• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
ماشالله مالیاتش چقدر هم کمه
94257985867461124472.gif

راستی اوراق سپرده سودش به صورت ماهیانه واریز میشه ؟
ممنون دوست عزیز بابت پاسخ
13182831101.gif

سلام
دوم هر ماه واریز می شود.
اولین واریز سود2/3/91

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
دوست عزیز و گرامی مهدی جان گل

شما دارید حرف اسرائیلی ها و جمهوری خواهان تندرو رو تکرار می کنید:

اگر تحریم ها جواب ندهند (که اسرائیل همش داره داد می زنه) گزینه جنگ باز میشه و روی میز میاد. اوباما داره هی فشار میاره می گه که اینا تاثیر گذاشتند و وقت می خره تا انتخاباتش من نمی دونم فکر می کنید اگر تحریم ها جواب ندهند اینها می شینند می گن ایران هر کاری می خواد بکنه؟
دوست عزیز و گرامی mohenh جان گل

اینها رو من آدم حساب نمیکنم که بخوام حرفشون رو تکرار کنم

اول و آخر یک گزینه بیشتر ندارن.لغو تحرمها.........که اینکارو به هیچ بهایی نخواهند کرد.گفتن دلیلش هم هیچ سودی نداره وگرنه می گفتم

در نهایت اون لینک نشونه اینه که به خواستشون نرسیدن.همین
جنگ هم رویایی بیش نیست

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
فرانسه به آلمان گفته طرح صرفه جویی(ریاضت)اقتصادی رو اجرا نمیکنه .
در نتیجه باعث کاهش بیشتر ارزش یورو در مقابل دلار و افت بیشتر قیمت طلا یا حداقل باقی ماندن در قیمتهای کنونی برای مدت بیشتر هست.
البته نتیجش تو ایران مهمه که اونم معمولا برعکس میشه یعنی قیمت طلا میره بالا.:wacko:

Last edited:

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
من آنقدری که باید بدونم خوندم
خوب اصل همینه که میگن تحریمها شکست خورده....... اونها گفتن تحریم می کنیم که جلوی سلاح رو بگیریم :D

انتظار داشتی بگن تحریمهایی که برای جلوگیری از استفاده صلح آمیز بود شکست خورده؟؟؟

یه وقتها نمی دونم چرا برخی خودشون رو میزنن به نفهمیدن :p

اصولا شما رو آدم سطحی نگری می دونم (تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد، اینو همیشه یادت باشه)

این مقاله همش به ضرر ایرانه، چون اگه می تونستی ترجمش کنی و تا آخرش بخونی می فهمیدی که داره می گه سیاست تحریم کردن اوباما تنها وقت دادن به ایرانه و این مفهومش این نیست که حالا که تحریمها جواب نمی ده ایرانو ولش کنیم به حال خودش و شکستو بپذیریم (برداشت جنابعالی از تیتر)، مفهومش اینه که باید گزینه نظامی مطرح بشه و این گزینه هم می بایست سه سال پیش به جای این تحریمها انجام می شد. کلا این متن داره حمله نظامی رو چاره کار می دونه و تیتر مقاله غلط اندازه و شما فقط به تیتر اکتفا کردی. مفهومی الان؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
اصولا شما رو آدم سطحی نگری می دونم (تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد، اینو همیشه یادت باشه)

این مقاله همش به ضرر ایرانه، چون اگه می تونستی ترجمش کنی و تا آخرش بخونی می فهمیدی که داره می گه سیاست تحریم کردن اوباما تنها وقت دادن به ایرانه و این مفهومش این نیست که حالا که تحریمها جواب نمی ده ایرانو ولش کنیم به حال خودش و شکستو بپذیریم (برداشت جنابعالی از تیتر)، مفهومش اینه که باید گزینه نظامی مطرح بشه و این گزینه هم می بایست سه سال پیش به جای این تحریمها انجام می شد؟ مفهومی؟

مثل اینکه شما واقعا تو باغ نیستی :D

من میگم به این سوال پاسخ بده که تکلیف همه چیز روشن بشه: چرا اینهمه ایران رو تحریم کردن؟

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37

من میگم به این سوال پاسخ بده که تکلیف همه چیز روشن بشه: چرا اینهمه ایران رو تحریم کردن؟

مطمئنا به سیاستهای دولت اوباما بر میگرده، اگر یکی مثل جورج بوش روی کار بود اینقدر به ایران فرصت نمی داد قطعا! و از طرفی حمایتهای بی دریغ چین و روسیه بابت منافعی که در ایران دارند فراموش نشه.

