• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
واقعا کسی که حدود 300 میلیون رو سکه سرمایه گذاری کرده میاد اینجا دنبال راه حل بگرده!!؟
اولا این پول ماله من نیست ماله پدرمه من خودم دانشجو هستم و 1 قرون هم ندارم
دوما از اونجاییکه ایشون یک باز نشسته ساده هست و نمیدونست با پس اندازش چیکار کنه به پیشنهاد من سکه خرید که ظاهرا دارم رو سیاه میشم از بابت این پیشنهاد
سوما من از ده تا صرافو طلا فروش پرسیدم همه گفتن ما چی بگیم؟ما هم نمیدونیم!!!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
دوما از اونجاییکه ایشون یک باز نشسته ساده هست و نمیدونست با پس اندازش چیکار کنه به پیشنهاد من سکه خرید که ظاهرا دارم رو سیاه میشم از بابت این پیشنهاد

ممل جان اگه پدرتون فعلا احتیاجی ندارن بذارن باشه .

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
آره اشتباه وقتی شد که قیمت به 1000000 رسید ولی همه میگفتن بازم بالاتر میره مثلا این سایت 20sms.com و نفروختن اما 1 شبه قیمتا ریخت البته این ماجرا حالت رانتی داشت و فقط جناب بهمنی و اطرافیان از فرداش خبر داشتن....

tamashagar

Registered User
لایک‌ها
7

من 22 فروردین اعلام کردم که بفروشید ولی چون عضو جدید بودم کسی به حرفم توجه نکرد.:(

سروش ازادی

Registered User
لایک‌ها
2
نکته جالب اینه که با بالا رفتن سکه و دلار همه چی گرون شد , حالا با پایین اومدنش چیزی ارزون نمیشه در نتیجه این پایین اومدن سکوی پرتاب قیمت ها میشه دوباره زمانی که طلا و دلار بالا بره. یعنی خود این پایین اومدنه قیمت دلار و طلا باعث گرونی بیشتر خواهد شد !!

شما خیلی وقت پیش باید میفروختی , اشتباه کردی تا الان نگه داشتی , از اینجا به بعدم معلوم نیست چقدر پایینتر ببرنش , اگه قیمت خرید خودشونو پایین تر بیارن نشون دهنده اینه که میخوان باز بیشتر قیمتو بیارن پایین , اگه پایین نیارن از قیمت خرید بانک پایینتر نمیاد قیمت بازار. بستگی داره تا کجا میخوان به ملت ضرر بزنن

کاملا موافقم

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
موقعی که سرمایه دارای کلان حس کنن به کف قیمت نزدیک شده , موقعیه که هرچی سکه و دلار توی بازاره جمع میکنن و همون اش میشه و همون کاسه ! خلاصه قیمتا بالا بره تورم میاره , پایینم بیاد چون دوباره بالا میره دوباره تورم میاره !!
چه شود !!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
من الان ورشکسته شدم .گریه
129fs238648.gif

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
موقعی که سرمایه دارای کلان حس کنن به کف قیمت نزدیک شده , موقعیه که هرچی سکه و دلار توی بازاره جمع میکنن و همون اش میشه و همون کاسه ! خلاصه قیمتا بالا بره تورم میاره , پایینم بیاد چون دوباره بالا میره دوباره تورم میاره !!
چه شود !!
خب الانم قیمت تقریبا به کف نزدیک شده.اگه بخواد این اتفاق بیفته باید همین روزا منتظرش باشیم یا نه؟؟؟؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
خب الانم قیمت تقریبا به کف نزدیک شده.اگه بخواد این اتفاق بیفته باید همین روزا منتظرش باشیم یا نه؟؟؟؟
کفی در کار نیست , اگه بانک قیمت خریدشو پایینتر نبره کف میشه همین قیمتی که الان هست , ولی اگه ببره پایینتر راحت با کاهش دلار قیمت سکه رو تا هرجایی بخواد پایین میبره.
مثلا دلار رو برسونه به 1500 سکه میشه همون نزدیک 570 !!

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
خوب ور شکست شدم دیگه .گرون خریدم الان ارزون شد
183.gif

البته من میذارم باشه .شاید روزگاری به کار اومد :happy:

668000شد.به خودم و شما تسلیت میگم.قیمت خرید شما چند بوده؟چه تاریخی خرید کردید؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ورشکست شدی میرقصی؟

onion071.gif
چی کار کنم دیگه .باید خوشحالی کنم .باید بخندم روزگار به روم بخنده.روی خوششو به من نشون بده

الان من اینجوریم
127fs1866968.gif
منتظر فرصت مناسبم تا بیاد پایین و بتونم بخرم

قیمت بدین ببینیم چنده کی بازار رفته

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
668000شد.به خودم و شما تسلیت میگم.قیمت خرید شما چند بوده؟چه تاریخی خرید کردید؟

منو در غم خودتون شریک بدونین
من دلار رو قیمت 1850 تا 1880 و سکه هم نگم بهتره .نپرسین

بالا