ بزن برات بیارن، پکیج های با کلاسی هم دارن

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
نكنه اين ساندويچ فروشي مال خودتونه كه اينقدر تبليغشو مي‌كنيد البته من قبل از شما تبليغ كردم پورسانتمو ميخوام، ولي من كه وسوسه شدم حتماً برم عطاويچ بخورم :rolleyes:

عطاویچ
هوری ساندویچ هاش معرکست، حرف نداره، یه بار زنگ بزن برات بیارن، پکیج های با کلاسی هم دارن

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
نكنه اين ساندويچ فروشي مال خودتونه كه اينقدر تبليغشو مي‌كنيد البته من قبل از شما تبليغ كردم پورسانتمو ميخوام، ولي من كه وسوسه شدم حتماً برم عطاويچ بخورم :rolleyes:
من اگه یک فست فود زنجیره ای با این همه شعبه داشتم که ...

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
مرسی ویش مستر

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
* تا 3 خرداد *رئیس ستاد کل نیروهای مسلح روسیه روز سه‌شنبه، پنجم اردیبهشت، در اظهار نظری که رسانه‌های روسیه «بی‌سابقه» توصیف کرده‌اند برای اولین بار ایران و کره شمالی را «تهدید هسته‌ای» نامید.به گفته این مقام عالی‌رتبه روس، نتایج تحلیل‌هایی که روسیه به همراه آمریکا انجام داده تایید می‌کند که احتمال وجود تهدید هسته‌ای از طرف ایران وجود دارد و «ما متقاعد شدیم که واقعا باید یک سامانه دفاع موشکی برای مقابله با این تهدید‌ها راه‌اندازی شود»./
نخست وزیر اسرائیل روز سه شنبه خواستار ادامه تحریم های جمهوری اسلامی تا توقف کامل غنی سازی اورانیوم از سوی ایران شد. سخنان بنيامين نتانياهو در حالى ايراد مى شود كه روند گفتگوهاى هسته اى ايران با كشورهاى ۵+۱ آغاز شده و طى ماه هاى اخير از احتمال حمله اسرائيل به ايران سخن به ميان آمده است. نخست وزیر اسرائیل که در مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی سی.ان.ان سخن می گفت افزود حتی نمی پذیرد ایران اورانیوم با غنای سه درصد تولید کند. آقای نتانیاهو همچنین خواستار تعطیلی مرکز هسته ای زیر زمینی ایران شد که آشکارا اشاره ای به تاسیسات هسته ای فُردو در نزدیکی شهر قم است./
محموداحمدی نژاد، رئیس جمهوری ایران، محمد شریف ملک زاده، معاون مستعفی وزارت خارجه و دبیر سابق شورای عالی ایرانیان خارج از کشور را به عنوان مشاور خود منصوب کرد./
[FONT=arial, sans-serif]منصف مرزوقی رئیس جمهوری تونس گفت بشار اسد رئیس جمهوری سوریه رفتنی است و به زودی زنده یا مرده، قدرت را رها می کند. /[/FONT]
[FONT=arial, sans-serif]
[/FONT]​

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
ممنون از اطلاع رساني شما.

* تا 3 خرداد *رئیس ستاد کل نیروهای مسلح روسیه روز سه‌شنبه، پنجم اردیبهشت، در اظهار نظری که رسانه‌های روسیه «بی‌سابقه» توصیف کرده‌اند برای اولین بار ایران و کره شمالی را «تهدید هسته‌ای» نامید.به گفته این مقام عالی‌رتبه روس، نتایج تحلیل‌هایی که روسیه به همراه آمریکا انجام داده تایید می‌کند که احتمال وجود تهدید هسته‌ای از طرف ایران وجود دارد و «ما متقاعد شدیم که واقعا باید یک سامانه دفاع موشکی برای مقابله با این تهدید‌ها راه‌اندازی شود»./
نخست وزیر اسرائیل روز سه شنبه خواستار ادامه تحریم های جمهوری اسلامی تا توقف کامل غنی سازی اورانیوم از سوی ایران شد. سخنان بنيامين نتانياهو در حالى ايراد مى شود كه روند گفتگوهاى هسته اى ايران با كشورهاى ۵+۱ آغاز شده و طى ماه هاى اخير از احتمال حمله اسرائيل به ايران سخن به ميان آمده است. نخست وزیر اسرائیل که در مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی سی.ان.ان سخن می گفت افزود حتی نمی پذیرد ایران اورانیوم با غنای سه درصد تولید کند. آقای نتانیاهو همچنین خواستار تعطیلی مرکز هسته ای زیر زمینی ایران شد که آشکارا اشاره ای به تاسیسات هسته ای فُردو در نزدیکی شهر قم است./
محموداحمدی نژاد، رئیس جمهوری ایران، محمد شریف ملک زاده، معاون مستعفی وزارت خارجه و دبیر سابق شورای عالی ایرانیان خارج از کشور را به عنوان مشاور خود منصوب کرد./
منصف مرزوقی رئیس جمهوری تونس گفت بشار اسد رئیس جمهوری سوریه رفتنی است و به زودی زنده یا مرده، قدرت را رها می کند. /

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
اگه این خبر درست باشه معلومه روسیه حسابی از اینه توافقات به نتیجه برسن نگرانه.از اون بدتر ایجاد رابطه با آمریکاست که فکر کنم باعث بشه روابط با روسیه به شدت تیره بشه.

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
روسيه خيلي كثيفه. تا ميتونيست از اين موقعيت استفاده كرد حالا كه ايرانو حسابو دوشيده ميخواد بكشه كنار.

بالا