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522

چرا وقتی جوابشو میدونی می پرسی

چون اقلیت حداقلی مثل تو برای رسیدن به منافع خودشون حاضر به زیر پا گذاشتن منافع یک ملت شدن
و غربی ها هم به این نتیجه رسیدن تا وقتی منافع این اقلیت توسط ملت تهدید نشه و اقلیت احساس خطر نکنه کوتاه بیا نیست
پس با زور تحریم هم که شده خون مردم رو به جوش میکنن تا اقلیتی مثل تو رو که منافعتون رو به هر چیز دیگه ایی ترجیح میدید تحت فشار بزارن

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
میشه قیمت سکه رو پیش بینی کرد با وضعیت فعلی بازار ایران ؟
بر فرض مثال سکه نزدیکای زمستون 91 چقدر میشه

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
مهمترین نکته غیر اون مثبت بودنش اینه که دوباره دو روز دیگه جلسه دارن

این مقاله واشنگتن پست هم جالبه: وقت آن رسیده که اعتراف کنیم تحریمها شکست خورده است It’s time to admit: Iran sanctions have failed - Right Turn - The Washington Post
دادا این که همش بر علیه ایرانه!!!چی میگی شما؟؟؟تا آخرشو بخون:blink:

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
اونقدر درگیر بحث بودیم 3 موضوع یادمون رفته بود که این نوسان رو از دست دادیم
1-تصویب هدفمندسازی+سخنان احمدی نژاد
2-تمام شدن تحویل سکه ها
3- مذاکرات وین
------------------------
دقت بیشتری لازم داریم.

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
واقعا از اینکه میاین و جو غلط میدین چی عایدتون میشه؟؟؟
چرا میایدو با اطمینان میگید نتایج مثبته بعد لینک میدید در حالیکه هر کسی اگه یه ذره زبان بدونه میتونه خیلی راحت این مقاله رو ترجمه کنه؟؟؟:hmm:
نظرم روی شما هم عوض شد...

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
مطمئنا به سیاستهای دولت اوباما بر میگرده، اگر یکی مثل جورج بوش روی کار بود اینقدر به ایران فرصت نمی داد قطعا! و از طرفی حمایتهای بی دریغ چین و روسیه بابت منافعی که در ایران دارند فراموش نشه.

بوش به خاطره ها پیوست
اوباما هم مثل سارکوزی به خاطره ها می پیوندد......... وقتتون رو با تهدیدات تو خالی اینها تلف نکنید

1544 برای اونس........امیدوارم یکم صرافهای ایرانی خجالت بکشن
می ترسم اونس بشه هزار دلار . سکه بشه 1 میلیون تومان :blink:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
توجه کنید اگر 3 خرداد هم مثبت نباشه حداقل 50 درصد گرونی هایی که اتفاق میفته صرفا جو مردم هست !
جو گیر میشن !

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
توجه کنید اگر 3 خرداد هم مثبت نباشه حداقل 50 درصد گرونی هایی که اتفاق میفته صرفا جو مردم هست !
جو گیر میشن !

نه عزیزم

بازار عرضه و تقاضاست

بانک مرکزی بیاد مثل زمان خاتمی بگه هر چقدر بخواید دلار به قیمت رسمی می دیم فکر نمی کنید بازار آرامیش پیدا کنه؟ اینطوری چند نرخی فقط رانت و فساد میاره.

یعنی بازرگان وارد کننده میاد می گه قیمت فلان خودرو ۶۰ تومن بعد دلار ۱۳۰۰ تومنی تامین کنند و اجازه ثبت سفارش به همه بدن همین شرکت های خارجی میان نمایندگی می زنند با نرخ رسمی وارد می کنند و خودرو رو با قیمت واقعی عرضه می کنند. شما فکر نمی کنید این شدنی باشه؟

من به نظرم تمام تفکر تفکر دولته که این فرآیند رو بوجود آورده!

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
جو گیر میشن !

مثلا گرونی کاغذ چه جوری جو گیر میشن؟؟؟چوبی که با اون کاغذ میسازن نوع مخصوصی هست که از برزیل میاد حالا اگه ایران تکنولوزی ساختشم داشته باشه اگه مواد اولیه بش نرسه کاغذی ساخته نمیشه که پاسخگویه تقاضا باشه;)

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
چیزی که کاملا واضحه گزینه نظامی در مورد ایران به هیچ وجه مطرح نمیشه

یا حداقل اجرایی نمیشه

اسرائیل به ایران خیلی نزدیکه هر گونه اقدام نظامی علیه ایران یه تهدید برا اسرائیله

مهمترین چیز برا اسرائیل امنیت مردمشه - چیزی که نمیشه برا یه کشور خرید

در ضمن اینکه آتیش جنگ تو نطقه خاور میانه باعث میشه قیمت نفت سر سام آور بره بالا و اینطوری کل

جهان بد جوری ضرر میکنن

نهایتش اینه که تحریمها رو بیشتر میکنن البته دیگه چی مونده اضافه کنن رو من نمیدونم :lol:

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
چیزی که کاملا واضحه گزینه نظامی در مورد ایران به هیچ وجه مطرح نمیشه

یا حداقل اجرایی نمیشه

اسرائیل به ایران خیلی نزدیکه هر گونه اقدام نظامی علیه ایران یه تهدید برا اسرائیله

مهمترین چیز برا اسرائیل امنیت مردمشه - چیزی که نمیشه برا یه کشور خرید

در ضمن اینکه آتیش جنگ تو نطقه خاور میانه باعث میشه قیمت نفت سر سام آور بره بالا و اینطوری کل

جهان بد جوری ضرر میکنن

نهایتش اینه که تحریمها رو بیشتر میکنن البته دیگه چی مونده اضافه کنن رو من نمیدونم :lol:

عراق هم دقیقا موقعیت ایران را داشت. تازه به اسرائیل نزدیکتره

بالا