lapd کوش ؟
هان؟؟؟؟
یادتونه .؟آره .
طوری نیست بابا صد سال اولش سخته , سخت نگیر !!هان چیه بله
اولا که یه کم با من همدردی کنین
بعدم اینکه تا کی میاد پایین امروز 9 هست 1 ماه بیشتر وقت نداریم
به نظرتون چه جوریه ممکنه بعد از 3 خرداد پایینتر بیاد یا نه
من بخرم نخرم
طوری نیست بابا صد سال اولش سخته , سخت نگیر !!
تا وقتی اوراق بدن دست مردم میاد پایین !! تا سه خردادم بستگی داره چقدر اومده باشه پایین , اگه دیگه زیاد اومده باشه پایین , و نتیجه مذاکرات مثبت باشه دیگه تغییر چندانی نمیکنه , ولی نیومده باشه پایین و خبری بشه تا 1300 1400 هم میتونه بیاد پایین !
البته نظر شخصی خود من اینه که اینا قیمتو اوردن پایین , از یه طرف حالا این اوراقارو بدن دست مردم , از طرف دیگه مقابله ای باشه با اتفاقات بد که قراره اتفاق بیفته !! که مثلا الان دلارو بیارن 1500 بعد که اون اتفاقات بد افتاد مثلا نزنه بالای 2500 !! برسه به همون 1900 !!
من بعید میدونم یهویی هلو برو تو گلو امریکا با اینا کنار بیاد و همه چی به خوبی و خوشی حل بشه و فوران دلار بشه توی مملکت و ارزونی و عشق وصفا !!
اصلا قرار نیست جی جی باجی بشن با آمریکا.طوری نیست بابا صد سال اولش سخته , سخت نگیر !!
تا وقتی اوراق بدن دست مردم میاد پایین !! تا سه خردادم بستگی داره چقدر اومده باشه پایین , اگه دیگه زیاد اومده باشه پایین , و نتیجه مذاکرات مثبت باشه دیگه تغییر چندانی نمیکنه , ولی نیومده باشه پایین و خبری بشه تا 1300 1400 هم میتونه بیاد پایین !
البته نظر شخصی خود من اینه که اینا قیمتو اوردن پایین , از یه طرف حالا این اوراقارو بدن دست مردم , از طرف دیگه مقابله ای باشه با اتفاقات بد که قراره اتفاق بیفته !! که مثلا الان دلارو بیارن 1500 بعد که اون اتفاقات بد افتاد مثلا نزنه بالای 2500 !! برسه به همون 1900 !!
من بعید میدونم یهویی هلو برو تو گلو امریکا با اینا کنار بیاد و همه چی به خوبی و خوشی حل بشه و فوران دلار بشه توی مملکت و ارزونی و عشق وصفا !!
این یعنی امروز بفروشیم بهتر از فرداست؟درست میگم؟؟؟؟طوری نیست بابا صد سال اولش سخته , سخت نگیر !!
بحث کنار اومدن ایران با امریکا نیست.اصلا قرار نیست جی جی باجی بشن با آمریکا.
صرفا قراره توافقاتی صورت بگیره.
کافیه دوباره یه لبخند بزنن !
این رو هم در نظر داشته باشید کافیه ایران به هر نحوی با آمریکا مذاکره کنه دلار تا 1000 میاد پایین.
منم نگفتم اتفاقی میفته.بحث کنار اومدن ایران با امریکا نیست.
این امریکاست که توی سیاستش کنار اومدن با ایران نیست , اگه هم باشه موقته .
طوری نیست بابا صد سال اولش سخته , سخت نگیر !!
این یعنی امروز بفروشیم بهتر از فرداست؟درست میگم؟؟؟؟
منم نگفتم اتفاقی میفته.
فقط بدونید که آمریکا به ایران غنی سازی بالای 3.5 رو هم اجازه میده . و اگر قطعی بشه ایران هم کوتاه میاد.
در کل فقط خواستم بگم کافیه سر میز مذاکره بشینن دلار 1000 تومنی کاملا در دسترس میشه
یک جای کار میلنگه ![h=4]به گزارش شبکه تلويزيوني النيل؛ مسئولان آمريکايي اعلام کردند که واشنگتن آمادگي دارد که ايران به غني سازي اورانيوم در سطح پنج درصد ادامه دهد[/h]
میشه بگین شما چند خریدید؟چه تاریخی؟ هورسا که نمیدونم چرا نگفت!!!!!!!!!:blink::blink:هیچی مشخص نیست.
من خودم با این اوضاع نمیفروشم.
مگر اینکه قیمت دلار به 1750 برگرده , این قیمتیه که امکان برگشت بهش هست که اگه اتفاق بیفته بهترین فرصته برای فروش .
من ثبت نامی گرفتم 573 تومنی الان تازه 80 90 تومن دیگه بیاد پایین ضرر نکردم.میشه بگین شما چند خریدید؟چه تاریخی؟ هورسا که نمیدونم چرا نگفت!!!!!!!!!:blink::blink: